URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Indignats, impotents, frustrats, cabrejats i estafats.

Alternativa | 28 Maig, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

Avui a les 11:00 ple ordinari. Demà publicarem una primera valoració d'aquest ple.

A pesar de que al darrer ple d’abril el regidor d’Hisenda va dir que els pressuposts serien al ple de demà  segueixen sense presentar-se aquests pressuposts (més de set mesos de retard) , el que dificulta la feina de control democràtic per part de l’oposició i la gestió correcta dels doblers públics en uns temps tan complicats com aquests. Seguir amb uns pressuposts prorrogats no és la millor manera de lluitar contra una crisi que a aquest hivern pot ser terrible i congela decisions com la contractació d'un nou servei de neteja viaria al Port.

Ja no sabem que hem de dir per mostrar la nostra indignació, vergonya, impotència, malestar, frustració, “cabreig”... pel retard dels pressuposts del 2009, que segons la llei s’havien de presentar al ple abans del 15 d’octubre de 2008. Estam cansats de sentir a Juanjo Mir el regidor d’Hisenda dir que la setmana que ve... que ens hem de reunir... que ja està a punt...

 A la gravetat d'aquest retard hem d'afegir que ens consideram estafats; ja que  l'equip de govern va contractar una empresa privada per assessorar-les per la preparació dels propers pressuposts ( amb un cost de 20.880 euros). I a dia d'avui ni tan sols hem pogut veure els informes d'aquesta empresa... Uns informes que s’han pagat amb doblers públics, que fa temps que s’han lliurat i que a dia d’avui seguim sense poder consultar., com si aquests documents fossin propietat exclusiva de l’equip de govern. Igual que al cas de la presentació dels pressuposts estam cansats de les  promeses del regidor d’Hisenda dient que ens hem de reunir per veure aquests informes.

També hem de dir que el regidor de cultura del PSM senyor Tomeu Cifre està demostrant que és més fàcil aferrar-se a una cadira que complir una promesa Biel Cerdà, regidor del PSM va  anunciar que si el pressupost del 2009 no s'aprovava com màxim en gener es faria una replantejament molt clar de sortir de l'equip de govern cosa para la qual tenia el suport de l'agrupació local del PSM. El senyor Tomeu Cifre   formava i forma part  de l'agrupació però sembla que no s'adona per al·ludit, ja és hora de que faci presentar d’una vegada els pressuposts al ple o  deixi l’equip de govern.

Tornam a recordar la intervenció d'en Biel Cerdà al ple del 9 de setembre del 2008 on va fer la seva afirmació de sortir de l'equip de govern si el no s'aprovaven els pressuposts per gener.

 


 

Comentaris

JRV

condol

JRV | 29/05/2009, 09:22

M'ha dolgut especialment , per a mi sobtada mort de Pep Cànaves, "nas". Cada vegada que ens veiem pel carrer, era inevitable la xerradeta, invariablement sobre temes politics locals, i també invariablement els darrers anys expressava decepcció de l'actitit tan poc avinent amb els postulats socialistes i d'esquerra d'els membres de la seva agrupació de Pollença.
Malgrat això, mai vaig tenir l'impressió de que la seva lluita l'hagués considerada estèril, passen les persones, la seva mediocritat, però les idees fructifiquen, milloren.
Descansi en pau l'amo en Pep Nas, i que la seva llavor fructifiqui qualque dia en una vertadera agrupació socialista i d'esquerres, en una Pollença vertaderament democràtica i progressista. Des de aqui la meva eterna consideració.

Miquel C.

PEP NAS

Miquel C. | 28/05/2009, 22:21

El meu condol a tots els familiars, i companys de l'agrupació socialiste de Pollença per la mort de l'amo en Pep Nas.
M'hagués agradat poder transmetre aquest condol al blog dels socialistes, però ni per això han tingut la delicadesa de permetre comentaris. Qu descansi en pau i una forta abraçada a tots els SOCIALISTES que quedin dins Pollença per la mort d'aquest company

Miquel Sánchez

De mallorcadiario

Miquel Sánchez | 28/05/2009, 15:54

Toni Umbert
jueves, 28 de mayo de 2009

Ni uno sólo de los palacios de congresos de España da beneficios: todos sin excepción son ruinosos, desde los del norte a los del sur pasando por los de Canarias. Uno de los problemas de fondo es el sobrecoste que al final tienen estas instalaciones: suelen ser descomunales. Otro factor negativo es la inseguridad jurídica: algunos llevan años abiertos con los permisos municipales pendientes de aprobación. Y en cuanto a la explotación en sí, los resultados no son atractivos porque existe un exceso de oferta, agravado ahora con la crisis. Este palacio de congresos que tanto ansían autoridades y determinados empresarios sólo ha contando con la oposición del dueño del Auditorium y los medios del Grupo Preferente. Desde el primer día pusimos de relieve que estaba condenado al fracaso, lo que originó una gran controversia en algunas organizaciones turísticas. En Desarrollo se han publicado informes sobre la viabilidad del Palau de Congresos, estudios comparativos con otros ya existentes y sobre todo, la escasez de grandes eventos anuales, argumento básico de todos sus defensores para su puesta en marcha. De más de dos mil personas, sólo uno se suele celebrar cada dos años, como se puede comprobar viendo la memoria de los existentes. El martes de la semana pasada, al presidente de los hoteleros se lo explicaron cuando al volante de su descapotable pasaba por delante de las obras que se han comido parte de la autovía: esto será un fracaso. El que se lo dijo ha vivido en sus propias carnes la experiencia del último abierto en Canarias, donde con otros dos empresarios de las islas han enterrado una fuerte suma de dinero por las razones antes esgrimidas. Eso sí, lo han hecho en un mausoleo muy lindo que ha merecido muchas alabanzas y premios. Que ésta es otra: las autoridades buscan a grandes arquitectos pensando que con sus obras magnas tienen garantizadas las convenciones. Al final, el de Palma -como los de Madrid, Cataluña, Andalucía, Canarias, etc- se covertirá en una instalación pública costosa, deficitaria y que competirá a la baja con los otros privados ya existentes y con los que no nos iba nada mal. El Grupo Barceló se ha retirado a tiempo, de forma justificada o no.

planici

planici

planici | 28/05/2009, 14:57

Quelcom inventat és quelcom que mai no ha existit. L’historiador Tomàs Vibot ho ha deixat ben clar en l’article de Carme Ruiz de Galarreta al diari Última Hora (pag.33 de Part Forana, 27 de maig de 2009). A ran de la compra de Planícia (Banyalbufar, Mallorca) per part del Govern de les Illes Balears, la carretera vella d’aquesta possessió emblemàtica pel seu patrimoni etnològic i natural importantíssim té un ús públic irrenunciable. Això és així. Idò, per què en renuncia a ell el seu actual propietari i gestor? Per què la Conselleria de Medi Ambient no s’imposa i fa valer els seus drets, que són els de tots, legítims sobre l’ús públic, de tots, sobre el camí. Per què es fa una tudadissa de doblers públics en cercar una solució inventada?

Quan el Consell de Mallorca dissenyà la Ruta de Pedra en Sec (GR-221) ho tenia clar, l’etapa 3 d’Estellencs a Esporles havia de passar pel Rafal i Planícia, que era per on discorria el camí, tant el vell que connecta amb Banyalbufar com el que per la part d’adalt li dóna continuïtat. Ara, emperò, i després de nombrosos litigis perduts per l’Ajuntament de Banyalbufar, l’administració autonòmica fa mablbé el dret d’ús públic de TOTS els camins que li atorgua la compra de Planícia. Per la qual cosa, Medi Ambient crea un camí inexistent per substituir l’autèntic i original.

Joan Ramon

República

Joan Ramon | 28/05/2009, 14:31

Descansi en Pau l'amo en Pep Nas.

Salut i república.

Joan

Re: Indignats, impotents, frustrats, cabrejats i estafats.

Joan | 28/05/2009, 11:51

Ok Garci, no els pensava votar tan mateix jeje

Garci

Re: Indignats, impotents, frustrats, cabrejats i estafats.

Garci | 28/05/2009, 11:33

No Joan. Entesa va amb ERC a l'Europa del Pobles. UM va amb CIU i PNV.

Joan

eleccions europeas

Joan | 28/05/2009, 11:20

He rebut les papeletes per votar per correu, n'hi ha una que surt UMallorquina + unio menorquina, jo em pensava que anaven amb entesa i esquerra republicana, no es així?

Pepe

Re: Indignats, impotents, frustrats, cabrejats i estafats.

Pepe | 28/05/2009, 10:53

Garci podies recuperar l'entrevista que li vas fer a en Pep per publicar-la com forma d'homenatge a aquest blog.

Pepe

Re: Indignats, impotents, frustrats, cabrejats i estafats.

Pepe | 28/05/2009, 10:52

Els regidors del PSOE han retat muts a les nostres mocions (rebutjades), es veu que volen anar pres a ca seva. VIVA LA DEMOCRÀCIA.

Garci

Re: Indignats, impotents, frustrats, cabrejats i estafats.

Garci | 28/05/2009, 10:35

El tema dels pressuposts, segurament algú dirà que només atacam al PSOE, és molt greu.
Com pot ser que ni contractant una empresa es facin a temps??? Com pot haver-hi tanta ineptitud en aquest tema???

Jo també som de l'opinió que Juanjo ho hauria de deixar, ja no és el primer any que li passa. I si com diu el company, que els del PSOE estan tan units, també s'ho haurien de fer mirar, o almenys intentar treballar més per tirar endavant amb les regidories que no els funcionen.

Si demanem la dimissió per firmes tal vegada ens passi com va passar amb Francisca Ramon que va fer unes declaracions patètiques al PiP on es sentia perseguida... I això no m'agradaria que tornés a passar.

Garci

Re: Indignats, impotents, frustrats, cabrejats i estafats.

Garci | 28/05/2009, 10:29

Que descansi en pau l'amo en Pep Nas, republicà, empresonat l'any 1948 per les seves idees i militància, regidor a la transició i president d'honor del PSOE en els últims anys.

Una vida activa i plena que ha arribat al seu fi.

Convocatoria

Re: Indignats, impotents, frustrats, cabrejats i estafats.

Convocatoria | 28/05/2009, 10:26

DEMÀ DIVENDRES,
ACCIÓ PER UN MEDITERRANI EN PAU

Amb motiu de l'atracament d'un portaavions nord - americà nuclear a la Badia de Palma, ens trobarem demà divendres a les 18h al Dic de l'Oest (encara que concretarem el lloc per possible obstaculització a l'entrada).

Perquè no volem que les Illes siguin un punt d'escala ni per vols de la CIA ni per portaavions militars nuclears.

Feis aquesta convocatòria el més extensiva possible!

Pepe

Ha mort l'amo en Pep

Pepe | 28/05/2009, 09:54

Per primera vegada tinc xarxa al ple.
Només volia dir que ha mort d'en Pep Canaves Amer, Pep de ca'n Nas, ex-regidor, republicà, lluitador per la democràcia i llibertat.

Funeral avui a les 20:15 a la Parròquia Mare de Déu dels Angels de Pollença.

Et trobarem a faltar.
Fins sempre, Pep.

Miquel C.

BLOG DEL PSOE

Miquel C. | 28/05/2009, 09:51

Al blog del PSoe hi ha un article amb date d'ahir que diu textualment:
"Tots els membres de la nova Comissió Executiva dels Socialistes de Pollença que es va
elegir recentment participaren a l'acte en el que el nou Secretari General, Jaume
Plomer, va donar les gràcies a tots els militants per fer possible la inauguració i afirmà
que "els Socialistes de Pollença estem més units que mai i amb força per seguir lluitant
pel poble".
Això que tots els socialistes de Pollença estan més units que mai no se creu ni en Jaume Plomer ni cap dels membres d'aquesta nova executiva. I si s'ho creuen estan ben arreglats!
Estic d'acord que haurien de lluitar pel poble i no contra el poble, com ha fet per exemple en Juanjo Mir amb la seva tasca de regidor de pujada d'impostos i regidor de no presentar els pressupost quan toca. Si volen lluitar pel poble, lluitin perque aquest senyor se dediqui a una altre cosa que no sigui regidor.
Gràcies i enhorabona a tots els premiats.

P. Serra

UN PSOE A LA DERIVA

P. Serra | 28/05/2009, 09:34

Juanjo Mir no ets digne d'ocupar el càrrec de regidor de l'ajuntament de Pollença!
Incomprensible, i més a nels temp que correm, intlerable, desagradable la manera que tens de tractar als ciutadans i ciutadanes de Pollença. Si té queda una mica de seny el millor que podries fer pel bé d'aquest poble és presentar la teva dimissió.
Si no és així, i als membres del PSOE els hi quede una mica de dignitat política, el que haurien de fer és demanar a Juanjo que deixi la seva acte de regidor. Si això no es fa cal emprende una recollida de firmes per demanar el cesament den Juanjo Mir per la seva ineficacia com a regidor d'hisenda. Descontrol absolut a nel pressupostos any rera any, gastos incontrolats, no saben tot de les contes, i descomunal pujada d'impostots. Aquest és el curriculum de'n Juanjo Mir. La nova direcció del PSOE de Pollença aplaudeix aquesta gestió de'n Juanjo Mir?

Joan

Injustificable!

Joan | 28/05/2009, 08:53

A veure amb quines excuses et venen avui. No tenen cap tipus de justificació amb aquest tema. Juanjo hauria de dimitir, i la postura del PSM tampoc és raonable. Pitjor per ells s'acabaran enfonsant amb aquest equip de govern, una pena que un partit històric com el PSM acabi així.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb