URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Gràcies Iniciativa

Alternativa | 06 Juny, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

Primer volia aclarir, una vegada més, que Alternativa no ha organitzat els actes d'abril de República  i que Iniciativa és una Associació totalment independent i oberta a tothom que vulgui fer feina. Jo vaig formar part de la seva fundació però fa anys que no vaig a les seves assemblees. Tot el que fan és exclusivament merit seu i de ningú més.

Enguany Iniciativa Ciutadana per Pollença ha organitzat per sisè any consecutiu actes en commemoració de la República, amb un gran esforç,  i poc suport institucional. L'Ajuntament no va ser capaç ni tan sols de posar un endoll per poder connectar l’equip del homenatge del 14 d’abril

Es veu que  no és suficient amb organitzar i fer xerrades, excursions, exposicions...al teu temps lliure. Al  fill directe un anònim diu que els d'Iniciativa s’han oblidat el ram de flors sec al monòlit, li diria que l’hagués costat menys llevar el ram que escriure el correu al fill directe.

El senyor Andreu Salom se sent decebut per l’absència repetida de la bandera catalana als actes commemoratius. Res més fàcil de solucionar als actes d’Iniciativa, el que ha de fer el senyor Andreu és simplement anar a l’acte i col·locar la bandera catalana com han fet altres persones altres anys.

Al senyor Toni Marquet,  que utilitza la seva columna a la revista sa Plaça per embullar, li diria que  ja és hora que es deixi de partidismes  absurds i de crear la ficció de que hi ha un suport institucional a la República, que realment no és. Som molt poquets els que organitzam i participam dels actes republicans, per tant no seria millor senyor Marquet participar i donar suport a una associació de gent jove, que vol i es dedica a organitzar aquests actes, que posar-li constantment travetes?

Per la meva part volia donar l'enhorabona un any més a l'Associació Iniciativa Ciutadana per Pollença i a tots els que han col·laborat i participat als actes d'abril de República.

 Aquest escrit va ser enviat al PIP, però no ha estat publicat.

 

 

 

Comentaris

Nadal

Re: Gràcies Iniciativa

Nadal | 06/06/2009, 16:06

Joan Cerdà se tenía que dedicar más al pueblo y menos a ir y venir a Palma a arreglar o desarreglar los problemas de su partido

Informació

DEPENDÈNCIES PROVISIONALS AJUNTAMENT:

Informació | 06/06/2009, 14:55

Per si no l'haveu vist a la pàgina de l'Ajuntament ja s'han publicat els departaments que canvien es troben ubicats de la següent forma:

CARRER HORTA 23:Batlia, Secretaria, Registre General de Sortida

CARRER HORTA 38:Registre General d'entrada,Servei d'atenció i Informació Ciutadana, Padró, Servei administratiu Cementiri municipal, Servei administratiu Llicències d'Activitats, Participació Ciutadana

JESUS 11: Oficina d'obres

GUILLEM CIFRE DE COLONYA S/N (JARDINS JOAN MARCH):Cadastre
Normalització Lingüística
Festival de Música

LOCAL CECILIO METELO 4:
Jujat de Pau

PL. VELLA 7:
Sessions plenàries, Actes públics, Matrimonis civils

Notícia

Re: Gràcies Iniciativa

Notícia | 06/06/2009, 14:49

També al DdM:
El fondeo en Formentor será libre excepto en 40 amarres regulados

Pepe

Re: Gràcies Iniciativa

Pepe | 06/06/2009, 14:47

Gràcies per la transcripció Joan Ramon, a la xerrada que va fer Aina a Pollença,organitzada per Iniciativa, no va parlar precisament bé del nostre batle, en aquell moment Conseller de Patrimoni. La seva actitud davant del desastre de Son Espases és com diu a l'entrevista va ser vergonyosa. Es fàcil omplir-se la boca amb "ho nostro" però a l'hora de la veritat...

Notícia a DM

Re: Gràcies Iniciativa

Notícia a DM | 06/06/2009, 10:48

Denuncian el vertido incontrolado de residuos junto a la Font de Vàritx.

J. FRAU. POLLENÇA. Alternativa Esquerra Unida-Els Verds de Pollença ha denunciado ante el Seprona la existencia de un vertido incontrolado de residuos de todo tipo junto a la Font de Vàritx, situada en la carretera vieja de Lluc a Pollença.
Esta formación considera que las basuras acumuladas en esta fuente, consecuencia del "incivismo" de algunas personas, provocan un "grave impacto ambiental" en esta zona de la Serra. Además, denuncia que hay gente que acude a la fuente a limpiar y a cambiar el aceite del coche, lo que provoca "vertidos tóxicos peligrosos".

Joan Ramon

Interessant

Joan Ramon | 06/06/2009, 10:22

Fragment de l'entrevista a Aina Calafat al Diari de Balears d'avui:

Cansada de no rebre respostes d'enlloc, decidíreu anar a veure personalment l'aleshores presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, directament a ca seva. Quin dia era?
Un 6 de maig. Hi vaig estar tot el dia de guàrdia amb dues maletes plenes de restes trobades a Son Espases. A ca seva, a Costitx, només hi vaig trobar el seu fill qui, educadament, em digué que la seva mare no hi era, que era a la fira de Sineu, cosa que era mentida perquè vaig telefonar a un company de Sineu per veure quins polítics hi havia. Al vespre, ja cansada d'esperar, vaig mostrar al fill de na Munar tot allò que duia i va ser ell qui, aleshores, telefonà a la mare conscient de la importància que tenia el que li acabava de mostrar. Aleshores sí, Maria Antònia Munar se'm va posar al telèfon i em va citar per a l'endemà a la seu del Consell.

I com va ser aquella trobada?
Jo li vaig dir que no volia ni fotos ni diaris ni res. No volia ser protagonista de res, només volia anar allà i mostrar-li què s'estava fent a Son Espases. L'endemà, evidentment, em va fer entrar per darrere i em vaig trobar Joan Mas al despatx, director general de Patrimoni, i el conseller Joan Cerdà (a qui per cert jo no coneixia de res). Quan Munar va veure les restes que jo li duia i va saber tot el que estava passant a Son Espases, els va pegar una bona escridassada davant meu.

Voleu dir que Munar no sabia res? No sabia que des de feia més de dos mesos s'estava fent feina sense arqueòlegs?
Davant meu, va fer com si no sabés absolutament res. I tampoc pareixia que es fes la despistada expressament

I els altres dos, què en deien?
Callaven. Vermells com una tomàtiga estaven. Ells l'únic que tenien en mà era una carteta en què sol·licitaven, ara sí, la presència de les arqueòlogues.

I Munar, dia 8 de maig aturà les obres?
Just l'endemà el ple del Consell aturava les obres. Mai un poble no havia aturat unes obres. Era una guerra de David contra Goliat, però és que no li va quedar més remei.

Però les obres continuaren?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb