URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Avortar no és un delicte, és un fracas.

Alternativa | 07 Juny, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

Us recordam que aquest blog està obert a tothom i que si voleu escriure un article  l'haveu d'enviar a eurxella@yahoo.es . Quan més veus diferents i més debat hi hagi millor

M’agradaria fer una reflexió sobre el tema de l'avortament.

Primer de tot cal dir que estic convençut de que l’avortament no és més que el fracàs social de l’educació i la cultura dels ciutadans. Haver d’arribar al punt de, no plantejar-se, sinó quedar embarassat sense voler-ho, és una cosa que no hauria de passar en una societat que es diu a si mateixa avançada.

Haver de decidir avortar és un tema molt complicat, on moltes de les dones que han passat per això ho han passat molt malament. I el millor seria no haver-hi de passar mai.

Però un cop existeix un embaràs no desitjat, s’ha de coartar la llibertat de la mare per decidir si vol o no vol que neixi un nin? Aquest és el debat que ha sorgit de les fortes crítiques a les noves lleis fetes pels hipòcrites abstinents de la sotana, els hipòcrites tradicionalistes de la família i dels hipòcrites conservadors més cavernícoles. Aquests han fet un atac frontal a totes les noves llibertats que es van aconseguint en matèria de l’avortament i de la píldora abortiva del dia després (tot i que es pren sense saber si algun òvul ha estat fecundat).

Els motius, ètics segons ells, són els de que els fetus ja són persones i que no s’ha de llevar la vida a una persona, encara que no hagi nascut. Apart de que les seves paraules no van en consonància amb els seus fets, basta recordar el tema dels preservatius, que segons ells augmenten el problema del SIDA.

En la meva opinió l’avortament, xoc traumàtic es miri d’on es miri, hauria de ser lliure i gratuït, en totes les seves modalitats, ja sigui el dia després o els mesos posteriors.

Els motius són varis, però sobretot un: un nin no desitjat no ha de venir al món. Un infant que no serà estimat, que serà vist amb rancor pels seus pares, que en molts casos, o són molt joves o no tenen recursos, o que simplement estarà condemnat a portar una mala vida, no té el perquè d’haver de passar per aquest suplici.

Però encara més, una mare o un pare que no volen al seu fill també passen un calvari.

Amb tot, crec que són les mares les que han de decidir, ja tenguin 16, 18 o 40 anys, perquè elles són les que hauran de criar, educar i donar la vida als seus fills, i ningú millor que elles sap què és millor. Ni els hipòcrites de la sotana, ni els hipòcrites de la corbata, ni molt menys els hipòcrites de la família se’n faran càrrec. Tampoc se’n faran càrrec els legisladors ni els jutges que dicten i decideixen. Se’n faran càrrec les mares, aquest és motiu suficient perquè siguin elles qui decideixin dur un nin al món. I és motiu suficient de descrèdit dels que es diuen sants, que jutgen sense ser jutjats i que dicten que és bo o dolent més enllà de la voluntat personal dels implicats.

Pere Josep Garcia. 

 

Comentaris

Pepe

Re: Avortar no és un delicte, és un fracas.

Pepe | 08/06/2009, 20:57

Gracie Santiago i JRV per les vostres reflexions. El 2011 posara i llevarà raons... Amb Garci de cap de llista. Som assemblearis no Garci ?

Quique

Los tres mosqueteros.

Quique | 08/06/2009, 19:48

Buenas tardes, soy un visionador de cosas y me he dado cuenta que vosotros los de EU-Alternativa (los tres mosqueteros) deberíasis ganar las proximas locales, con el cabeza de lista GARCI, seria magnifico, seguro que con tan buena oposición (para unos) la aplicación a la practica seria la ostia. Presentaté Graci, yo te votaré y mi familia también,

SANTIAGO

ALGO DE REFLEXION SOBRE LAS ELECCIONES EUROPEAS

SANTIAGO | 08/06/2009, 18:55

Buenas tardes a todas:
Herminia va de coña, no le deis más vueltas.
El PSOE ha tenido los resultados que le tocaba tener. Basta con mirar el histórico para darse cuenta que los 1626 votos obtenidos en estas elecciones entran dentro de lo que podríamos llamar normalidad.
Los votos obtenidos por el PSOE en las elecciones al parlamento europeo van desde una orquilla de1627 votos obtenidos en 1994 (uno más que en estas) hasta los 1832 votos obtenidos en 1999. Simplificando: los resultados obtenidos por el PSOE en Pollença en las elecciones europeas van en línea descendente.
En el 2004, en las elecciones generales el PSOE en Pollença obtuvo 3056 votos. Es curioso, ¿verdad? Realmente hay votante socialista en este pueblo…
Es en las elecciones europeas donde mejor se refleja el votante “fiel” del PSOE. Esa media de 1700 personas que votan al PSOE en todas las elecciones europeas siempre está allí, pase lo que pase, haya o no mucha o poco extensión.
Miquel Sánchez ha dado en el clavo al hablar donde se encuentra el electorado más fiel del PSOE. Comparto su opinión.
Es curioso ver, que este electorado fiel en las europeas y en las generales, cuando llega las elecciones locales le da la espalda al PSOE.
Que no se alegre ningún socialista (quedan pocos ¿verdad?) por estos resultados, que como he dicho antes entran dentro de la “normalidad” . Los resultados locales del PSOE desde hace muchos años son en línea descendente y preveo que lo seguirán siendo. La reflexión la tienen encima de la mesa. ¿Cómo es posible que el PSOE obtenga más votos en todas elecciones no locales que en las locales? Algo falla, señoras y señores del PSOE, algo falla.
En el caso de EU es totalmente distinto. Los votos obtenidos en las elecciones europeas no reflejan el trabajo diario en línea ascendente y el aumento de simpatizantes a este proyecto que cada vez es más grande. El reto está, claro está, en superar los resultados obtenidos en las elecciones locales del 2007 y estoy convencido que si seguís así lo conseguiréis.
Miquel Sánchez, quizás los foros donde se encuentra el electorado fiel del PSOE se merezca una reflexión sobre su idoneidad de su voto.

JRV

gastronomia electoral

JRV | 08/06/2009, 18:31

He trobat aqusta campanya incompleta. No tinc noticia de cap dinar ni sopar multitudinari, això es imperdonable. Així no es extranya l'abstenció.

JRV

êtica

JRV | 08/06/2009, 18:27

Pocs i bons. L'ideal seria molts i bons, però això no ha passat mai, us heu de convencer. Evidentment, com me deia un ciutadà europeu que demana la dimissió de qualque "aristòcrata de la politica local", exercint el seu dret, quan no obligació democràtica, amb qui vaig coincidir al col·legi electoral, el missatge de iniciativa no arrossegarà cap majoria, d'això pot estar tranquil en Manuel, però serà un alé d'aire fresc enmitg de tanta merda PSOE-PP-UM -UMPIS, UMP, d'això podeu estar segurs. I està clar que per tot hi ha gent bona i no tant bona, però no se que p... passa, que aquests " bonenlots" de cada partit, s'avenen a les mangarrufes, uns, o debilitat, els altres, del seu grup politic, així que de ètica, ben poca, per no dir absolutament absent.
Molt bona aquesta primera reflexió post-electoral vostra, però no es pot esperar mes d'una societat consumista, i per tan, egoista. Afortunadament, mai ho seran tots, així, qualcú ha de ser depositari de la dignitat.

B.H Obama

Re: Avortar no és un delicte, és un fracas.

B.H Obama | 08/06/2009, 18:26

Garci for president!

Joan Ramon

Garci for President.

Joan Ramon | 08/06/2009, 17:56

Garci, si et presentes t'hauré de votar, tot i la meva militancia,
Presentent home

Pepe

Re: Avortar no és un delicte, és un fracas.

Pepe | 08/06/2009, 16:55

Garci, et deus a la voluntat del poble :-)

Garci

Re: Avortar no és un delicte, és un fracas.

Garci | 08/06/2009, 16:34

Xisco, ho tens molt malament per votar-me, no em presentaré. No vull ser regidor. El que vull és que el projecte que tenim la gent d'Alternativa tiri endavant. És lo únic que vull. I crec que hi ha gent millor que jo per ser regidora d'Alternativa.

Gràcies per la confiança. Jajaja.

Xisco P.

GARCI PER CAP DE LLISTA

Xisco P. | 08/06/2009, 16:13

A les properes municipals, Garci, presenta't com a cap de llista, "TU SI QUE VALES". Jo te votaré

Pepe

Re: Avortar no és un delicte, és un fracas.

Pepe | 08/06/2009, 16:10

Miquel, quan dic "feim" evidenment em refereix al concepte general i abstracte de l'esquerra.
Si parlam de l'exemple concret que dius; la dreta ha identificat als immigrants com un problema. I que ha fet el socialiberalisme? reforçar aquesta idea; Directiva del retorn aprovada de manera conjunta per PP-PSOE.

Mentre els d'esquerra hem estat incapaços de mostrar la realitat, i ja no parl de qüestions simplement humanitàries (qualsevol ser humà hauria de tenir dret a viure decentment on volgués) sinó d'una qüestió pràctica; sense l'arribada d'immigrants la vella Europa s'hagués enfonsat.
Són els immigrants amb la seva feina i aportacions a la Seguretat Social els que han evitat el col·lapse econòmic d'una població envellida amb una gran despesa sanitària.

Evidentment els de l'esquerra no el tenim fàcil per fer arribar els nostres missatges, ens manca de quasi tot; unitat, coordinació, accés als mitjans de comunicació... Per això crec que és major la responsabilitat dels que han abandonat la socialdemocràcia i l'Estat del Benestar i van al ritme que mara el neoliberalisme de dretes.

Com va dir Manuel Vazques Montalbán ( un bon lema per Alternativa):
Te acuestas siendo un triste socialdemócrata y, por la mañana, cuando te levantas, resulta que te has convertido en un peligroso izquierdista. Como el tiempo trascurrido te ha pillado en la cama y durmiendo, deduces que la metamorfosis no puede ser cosa tuya, sino de los demás.

Miquel Sánchez

Re: Avortar no és un delicte, és un fracas.

Miquel Sánchez | 08/06/2009, 15:59

I no tindrà res a veure les més que evidents relacions de algun dels seus components amb la tercera edat i la Casa d'Andalussia a Pollença

Lo siento Herminia, pero el presupuesto no da más.

Pepe

Heminia

Pepe | 08/06/2009, 15:58

"Heminia" supongo que vas de guasa no? siguiendo tu razonamiento Esquerra-Entesa hubiese ganado de calle. Y nosotros hubiesemos ganado en la Cala Sant Vicenç (cuando pusimos carteles no había de los demás partidos).
De lo poco positivo de esta campaña es que los partidos se gastan menos en publicidad electoral. Considero un absurdo empapelar el pueblo de carteles y pancartas. Si por mi fuera sólo permitiría carteles en los tableros.

La explicación por la cual el PSOE en Pollença a sido la lista más votada a las elecciones europeas es muy simnple: los socialistas han colocado más y pancarftas que el resto de grupos... Los de EU apenas han colocado carteles.

Garci

Re: Avortar no és un delicte, és un fracas.

Garci | 08/06/2009, 15:45

Si les eleccions es guanyen per mitjà de banderetes i no per ideologia i convenciment, malament anam.

Si aquesta es l'explicació de tot plegat, jo no participaré més en el circ anomenat democràcia.

Heminia

RESULTADOS ELECTORALES 2009

Heminia | 08/06/2009, 15:18

La explicación por la cual el PSOE en Pollença a sido la lista más votada a las elecciones europeas es muy simnple: los socialistas han colocado más y pancarftas que el resto de grupos... Los de EU apenas han colocado carteles.

Miquel Sánchez

Re: Avortar no és un delicte, és un fracas.

Miquel Sánchez | 08/06/2009, 15:04

Pepe, Qùe feim malament por no poder guanyar a Berlusconi? Millor dir, què no feim, Berlusconi ha dit que Italià pels italians i fora inmigració, i amb la crisi, l'atur que hi ha és un missatge que a Italia li anat molt bé.

Pepe, Et veus a tu donant aquest missatge a la ciutadania ???? Sincerament no et veig.

Pepe

Pots dormir

Pepe | 08/06/2009, 14:52

Hola Coloma és més que preocupant que els que han votat hagin triat la dreta, la mateixa que ens ha llevat a la crisi actual. El que és clar és que la resta de partits alguna cosa estam fent molt malament quan sóm incapaços de guanyar a gent com Berlusconi.
Crec que la dreta ha creat un marc teòric-ideològic solid. La gent identifica dreta amb una millor gestió de l'economia, cosa que evidentment no és veritat però és una creença extensa (només hem de veure com ha deixat Balears la darrera legislatura de dretes). Si a això l'unim que la socialdemocràcia ha derivat en socialiberalisme i que a l'esquerra anam a la deriva...

De totes maneres no crec que canvii la cosa massa respecte a l'anterior legislatura el PP no té majoria absoluta i per tant tot el que surti del Parlament com fins ara serà corresponsabilitat del Partit Socialista. O sigui la cosa no canviara massa respecte al que ja coneixem; plan Bolonia, Bolkestein, Directiva de retorn ( tot votat conjuntament per PP i PS).

Coloma

El triomf de la dreta

Coloma | 08/06/2009, 13:44

A mí el que més me molesta és que hagi guanyat el PP amb tota la colla de fòssils!!! Això sí que és trist!! Que la dreta governi a Europa és un mal símptoma per la gent treballadora com noltros (almenys jo)...Avui no he dormit pensant en una possible jornada de 65hores setmanals!!! Quants drets lograts podriem arribar a perdre? Conciliació?

SANTIAGO

ELECCIONES EUROPEAS

SANTIAGO | 07/06/2009, 22:32

Enhorabuena al PSOE por ser la lista más votada en Pollença.
Enhorabuena al PP por ser la lista más votada en Mallorca, Baleares y por ser los ganadores de estas elecciones en todo el estado.
Enhorabuena a los abstencionistas que son los otros ganadores de estas elecciones.
Mañana intentaremos hacer un análisis de estos resultados en clave local.
Buenas noches a todos

Miquel Sánchez

Re: Avortar no és un delicte, és un fracas.

Miquel Sánchez | 07/06/2009, 22:04

"Señores" la companyia és bona, però servidor s'ha d'aixecar a les 6, per això m'han vaig al "sobre" i demà serà un altre dia i una nova "Alternativa per Pollença"

Bona nit a tothom

Pepe

Resultats a Pollença

Pepe | 07/06/2009, 22:01

No s'ha de ser massa espavilat per saber que les eleccions europees no tenen res que veure amb les municipals, crec que Miquel l'ha resumit molt bé.

A les europees del 2004 EU va obtenir 92 vots, tres anys després la nostra llista municipal va obtenir 595 vots.

Miquel Sánchez

Re: Avortar no és un delicte, és un fracas.

Miquel Sánchez | 07/06/2009, 21:54

Això confirma que en Tomeu Cifre Ochogavia és l'anima d'aquest PP a Pollença, molt bon polític malgrat sigui de l'altre costat

Pepe

A Pollença

Pepe | 07/06/2009, 21:52

Si comparam els resultats amb el 2004, ha baixat la participació de 4.198 votants a 3.911.
El PP ha perdut 418 vots.
El PSOE ha perdut 38 vots.
UM ha guanyat 24.
Al cas d'Esquerra, si contam que aquesta candidatura tenia el suport del PSM perdrien 57 vots.
Al cas d'EU guanya 35 vots.

A la fi pens que el canvi més significatiu és la pèrdua de vots del PP.

Miquel Sánchez

Re: Avortar no és un delicte, és un fracas.

Miquel Sánchez | 07/06/2009, 21:51

Garci, juas juas que putes dius "tio" ???

Miquel Sánchez

Re: Avortar no és un delicte, és un fracas.

Miquel Sánchez | 07/06/2009, 21:50

Manuel tens molta raó, amb aquests resultats en Joan Cerdà l'acutal baltle, ja deu està cercant feina i na Francisca Ramon a la Moncloa, no fotis home.

Garci

Re: Avortar no és un delicte, és un fracas.

Garci | 07/06/2009, 21:49

Manuel, ja hem canviat, ens hem anat d'EU.

Enhorabona PSOE.

Manuel

JOER QUINS RESULTATS...

Manuel | 07/06/2009, 21:46

QUINA LLÀSTIMA, HA GUANYAT EL PSOE A POLLENÇA MENTRE QUE EU HA ESTAT QUASI LA FORÇA MENYS VOTADA, I AIXÒ QUE SOU UNS REIS DEL MAMBO. JOLIN, NI UM FA RES, SERÀ AIXÒ SIGNIFICATIU PER A LES PROPERES MUNICIPALS? CANVIAREU D'ESTRATÈGIA POLÍTICA ELS D'ALTERNATIVA? TIEMPO AL TIEMPO

Biel

Resultats a Pollença

Biel | 07/06/2009, 21:43

Els resultats totals per a Pollença són a:

(h)ttp://resultados2009.mir.es/99PE/DPE0407904299.htm

Pepe

Resultats a Pollença

Pepe | 07/06/2009, 21:38

A Pollença ha guanyat el PSOE.

Participació: 36,92 % o sigui han votat 3.911 persones

PSOE 1626 42,00%
PP 1271 32,83%
Coalició 347 8,96%
Europa de los pueblos 250 6,46%
IU-ICV 127 3,28%
UPyD 44 1,14%

Joan M.

ELECCIONS EUROPEES

Joan M. | 07/06/2009, 20:48

Algú sap el resultats electorals de Pollença?

Europees

El triomf de l'abstenció

Europees | 07/06/2009, 16:45

A les 18:00 la participació a les eleccions a Mallorca és d'un 26,93% (fa cinc anys a aquestes hores era d'un 28,72).
A Espanya és d'un 33,84% molt similar a la de fa cinc anys, 33,92% segons la pàgina del Ministeri (encara que a la premsa parlen d'un 34,34%).

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb