URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

L'enquesta de l'Auditori és una presa de pèl

Alternativa | 11 Juny, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

A Alternativa pensam que hem d' avançar cap a una nova democràcia participativa que tingui en compte la ciutadania d'una forma més constant. La Participació Ciutadana és el futur de la democràcia, després de 30 anys de democràcia representativa, hem de començar a completar la mateixa amb  la democràcia participativa. Els ciutadans no es poden limitar a votar cada quatre anys. Per això vam presentar al ple d'abril una moció demanant una consulta popular sobre el futur auditori.

A altres municipis s’ha utilitzat la consulta popular per aprovar plans d’urbanisme (cas d’Almuñecar), festes com els bous al carrer (cas d’Oropesa), incorporació a consorcis d’aigua (cas Montellano)... I tots tenen en comú que la participació ha estat molt elevada i per tant molt representativa.

Haver fet una consulta popular hagués servit per que la gent s’impliqués més en el tema i pogués sentir el futur auditori o sala multifuncional como una cosa seva. Igualment ajudaria a que els diferents grups concretessin més les seves propostes analitzant en profunditat els pros i contres dels un projecte u altre, reflexionant  i debatint.

El portaveu d’UM_UNPI , Toni Oliver, ens va reptar a unes declaracions a la prems a demanar als diferents grups de població, a les associacions, ciutadans, empresaris... Bé la millor manera de preguntar a tothom és la consulta popular  i creiem que fos el que el resultat donaria un impuls i una força al projecte triat que ara no té.

Una altra raó és que dos dels partits governants; el PSOE i el PSM no tenien al seu programa electoral l’auditori d’en Moneo, i  es van queixar a l’anterior legislatura de la falta de debat públic en profunditat, i amb més transparència a aquest tema. És més  el PSOE es va posicionar clarament contra l'Auditori d'en Moneo a l'anterior legislatura, ila primera pàgina del darrer número de la seva revista "poble" (ara han publicat un full amb el nom de "amb mà esquerra")  la dedicaven a argumentar les seves raons per dir no a l'auditori. Al debat d'aquesta mocio una vegada més no van dir res però dos mesos després han repartit un full "campanya de recollida de signatures com vols l'auditori de Pollença". Una mostra més de la poca serietat d'aquesta gent.

El full  ens sembla  una manca de respecte al ple (una més). Si realment volem saber l'opinió de la gent, la forma seriosa de fer les coses era fer una consulta popular (es contempla al reglament de participació ciutadana). Si pensaven ( no el sabem per que no van dir ni "mu") que la consulta era massa complicada podien haver proposat al ple fer una enquesta de manera institucional des de l'Ajuntament.  A la fí pensam que només es tracta de rentar-se la cara ja que el PSOE, a l'anterior legislatura va fer  de l'oposició a l'auditori d'en Moneo uns dels seus principals arguments, i ara no van tenir el valor ni d'oposar-se als seus socis de govern ni de votar a favor de la nostra moció.

Al full també resulta curiós que a l'opció que suposa que l'Ajuntament  aporti més doblers diuen " per a convertir-lo en un espai emblemàtic i centre de referència cultural", remarcant en negrita això d'espai emblemàtic, com si amb els 10,400.000 del Govern i Consell no es pugués fer un espai emblemàtic.

Per acabar algú ens està enganyant. el batle Joan  va declarar a la premsa  que havia un compromís entre els socis de govern per fer un centre multifuncional valorat en 11,5 milions d'euros, això vol dir que ja està decidit que l'Ajuntament posarà un milió cent euros, més interessos, més l'habitual diferència (normalment un 20%) entre el pressupostat i el cost real. Digui el que digui l'enquesta UM-UNPI ha decidit que ha de ser en Moneo, que 10,400.000 no són suficients i el PSOE com sempre a aquesta legislatura farà el que digui UM, l'enquesta és un engany total.

 Portada del darrer número de la revista Poble del PSOE, que terminava dient; "Aquest NO AL AUDITORI creim que ho compartim amb una part important dels pollencins i ho feim per CA NOSTRA al marge de contingencies polítique si confiats que els temps i el sentit comú ens donaran la raó"  Podeu llegir la transcripció sencera a la continuació d'aquest article. Com han canviat les coses...

 

 

 

Per si al PSOE li interessa al blog ja vam fer una enquesta amb aquest resultat:

A. Sí, perquè una sala de l'Arquitecte Rafael Moneo donarà prestigi a Pollença 2724.32%
B. No, perquè el cost és molt elevat i el tema del prestigi és una cosa relativa i cal fer un concurs públic5852.25%
C. No, i a més no fa falta cap instal·lació, hem d'arribar a un acord per a compartir la d'Alcúdia2421.62%
D. No sap / No contesta21.8%

 

L'auditori és a l'horitzó de Pollença i és una qüestió que no es pot sostreure a la responsabilitat dels qui tenim la confiança d'una part dels pollencins.

Callar i esperar esdeveniments potser seria més còmode però hem d'expressar el que pensam encara que tengui el risc de no agradar a tothom. Ens comprometem parlant, però l'opinió pública té dret a demanar que ho facem.

Quan a la fi es presenti el  projecte de l'excel·lent arquitecte que és Rafael Moneo, excel·lència que, per ventura, com a profans no som tan sols capaços ni de valorar bé, serà un moment dolç i no en parlem quan a la fi s'inauguri, si això arriba a succeir. Però això passa:

1r per una inversió de més de nou milions d'euros (1.500.000.000 de pessetes). La relació d'inversió per a cada habitant és de 100.000 pessetes per cada un, del més nin al més vell.

2n per la falta d'un estudi previ de la capacitat de gestió de tan valuós equipament, estudi que no caurà del cel, tant del projecte artístic com del projecte de manteniment.

3r per no tenir un pla de resistència a la sequera inversora provinent de la Comunitat Autònoma, com a mínim en equipament cultural que és previsible després d'un esforç inversor tan gran.

4t per no tenir una valoració de l'efecte de la minva d'ús que ha de dur a espais utilitzats actualment per a fins similars (Convent, Monti-sion, Club, Can Llobera...)

5è per no estudiar des de la responsabilitat o, encara que només sigui des de l'interès, el rumb econòmic de la Comunitat que projectes com aquest anuncien.

Es pot fer veure que l'esforç inversor el faran altres, però és impossible fer creure que si arriben dificultats econòmiques per a les Illes només afectaran els altres.

6è pel fet que ningú ha estat capaç de dir quina instal·lació cultural es pren com a referent per igualar-la o superar-la ni quines necessitats o usos concrets satisfarà.

Tot això du el grup municipal de Pollença PSIB-PSOE a pronunciar-se en contra, a partir de la responsabilitat i el risc que això suposa.

Abordam tot allò que afecta la vida del municipi de la mateixa manera que abordam el de CA NOSTRA i aquest tema més que cap altre.

Aquest NO A L'AUDITORI creim que el compartim amb una part important dels pollencins i ho feim per CA NOSTRA al marge de contingències polítiques i confiats que el temps i el sentit comú ens donaran la raó.

Miquel Serra de Gayeta. Pollença.

  La nostra moció va ser la segúent:

 Moció del regidor i portaveu del grup Alternativa Esquerra Unida- Els Verds, per ser inclosa a l'ordre del dia del proper ple ordinari d'abril per ser debatuda i votada: " Convocatòria d'una consulta popular per decidir el futur auditori o sala multifuncional"

EXPOSICIÓ DE MOTIUS.

Atès que al reglament de participació ciutadana, títol III, capitol I, es preveu la possibilitat de que el batle amb acord per majoria absoluta del ple i autorització del govern podrà sotmetre a consulta popular assumptes de caràcter local que siguin d'especial rellevància pels interessos dels veïns, com és el cas de l'auditori.

Atès que hem constat les opinions divergents, la manca de consens i el debat obert al municipi davant un tema tan important com la construcció del futur auditori o sala multifuncional, que marcarà el futur cultural i econòmic del municipi.

 

Atès que els dos socis d'UM-UNPI de l'equip de govern (PSOE i PSM) a l'igual que nosaltres han expressat públicament la seva intenció de que la subvenció del Govern i el Consell sigui suficient per finançar íntegrament l'obra i que s'estudiï la necessitat que l'arquitecte sigui Moneo.

 

Atès que consideram que la realització del futur auditori és un aspecte molt rellevant pel futur d'aquest municipi, tan si parlam de temes econòmics, com si parlam de temes culturals.

 

Atès que creiem que la manera mes democràtica, coherent i participativa de solucionar aquestes diferències seria la convocatòria d'una consulta popular per part de l'Ajuntament.

 

Atès que la consulta és la millor manera de que tothom pugui expressar les possibles solucions i alternatives amb la màxima informació. I també és la millor manera de garantir la implicació dels ciutadans en la política municipal .

 

Per tot això, aquest regidor presenta al ple de l'Ajuntament, amb la intenció de veure-la enriquida amb les aportacions de la resta de grups polítics i per a la seva aprovació si procedeix, la següent proposta

ACORDS:

- Que el batle ordeni la realització dels tràmits pertinents per la realització d'una consulta popular en la que la gent pugui triar entre la realització del projecte d'en Moneo o la realització d'una sala multifuncional feta integrament amb la subvenció del Govern i el Consell i a partir d'un concurs públic.

Comentaris

Pepe

Coloma

Pepe | 16/06/2009, 21:37

Per la meva part estic encantat de tenir-te a aquest blog, m'agrada el debat i la gent rebel.

El PSOE té quatre regidors; dos amb dedicació exclusiva i un amb un 70%, només Jaume ha de compaginar dues feines. Crec que al cas de les regidores han dedicació exclusiva (40 hores setmanales) podien i haurien de fer més feina, sobre tot al cas de na Francisca que no és cap novençana. Juanjo em sap greu però ha aconseguit que a totes les àrees que gestiona es demani la seva dimissió i a final de juny seguim sense pressupost.

Estic totalment d'acord amb tu que s'ha d'acabar amb els parts i quarts i la corrupció sigui com sigui i vengui d'on vengui.

Salut

Garci

Re: L'enquesta de l'Auditori és una presa de pèl

Garci | 16/06/2009, 20:23

Coloma, esper llegir-te més per aquí. El bloc també és teu.

Excusar al PSOE per ser socis d'una secta, no em pareix bé, com tu dius, jo també hauria plegat fa estona. Lo de que fan molta feina està per veure. Els exemples diuen el contrari: has passat per la Cala i pel Moll? estan molt malament i son responsabilitat de regidors adscrits al PSOE.

En això de les contractacions tens molta raó. Si una factura no passa d'una límit no ha d'anar a concurs, i així li poden donar a qui vulguin, de manera arbitrària. Moltes factures petites, com per exemple comprar un llapis un milió de vegades a una mateixa empresa es com comprar un milió de llàpissos, però es legal d'una manera i no de l'altre. I si a això li sumes que es paga pel llapis una quantitat més alta del normal... ja tenim "malifeta". Un truc legal que amaga una estafa en tota regla.

Coloma

L'enquesta i la resta...

Coloma | 16/06/2009, 20:05

Hola a tot@s,

Estic investigant lo de n'Ochogavia...Així que ja ho saps si ho estàs llegint...avisat estàs! De tota manera jo cre personalment (corregiu-me si m'equivoc) que hi ha una cúpula (jo diria més bé secta) entre els "sequaces" d'en Rull i n'Ochogavia...que si paelles, matances,...sempre convoquen a la gent i sembla que no els falli ningú mai...el que us dic: una SECTA

M'haureu e perdonar si soc molt canyera...Pero "soy rebelde...." i per això no puc deixar la oportunitat de venir a visitar-vos i saber què deis, què pensau,... La veritat me sento bé aqui...em sap greu però tendreu Coloma per estona :o)

No'm digueu partidista...Però el PSOE té 4 regidors i jo trob que estàn en minoria... I me direu que'm repetesc com l'all però...tenint en compte que els seus socis de Govern són una secta...segons el meu parè, estàn a la corda fluixa i deben tenir un fetje!!! JO NO SË COM AGUANTEN!! Fan una feinada i tothom els critica...jo ja faria temps que hauria plegat... Bé, no me posaré melodramàtica...no me va aquest rotllo (ja lo de "malifetes" me semblava cursi", però sempre me critiquen per no ser massa "diplomàtica"). I...si hi ha un tío tan capullo que contracte a qualqú il·legalment...a per ell!!! sigui del partit que sigui..

Estic cansada de veure corrupció... Sí CORRUPCIÓ, si fós per jo...aniria a concurs fins els preus dels llapis i del paper... He vist preus a factures que escarrufenzzz...però com que hi ha un decret de batlia deno sé quina p.. història i no passa de una suma total de xxx doncs venga...paga boig!! Total una mica més... I a jo senyors, me costa molt aixecar-me els matins per anar a treballar...perque un altre s'embutxaqui els meus diners!!! Això m'emprenya i molt!!! Si almenys ho donàssin a fins benèfics, ara amb la crisi...però, no!!

ALA, A GASTAR...!!!

Bé, m'he d'autoaturar que m'estic encenent com la moto d'1 Hippy!!

Salut i força

Visca la República

Joan Ramon

contractacions

Joan Ramon | 12/06/2009, 16:32

Nomès feia un comentari, de dades nomès puc dir ue tin coneixament d'un contencios contra l'Ajuntament per aquest tema.
La vista per aquesta presumpte contratació irregular sembla ser serà el proper mes de Novembre, ja et contaré com va el tema. Per cert Coloma, me sap greu, el regidor de Personal és del Psoe i li tenc un cert aptreci, però si no es fan les coses bé i e te coneixament, crec que s'ha d'actuar.
Si tens coneixament de temes terbols den MAtí Ochogavia, estaria bé ho fesis.
Salut

Pepe

Re: L'enquesta de l'Auditori és una presa de pèl

Pepe | 12/06/2009, 15:16

Hola Joan Ramon només puc dir que fem feina a aquest tema, però com he dit a Coloma qualsevol col·laboració, sobre tot dades concretes seran ben rebudes.

Joan Ramon

Contractacions

Joan Ramon | 12/06/2009, 09:35

Del tema de les contractacions irregulars per part de regidoprs de UM i PSOE, puc comentar el que va dir un advocat d'un sindicat de treballadros.
"L'Ajuntament de Pollença destca per les seves contractacions irregulars".
Salut

Pepe

Re: L'enquesta de l'Auditori és una presa de pèl

Pepe | 12/06/2009, 09:09

Un comentari molt encertat Joana, no és pot dir ni més clar ni millor.
Un equip de govern ha de ser això un equip i de gestió no hem vist ben poca cosa.

joana

Enquesta Auditori

joana | 12/06/2009, 06:42

Estic més que cansada de sentir gent del PSOE a Pollença que critica Martí Ochogavia o Joan Rull, i gent de UM-UNPI que posa a parir Francisca Ramon, Juanjo,... senyors i senyores, si esteu governant junts teniu una mica més de respecte i confiança l'un per l'altre, i si us resulta impossible perquè el vostre soci de govern és un corrupte, sigueu valents i abandoneu el càrrec tan ben remunerat que teniu i poseu per damunt de tot els vostres ideals polítics i la vostra dignitat per damunt de tot... O si no, deixeu de fer tonteríes com una esquesta com a PARTIT POLÍTIC estant a l'equip de govern, el senyor regidor d'Alternativa us va proposar una bona forma de valorar quin tipus de projecte volia el poble i el vareu rebutjar. Deixeu de fer marketing polític els 4 anys seguits i feis una mica de gestió, perquè duim 2 anys i res de res... ni Auditori, ni sala polivalent, ni rehabilitació de l'Edifici Miquel Capllonch, ni escoleta municipal, ni rehabilitació de Can Llobera; més espais amb cadires i taules on els nins ja no poden ni jugar, clots i forats, ... Per cert, que em dius que hi hagui gent propera al PSOE o inclus afiliada que hagui entrat a treballar a l'Ajuntament sense haver passat cap tipus d'oposició?

Pepe

Coloma

Pepe | 11/06/2009, 21:16

Hola Coloma.

L'enquesta no seria una mala idea si fa dos mesos els regidors del PSOE no haguessin votat en contra de la nostra moció de fer una consulta popular o al manco haguessin dit alguna cosa al Ple.

Ara Coloma pots demanar al PSOE com és que Joan diu que ja està pactada una sala multifuncional per 11,5 milions (opció B) i el PSOE fa una enquesta. També els pots demanar pel seu silenci al ple de fa dos mesos. Esper les teves respostes.

Evidenment l'opció A és la més lògica i la gent curiosament és molt lògica. Però com t'he dit UM_UNPI aposta per l'opció B, ja veurem que fan els regidors del PSOE finalment.

De les malifetes del Sr Ochogavía sé el mateix que la major part del poble; molt de comentaris, molt de remors...
Al nostre blog pots trobar comentaris i articles sobre el senyor Ochogavía, l´únic del que hem demanat en dues ocasions la seva dimissió ( primer extrajudicial i cas LUMSA). També vam presentar una moció on demanavam una comissió d'investigació sobre el cas de LUMSA (més d'un any sense contracte)però cap de la resta de grups ens van donar suport. Igual el PSOE ara també fa una enquesta sobre el tema i et sembla bé.

Una cosa tenim clara ni governam, ni governarem amb el senyor Martí Ochogavía (cosa que no podem dir altres). I si tens qualsevol prova de les malifetes del senyor Ochogavia l'esperam al nostre email.

La política seriosa no es fa amb enquestes i remors, es fa amb mocions i amb proves.

Salut

Garci

Re: L'enquesta de l'Auditori és una presa de pèl

Garci | 11/06/2009, 20:58

Una cosa molt clara, mira l'enllaç: alternativa.balearweb.net/get/urxella17(pdf2).pdf

Si repartir 3000 revistes com aquesta que hi ha al pdf demanant la dimissió de Martí Ochogavia i Michel no és suficient...

Pepe

Re: L'enquesta de l'Auditori és una presa de pèl

Pepe | 11/06/2009, 20:55

Hola José, es un poco pronto para hablar de pactos,ideológicamente lo veo factible pero como bien te han contestado mis compañeros eso será una decisión tomada por la asamblea y fundamentada en el programa o plan de gestión municipal. En un pacto de gobierno creó que también es fundamental la confianza y trabajar realmente en equipo.
Lo que Ya podemos prometer es transparencia; el pacto de gobierno sería publicado de cabo a rabo.

En el 2011

Xiu xiu

Corupcio a Pollença?

Xiu xiu | 11/06/2009, 20:36

Coloma sembla ser que tu afirmes que el senyor Ochogavia va fent malifetes, ès a dir, segons tu els altres regidors de l'equip de Govern estarien encobrint un corrupte?
Estàs diguent això?
Moltes gràcies.

Joan

Colometa partidista.

Joan | 11/06/2009, 20:20

On sòn les crítiques a les malifetes del Senyor Ochogavia al Blog del PSOE, de què tè por el Psoe de Pollença?
Ai colometa

Garci

Re: L'enquesta de l'Auditori és una presa de pèl

Garci | 11/06/2009, 20:13

José, en Miquel t'ha contestat: serà l'Assemblea, tot junts, que decidim si es pot fer un pacte o no. I no ho decidirem mirant persones o sigles, sinó si els projectes que exigim de mínims es comprometen a fer-los, i si podem acceptar els seus mínims. Sempre hauria de ser un acord programàtic.

Una cosa, mai pactaria, i ho dic a títol personal, només per fer fora la dreta de l'ajuntament. L'excusa de la por no em serveix.

Garci

Re: L'enquesta de l'Auditori és una presa de pèl

Garci | 11/06/2009, 20:10

Coloma, ara no perdré el temps en buscar els articles, demanades de dimissió i comentaris envers el sr. Ochogavia. Però t'assegur que són molts.

No tenim por. Estem treballant en molts temes. És molt fàcil parlar, però molt difícil provar les coses que es diuen.

Ens agradaria que si algú sap alguna "malifeta" d'algun polític, que la digui, això si, amb proves.

Per altre part, no se si ho has llegit bé, el problema no és l'enquesta en si, sinó que varen rebutjar una moció per fer una consulta popular sobre el tema. Si ho rebutjaren, perquè ara ho fan?

Coloma

Re: L'enquesta de l'Auditori és una presa de pèl

Coloma | 11/06/2009, 20:06

Bé, realment n'han sigut un parell de pagès...

Coloma

L'enquesta i la seva repercussió

Coloma | 11/06/2009, 20:05

Hola de 9,

M'haureu de perdonar; però me perd pel vostre blog...Si fa ns dies que no'm connect, ja no sé ni on anar...Dec tenir poca trassa o me desorient amb facilitat...

Jo no crec que sigui tant mala idea lo de l'enquesta del PSOE...Si això ja ho vàren "heredar" de l'anterior equip de govern...I els DNIs els podrà comprobar qui vulgui... Pel que jo sé, aquesta enquesta te dona tres opcions...la primera opció (A)és per aprofitar les subvencions que donen del Consell i no sé qui més...i que han estat concedides per fer l'auditori, en càs de que no se faci...se perdràn aquestes subvencions; la segona opció és per ampliar l'auditori i fer sales polivalents (i aqui l'ajuntament hauria de posar pasta, cosa que jo no crec necessària), la opció C és no dur a terme el projecte....

Bé, doncs jo vos puc assegurar que he xerrat amb molta gent i tothom coincideix amb la primera opció...qui de voltros me pot dir que no s'ho ha plantejat?

Tengo una pregunta para usted PEPE..

Què en sap de les malifetes d'el Sr. Ochogavia? Per què no hi ha cap comentari al seu blog al respecte? De què té por?

Salut,

Miquel Sánchez

Re: L'enquesta de l'Auditori és una presa de pèl

Miquel Sánchez | 11/06/2009, 18:40

No soy Pepe, pero si la Asamblea viera la posibilidad de desarrollar el plan de gestión municipal propuesto en el programa electoral ¿por qué no?

Pero no depende de Pepe, sino de la Asamblea.

José

PACTO PARA EL 2011

José | 11/06/2009, 17:51

Hola pepe, en caso de que las proximas elecciones las gane el PP y UM pero los votos de PSM-ERC-EU-UMP-PSOE fueran suficientes para formar pacto, lo formaríais?
Gracias

Rodamón

Respuesta a Pepe.

Rodamón | 11/06/2009, 15:12

Ho he fet altres vegades però avui he pensat què convendría què es posts fossin actuals.Avui es meu cap tenía ganes de fer-los mal.

Pepe

Rodamónn

Pepe | 11/06/2009, 14:13

Rodamón, una alternativa seria utilitzar articles on no hi ha debat. Per exemple una volta pel Parc de Llevant...

echado de ibanat

De la corrupción.

echado de ibanat | 11/06/2009, 12:33

Quieren otro caso miren las horas extras que se facturaron en el IBANAT, montones de horas de los tecnicos de incendios

Rodamón

Posts

Rodamón | 11/06/2009, 12:31

Garci téns raó però ho he volgut pressentar així perquè per jo cada post equival a un concepte.

Garci (dartanyan)

Re: L'enquesta de l'Auditori és una presa de pèl

Garci (dartanyan) | 11/06/2009, 12:05

Hola P. està clar que la nostre enquesta no és fiable.

El que denunciam es la hipocresia de votar en contra d'un referéndum i després fer una consulta "sui generis".

És molt trist.

Garci

Re: L'enquesta de l'Auditori és una presa de pèl

Garci | 11/06/2009, 12:01

Rodamón, podries escriure en un comentari tot el que dius. Molesta i dificulta el seguiment del debat.

Rodamón

No a l'energia nuclear.

Rodamón | 11/06/2009, 11:28

PP-UM=Cagarruta hedionda.

Rodamón

PP-UM=Lladres i mentiders S.A.

Rodamón | 11/06/2009, 11:25

El Consell Insular de Mallorca siempre te sorprenderá con nuevos desastres.

Rodamón

PP-UM=Molts de mals i desgràcies per venir.

Rodamón | 11/06/2009, 11:19

PP-UM=Solar yermo y baldío.

Rodamón

PP-UM=Molts de mals i desgràcies per venir.

Rodamón | 11/06/2009, 11:16

Paisajes arruinados por el mal gobierno del PP-UM.

Rodamón

PP-UM=Lladres i mentiders S.A.

Rodamón | 11/06/2009, 11:13

La peor de las alienaciones es la del cemento,hormigón y asfalto!!.

Rodamón

PP-UM=Antisemitas.

Rodamón | 11/06/2009, 11:11

PP-UM=Gavilla de delincuentes comunes.

Rodamón

PP-UM=Antisemitas.

Rodamón | 11/06/2009, 11:04

Las vías de cintura convierten a las ciudades en auténticas cámaras de gas.

Pepe

P

Pepe | 11/06/2009, 11:04

Hola P (pots ser el quart mosqueter).

Una enquesta no és fiable encara que s'hagi de signar i posar dni. Qui comprovarà qeu el dni coincideix amb la firma i la persona?Això no serveix ni per triar a Dragut i Joan Mas.

El que és seriós és fer una consulta popular o referèndum (urnes, control de dni, recompte...) Aquesta és la manera correcta de fer les coses i la que demanavam al ple de fa dos mesos al qual els regidors del PSOE no van parlar i van votar en contra.
Si no es vol allargar el procés ja que la consulta ha de ser aprovada pel Consell de Ministres es podia haver fet una enquesta institucional amb la mateixa serietat de control. És el que s'aprovat fa un parell de dies a Arenys de Munt on el 13 de setembre faran un referendum sobre la possible independència de Catalunya.

T'agradi la crítica o no aquesta enquesta és una xapussa, una mentida (si no al temps)i una manca de respecte al ple.

Rodamón

PP-UM=Lladres i mentiders S.A.

Rodamón | 11/06/2009, 10:59

Si para restablecer la legalidad urbanística tenemos que esperar 40 años es que estamos viviendo bajo la bota de una Dictadura Urbanística disfrazada de Democracia.

Rodamón

PP-UM=Lladres i mentiders S.A.

Rodamón | 11/06/2009, 10:48

PP-UM=Beneficios para los caciques;males y desgracias para el pueblo.

Rodamón

PP-UM=Molts de mals i desgràcies per venir.

Rodamón | 11/06/2009, 10:36

PP-UM=Páramo ideológico!!.

Rodamón

PP-UM=Molts de mals i desgràcies per venir.

Rodamón | 11/06/2009, 10:34

PP-UM=Pistoleros del Gran Capital.

Rodamón

PP-UM=Lladres i mentiders S.A.

Rodamón | 11/06/2009, 10:28

Las gaviotas grises de los populares las encontrarás en las desembocaduras de las cloacas;siempre donde hay toneladas de basura y corrupción.

Rodamón

PP-UM=Antisemitas.

Rodamón | 11/06/2009, 10:24

PP-UM=Son partidos nazis antisemitas!!.

Rodamón

PP-UM=El Dorado de la corrupción.

Rodamón | 11/06/2009, 10:18

Mallorca es pasto de aprovechados y de cínicos.

Rodamón

No a l'energia nuclear.

Rodamón | 11/06/2009, 10:14

PP-UM=Fértil y lozano semillero de trepadores y chorizos!!.

Miquel G.

Re: L'enquesta de l'Auditori és una presa de pèl

Miquel G. | 11/06/2009, 10:11

El full que a reparit el psoe per tot Pollença és d'allò més deplorable.
Com el propi Mateu Vila es pot anomenar el motor del psoe? Quin desastre, peò quin desatre!

Rodamón

PP-UM=Lladres i mentiders S.A.

Rodamón | 11/06/2009, 10:11

Los del PP-UM van a apurar la agonía de Mallorca hasta la hez!!.

Miquel Sánchez

Re: L'enquesta de l'Auditori és una presa de pèl

Miquel Sánchez | 11/06/2009, 08:49

Ah P. i la nostra enquesta és tan fiable com un goril.la amb set pistoles.

Miquel Sánchez

Re: L'enquesta de l'Auditori és una presa de pèl

Miquel Sánchez | 11/06/2009, 08:37

juas juas Gràcies P. però jo l'ùnica espasa que tinc és la de moro pel dia de la patrona.

Miquel Sánchez

Horrible

Miquel Sánchez | 11/06/2009, 08:35

Un dels més de 4 milions d'aturats d'aquest estat, es talla un braç fent "feina sense assegurar" amb un salari de misèria, i li tiren el braç al fems i el deixen tirat al carrer.

Segur que hi ha més de 4 milions d'aturats ???

P.

Mosqueteros!!!

P. | 11/06/2009, 08:32

Hola Mosqueteros (Pepe, Garci, Miquel Sánchez). Jo no estic d'acord amb l'auditori i cert és que vosaltres féreu una enquesta (poc fiable) perque sé com ´son aquestes enquestes, no reflejen la realidad. Els del PSOE, agradi o no, demanen nom, llinatges i dni, més que justificat. Si voleu firmau i si no no, voltros mateixos. Jo no som del PSOE, però seguesc el vostro bloc, i la veritat que...
en fin, ja sabeu, si voleu firmau i sino no.

Ànim dartañan (garci)

Club de fans de Matías Vallés

Dausset como mallorquín

Club de fans de Matías Vallés | 11/06/2009, 08:18

PUBLICAT A DM

MATÍAS VALLÉS El auténtico nacionalista elige a su nación para morir, porque el lugar de nacimiento nos viene impuesto salvo en el caso de Aznar, que lo escogió cuidadosamente. De ahí que el Nobel francés Jean Dausset sea mallorquín con más fuerza que la mayoría de nativos, porque asumió la isla como destino hace veinte años. Recuerda a Robert Graves, también en la forma comprometida de afrontar su nacionalismo. La entrevista a todo extranjero por asimilar debe incluir una pregunta nada ociosa, "¿por qué Mallorca?". El médico no lo dudó. "Porque era maravillosa", y su esposa fijó el tiempo pretérito en "antes de que la destruyerais". Y de inmediato, un pronunciamiento cívico del científico. "Estoy contra el nuevo trazado de la carretera Deià-Sóller, porque basta con acondicionarla, y el proyecto puede arruinar uno de los paisajes más bellos del mundo."
Los obituarios de Dausset, cuyos descubrimientos han salvado la vida a millones de pacientes transplantados, han sido parcos en esa vertiente activista del investigador filamentoso como una hebra de ADN. La responsabilidad de "llevar la carga del mundo sobre las espaldas" lo distinguía, con más fuerza que sus hallazgos, de los intelectuales que practican el nacionalismo de nacimiento, siempre tan subvencionado. A principios de los noventa, el médico francés –considerado uno de los intelectuales más relevantes de Francia– se sumaba a la diseñadora Katharine Hamnett o a la cantante Annie Lennox, para impedir atrocidades que los indígenas reputábamos aceptables.
Los seres vulgares nos conformamos con no equivocarnos, Dausset y demás genios del siglo XX aspiran a acertar. En aquel lejano 1993, el Nobel contaba 76 años y estaba embarcado en la medicina predictiva, en calcular nuestra fecha de caducidad por imperativo genético –"claro que la mente está en los genes, ¿dónde quiere usted que esté?"–. En su caso, la estimación vital se hallaba "en los 92 años". Pues bien, Jean Dausset ha muerto en Mallorca a los 92 años.

Miquel Sánchez

Re: L'enquesta de l'Auditori és una presa de pèl

Miquel Sánchez | 11/06/2009, 07:09

Crec que el primer senyal d'alarma ja el tenim, el grup barceló parla de sobre costs al palau de congressos de Palma, el motiu sembla que és perquè el tècnics per que els polítics no "reculin" fan un pressuposts a la baixa i desprès això "es dispara" i també en d'afefir el "ja que hi som".

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb