URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Assamblea i mocions juny

Alternativa | 18 Juny, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

La nostra propera assemblea serà aquest dissabte  20, farem un tumbet a la platja de Llenaire a partir de les 13:00. Els que haveu de venir recordau que heu de dur cadira, plat, tassó i cuberts. A aquesta assamblea serà el punt de partida del nou partit que hem creat  i del que us donarem tota la informació a partir de diumenge. A l'assemblea comentarem també les darreres feines fetes, recollirem precs i preguntes pel proper ple.

Si voleu participar i no sabeu com, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a aquest mateix bloc  o a eurxella@yahoo.es.  

Al ple del dijous 25 de juny presentam dues mocions (i de moment a les comissions no es presenta cap moció més)

- La primera moció demana el compromís a l'equip de govern de   presentar el pla d’acció de l’Agenda local 21 per la seva aprovació al ple en un termini màxim de tres mesos. Aquest pla d'acció es va fer al 2006 i des d'aquell moment no s'ha fet pràcticament res.  Molt trist per que hi va haver molts de ciutadans que van participar a la realització d'aquest pla. Gràcies a coses com aquesta és per les que no funciona la participació ciutadana, hores de reunió i feina que després no tenen un resultat pràctic.

- La segona moció és crear una comissió d’elaboració Pressupostos de  2009, formada per un regidor de cada  grups polítics municipal i que es reuneixi periòdicament fins a la elaboració definitiva del pressupost, al menys, una vegada cada quinze dies. Els pressuposts ja porten vuit mesos de retard, constantment diuen que en volen fer partícips de l’elaboració dels mateixos. Ara tenen la oportunitat de demostrar que això no són paraules buides... Crec que als temps actuals de crisi seria una bona cosa
la unió de tots els grups polítics per una gestió responsable dels recursos públics. Però clar, estic segur que ells tenen una altra idea. A veure si al manco serveix per que d'una vegada es presentin els pressuposts .

Avui ens perdonareu la petita frivolitat però hem triat un vídeo  especial. Gasol i Navarro jugant contra el CB Alcúdia, a 1998 (sector nacional junior est). 

 

Comentaris

Paco González

A SANTIAGO

Paco González | 21/06/2009, 09:00

Buenos días. Hace mucho que le sigo sus palabras y la verdad que son unas palabras con sabiduria y modestia. Respecto a la figura del Sr. Miguel Cifre, he de decirle que es una persona que solo piensa en su imperio sin importarle lo que digan los demás. A muchas familias de pollensa todavia no les ha liquidado parte del capital por el alquiler de viviendas, que le parece esto. Sé que es personal, pero muchos vecinos estan afectados. Por lo que respecta a la asociacion de vecinos del puerto, me sabe mal pero tela tela, no hace nada.

Joan Ramon

President AAVV

Joan Ramon | 21/06/2009, 08:36

Estic d'acord.

Pepe

Re: Assamblea i mocions juny

Pepe | 21/06/2009, 08:08

Crec que els socis igual que ha fet Hans respecte als polítics l'haurien de recordar a Miquel que ser triat no significa tenir un xec en blanc.

Joan Ramon

AAVV

Joan Ramon | 20/06/2009, 14:47

Idoi si, el va destituir en saber-se el seu compromís previ amb UM.
D'acord amb el que dius Santiago, no es tracta d'una persona coneguda pel seu altruiisme precisament.
Jo desconeixia els seu "flirteig" amb el PSOE. Com tu bé dius, massa novies per un totsol, deu ser partidari de la poligamia, almenys en la política, i això deixa un poc clar que ès el que interpreta com a participar en associacions.

Joan Ramon

AAVV

Joan Ramon | 20/06/2009, 14:47

Idoi si, el va destituir en saber-se el seu compromís previ amb UM.
D'acord amb el que dius Santiago, no es tracta d'una persona coneguda pel seu altruiisme precisament.
Jo desconeixia els seu "flirteig" amb el PSOE. Com tu bé dius, massa novies per un totsol, deu ser partidari de la poligamia, almenys en la política, i això deixa un poc clar que ès el que interpreta com a participar en associacions.

SANTIAGO

MIGUEL CIFRE, PRESIDENTE DE AAVV PUERTO POLLENÇA

SANTIAGO | 20/06/2009, 12:58

Solo una matización Joan.
Miguel Cifre Xumet fue proclamado candidato a la alcaldía por el PP en las elecciones municipales de 2003. Pocos meses antes de las elecciones, fue el propio PP quien lo retiró al salirle "rana".
Desconocía el dato que se hubiese comprometido a ser el nº 2 de UM. Lo que si puedo certificar es que estuvo flirteando con el PSOE y que es el "padre", fundador, y creador de los estatutos de UNPI.
Un juego a demasiadas bandas que lo pusieron en evidencia en su momento.
Como presidente de la asociación de vecinos, tendría que haber sido más diplomático contestando a Hans y denostar menos prepotencia.
La gente que rodea a Miguel Cifre se mueve únicamente por intereses económicos. Creo que esta gente dista mucho de conocer el concepto amistad.
En el plano laboral son muchas las personas de este pueblo que han pasado por su empresa y mínimos los que han permanecido en ella, la cual da otra visión del personaje.

Pepe

El conflicte

Pepe | 20/06/2009, 08:24

Respecte a la contestació de Miguel Cifre.

Primer crida l'atenció de que recordi a Hans que no és nascut al moll, encara que sigui per alabar el seu interès.

Després diu que és president i que per tant pot fer el que vulgui, a la seva manera. Una concepció aquesta de la presidència curiosa i molt similar a la de gran part dels regidors d el'equip de govern;"una vegada triats podem fer el que vulguem.

Després diu que no vol enfrontaments amb els dirigents i que hi ha alternatives. Crec que el senyor Miquel s'equivoca en ocasions una associació de veïns s'ha d'enfrontar als dirigents i no passa res. A no ser que estem a un municipi, com és el cas on hi els parts i quarts i els interessos particulars es situen per damunt del bé comú.

El conflicte és un element característic de la condició humana. Acostumar-se a conviure amb el conflicte i a tractar-hi en lloc de defugir-lo o de prendre'l com una declaració de guerra, és un signe de maduresa i civisme.

Al cas de la desastrosa prova de semipeatonització és un perfecte exemple de com el senyor Miquel Cifre i la directiva de l'Associació de veïns van defugir. No es van voler reunir amb nosaltres que presentavam una moció per llevar-la, i el senyor Miquel Cifre va negar la valoració negativa de la semipeatonització que havien fet a una carta.

Hans

AAVV Re- Assamblea

Hans | 19/06/2009, 21:26

Principio de año se crearon varias Plataformas de protesta contra la vía rápida, cierre del Paseo Marítimo, suciedad, aceras, asfalto y en general.
Cuando me entere que la Asociación de Vecinos encabezaba las nuevas Plataformas con Cifre ya se sabía que esto no podía funcionar. Cifre tiene tantos intereses personales con sus alquileres que se ha vendido al diablo – y a sus socios también – para su bien personal.
Qué suerte para el equipo de gobierno de tratar con Miquel Sinatra Cifre cuando “my way” es, la canción favorita de Ochogavia, Ramon y Joan ?
Desgraciamente como individuos nos queda nada más que este Blog y la Prensa, la lucha día a día para destapar los pasteles. Y a pesar de todo tenemos suerte ya que como siempre la escritura ganara la incultura. Ellos se marcharan y nosotros quedamos.

Joan Ramon

Assiciacio de veïns amb ànim de lucre?

Joan Ramon | 19/06/2009, 19:42

Com a soci de l'associació de vens soc del parer que una as¨sociació de veïs ha de ser principalment, la veu dels veïns, i no un conglomerat d'interessos, on el que prima és recaudar el màxim i poder girar la major quanttat de doblers durant l'any, això no ès una associació de veïns, i no peruè o diguí cap de nosaltres, senzillament perquè no ès així, com a soci estic d'acord amb en Hans, i també record el lamentable incident del acutal president de l'associació, el senyor Miquel Cifre, quan va saltar a la premsa per haver compromes ser segón de la llista de UM i desprès, en veuré la possibilitat de ser cap de llista del PP, apuntar-se a ser cap de llista, això va possibilitar que Tomeu Cifre fos candidat. Crec que el PP i va sortir guanyant.

Salut

Joan

AAVV

Joan | 19/06/2009, 19:36

Si feis memòria, els senyor Miquel Cifre va ser una persona que a unes eleccions va quedar-se sense ser regidor , doncs s'havia compromes com a cap de Llista del PP i com a segon de la llista de UM. Quan es va descobrir el seu "pastel" va haver de dimitir de les dues bandes, això a les eleccions del 99 crec que era, que podeu esperar d'un personatge així?

Paco V.

EN MIQUEL CIFRE QUEDA EN EVIDÈNCIA

Paco V. | 19/06/2009, 17:36

És increible, que tot un president de l'asociació de veins dels Port de Pollença pugi escriure una carta d'aquest nivell a un ciutadà. Depriment, patètic i ridícul.
Miquel Cifre Xumet, un altre que mostre el plumero.
Gràcies Hans per mostrar-nos aquest email, no pensaba mai que en Miquel pogués escriure aquestes paraules. M'ha decepcionat perqué el tenia amb una altre consideració.

Miquel Sánchez

Re: Assamblea i mocions juny

Miquel Sánchez | 19/06/2009, 16:40

Muy bueno Hans, como la canción de Frank Sinatra "My way", traducido al español, "a mi manera".

Hans

AAVV Re- Assamblea

Hans | 19/06/2009, 16:20

Hola Miquel.
Me he quejado varias veces a la Asociación de Vecinos para que ellos sean nuestros Portavoces y no los "playeros" unicamente.
Te dare un ejemplo de 2 escritos, el primero de Miquel Cfre a mi, el segundo mi contestación.

---------- Mensaje reenviado ----------
De: Miquel Cifre
Fecha: 24 de noviembre de 2008 11:57
Asunto: Hola Hans
Para: hans.monheim@gmail.com

Hola Hans,

En primer lugar agradecerte el interés que siempre has mostrado por el Puerto Pollensa, es de agradecer especialmente cuando eres una persona que no ha nacido aquí pero que se que te sientes tan mollero como cualquier otro.

Entiendo tu frustración por todos los temas pendientes del Puerto, aunque no lo creas estamos trabajando para el Puerto, a mi manera y a mi estilo. Cada persona es libre de desempeñar el cargo de Presidente a su manera y eso se debe respetar, porque para que lo sepas en la AAVV somos más de mil socios y no todos piensan igual, ni todos esperan un enfrentamiento entre nosotros y los dirigentes. Otros como yo, pensamos que hay otras alternativas al enfrentamiento.

Un cordial saludo,

Miguel Cifre
Presidente AAVV Port de Pollença

Hans Monheim para AAVV
mostrar detalles 23/11/08 Responder

Sr. Presidente,
El Arroz Brut anual no lo compra todo !
AAVV tiene que ser el portavoz de los vecinos - con playas y sin playas, con dinero y sin dinero.
Y no se trata de hacer lo que quiro !
Si Vd no puede asumir este cargo, seria mas honesto de dimitir,
Un saludo
Hans Monheim
(

Miquel Sánchez

Re: Assamblea i mocions juny

Miquel Sánchez | 19/06/2009, 15:44

JRV, crec que més que "a dit" ningú més anava al concurs, per allò de que aquest doblers eren per les festes, la colcada dels reis etc. ara no, supòs que ara si algú veiés un possible negoci, segur que aniria de cap, necessita una bona inversió i a més la crisi actual fa que poca gent tingui ganes d'aventures

Pepe

Mocions

Pepe | 19/06/2009, 15:40

Avui a la comissió informativa UM-UNPI i PSOE (Tomeu del PSM no era) han votat contra les nostres mocions. No han donat cap raó pel seu vot.

Al tema de l'Agenda Local 21 que s'hagi fet menys amb un regidor del PSOE que amb un del PP, quan el Consell està fent molt de feina al tema és realment lamentable.
Esper que al ple el regidor de medi ambient al manco sigui capaç de donar explicacions de per que no ha fet res a l'Agenda Local 21.

Pepe

Contra l'apatia cívica

Pepe | 19/06/2009, 15:20

Lluitar contra l'apatia cívica de la que parlau crec que és un dels nostres principals objectius i crec que hem aconseguit petits avanços que esper vagin a més.
Per això es fonamental acabar amb la por i amb els parts i quarts.

Avui al Balears; els veïns de Gotmar critiquen la manca de comunicació UM-PSOE.

JRV

AA.VV.

JRV | 19/06/2009, 15:13

Bono, Miquel, el que ha fet, i tal volta la Associació de Veins del Port no només es de l'interés dels seus sòcis. Crec que hem d'acceptar que és atípica, perque hem sembla que sense platges desapareixeria. No se exactament com es fa ara, pero durant decenis, la concessió li ha siguda donada "a dit". I no se si rep ajudes o subvencions de l'Ajuntament, Per cert soc soci, tal volta hauria d'estar mes informat.

Joan

CURSA DE BRAUS

Joan | 19/06/2009, 15:01

- CONVOCATORIA PROTESTA CURSA DE BRAUS DIUMENGE 21 A MURO La Plataforma Balear per a la Defensa dels Animals (BALDEA) i La Sociedad Protectora de Animales y Plantas convoquen tothom a una protesta antitaurina a les 17 hores de diumenge dia 21 de juny a la plaça de toros de Muro.

Miquel Sánchez

Re: Assamblea i mocions juny

Miquel Sánchez | 19/06/2009, 14:32

Hola Joan, el que fagi l'associació de veïns amb els doblers de les gandules es problema dels seus docis, em consta que l'associació està correctament auditada, ara bé, crec que aquesta associació de veïns a substituit al Circulo Cultural, fan el mateix que feien els socis, jugar a cartes i veure el futbol i no volen saber res del problemes del moll i quan diuen alguna cosa ja es tard.

Joan

Associació de veins?

Joan | 19/06/2009, 11:40

Però tenim una associació de veïns al Port de POllença? Jo pensava habia desaparescuda... No donen un duro a ningú, no organitzen les festes... Qualcú sap a que se dediquen i que fan amb els diners de les platjes?

Miquel Sánchez

Re: Assamblea i mocions juny

Miquel Sánchez | 19/06/2009, 10:26

Hola Hans, como tú llevas muchos años por aquí, te habrás dado cuenta que eso "del concejal del Puerto" estaba muy bien hace 25 o 30 años pero ahora ya no funciona, es cierto que quizás la coordinadora no lo ha hecho todo lo bien que debía, pero también es cierto que desde el PSOE, partido al que pertenece dicha regidora, se ha dado un golpe en la mesa, al menos en la prensa, sobre que no le hacen ni puñetero caso, a al menos es lo que yo he entendido.

Me acojona y perdona la expresión, volver a empezar la guerra Pollença-Puerto pero los comentarios que estoy escuchando en el Puerto son de "ruido de sables", en San Vicente también estan que se suben por las paredes pero menos, lo digo por el número de habitantes.

Pero la gran pregunta ¿Dónde está la asociación de vecinos del Puerto? ¿No podrían ser el enlace con el ayuntamiento? Antes con un chiringuito al lado de Sa Nostra teniamos fiestas y más cosas, ahora mucho local social pero nada de nada para el pueblo. Lo único que se ha hecho ha sido substituir al desaparecifo "Circulo Cultural"

Miquel Sánchez

Re: Assamblea i mocions juny

Miquel Sánchez | 19/06/2009, 09:46

Gracias Santiago por el aviso, ya he puesto el crespón negro en el blog, no lo he puesto en la web, porque desde el trabajo no tengo acceso a la misma de momento, ya lo haré de casa.

También es mala para empezar un proyecto ilusionante con un crespón negro en la web del mismo.

SANTIAGO

MIS DESEOS DE PAZ

SANTIAGO | 19/06/2009, 09:31

Buenos días a todos (por decir algo):
ETA a vuelto a asesinar. Esta vez a un inspector de policía en Vizcaya.
Mi rechazo más contundente y mi enérgica condena a esta brutal acción de estos mal nacidos.
Me gustaría que la socedad y los políticos de Pollença no sean agenos a este dolor y muestren su condena a este atentado.
Como decía un insigne vecino de este pueblo: PAU!

Hans

Re- Apatia

Hans | 19/06/2009, 09:19

Hola JRV, tu comentario me honra. Entiendo tu postura. Respecto las razones las que sean del no-firmante. Muchos han avalado la dimisión pero hay miedo de exponerse. Algunos no pueden ya que son empleados del mismo Ayuntamiento.
La democracia permite de opinar, de participar o no.
A pesar de todo 500 firmas son muchas y agradezco el valor de estos ciudadanos. También agradezco no-firmantes que apoyan la petición de dimisión. En realidad somos una gran mayoría de descontentos.
Espero que esta acción sirva a que nuestros políticos empiezan a trabajar, organizar trabajos, escuchar, consultar, ver, y actuar.
Lo grave es que algunos pierden tiempo en polemizar, en sostener Megaproyectos que nos endeudan. Primero hay que “reparar” lo básico y si sobra tiempo y dinero se consideran otros proyectos. Nuestro malestar viene de la pasotería de regidores hacia problemas que se resuelven con muy poco dinero, mucho esfuerzo humano y buena coordinación. Y únicamente por esto justifican su paga. Lo que me parece evidente que el Pluriempleo (Alguna Sra. tiene por lo menos 5, mas una tapadera) nunca favorece una dedicación adecuada.
La crisis toca a los que trabajan 12-15 horas intentando se salvar su estatuto de trabajador o de Autónomo.
Iremos a la Prensa cada vez que sea necesario – es lo que nos queda y es lo que más impacto tiene.
Hablar con Ramon, Ochogavia o Juan es perder tiempo y esto ya no me lo permito.

JRV

Apatia, figurera,desidia

JRV | 19/06/2009, 08:20

Apatia, figurera, desidia, electoralisme, cadiritis... i tants altres adjectius que es podrien aplicar a aquest "equip de govern". Però no culpem exclussivament la clase política local. Els personatges que governan a pasturen per l'Ajuntament, la majoria d'ells son prou coneguts dels votants, alguns com na Ramon o el mateix Joan, i altres, tenen el cul pelat de ser per l'Ajuntament. Tal volta si hi hagués mes valor civic hi hauria mes signatures a la fulla d'en Hans. La gent no ens volem comprometrer, donar la cara no es una actitud molt comuna avui dia. Tinc a dir que jo no la vaig firmar. Perque crec que algunes activitats meves, com son la representació dels treballadors i treballadores de una empresa municipal, i la negociació d'un Conveni Col·leciu a l'altra aconsellen guardar una imatge d'impàrcialitat politica, en fin , no ferir susceptibilitats que al final poden perjudicar als nostres representats, els regidors no van sobrats d'esperit democràtic. Fa anys que he arribat a la conclussió que la inteligència emocional de la major part dels membres dels diferents consistoris que he conegut, es MOLT baixa.
Per això consider una obligació moral i cívica felicitar a Hans per el seu valor cívic i per donar la cara, estigui o no al cent per cent d'acord amb els seus plantejaments.
Discrepo també quan es parla d'una certa dicotomía Pollença- eu Moll. Certament que tradicionalment hi ha mes descuit cap al Moll, però mirau la Cala, està pitjor. Simplement es una consecuencia mes de la dessidia generalitzada i crónica, ganduleria, tot el que no tenen davant els nassos, ho ignoren.
L'equip de govern, per començar, i no es la primera legislatura, NO ES UN EQUIP, es un conjunt de regidors arrepleglats que son alla, uns el Psoe per veura d'aguantar el tipo fins a les properes eleccions a veura si hi ha mes sort, i no parlare d'alguns interessos particulars. UM, a veura si pot afavorir els seus interessos particulars, i també colectius COM A PARTIT, no per, empleant una expressió ja en desús, FER POBLE. I el PP, menos mal que te en Tomeu Cifre, que si no...tan sols a l'espera a veura si la maquinaria del partit li porta vots a les properes... En fin , no hi ha projecte ni il·lussió, no es vol servir al poble, sino servirs-en d'ell.
I l'apatia civica dels votants afavoreix tot això, i be que se n'han donat compte tots aquests.

Pepe

Re: Assamblea i mocions juny

Pepe | 18/06/2009, 20:29

Bones Francisca crec que nostres mocions han d'anar en la línia de mostrar el nostre projecte.
La millor manera de deixar en evidència les carències de l'equip de govern és mostrar i demostrar que es poden fer les coses d'altra manera.

Pepe

Basquet.

Pepe | 18/06/2009, 20:23

I no vas aprendre res Joan...ha, ha, ha.
Jo vaig veure un parell de partits

Garci

Re: Assamblea i mocions juny

Garci | 18/06/2009, 12:19

I una cosa més, no només han de ser aprovades, posar en evidència que les coses no van bé, sinó també aplicades.

Moltes de les nostres mocions s'aproven i no s'apliquen.

Francisca

Mocions

Francisca | 18/06/2009, 11:47

Les mocions que EU presenta no només han de tenir l'objectiu que si siguin aprobades, que també, sino posar en avidència les carències d'un equip de govern, cada dia més desgavellat

Garci

Re: Assamblea i mocions juny

Garci | 18/06/2009, 08:33

Crec que cap de les dues mocions seran acceptades, bàsicament perquè no crec que creguin massa en la participació d'altre gent en àrees que consideren seves.

L'Agenda Local 21 permet que la gent participi, i el regidor pot veure això com una intrusió a la seva feina, al seu terreny. I jo no he vist cap gest en el que duim de legislatura de que això pugui ser així.

I lo de demanar participar en l'elaboració dels pressuposts... Això ja si que no. De quina manera el batlle i els d'UM podrien pressionar Juanjo Mir si hi ha testimonis? O no és aquesta l'excusa que posen els del PSOE per justificar que en Juanjo tarda tant? no diuen que tot es culpa de la pressió d'UM?

Doncs això, que per molt bona intenció que tenguem, crec que no sortirà res aprovat.

Joan

Bàsquet!

Joan | 18/06/2009, 08:00

Vaig fer campana per anar a veure-los jugar jeje! Possiblement de qualque classe teva o de na Toñi...

Pepe

Basquet

Pepe | 18/06/2009, 07:29

Sabia que t'agradaria Joan. Va ser un gran torneig (també era el CAI):-)

Joan

Fantastic document històric.

Joan | 18/06/2009, 06:46

Dos grans jugadors catalans, Pau Gasol i Navarro contra dos grans jugadors pollencins: Pere Pidal i Mario LLobera que no tenen cap anell pero son 2 grans persones....

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb