URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El temps passa, els fems augmenten.

Alternativa | 20 Juny, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

Necessitam les teves fotos, vídeos, els teus comentaris, la teva  informació dels punts negres de Pollença. aquells llocs del municipi en mal estat,degradats, bruts, oblidats, etc.  A més de publicar aquesta informació al blog, la traslladaríem a l'Ajuntament on farem feina per  trobar  solucions.

Entre tots construirem una Pollença millor, a la nostra mida, solucionant els problemes quotidians. És tracta de carrers, voreres, places, papereres, brutor... coses del dia a dia que cal sol·lucionar per tenir una Pollença millor, més còmoda i més neta.

 Francesc Melià  ens  ha enviat aquestes fotos preses al carrer Urxella, dins la urbanització de Siller del Port de Pollença. Les fotos han estat preses a dies diferents de juny del dia 6 al dia 13. Es veu com el fems van en augment. Els operaris buiden cada dia els contenidors però no agafen les bosses que la gent deixa defora. Aquestes fotografies demostren tan la recollida deficient que es fa al  Port De Pollença com l'incivisme de la gent.

La recollida d'aquests contenidors depèn del Consell de Mallorca, de totes maneres al ple de dijous demanarem solucions a aquest tema molt freqüent (ens han arribat més fotografies d'altres ciutadans) i que dona una pèssima imatge  del munipi.

Demà us informarem del nou partit que inicia el seu camí avui. El blog com podeu veure tindrà pocs canvi, una capçalera més neta ja que les convocatòries, ràdio urxella, tdt Pollença... aniran a la nostra nova pàgina web urxella digital, de moment en construcció.

Fotografies del 6 al 13 de juny, en ordre cronològic

Comentaris

Rodamón

No al trasvase Tajo-Segura

Rodamón | 20/06/2009, 17:12

El trasvase Tajo-Segura es un Frankestein hidrográfico.

Joan Ramon

Planicia, ternelles...

Joan Ramon | 20/06/2009, 07:51

continuació:

El que més crida l’atenció de l’escrit de Torreta és que serveix talment per al camí de Ternelles, i d’altres. Fins i tot els batles respectius són moniatos intercanviables. El de Pollença, Cerdà, va esser director general de Patrimoni, o una cosa així… en mans de qui estam? és per arrencar a córrer. Com és de fàcil (basta la inèrcia) per urbanitzar tota l’Horta i turons (de Llenaire o Gotmar, la Font…) com és de difícil reconèixer que el camí de Lluc és el camí de Lluc… clama al cel.

Com és de fàcil destruir una possessió i fer-hi un hotelarro (es Ratxo, Son Balaguer…) com és de difícil posar una palada e ciment a les ruïnes del castell d’Alaró). Canten papers i menten barbes: tenim polítics de panem et circenses, i estimen aquesta terra com estimen s’ase que van a vendre. L’únic que fan és torejar la inèrcia i, ara per ara, els fa molta més por un propietari poderós que tots els excursionistes.

Per lògica quan es tanca un camí públic, un policia municipal o un agent de Medi Ambient l’hauria d’obrir d’ofici, després, el propietari que posàs els contenciosos que volgués. Si es fa al contrari és perquè la Serra només es té en compte pel valor especulatiu, i per això, precisament, els excursionistes sobren.

Joan  Ramon

Planicia

Joan Ramon | 20/06/2009, 07:50

Interessant explicació de laproblemàtica de Planicia, que adjunt:

Benvolgut Toni,
Fa uns anys,el conseller Borràs -del mateix partit que la batlia de Banyalbufar- va dir (i cit textualment que el camí vell d’Estellencs “s’obrirà per via judicial”). Idò mira com estam. D’ençà, i davant totes les manifestacions i actuacions del consistori no mos podem fiar ni un pel i d’aquí que TOTHOM estigui protestant per tot això dels camins de Planícia.
La pregunta és ben simple. Per què tothom protesta? Idò perquè ningú se fia del Consistori ni de la Conselleria. Qui se pot fiar d’una batlia que davant el plet amb el Rafal du al judici uns papers mal presentats, amb defectes de forma, ridículs, és a dir que es deixa prendre la cartera (hem de saber si per pròpia voluntat o per negligència, ambdós casos ben reprobables!!). El jutge, davant el paperot de l’administració, fallà a favor de la propietat privada. Quina vergonya!!!
Qui se pot fiar d’un batle i d’un consistori que no vol aprovar el catàleg de camins on els que van a Planícia surten com a públics? Davant lo que s’ha dit abans i això altre, si no és per un pacte tàcit amb el Rafal no s’entén!!
Qui se pot fiar d’un consistori que amb les seves actuacions respecte de camins públics ha deixat perdre, no sols el camí sinó la festa del RECREO?
I seguim: qui se pot fiar d’una batlia que d’ençà que va perdre la primera part del plet no ha posat en marxa el plet de veres (i d’això fa ja més de 3 anys!)?
Qui se pot fiar d’un batle que fa manifestacions per premsa com “el camí vell de Dalt és més vell que el de baix” o “el nou camí té millors vistes”? Manifestacions aquestes darreres que a més d’indignació general han provocat i encara provoquen un bon escalt de rialles per tot Mallorca (aquest cap de setmana passat, sense anar més enfora!).

Per tant, benvolugut Toni, si realment no renuncia, perque tot aquest paperot judicial penós i irresponsable, perquè aquestes manifestacions ridícules i sobretot perquè aquesta voluntat de contentar el Rafal en tot moment. Te record que aquest camí nou és un projecte del Rafal, no de l’ajuntament o de la conselleri, tot perque tothom se n’oblidi dels dos públics! El projecte amb els mapes del camí nou (o “bord” com també ja se li diu) el deixa el del Rafal damunt la tauleta de la conselleria i l’ajuntament, i es posen a fer D’AMAGAT el camí nou (que per cert, de dubtosa legalitat ja que no es pot fer camins nous dins ANEI i a més irresponsable perque passa per llocs perillosos).

Arribats a aquest punt, Benvolgut Toni, qui es pot fiar? Si vols puc continuar l’inventari de proves d’aquesta desconfiança general i fins i tot passar altres temes locals, però no me bastaria aquest blog.
La darrera pregunta que te vull fer és aquesta i ja que has volgut participar en aquest blog l’hauries de contestar: perquè el consistori i la conselleria ballen segons la voluntat del Rafal? Com que això no es pot negar, a CANVI de Què??

Si l’ajuntament no renuncia de veres com tu dius idò que vagi i obri els dos CAMINS PÚBLICS catalogats. Amb un drecret de batlia es fa… mira què facil que és.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb