URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

L'Auditori. Informació per decidir.

Alternativa | 19 Juny, 2009 06:00

Una mostra més de la manca de serietat de l’enquesta del PSOE respecte a l’auditori, és que no s’han dignat a publicar el el pla d’usos i gestió de l’auditori ( pdf) que hem publicat a aquest bloc (fa un mes) per donar més informació als ciutadans sobre el tema. Abans de prendre qualsevol decisió la informació és molt important per això nosaltres seguim donant dades sobre l’Auditori (al enllaç categoria Auditori trobareu els articles anteriors sobre el tema). Una pena que partits més grans i amb més recursos no es prenguin tan en serio el tema.

El pla d’usos i gestió de l’auditori ( pdf) ha estat realitzat per l'empresa IRU d'en Pere Muñoz, l'ex-portaveu del PSM a l'Ajuntament de Palma, que va abandonar el PSM quan aquest partit va apostar pel Bloc.

Ahir ens van reunir amb el batle per parlar del tema, la seva intenció és tenir el màxim consens possible a un projecte que va més enfora d'una legislatura, el que ens sembla molt bé . Per la nostra part també volem  tenir i poder donar als ciutadans la màxima informació possible sobre un tema tan important. 

Contràriament al que diu el PSOE i el PSM, el batle em va confirmar ahir el que ja havia dit a la premsa i és que hi ha un acord entre els partits del pacte de govern de gastar un màxim d'11,500.000 euros  al futur auditori. Estaria bé que el primer de tot s'aclarissin entre ells.  Segons el batle l'1,2 milions d'euros que hauria de posar l'Ajuntament es faria en quatre anys, i al  pressupost ja s'han reservat 300.000 euros pel projecte. La quantitat d'11 milions i mig l'ha sortit de les previsions que ha fet l'arquitecte municipal. Una de les coses que hem demanat és que justifiqui per escrits aquesta quantitat. En aquest tema s'hauria de tenir en  compte que el preu final normalment és superior al pressupostat.

A un moment de crisi econòmica, quan la premsa local ja parla de fallida econòmica i quan tenim un municipi amb mancances bàsiques, s'ha de justificar de manera molt clara per què 10,300.000 euros no són suficiens per fer un auditori

La idea del batle és anar amb aquest pressuposts de 11,5 milions d'euros i un projecte fonamentat en el pla d’usos i gestió de l’auditori (que podeu consultar al següent enllaç pdf) a veure a en Moneo. En el cas de que no es vulgui fer-se càrrec del projecte s'haria un concurs públic. La veritat que pensam que a aquestes altures, en Moneo ha d'estar més que fart d'aquest "culebrón".

 Com vam comentar a l’anterior article sobre el pla d’usos i gestió de l’auditori (que podeu consultar al següent enllaç pdf), els espais que són necessaris segons aquest pla signifiquen canviar totalment l’avantprojecte que va presentar en Moneo. A diferència del pla, ahir en Joan ens va comentar que ell és més partidari de deixar l'escola de música al seu lloc actual, la banda si que aniria a l'auditori.

Un altre estudi que hem demanat és el que ha servit per justificar una sala amb una capacitat de 600 persones.

Continuarà...

Del blog slynation, la revolución se fragua aqui

 

Comentaris

Pepe

Sorry

Pepe | 19/06/2009, 21:59

Miquel he llevat sense voler l'enllaç a la pàgina web.

Que us sembla el logo del nou partit?

Pepe

Volen posar duros per l'Auditori

Pepe | 19/06/2009, 15:44

Avui a les comissions també hem parlat del pressupost, una vegada més s'ens ha dit que està a punt (van per la versió 22). S'ha dit que no havia cap diferència política i que només havia diferències tècniques.
Entre altres coses això vol dir que al pressupost hi haurà 300.000 euros dedicats a l'auditori (pensen posar 1,200.000 euros en quatre anys) el que confirmaria que l'enquesta del PSOE és un engany i que contrariament al que diu Tomeu Cifre (PSM)si que hi ha un pressupost definit.

Pepe

Re: L'Auditori. Informació per decidir.

Pepe | 19/06/2009, 15:29

Pienso Bernat que el problema en si es el propio sistema capitalista, un sistema depredador y en el que sólo importa el beneficio. Los políticos igual que tu y yo somos de la minoría mundial privilegiada que vive por encima de lo que este planeta se puede permitir.

¿Soluciones? La verdad que en estos momentos sólo se me ocurre ser lo más coherente, ético y solidario posible dentro de la incoherencia de un sistema del que somos parte.

Bernat

Capitalisme.

Bernat | 19/06/2009, 09:14

Los políticos son la causa de la ruina económica en la que vivimos inmersos;de la ruina del planeta;de que nada funcione...etc.El capitalismo ha muerto o morirá si aún no lo ha hecho;pero ellos están intentando resucitar al muerto(Bolsa) con falsos señuelos(Lo que marca el Ibex) es el dinero de todos los españoles.Quieren seguir por la misma senda de equivocación y destrucción.Lo que tendrían que hacer todos es bajarse el sueldo a la mitad.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb