URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Per què fem un nou partit?

Alternativa | 21 Juny, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

En aquest moment la major part de membres d'Alternativa Esquerra Unida – Els Verds de Pollença era gent independent, i per aquest fet hem iniciat un procés de diàleg amb altres ciutadans independents o fins i tot d’altres partits que volen participar del nostre projecte.  Per facilitar la integració i la feina conjunta de tota aquesta gent hem creat un nou partit d’esquerres, per fer feina exclusivament a Pollença en el que resta de legislatura, per presentar-nos a les eleccions de 2011 i amb vocació de futur i estabilitat.  

Una de les  finalitats principals d’aquest partit ha de ser la d’evitar que les esquerres es tornin a presentar dividides a les properes eleccions, perdent d’aquesta manera un gran potencial (s’ha de tenir en compte que la suma dels vots d'ERC, Alternativa i PSM hagués suposat tenir quatre regidors en les últimes eleccions municipals). La unitat de totes les esquerres és necessària, més enllà de partidismes i sigles, ja sigui dins d'Alternativa, o bé a través de pactes electorals. I només així aconseguirem el que de manera urgent fa falta a Pollença: un Canvi. I aquest canvi només pot fer-se des de l’esquerra. A Alternativa per Pollença es podran sumar ciutadans afiliats a altres partits d'àmbit autonòmic i estatal sempre que aquests no tinguin fins contraris als d'Alternativa, que actuarà de forma autònoma i independent, és a dir de forma sobirana, sense haver de passar comptes més enllà del nostre municipi.

Aquest pas el fem, ferm, perquè creiem que a Pollença han de canviar moltes coses, i ,una d’elles, la forma de govern actual, en la qual l’equip de govern té orelles sordes i ulls cecs als problemes reals de la gent. Tenim  la convicció que només amb la unitat de la gent d’esquerres podrem donar-li la volta a la situació i construir un municipi més participatiu i transparent.

Som una organització de caire municipalista, sense perdre de vista que hi ha altres coses més enllà del municipi, però conscients que des d’una posició municipal també es pot incidir, i molt, en totes les decisions que ens afectin.  El nostre objectiu és transformar la societat en molts d’àmbits, fer-la oberta, transparent i participativa. Per fer-ho el mitjà més útil és el govern municipal i aquesta és la nostra voluntat, això sí, no a qualsevol preu. Tampoc rebutjam i ens tancam a les moltes altres formes de transformació social, i per això volem estar sempre del costat dels moviments socials i de les persones que lluiten, com nosaltres, per una Pollença millor.

Des d’aquí volem fer una crida a tothom que es senti identificat amb el nostre projecte, que vengui, que participi en la nostra Assemblea, i que posi les mans en un projecte assembleari, municipalista, que té com a fonament l'aprofundiment en la Democràcia Participativa que permeti a les persones decidir sobre aspectes essencials de la seva vida i desenvolupar-se com a individus lliures, responsables i solidàris.

 

 

Comentaris

Miquel Sánchez

Re: Per què fem un nou partit?

Miquel Sánchez | 22/06/2009, 04:55

Gràcies Biel i endavant amb el trampó.

Biel Frontera

Matització

Biel Frontera | 21/06/2009, 23:45

Miquel, l'Ateneu i el Bloc per Inca són coses diferents!!
És vere que alguns estam als dos llocs (uns al PSM i jo a EU), però també hi ha companys d'altres partits i altres sense afiliació!!

Però vaja, gràcies per comentar-ho :)
I també li haurem de donar a l'enhorabona per la feina a l'oficina del menor!

En quant a Alternativa per Pollença, ja li he dit a en Pepe per correu... molta sort! Crec que heu pres la capdavantera a la refundació de l'esquerra!

Miquel Sánchez

Re: Per què fem un nou partit?

Miquel Sánchez | 21/06/2009, 20:56

Bé, no tot el bloc ha estat aturat, el bloc per inca o part d'ell concretament l'ateneu gabriel buades ha aconsseguit que els menors de 16 anys no puguessin entrar els menors a la plaça.

gràcies ateneu

Miquel Sánchez

Re: Per què fem un nou partit?

Miquel Sánchez | 21/06/2009, 20:36

El bloc ha tornat fer el ridícul, la correguda de bous de muro s'ha fet a una plaça sense el permissos corresponents.

El Sr. Llauguer calla i és verd.

JRV

cantera

JRV | 21/06/2009, 19:52

La questió es que Son Banya era una mina de vots pel partit que mes beneficies a la gent d'alla. No se si ara es així. Conec gent ex PP que parlant amb el tio Quico , aconseguia tots els vots de Son Banya, a canvi de favors a la comunitat d'alla, en temps de G. Cañellas.. No m'extranyaria que la cosa cuntinues així.

Ricardo

Son Banya S.A.

Ricardo | 21/06/2009, 19:25

Los privilegios de Son Banya y sus siervos(Todos los ciudadanos).

Miquel Sánchez

Re: Per què fem un nou partit?

Miquel Sánchez | 21/06/2009, 19:16

Per motius varis, només he estat 20 minuts, però estava animat, es nota que el moviment està més organitzat que els anys passats.

Sergi.

Son Banya S.A.

Sergi. | 21/06/2009, 19:06

Sou un paner foradat.Tirau 70.000 euros tos es mesos a Son Banya i llavor heu d'anar a pidolar i a fer pena amb el tema del finançament.Tots es días demostrau es polítics què no vos poden confiar sa caixa comuna.

Joan Ramon

Son Banya SL

Joan Ramon | 21/06/2009, 18:30

Ja ho val, 70.000 euros a Son Banya, això ès el que es feia per erradicar la venda de droga? ja ho val.
Per cert, com ha anat per Muro Miquel?
Salut i branca.

Miquel Sánchez

Re: Per què fem un nou partit?

Miquel Sánchez | 21/06/2009, 17:54

Refotre, he quedat de pedra. 70.000 euros en electricitat.

Jo ja sabia que amb aquesta crisi comemcerien a sortir casos com aquest.

Supòs que algú donarà una explicació

Sergi.

La factura de la luz de Son Banya la pagas tú.

Sergi. | 21/06/2009, 17:28

Es gitanos a Mallorca tenen més privilegis què en Pedro J. Ramírez amb el vistiplau d'autoritats i polítics.

Sergi.

La factura de la luz de Son Banya la pagas tú.

Sergi. | 21/06/2009, 17:14

70.000 euros de factura de llum pagats cada mes per tots els ciutadans als gitanos de Son Banya;no són privilegis??.A Son Banya cap privilegi ni un!!.

Sergi.

La factura de la luz de Son Banya la pagas tú.

Sergi. | 21/06/2009, 17:00

Contra los privilegios en la costa y en Son Banya.

Sergi.

Son Banya

Sergi. | 21/06/2009, 16:43

Son Banya hauría de ser sotmesa a un estat de setge.Ni llum ni aigüa.I lo què hi ha és permissió i permisos per matar als joves de Mallorca.

Sergi.

Noticia de la Última Hora.

Sergi. | 21/06/2009, 16:31

S'ha d'organitzar una plataforma contra aquest abús als ciutadans.Aquests privilegis de Son Banya no són democràtics i són més propis de Sultanats i altres injusticies.Parèix què aquí es gitanos siguin Brahmanes i els ciutadans intocables i apestats.No al sistema de castas a Mallorca.

Pepe

Re: Per què fem un nou partit?

Pepe | 21/06/2009, 16:28

Gràcies pels vostres ànims.

La qüestió és sumar gent i aconseguir treure a aquest municipi d'una situació crítica, i això no el diu un "regidor de l'oposició" parlau amb qualsevol persona independent que hagi tengut un tracte amb l'Ajuntament i hagi conegut com es troba internament.

Antònio l'important no són els pactes sinó tenir un projecte de municipi i fer feina.

Joan

Noticia de la Última Hora.

Joan | 21/06/2009, 15:27

Cort paga 70.000 euros cada mes por el recibo de la luz de Son Banya.Pens què això és una estafa més als ciutadans i què tots es partits polítics si hauríen d'opposar.Si han de quedar-se sense llum què s'hi quedin.

Miquel Sánchez

Re: Per què fem un nou partit?

Miquel Sánchez | 21/06/2009, 14:37

tampoco os paseis que me voy a poner rojo.

Hans, danke

Santiago, dale la culpa de todo este berenjenal a Pepe García, el es el artífice de ello.

Por cierto me voy, a Muro concretamente, al acto de rechazo de las grandes barbaridades de nuestro país, la tauromaquía

Hans

Bravo

Hans | 21/06/2009, 12:47

En hora buena. Vos deseo un gran porvenir. Tendréis 2 votos más en lo que me concierne.
Un partido municipalista hacia falta. Gracias a vosotros.

SANTIAGO

UN PROYECTO ILUSIONANTE

SANTIAGO | 21/06/2009, 11:25

Buenos días:
Enhorabuena por tener la valentía y el coraje de emprender un proyecto de esta envergadura. Sin duda un proyecto necesario para este municipio.
Muchos habíamos perdido la confianza en la política, sobretodo en los mediocres que juegan a ser políticos, que no son pocos. Necesitamos volver a creer, necesitamos volver a ilusionarnos, necesitamos volver a ser participativos, cómplices, formar parte de un proyecto, de una ilusión, de un pueblo...
El ejemplo más próximo lo tenéis en el famoso auditorio de Moneo: la inmensa mayoría de este pueblo "no sabe, no contesta", permanece impasible...
Queridos amigos, espero seas capaces de cambiar esta impasibilidad y que entre todos volvamos a recuperar la ilusión perdida.
Ya sabéis que podéis contar conmigo.
Animo!!!!

Joan Ramon

Enhorabona!!!

Joan Ramon | 21/06/2009, 10:43

Molta sort en aquest nou respte, compratesc la vostre idea i us dessitjo molt sort.
També ajuts, que el tenir col·laboracions sempre ajuda a arribar a Port.

Salut i República.

Maki

Antonio

Maki | 21/06/2009, 10:37

¿Pactereis con esta cosa UMP, Psoe?, .... creo que no te enteras, Antonio. Espero que alternativa sea algo diferente que este folklore de mediocres

Garci

Re: Per què fem un nou partit?

Garci | 21/06/2009, 09:51

Gràcies Biel, crec que és una bona entrada d'aire fresc i de renovació d'energies. Veure ahir a 50 persones dinant a Llenaire, moltes d'elles molt implicades en el canvi, va ser molt alentador.

Garci

Re: Per què fem un nou partit?

Garci | 21/06/2009, 09:49

Antonio, pactar quan? Ara mateix? Abans de les eleccions? Després?

El que tenim clar és que els pactes seran programàtics, sempre.

Biel

Enhorabona !

Biel | 21/06/2009, 09:33

Compartesc plenament aquesta passa que heu donat, esper que els vents us siguin favorables !.

Antonio

PACTOS???

Antonio | 21/06/2009, 09:03

Pactareis con el PSOE y los molleros UMP?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb