URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Sortim del govern o no tenim política (Congrés dels Verds).

Alternativa | 24 Juny, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

Encara que hàgim decidit fer un partit municipal evidentmene ens segueix preocupant i seguirem parlant de la política més enfora del nostre municipi. El nostre company verd de Diògenes; Julen Adrián ens ha fet arribar la seva esmena a la totalitat al congrés dels verds d'aquest dissabte, un document clar i dur per reflexionar i debatre.

 (...) La nostra participació no en la majoria de govern, perquè NO PINTAM RES AL GOVERN, sinó la nostra participació en la majoria que dóna suport al govern (que és una altra cosa), ens ha fet primer empassar-nos Son Espasses com uns bons faquirs. Però no ens va venir de nou, perquè abans ja havíem renunciat a la política mediambiental, havíem acceptat la retallada del Parc Natural de Llevant, amb els criteris del PP, ara defensat per UM; havíem acceptat la política de residus de PSOE-UM-PP, després va venir el bloqueig de la política de disciplina urbanística al Consell de Mallorca, amb l'APLUTUM bloquejada per UM i fins i tot, a vegades pels PSOE locals; després van venir els nostres silencis davant els casos de corrupció d'UM, després el bloqueig de les propostes d'ampliació de les vies ferroviàries... la burla en qüestions de camins públics com en el cas de Ternelles, Decrets Nadal i Grimalt, Son Baco, Son Bosch, subvencions a la compra d'automòbils privats... i estic segur que em deix més de la meitat.
I es clar, les coses no passen perquè sí. Si no hi ha cap informe de gestió, es perquè qualsevol document que es paregués, encara que fos de lluny a això, hauria de venir acompanyat de la dimissió de tots els que han duit al ¿partit? a aquesta situació. I es clar que d'això no n'hi ha. Hem arribat a aquesta misèria per la voluntat d'uns pocs de viure a compta del ¿partit? I si han estat capaços d'arribar-hi fins aquí, no és previsible que ara es facin enrere. Podem discutir de l'humà i el diví, però no posar en qüestió que els ¿nostres? càrrecs públics siguin remoguts de les seves cadires. Nene, això no es toca!
En aquestes condicions, limitar la crítica a la desastrosa gestió de Llauger i companyia en la gestió de les àrees de govern que ens corresponien dins del Bloc, és a més d'inútil en aquestes altures, gairebé marginal. El problema real és que els Verds han entregat totes i cadascuna de les banderes la defensa de les quals constituïa la nostra raó d'existir i la nostra força. Sense banderes no hi ha partit. I les nostres banderes han estat el preu que hem pagat perquè un grapat de càrrecs cobrin un sou mensual, en jornada de 08 a.m. a 03 p.m. És molt trist, però és així.
La veritat és que en bona mida, la resta de partits del BLOC es troben en situacions similars, encara que la pitjor, sense dubtes és la nostra. EU pot administrar qualque misèria en serveis socials i ja veurem com i quan s'aplica la Llei de dependència, que de totes maneres serà, probablement rendibilitzada per les administracions municipals, cas de que qualcú la pugui rendibilitzar
En aquest panorama és absolutament impossible revitalitzar Els Verds. Sense línia política, sense banderes, no hi ha partit; i no podem ni pensar en recuperar-les si seguim formant part de la majoria que dóna suport a un Govern del qual no en formam part real. És així de senzill: o SORTIM DEL GOVERN O NO TENIM POLÍTICA. ¿A qui ens volem dirigir perquè s'afiliï a un partit que dóna suport a un Govern que no es pot defensar amb criteris Verds? Perquè per a defensar aquestes polítiques clientelars d'UM, per callar davant els casos de corrupció, per seguir  la indisciplina urbanística, etc. estem de sobra, els altres ja ho fan prou bé. Amb què pensam emborronar paper o fer pàgines web, amb una línia política que no existeix?

Si voleu llegir la seva esmena completa i la resta de ponències a aquest congrés les podeu trobar al blog dels verds-esquerra d'Artà

Com diu el GOB ara és el moment d’adoptar mesures valentes, justes i sostenibles, per fer front a les crisis

Comentaris

Pepe

Re: Sortim del govern o no tenim política (Congrés dels Verds).

Pepe | 01/07/2009, 14:50

No sé si és seriós o no, però no és ètic governar amb corruptes.

Joan

Fum fum

Joan | 01/07/2009, 09:03

A Pollença ja governa la dreta.
Algú dubta d'això seriosament?
Altre cosa és que disfrassin el govern diguent que és progresista, però això no ho creu ni la gent del PssoE.

fum fum

Re: Sortim del govern o no tenim política (Congrés dels Verds).

fum fum | 01/07/2009, 08:08

... deixem governar la dreta, així semblarà que tenim més raó.

No és seriós.

Pepe

Re: Sortim del govern o no tenim política (Congrés dels Verds).

Pepe | 28/06/2009, 22:22

Erem més el dissabte a Llenaire. Però tant és Julen el nom encara servirà per col·locar a uns quants.

Julen Adrián

Rebutjada l'esmena a la totalitat

Julen Adrián | 28/06/2009, 11:44

6 vots a favor, 18 vots en contra i un vot en blanc.
Reusltats similars als de l'elecció del nou coordinador i nova Mesa permanent, que va sortir amb el recolçament de 17 vots.
Les dades de participació se comenten totes soles.
Descansen en paz.

Bernat

Urogallos en Lluc.¿Por qué no??

Bernat | 24/06/2009, 17:32

En Lluc queremos urogallos;no urbanizaciones.

Pepe

Re: Sortim del govern o no tenim política (Congrés dels Verds).

Pepe | 24/06/2009, 14:10

Després de llegir tota la documentació del Congrés dels Verds he seleccionat aquest fragment del document d'en Julen amb el que coincidim.
Tal vegada Julen i els nostres companys de Diògenes confien encara en poder canviar les coses dins les estructures internes dels partits.

Nosaltres pensam que el canvi ha de venir des d'abaix, des dels municipis i assemblees, mostrant que es poden fer les coses s'un altra manera.

Als pobles no podem estar pendents de les baralles i lluites dels "polítics professionals" com les de les Europees, on hi ha molt poc de política.

Estic segur que la gent d'esquerres d'aquest municipi tenim molt de coses en comú i ara es tracta d'oblidar-se de diferències artificials i artificioses imposades pels que han convertit la política en una professió.

Pepe

Re: Sortim del govern o no tenim política (Congrés dels Verds).

Pepe | 24/06/2009, 14:01

Avui a les 18:30 a la ràdio municipal parlaré del nou partit.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb