URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Neix un nou partit i 2

Alternativa | 25 Juny, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

 

 Avui acabam amb el que ha estat el nostre manifest de sortida, ara entre tots es tracta de crèixer i aconseguir un canvi més que necessari a Pollença

 

Les persones que s’identifiquen amb aquest projecte, descontents amb el model polític i social d’aquesta terra, i conscients de la necessitat de vertebrar una alternativa social des de la base, és comprometen a defensar un programa d’actuació basat en:

 

1. La participació ciutadana fonamentada en la informació, transparència i comunicació. Defensem un nou estil de governar, transparent i des de la humilitat. Perquè tothom és important, cal un govern per a tothom, a través d’una democràcia més participativa i elaborant les polítiques des de la proximitat als ciutadans. Volem una Pollença on la ciutadania estigui ben informada i pugui opinar i prendre decisions claus en la seva vida quotidiana.

 

2. La cohesió social: Ens marquem com a objectiu eliminar les diferents desigualtats que existeixen actualment al nostre municipi, ja siguin per motius econòmics, d’edat, de raça o de gènere. Cal una igualtat d’oportunitats real. Volem construir un municipi en què  l'activitat econòmica es desenvolupi amb honestedat, sense oportunisme ni favoritismes.

 

3. La sostenibilitat: Volem dissenyar polítiques per al demà, pensant en les generacions futures, sense comprometre les seves necessitats i sense malmetre el medi ambient, amb respecte al medi natural, al patrimoni històric i cultural del poble.

 

4. La defensa dels interessos col·lectius i els espais públics. Defensem l'impuls econòmic de caràcter social que s'orienti a millorar la qualitat de vida dels ciutadans amb bons equipaments i serveis públics.

 

5. La defensa de la nostra identitat. Veim necessària la defensa d'aquells trets que ens identifiquen com a poble: la llengua, la història i la cultura popular, aprofundint en el seu coneixement i evitant que caiguin en especulacions i manipulacions. A més, aquests trets, lluny de representar un factor exclusiu, han d'esdevenir una eina al servei de la cohesió social abans esmentada.

 

En base a aquests grans eixos, a Alternativa per Pollença (A) realitzarem el nostre Pla de Futura Gestió Municipal amb el conjunt de la ciutadania interessada en activar un poble que, en aquest moment, es troba en una situació crítica. Volem liderar el govern de Pollença i fer del mateix un poble modern, avançat i innovador.


Necessitam la vostra ajuda per construir entre tots una Pollença millor, a la mida de les persones, solucionant els problemas quotidians.

Si voleu saber més o donar-nos una mà ens podeu trobar a:

- alternativaperpollenca@gmail.com

- Al c/Horta 23 (bústia d’en Pepe García)

- Al tlf. 656967751.

Aquest diumenge mercadet de Prodis als jardins de Joan March

 

 

Comentaris

pollenci pollenci

alt A

pollenci pollenci | 04/07/2009, 13:35

Es un projecte que està bé, però fins que no se formi un partit de caire pollencinista no votaré, hi ha d'haver un partit que defensi la llengo pollencina i més autodeterminació per Pollença, llevant u politics corruptes q ens estan robant de dedins l'ajuntament.
Visca Pollença Lliure!!

Pepe

Antich els ha de cessar ja

Pepe | 25/06/2009, 22:08

El temps ens segueix donant la raó. La jutgessa que instrueix el cas Can Domenge considera que hi ha "indicis de delicte" en l'actuació de Miquel Nadal i Bartomeu Vicens en l'exercici de la responsabilitat dels seus càrrecs al Consell de Mallorca durant l'anterior legislatura.

Antich els ha de cessar ja sense cap excusa i si no el fa els polítics que encara tenguin una mica de decència haurien d'abandonar aquest govern.

Pepe

Re: Neix un nou partit i 2

Pepe | 25/06/2009, 16:38

Clar Miquel per això estam governant am UM-UNPI.

Miquel C.

ALTERNATIVA

Miquel C. | 25/06/2009, 15:36

alternativa=comandera rotunda

Xesc

No permitamos que destrozen el Pueblo Español.

Xesc | 25/06/2009, 15:31

No al aparcamiento debajo de la plaza del Pueblo Español.

Miquel Sánchez

Re: Neix un nou partit i 2

Miquel Sánchez | 25/06/2009, 14:23

pepe, haurias de donar l'enhorabona a l'equip de govern, perquè a la plaça Xaloc del Port (devora el col.legi)han posat avui demati com uns pilons perquè el cotxes i camions no pugin damunt la plaça, perquè ja hi ha qualque part de la plaça (rodona) que està enfonsada del pes dels camions

Miquel Sánchez

Re: Neix un nou partit i 2

Miquel Sánchez | 25/06/2009, 10:54

pepe, per no embullar fil estem davant d'un servici públic privatitzat, la xarxa estatal depèn d'Abertis Telecom i la xarxa autonòmica-local depèn del Govern i la empresa pública Multimedia de les illes balears, per això ambdues opinions a vegades no són les mateixes.

Miquel Sánchez

Re: Neix un nou partit i 2

Miquel Sánchez | 25/06/2009, 10:24

pepe, ja tinc la resposta a la primera part de la pregunta, són els ajuntaments qui cedeixens el terrenys al Govern.

De totes maneres crec que a Mallorca no és poden aplicar criteris de habitants com a la província de Madrid, a més s'ha de tenir una sensiblitat especial amb el nuclis tirístics, crec jo.

Pepe

Re: Neix un nou partit i 2

Pepe | 25/06/2009, 10:17

Apuntada la pregunta.
La informació la faré arribar al president de l'Associació de la Cala.

Miquel Sánchez

Re: Neix un nou partit i 2

Miquel Sánchez | 25/06/2009, 09:11

Completant el comentari anterior segons he pogut saber d'Abertis Telecom La Cala Sant Vicençs no està dins el 2% de la població de l'estat que es quedarà sense TDT. El problema és de un altre caire.

El problema principal és que el senyal del Puig Sant Martí a Alcúdia no arriba amb la qualitat òptima per ser reemitit a la Cala.

Abertis Telecom per aquest problema té dues solucions.

La primera és convertir el centre reemissor de la Cala amb un centre emissor principal, rebent el senyals digitals directament dels satel.lits Hispasat i Eutelsat, auqesta inversió puja a porp de 150.000 euros (personalment no ho crec, és exgerat) inversió inviable per 298 veïns.

La segona és posar una antena parabòlica i un receptor especial als habitatges de la Cala, el problema és que just tenen dret els empadronats a la Cala i els estiuejants no tendrien dret a TV, totalment inviable per una zona turística.

Miquel Sánchez

Re: Neix un nou partit i 2

Miquel Sánchez | 25/06/2009, 09:00

Pepe, una pregunta:

Sogons el PiP, perquè la TDT pugui arribar a Sant Vicenç l'Ajuntament haurà de fer una inversió (comprar un terrenys) perquè el Govern instal.li l'equipament corresponent, fins aquí està clar.

La pregunta és:

A Eivissa i Menorca l'apagada analògica és dia 30 de juny (la setmana que ve), el Govern Balear està fent instal.lacions "contrarellotge", també els Ajuntaments afectats han cedit els terrenys o els hem pagat tots ??? (Això ho haurà de demanar al Govern)

Per altra part, perquè no serveix l'actual situació del reemissor analògic que té Abertis Telecom a dalt de Ca'n Botana??? (si està el terreny arrendat, cedit, etc)

(No em em referesc a la situació tècnica perquè conec la situació)

Alternativa

Re: Neix un nou partit i 2

Alternativa | 25/06/2009, 07:36

Encara estau a temps de fer-nos arribar els vostre precs i preguntes pel ple d'avui a les 20:00 a Can Llobera.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb