URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Sensibilitat. L'Ajuntament i PRODIS.

Alternativa | 02 Juliol, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

Al darrer ple vam demanar  els criteris pels quals PRODIS (Associació Pro-Ajuda a les persones Discapacitades) no havia rebut subvencions a l'any 2008 com altres associacions municipals de caràcters social (clubs de la tercer edat i AFAMA; Associació de familiars i amics malalts d’ Alzheimer de Pollença). La resposta de la regidora de serveis Socials, Na Francisca Ramón (PSOE) va ser que PRODIS no havia rebut aquestes subvencions per què ja rebia doblers per tota una sèrie de serveis i activitats que realitza per l’Ajuntament. Com si els dos temes no fossin independents. Una cosa són les subvencions i una altra que es pagui a PRODIS per feines que fa per l’Ajuntament. Aquesta és una mostra més del desgavell i manca de sensibilitat dels nostre actuals governants

 

Al mateix ple també vam demanar:

Sabem que l’Ajuntament té un important deute amb PRODIS, ens podien dir quan i com pensen solucionar aquest problema? També volem saber per qué no s’ha col·laborat més amb PRODIS per aconseguir l’obertura de local de la plaça Joan Cerdà? No va haver cap resposta per part de la regidora de Serveis Socials.

L’Ajuntament com al cas d’altres empreses, té un important deute amb PRODIS, en torn als 35.000 euros el que dificulta molt la seva feina, ja complicada i més en temps de crisi com els actuals. 

Respecte al local de la plaça Joan Cerdà del Port (banys públic i un quiosc ), la poca col·laboració de l’Ajuntament ha dificultat que PRODIS es pugui fer càrrec del mateix local que amb la temporada avançada segueix tancat. D’aquesta manera es manté la maledicció d’aquest impactant edifici, construït ja fa tres anys i que a dia d’avui només ha estat oberts uns dies.

A temps de crisi com els actuals caldria una major sensibilitat i més ajuda amb els que més el necessiten, com és el cas de PRODIS que compleix una important feina per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i les seves famílies.

La maledicció


Comentaris

Garci

Re: Sensibilitat. L'Ajuntament i PRODIS.

Garci | 05/07/2009, 12:20

Pepe, al final aquest afer del deute a PRODIS demostra el que tots sabem: fan més cas a una nota de premsa que al seu deure com a polítics:

No paguen les factures a PRODIS fins que surt a la premsa. I al dia següent. Això és increïble.

Pepe

Re: Sensibilitat. L'Ajuntament i PRODIS.

Pepe | 05/07/2009, 10:34

Una pena que una nota a la premsa sigui més efectiva que una pregunta al ple.

Cartas al director de DM

Re: Sensibilitat. L'Ajuntament i PRODIS.

Cartas al director de DM | 05/07/2009, 10:22

Respecte a la crònica apareguda a la secció de la Part Forana del passat dia 1 de juliol i signada per J.F.S., en la que reflexa les manifestacions del regidor Pepe Garcia de que l´Ajuntament de Pollença devia 35.000 euros a l´Associació Pro-Ajuda a les persones discapacitades (Prodis), cal manifestar que fins fa un temps sí era veritat, pero al dia sugüent de publicarse la noticia si es va cobrar part de la deuta. I dia 24 de juny hi va haver una reunió amb el batle de Pollença i una representació de la junta de Prodis per sol·lucionar el deute, essent aquest abonat d´acord amb els terminis en que es varen pactar.

Miquel Caimari, president de Prodis. Pollença.

Hans

Jaume Plomer

Hans | 04/07/2009, 13:08

El más decente del PSOE acaba de dimitir. Esto no era el propósito de los 500 firmantes.

Joan Ramon

Dimisió

Joan Ramon | 04/07/2009, 12:42

Com a persona dignifica a qualsevol, no seguir endavant amb una farsa, si veu que no pot complir el que ha promes.

TONI

PSOE: QUIN DESASTRE!!!!

TONI | 04/07/2009, 12:21

Si no és un assumpte tancat això de la dimissió d’en Jaume Plomer, a que juguen aquets socialistes? No serà que demana a crits un càrrec a Palma? Això de ser, o haver estat socialista per en Jaume Plomer és vocacional o té o tenia alguna altre finalitat?
Tu creus Joan Ramon, que el fet d’haver sigut elegit secretari general fa dos dies i ara dimitir el dignifica com a persona? Qui el tenia indignificat? el pacte, en Joan Rull, na Ramon o el seu company Juanjo per no haver tingut la valentia de presentar el pressupostos generals?
Massa preguntes sense resposta clara. Respostes clares que son impossibles de trobar per dins el psoe i molt menys dins el seu blog. Aquí fa més de 10 dies que te conviden a ésser membre del facebook. Curiosament ni els membres de l'executiva del psoe s'han agregat al facebook de la seva pròpia agrupació.
Terrible tot plegat. No m’estranya que la gent s'allunyi de tanta incompatibilitat.
Aquests socialistes haurien d’haver previst que Francisca Ramon com a candidata duia implícit tornar a reviure situacions d’aquest tipus.

Joan Ramon

dimissió

Joan Ramon | 04/07/2009, 11:28

Estic d'acord am en Joan, en quan en Jaume Plomer no ha sabut separar les crítiques per la gestió i les ha confos amb atacs personals.
També penso que en cas de dimitir per no poder dur endavant el que s'havia propossat, això el dignificaria com a persona.
també desconec els motius pels quals dimiteix, i supos que si ell ho considera oportú, ja informara.

Salut

Pedro

Re: Sensibilitat. L'Ajuntament i PRODIS.

Pedro | 04/07/2009, 10:03

En el Última Hora, Francisca Ramón dice que no es un asunto cerrado, igual Jaume ha utilizado por segunda vez "la dimisión" para presionar pidiendo no se sabe el qué. Si tienen problemas en el PSOE o en el gobierno deberían resolverlos de otra manera.

Joan

Dimisió Jaume Plomer

Joan | 04/07/2009, 09:51

Encara es secretari del PSOE?
Crec que la situació tan dins l'equip de govern com dins el propi Psoe és molt complicada, també crec que en Jaume per el seu caràcter no és la persona més indicada per posar ordre ni per dirigir un partit, no sap separar les crítiques a la gestió de les crítiques personals.Esper que li vagi bé a títol personal.

Pepe

na Francisca

Pepe | 03/07/2009, 17:06

Avui al diari UH la regidora de serveis socials, na Francisca m'insta a "preguntar directamente al Ayuntamiento cada vez que tenga dudas y no formular falsas acusaciones sin tener pruebas fehacientes".

No sé on era el cap de la senyora regidora o si dormitava quan al ple de dijous vaig fer aquesta pregunta:

"sabem que l’Ajuntament té un important deute amb PRODIS, ens podien dir quan i com pensen solucionar aquest problema? " Pregunta a la que no van obtenir resposta, per altra part els 60.000 euros que diu que s'havien pagat a PRODIS són per feines realitzades al 2007.

Pepe

Re: Sensibilitat. L'Ajuntament i PRODIS.

Pepe | 03/07/2009, 15:47

El zelador municipal ha sortit lliure sense càrrecs.

Pepe

Dimissió d'en Jaume

Pepe | 03/07/2009, 14:17

María de moment no podem comentar massa per què només sabem que ha dimitit com regidor de medi ambient. No sabem ni les causes, ni tan sols si ha dimitit també com secretari del PSOE.
Fa un any també va dimitir, inclús no va assistir a un ple però després va tornar.

Garci

Re: Sensibilitat. L'Ajuntament i PRODIS.

Garci | 03/07/2009, 12:52

Jo ho acab de saber. Ara només falta saber els motius.

Supòs que la feina dins aquest equip de govern no era fàcil, ja s'havia queixat en diverses ocasions que no tenia ajuda, sinó que li posaven entrebancs.

Maria

Re: Sensibilitat. L'Ajuntament i PRODIS.

Maria | 03/07/2009, 12:20

No heu comentat res de la dimissió d'en Jaume Plomer.
És una de les notícies de la jornada

jrv

PRESUNCIÓ I CARITAT.

jrv | 03/07/2009, 11:04

Certament, i encara que personalment la professionalitat del celador la tinc mes que amb dubte, s'ha de respectar escrupulosament la presunció d'inocencia del mateix, sigui empleat de l'Ajuntament, de la ETA o de l'Opus Dei.
Respecte al concepte de SOCIALISTA que campa a la ment d'alguns socialistes de carnet, ja he pogut comprovar personalment que no tenen ni idea del concepte de JUSTICIA SOCIAL i confonen el fer favors amb els dobers dels contribuents amb ser justos.
Hi ha una definició del que es caritat i del que es justicia social.
Caritat es donar a un altre el que et sobra.
Justicia social es donar a cadascú el que li pertany, solidaritzanse de fet i obra amb els desafavorits.

Pepe

Re: Sensibilitat. L'Ajuntament i PRODIS.

Pepe | 02/07/2009, 21:02

Avui al Balears na Francisca Ramón nega aquest deute, curiosament al ple ni el va negar ni el va afirmar, simplement no va dir res. El que és cert és que a nosaltres ens han confirmat aquest deute des de PRODIS.
A la mateixa nota na Francisca diu que "ha donat" 60.000 euros a l'Associació per tasques de jardineria i feina de suport a escoles i diu que aquesta donació s'ha d'entendre com una subvenció.

És vergonyós que la regidora digui el pagament d'unes feines és una donació, i que aquesta donació és com una subvenció!!!. Crec que aquestes paraules resumeixen perfectament la sensibilitat de la regidora.

Pepe

Re: Sensibilitat. L'Ajuntament i PRODIS.

Pepe | 02/07/2009, 20:54

Al tema de zelador només se sap el que ha sortit avui a la premsa, o sigui que el primer és tenir més informació del tema.

un amic

ja te val

un amic | 02/07/2009, 20:38

si es presumpte perque demanes la espulsio? i la presumpsio de inocencia? o perque es un empreat del ajuntament de fotra fora? una cosa es denuncià la bruto y altra es remenarla

Jaume

Re: Sensibilitat. L'Ajuntament i PRODIS.

Jaume | 02/07/2009, 16:03

Se sap el nom d'aq uest celador? És el que me pens? En un cas així, supós que l'ajuntament el farà fora d'inmediat. De no ésser així, espero que Alternativa demaní al proxim ple la espulsió inmediata d'aquest presunta (de moment) lladre.

Gregorio.

Un suspenso a la ciudad de Palma.

Gregorio. | 02/07/2009, 15:56

La ciudad de Palma merece un suspenso mayúsculo porqué es inhabitable como Madrid.Sólo cemento,asfalto y hormigón.No hay parques arbolados ni nada.Sólo corrupción y especulación.

Garci

Re: Sensibilitat. L'Ajuntament i PRODIS.

Garci | 02/07/2009, 15:53

Hola Jaume. Si vas a la pàgina de l'Ajuntament de Pollença on hi ha els retalls de premsa, la podràs llegir.

Jaume

Re: Sensibilitat. L'Ajuntament i PRODIS.

Jaume | 02/07/2009, 15:36

Sabeu on podem llegir la noticia del celedor de Pollença per internet? Gràcies

Pepe

Re: Sensibilitat. L'Ajuntament i PRODIS.

Pepe | 02/07/2009, 15:14

Com van avançar ahir, avui podeu llegir al Balears.
(h)ttp://dbalears.cat/actualitat/Balears/les-barreres-de-ternelles-s-han-d-obrir.html

Les barreres de Ternelles s’han d’obrir
Ho dicta el Suprem en una sentència ferma que no admet cap recurs per part de la propietat. Ara haurà d’autoritzar-ne el pas restringit

Demà parlarem del tema

Notícia

Re: Sensibilitat. L'Ajuntament i PRODIS.

Notícia | 02/07/2009, 14:38

Detingut el zelador municipal d'obres de Pollença, podeu llegir la notícia a la secció de "sucesos" del diari Última Hora.
Segons la notícia el zelador ha estat detingut dins una operació policial contra una banda organtizada que ha robat a diversos hotels.

Joan

Vergonyòs!

Joan | 02/07/2009, 13:55

Vergonya, vergonya.... Aquest deute amb prodis sols es pot calcificar de vergonyós... Jo propòs que entre na Francisca R i en Joan deixin de cobrar durant 6 mesos i així els seus sous es destinin a pagar aquest deute.

Miquel Sánchez

Re: Sensibilitat. L'Ajuntament i PRODIS.

Miquel Sánchez | 02/07/2009, 09:00

¿Mivimientos extraños?

Cridau a N'Iker Jimenez !!!

Notícia

Re: Sensibilitat. L'Ajuntament i PRODIS.

Notícia | 02/07/2009, 07:57

Avui al DdM.
Conflicto en el Calvari.

Desde algunos ámbitos políticos de Pollença, como en el caso del regidor de Alternativa, Pepe García, se ha alertado de la existencia de "movimientos especulativos" alrededor de la casa situada junto a la ermita del Calvari...

(h)ttp://www.diariodemallorca.es/secciones/noticia.jsp?pRef=2009070200_3_480285__Part-Forana-Conflicto-Calvari

Us comentarem el tema a un proper article.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb