URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Personal i pla econòmic. L'Auditori

Alternativa | 09 Juliol, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

Seguim informant del pla d'usos i gestió de l'auditori (pdf) realitzat per l'empresa IRU d'en Pere Muñoz. A més dels espais un altre aspecte interessant del pla és el referent al personal que diu que caldria al nou auditori:

- Com personal propi; un director gerent, un conserge, un administratiu i un tècnic.

- Com personal extern; servei de suport tècnic i atenció als espectacles ( una persona complementària a la venda d’entrades, dos per a l’acomodació del públic, dos o quatre persones pel control tècnic, per congressos faria falta servei d’hostesses i eventualment de càtering), servei de neteja, servei de manteniment, servei d’assessorament cultural i comunicació, servei de seguretat i bar cafeteria

El pla d’usos i gestió és discutible, com ja comentarem, però a més a més el que trobam a faltar és un pla econòmic que hem demanat al batle . Quan es parla del cost de l’Auditori s’ha de tenir en compte a més del cost de construcció, en aquest moment parlen d'un pressuposts d'11,600.000 euros, altres costos

- Partides anuals  de manteniment, que pensam ja s’hauria d'haver calculat demanant a auditoris de similars característiques com el d'Aldúcia

- Partides anuals per la dotació del personal, s’hauria de tenir ja clar quin personal actual de l’Ajuntament passaria a fer feina a l’Auditori, qui s’hauria de contractar i quin cost anual suposaria per l’Ajuntament.

 - Partides anuals per la programació estables. S’hauria de fer un pla de gestió artística, tenint en compte quants grans espectacles, congressos... es pensen fer, quin seria el seu cost i com es finançarien.

Abans de prendre una decisió tan important s’han de tenir totes les dades a la mà, veure com es pot encaixar als pressuposts del municipi i prendre una decisió des de la raó.

Fotomuntatge. Fins fa poc a aquest tema hem vist molt poca raó.

 


Comentaris

Miquel Sánchez

Re: Personal i pla econòmic. L'Auditori

Miquel Sánchez | 11/07/2009, 15:59

Damunt espectacles i cinema, avui a DM l'article de Matias Vallés.

Pepe

Re: Personal i pla econòmic. L'Auditori

Pepe | 11/07/2009, 15:14

Estic d'acord amb el que diuen Joan i Toni.

Crec també que tots aquests estudis que hem demanat al batle s'haurien d'haver fet al principi de tota aquesta història ( fa ja cinc anys), no ara.

Una cosa que resulta molt curiosa i que destacava Rafel Ferragut propietari de l'Auditòrium de Palma es com partits que sempre aposten pel liberalisme com UM i el PP aposten per la nacionalització del sector de l'espectacle.

Toni

Privatitzar?

Toni | 11/07/2009, 12:55

la gestió priada no ès gratuïta, de fet na empresa privada sempre vol tenir beneficis (fet per altre banda molt respectable i raonable), per tant jo no rec que tinguí baix cap concept que ser adventatjsa no per l'ajuntamnt ni pels ciutadans.

Joan

Gestió privada!

Joan | 11/07/2009, 12:27

Avui en dia és dona per fet que la gestió privada és més rentable per l'ajuntament. Lo únic que hi guanya l'ajuntament cedint a una empresa privada és llevar-se les responsabilitas de damunt. Les responsabilitats davant el usuaris que no reben uns servicis acceptables i davant els treballadors que no reben un sou digne.

Un ciutadà

Personal i pla econòmic. L'Auditori

Un ciutadà | 11/07/2009, 11:21

Ja donam per fet que el personal i la gestió d'aquest espai, ha de ser per part de l'ajuntament.
¿no s'ha pensat amb la possibilitat de la gestió privada?
La partida més important dels nostres peressuposts va dedicada al pagament del pesonal.
I avui per avui, crec que el nostre, no és l'ajuntament amb la situació financera més boiant de Mallorca.
¿Es necessari afegir més branques a n'aquests feix?

Pepe

Re: Personal i pla econòmic. L'Auditori

Pepe | 11/07/2009, 08:40

Què no és guapo!

El anterior Govern presidido por Jaume Matas adjudicó entre 2003 y 2007 más de un millón de euros –como mínimo en una cincuentena de contratos– a la multinacional Pricewaterhouse Coopers, que justo acaba de fichar al ex político mallorquín del PP como asesor en Nueva York en materias medioambientales.

Antxoa

Alonso

Antxoa | 10/07/2009, 22:54

El Partido en Prisión se apunta a un bombardeo sin casco, sin paracaidas y sin aspirinas ni tiritas.
Con tal de desestabilizar y desgastar...
No te das cuenta que son de la misma raleA que UM.
Unos se dicen nacionalistas españolistas y los otros se las dan de nacionalistas catalanistas o mallorquinistas pero lo que cuenta para uemitas y peperitas en robar lo que puedan del los fondos públicos y joder al ciudadano de a pié.
¿Todavía no ha quedado claro con la de años que llevan sojuzgando y robando unos y otros?

JRV

animals ferits

JRV | 10/07/2009, 19:23

Considerant alguns politics com a animals, i d'aquests que mosseguen a qui els hi dona la ma, a Pollença en ferian falta dos, al manco, diu l'aritmètica, per posar en entredit l'equip de govern. De tota forma, en quan a prestigi, no els perjudicaria mes del que es perjudiquen ells mateixos amb la seva " no gestió" . El beneficios pel poble seria el posar en questió el que puguin comandar els que estan massa acostumats a mal comandar. En quan a les ferides dels "pobrets" politics "ferits", tal volta se les han fetes ells mateixos, perque la comandera i la vanitat no els ha deixat veura on posaven els peus i han fotut de morros.

Pepe

Re: Personal i pla econòmic. L'Auditori

Pepe | 10/07/2009, 07:54

En un futuro próximo es posible.

Alonso

Re: Personal i pla econòmic. L'Auditori

Alonso | 10/07/2009, 05:43

ANTONI RUIZ (escrbe hoy en Diario de Mallorca)
Se dice que un animal, por muy dócil que sea, puede resultar peligroso si es herido y siente que su vida está en peligro. El símil es aplicable a la política y si es verdad que Nadal tiene algo de poder, al menos cuenta con el acta de concejal de Cort, no es descartable que se líe la manta a la cabeza y decida hacerle la vida imposible a los que han procurado enterrarle en plena vida política. Lo que no está tan claro es que el PP vaya a estar por la labor de apoyar a Nadal en una aventura de este tipo. Tal vez sacará más rédito con el desgaste que provocaría una situación así.
¿Puede darse en Pollença alguna situación comprometida producida por algún político herido?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb