URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Adjudicacions (AJ020609)

Alternativa | 26 Juliol, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

Avui publicam la Junta de govern del 2 de juny de 2009 (pdf)

 

A aquesta Junta destaca l’adjudicació provisional del contracte de serveis de l’Escola d’Adults a  l’empresa “Grupo La Productora SL” per un import  total de 81.646’16€

També es va adjudicar provisionalment la contractació del servei d’estades esportives a l’empresa “Nordesport Balear SL” per un import total de 180.000 €. Consideram aquesta adjudicació després d'un concurs públic un pas positiu, és una cosa que hem demanat des del principi de legislatura , però això no lleva que durant anys la mateixa empresa ara adjudicatària ha fet aquestes estades triada a dit. En aquest moment estam fent feina a aquest tema de la contractació d’empreses externes, on hem trobat un bon grapat d’irregularitats.

 

Es va resoldre adjudicar definitivament a l’empresa “Centro Tecnológico de la Industria Balear S.L.”,  l’execució de l’obra “CONSTRUCCIÓ D’UNA NAU INDUSTRIAL”  per un import total: 316.061,00 € Personal a contractar procedent de l’atur: 11 durant els sis mesos. Personal contractat que es  destinarà a l’obra: 1 persona.

 

Es va aprovar l’adjudicació provisional del contracte de serveis per a la redacció del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible a l’empresa “Podarcis SL” per un import un total de 49.582’18 € . Un altre pas positiu i important que s’havia d’haver fet abans de fer el desastrós experiment de semipeatonització.

 

A proposta de la Regidora delegada de Serveis Socials Sra. Francisca Ramón Pérez de Rada els reunits acorden concedir una subvenció de 5.000 € a l’Associació d’Amics de Cala Carbó per la organització de AMA FESTIVAL 08. Un any després? En aquest moment ja s'està preparant l'AMA FESTIVAL 09  que es realitzarà a principi de setembre, ens han comentat que de momen sense cap subvenció per part de l'Ajuntament.

 

A proposta del Regidor delegat de Medi Ambient Sr. Jaume Plomer Salas, vist el nomenament del técnic de medi ambient com a coordinador de salvament i seguretat en platges, els reunits acorden una partida amb 1.189,00 € mensuals IVA inclòs, d’abril a novembre de 2009 fins un màxim de 9.512 € anuals, amb la dedicació necessària per al compliment de les responsabilitats derivades del nomenament i contemplades en el Decret 2/2005 de 14  de gener, regulador de les mesures mínimes de seguretat i protecció que han de complir les platges i zones de bany de la CAIB.

 

A la mateixa Junt ahi ha diversos inicis de procediments sancionadors contra persones o negocis que han deixat  residus fora de bosses i dels contenidors o poals adients,

Adjudicació, de l’autorització de l’explotació dels serveis de temporada del litoral lots Platja del Port de Pollença; Platja d’Albercuix, Platja de Tamarells; canals d’embarcacions sense motor a les platges d’Albercuix i Tamarells i canals d’embarcacions amb motor a les platges d’Albercuix i Tamarells d’aquest terme municipal per a l’any 2009.  

 

1r.-  Atorgar l’autorització del lot d’Albercuix (46015) al Sr. Miquel Xifre Xumet , que actua en nom i representació de l’Associació de Veïns del Port de Pollença, , per import de 56.000,00 €/temporada 2009

   

2n.- Atorgar l’autorització del lot platja de Tamarells (46015) al Sr. Miquel Xifre Xumet, que actua en nom i representació de l’Associació de Veïns del Port de Pollença, per import de 215.000,00 €/temporada 2009.   

 

3r.- Atorgar l’autorització del lot canals d’embarcacions sense motor a les platges d’Albercuix i Tamarells al Sr. Miquel Xifre Xumet, que actua en nom i representació de l’Associació de Veïns del Port de Pollença, per import de 45.000,00 €/temporada. 

 

4rt.- Atorgar l’autorització del lot canals d’embarcacions amb motor a les platges d’Albercuix i Tamarells Sr. Miquel Xifre Xumet, que actua en nom i representació de l’Associació de Veïns del Port de Pollença, , per import de 33.000,00 €/temporada.

 

En segueixen arribant queixes i fotografies de la brutor 

 

 

 

Comentaris

Pepe

J.C.T

Pepe | 27/07/2009, 23:01

J.C.T hi ha moltes factures sense pagar, algunes del 2007, però aquesta gent no canvia ni canviarà, tot és molt gris i continuista i ens porta al desastre, encara no s'han adonat de la crisi 8 clar Michel amb dedicació exclusiva cobra igual enguany que l'any passat.
Crec que Aina ha clavat el seu comentari, cal gent nova amb il·lusió a l'Ajuntament

Miquel Sánchez

Re: Adjudicacions (AJ020609)

Miquel Sánchez | 27/07/2009, 07:35

Comencem bé la setmana, m'han comunicat de la Plataforma Balear per la Defensa Animal que volen denunciar a l'Ajuntament de Pollença per promoció del maltracte animal, concretament per promocionar la "tirada" al programa oficial de festes.

De moment he quedat amb ells per parlar del tema després de la Patrona, a veure si just fan una queixa ja que el programa no diu de que va la "tirada". També estan a la mateixa situació un grapat més d'Ajuntaments el més greus el d'Alcúdia i el d'Inca per promocionar la correguda de bous.

Que trist sempre haver de ser protagonistes de fets com aquests, recordem que Pollença en cas de denuncia seria reincident pel tema de les cabres de la fira, i estem per pagar multes.

Que li devem els pollencins als caçadors del nostre poble, per haver de passar per aquestes situacions ???

Miquel Sánchez

Re: Adjudicacions (AJ020609)

Miquel Sánchez | 26/07/2009, 18:42

Angel, la iniciativa de donar el moros per televisió és d'IB3, no de l'Ajuntament, l'Ajuntamnet just dona el suport logístic (parking adequat pel vehicles etc).

J.C.T.

DEUTES DE L'AJUNTAMENT

J.C.T. | 26/07/2009, 17:39

Bones a totes i a tots.

No sé si sabeu que hi ha gent que l'any passat participà en les festes de la patrona fent actuacions musicals i altres que encara no han cobrat, i no són 100.000€, ni ha alguns que no arriben ni als 1500€.
Això se'n diu potenciar la participacó i la cultura...

Quina vergonya michel, quina vergonya...

Aina

IL·LUSIÓ

Aina | 26/07/2009, 17:14

Molt bé Garci. Més coses:
No se si sabeu que enguany, l'ajuntament de Pollença a decidit no fer espases de moro. Serà per la crisis, dic jo... Com sabeu, les espases de moro es feien cada any a la fusteria de Can Patriarca. Els motius donats a aquesta fusteria és que les espases sortien molt cares i que enguany repartiran 500 espases que queden de l'any passat. Ja tenim l'ase eixancada damunt la paret!
500 espases no basten per tots els que es vesteixen de moro, son bastants més.
Alguns moros s'han assabentat d'aquesta noticia i han comenat espases a Can Patriarca a títol personal.
De cara a l'any que ve, l'ajuntament ja ha fet a sabre a aquesta fusteria que no es faran més espases de moro.
El que me tem és que l'any que ve, les espases de moro els he faci una altre fusteria encarregades per qui voltros ja sabeu.
Si l'ajuntament vol retallar gastos, me fareu creu que no hi ha moltíssimes altres partides on retallar? Ai Deu meu, quin desastre d'ajuntament! Pollencins i pollencines, necessitam un canvi en tots el sentits, no pot seguir governant-nos una gent que ja no té il·lusió per governar, que ja no té il·lusió en fer les coses pel bé comú, que ja no té il·lusió per ésser a les 08:00 hrs a l'ajuntament.
Necessitam un batle amb il·lusió, amb il·lusió per fer feina pel poble i amb il·lusió per fer feina pel seus ciutadans, i no un batle, amb la única il·lusió de anar a corre cada dematí fins a les 10:00 hrs. A les 10:00 hrs és hora de berenar i és hora d'haver encaminat el dia.
Gent d'Alternativa: IL·LUSIONAU-NOS!

ANGEL

Re: Adjudicacions (AJ020609)

ANGEL | 26/07/2009, 13:12

No se si es del tot cert, però m'ha arribat a les orelles, que l'Ajuntament paga per que IB·3 retransmeti les festes.
Vergonya, senyors, vergonya, si això es cert, no basta el que es gasta en festes. Quina animalada quasi 400.000 euros.
Com per voler que sembli que aquestes son més importants que les d'altres bandes.

Garci

Re: Adjudicacions (AJ020609)

Garci | 26/07/2009, 11:31

Jo reivindico, com n'Aina, la pollencinitat extra-festes. És a dir, aquella que estima el municipi de cap a cap d'any i no sols 6 dies.

Crec que tens tota la raó i que has tocat un tema clau i prou patètic. L'orgull patri dura una setmana a l'any i la resta de 359 dies es viu esperant, com en estat vegetatiu del que només es desperta uns dies més a l'any com son Sant Antoni, per exemple.

Amb tot, JRV, crec que hi ha un error amb el plantejament del teu comentari, estar orgullós d'un poble està molt bé, el problema ve quan un crida "puta foraster" just abans de barallar-se. El problema ve quan des de la cadira del bar es canten les meravelles i les desgràcies d'aquest poble però no es mou un dit. El problema ve quan la curtor de mires fa que Pollença sigui el "centre del món" tot just perquè tenim "les millors festes".

Recordau allò de "El Civisme Se'n Va De Festa"??? doncs civisme és més que això i hauria de durar tot l'any.

Pepe

Re: Adjudicacions (AJ020609)

Pepe | 26/07/2009, 10:09

Un exemple de paraules i fets. Es va aprovar una moció nostra on Pollença s'anomenava "ciutat amiga dels animals" Al progama de festes podreu veure que avui hi ha un campionat de tir al colomí a braç mecànic.

Pepe

Re: Adjudicacions (AJ020609)

Pepe | 26/07/2009, 09:56

El poder de les paraules és impressionant, hi ha gent que només s'alimenta de les mateixes, s'arriba a omplir la boca, es reverteix de falsa dignitat i emoció i les converteix en perilloses armes d'exclusió i superioritat.
La "pollencinitat" s'hauria de fonamentar en fets i no en paraules, aquests dies jo sent molt de paraules, molt guapes i que parlen de molt d'emoció però com diu Aina el dia 3 aquelles paraules semblen un llunyà eco que es confon i és perd fins la patrona següent

Aina

Re: Adjudicacions (AJ020609)

Aina | 26/07/2009, 09:18

Reivindico la pollencinitat de cap a cap d'any

Miquel Sánchez

Re: Adjudicacions (AJ020609)

Miquel Sánchez | 26/07/2009, 08:46

Ah Aina, molt d'anys.

Hola JRV, clar que és molt bo estar orgullos del teu, però tot l'any, no just una setmana.

Justament La Font no tingut aquesta pollencinitat, o la pollencinitat dels euros.

JRV

Pollencinitat

JRV | 26/07/2009, 08:13

Jo això de la pollencinitat, com a mollero un tant renegat, no ho veig tan greu. Durant molts anys he sigut testimoni de moltes actituts d'hospitalitat envers gent de fora, i que un poble es senti orgullós de les seves festes no ho veig tan malament. A vegades alguns que critiquen aquesta "pollencinitat" tenen un sentiment de superioritat.
Els pollencins hem sigut i som passius, poc participatius, aquesta es una actitut molt mallorquina, amb alts i baixos segons el poble, n'hi hi ha pitjors que noltros, els palmesanos o els inquers, per exemple.
El darrers anys es senten massa, al meu parer, crítiques a la "pollencinitat". Tal volta es una energia que s'ha de reconduir, mes que eliminar, i fer-la mes cívica i cosmopolita. I per fer aixó no crec que es pugui comptar molt amb els politics actuals. Però el poble te a vegades una força que els mateixos politics no sospiten, immersos dins la mediocritat.

Miquel Sánchez

Aina

Miquel Sánchez | 26/07/2009, 07:31

Amb el tema de la patrona crec que es surt del botador amb la pollencinitat, tens tota la raó

Miquel Sánchez

Re: Adjudicacions (AJ020609)

Miquel Sánchez | 26/07/2009, 07:30

No esborr el de "escopeter" prquè no ho cosider un insult, ara un caçador a medi ambient suposaria un Pearl Harbour a la pollencina.

miquelnadal@aguirre.es

TONI CIFRE CRESPI

miquelnadal@aguirre.es | 26/07/2009, 07:21

A l'escopeter Toni Cifre no li donaran Medi Ambient i a canvi li volen donar Policia (serà per lo de les escopetes) i Cala Sant Vicenç.

Aina

ANY NOU VIDA NOVA...

Aina | 26/07/2009, 07:16

Bon dia a tots:
Molts de pollencins i pollencines diuen que l’any comença a partir de dia 3 d’agost. Això queda molt bé cada dia 2 d’agost, però en realitat els dia 4 o 5 d’agost ja no ens recordam del que hem dit, i el fervor en que a sorgit aquesta pollencinitat durant la setmana que avui començam es dilueix com la pólvora de l’últim coet de la Patrona...
Pollencinitat: sentiment col•lectiu de pertanya a una col•lectivitat de duració entre 4 i sis dies com a màxim, que sol apareixe a finals del mes de juliol.
La primera canonada de Monti-Sion ens fa entrar en xoc i aquesta setmana que ara entram no hi ha temps per altre cosa que la bauxa, en oblidem de tot... Tal volta, la millor setmana pels polítics del nostre poble, on s’omplen de goig i alegria de tanta enhorabona i enhorabona...
Mentres els nostres politics reforcen el seu ego i viuen amb l’il•lusió de que prest tindran un nou despatx al remodelat ajuntament de Pollença, el Poble plora i no troba ningú que li presti un mocador. No hi ha ningú dispost a ajudar, a fer un poc de costat:
Un és a corre, un sen va, ella no hi ha estat mai, l’altre? L’altre qui és?...
A partir de dia 3 d’agost es veurà el grau de pollencinitat d’aquest Poble, sobretot de la dels seus politics envers el Poble...
Molts d’anys, bona Patrona 2009 i que la pollencinitat ens agafi confessats.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb