URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

ANGLADA CAMARASA: UN ESPAI A RECUPERAR.

Alternativa | 08 Agost, 2009 06:00

 

Diuen que les crisis són necessàries ja que en fan reaccionar davant les errades, tot i que molt sovint la reacció arriba massa tard. La situació del Port de Pollença comença a ser més que preocupant, i molt més ho és la falta de reacció del nostre ajuntament i de la població en general.

El Port de Pollença, avanç lloc emblemàtic està perdent tot el seu encant. No és tracta de donar tota la culpa a na Francisca Ramón, ni a Martí Ochogabia , ni a Joan Rull, ni a l’actual equip de govern, la responsabilitat és una mica de tots, ja que els governants els triem nosaltres i la situació del “Moll”ja fa estona que du un mal camí.

Passejar per el passeig Anglada Camarasa em produeix una mescla de vergonya, frustració. No puc entendre que un lloc tan important per un municipi turístic com el nostre resti tan abandonat i sobretot tan brut. Em preocupa molt que per part de l’ajuntament no es faci res, em preocupa molt el silenci de l’associació de veïns o d’un partit com Unió Mollera Pollencina que se suposa que ha de mirar per els interessos del Port de Pollença i que actualment sembla no existir (clar que veient el que feren quan governaven....) , però encara em preocupa més el passotisme dels propis comerciants que no reaccionen davant aquesta situació preocupats tan sols del seu redol. Em deman on són aquells que fa uns anys protestaren i varen aconseguir fer fora a uns venedors ambulants i artistes de carrer que donaven vida al passeig, tot i la seva situació possiblement il·legal, perquè no alcen les seves veus ara per denunciar la situació de degradació del passeig? Una situació  molt més perjudicial  per la nostra economia.

Són moltes les coses que hem de canviar al Port de Pollença si volem recuperar una mica de l’esplendor perdut, platges, zones verdes, oferta de qualitat en els serveis, neteja... L’egoisme i l’individualisme ens ha fet perdre la perspectiva, els arbres no ens deixen veure el bosc.

Tots vivim d’un producte que es diu Pollença, una part important d’aquest producte és el Port de Pollença i dins el Port el passeig Anglada Camarasa és un lloc estratègic i molt important si és que volem seguir vivint del Turisme.

 

JOAN CIFRE

 

 


Les imatges parlen per si soles.

 

Comentaris

JRV

Això torna gros.

JRV | 01/09/2009, 14:24

Ja el passeig Voramar també es un espai a recuperar...

Garci

Re: ANGLADA CAMARASA: UN ESPAI A RECUPERAR.

Garci | 08/08/2009, 18:56

Santiago, si un ajuntament es nega a fer una auditoria tot i no tenir clars els contes, crec que s'equivoca molt o que vol amagar molt.

I un símptoma o indici més de que alguna cosa hi ha que amagar és que el PP va votar a favor de l'auditoria econòmica a l'ajuntament de Pollença. Si ells que governaven l'accepten només queda un partit que va governar i no vol mostrar la netedat dels seus comptes. Perquè serà? Serà el que pot sortir, com en el Palma Arena, l'explicació de tot?

La qüestió és que ens fa sospitar a tots.

Garci

Re: ANGLADA CAMARASA: UN ESPAI A RECUPERAR.

Garci | 08/08/2009, 18:53

Hola Dos. Sense voler justificar la droga, vull comentar unes quantes coses: l'alcohol és una droga molt potent que sempre s'ha ingerit per les festes, i en grans quantitats. També vull aclarir que les drogues (il·legals) no estan més esteses ara que fa uns anys, sempre n'hi ha hagut. Tal vegada t'hi hagis trobat més aquest any.

També cal recordar que no només per la patrona hi ha drogues, tot l'any n'hi ha.

I això de que mos ha fuit de les mans... no se que vol dir.

Les drogues en aquest món estan a l'ordre del dia, son fàcils d'aconseguir, econòmiques i sobretot divertides en un món d'oci i sense expectatives en el que vivim. Les drogues son el substitut de les mancances de la humanitat.

Dos

Drogues a la patrona

Dos | 08/08/2009, 17:57

Que ni havia de drogues a pollença per la patrona. Quin desastre ,la gent anava passadíssima i lo més trist gent que fa feina pel poble, gent jove...

Ai això mos ha fuit de les mans

Santiago

PALMA ARENA

Santiago | 08/08/2009, 17:32

Parece que esto del Palma Arena pinta bastante mal. Os remito a las informaciones de los distintos periódicos, no pretendo hacer ninguna valoración de momento. Solo una cosa, hay que ver lo que da de si auditoría económica. ¿Por qué los miembros del equipo de gobierno de Pollença se han negado a llevar acabo una auditoría y más cuando cada día la parte económica financiera de nuestro ayuntamiento está más amputada? ¿Hay algo que esconder? Si no hay nada que esconder, ¿por qué no llevan a cabo una auditoria económica que les ayudaría a saber la total realidad de las cosas?
Gracias

Joan

Sentit comú....

Joan | 08/08/2009, 17:07

De veritat creis que costaria tant mantenir el passeitg en condicions. És una qúestió de sentit comú. Immaginau un hotel que no netejàs el seu hall. Ben aviat no hi aniria ningú. El Port es el Hall. al igual que la plaça major del calvari, o altres espais...

Garci

Re: ANGLADA CAMARASA: UN ESPAI A RECUPERAR.

Garci | 08/08/2009, 15:36

Em sembla que el tema no només toca el turisme. I els "molleros"? No mereixen tenir un poble net i en condicions?

I no parlem de la Cala, que és com el Moll però molt més degradat.

Un

Imatges que...

Un | 08/08/2009, 14:37

Efectivament.
No se tracta d'omplir els establiments hotelers i altres herbes rel·lacionades, a qualsevol preu.
Crec que és una factura massa elevada en comparança amb el profit que en treu tot el conjunt.
Manco es més.
Salut.

Miquel Sánchez

Re: ANGLADA CAMARASA: UN ESPAI A RECUPERAR.

Miquel Sánchez | 08/08/2009, 13:38

Per n'Un.

¿no resultarà, que es mes cara la corda que el bou?

Interessant però que molt interessant.

més cara la corda que el bou, si entenc bé els costos de tenir el poble net i en condicions superen als ingressos per turisme. Nooo ?

Tema per debat, gràcies Un.

Garci

Re: ANGLADA CAMARASA: UN ESPAI A RECUPERAR.

Garci | 08/08/2009, 12:31

Sincerament, aspirar a un turisme de qualitat veient les fotografies és de curts.

Podem vendre postals del municipi, del seu entorn... però totes passades pel pohotoshop. La deixadesa és la tònica general d'un municipi cada dia més degradat.

Un

Imatges que parlen per si soles

Un | 08/08/2009, 11:22

Un clarissim exemple que fa que cada dia tenguem turisme de més qualitat.
Si no cuidam l'entorn i els detalls, els turistes ja no voldran venir una setmana tot inclòs per 300 euros, com vénen ara.
Segur que entre els molts de pollencins que han embrutat i degradat aquests espais, tambe en trobariem qualcún d'aquests que creim que son tant importants per la nostra economia.
¿no resultarà, que es mes cara la corda que el bou?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb