URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Rebuig als atemptats d’ETA i a dues posicions totalitàries.

Alternativa | 09 Agost, 2009 18:53 | facebook.com twitter.com

Alternativa per Pollença rebutja totalment tot tipus de violència i en especial la que ens afecta localment com són els atemptats ocorreguts avui a Palma. Condemnem enèrgicament aquests atemptats i rebutgem totalment aquestes dues postures totalitàries que ens estan duent a un lloc sense sortida ni cap tipus d’esperança de pau, els uns per voler imposar les seves idees amb el poder de les armes i els altres per negar el dret més fonamental que pot tenir un poble que es el seu dret a l’autodeterminació.

Ara, que ningú vengui dient que si Alternativa per Pollença recolza els independentistes violents perquè no és veritat, recolzem a tots el homes i dones de pau que són obligats a viure a un estat del que no es senten membres i també als homes i dones de pau que també es senten membres d’aquest estat però que reconeixen que el seu veïnat té dret a elegir el seu estat, bandera i llengua sense cap tipus d’intimidació feta per cap grup terrorista o partit polític.

Sembla que quan pots ensumar la pólvora a prop de tu, vius el problema més de prop i aleshores els veus molt més clar. Ara només desitjar que la Policia detingui aquest escamot terrorista quan més aviat millor

Comentaris

Miquel Sánchez

Re: Rebuig als atemptats d’ETA i a dues posicions totalitàries.

Miquel Sánchez | 10/08/2009, 16:23

Santiago, gracias por tu sinceridad, a mí de momento en lo que más me esta afectando los malnacidos de ETA es en el trabajo extra que me estan dando estos días, y firmaría ahora mismo para que solo fuera eso.

Garci, "Podeu escriure coses contra nosaltres, amb un punt de vista de dretes", juas juas l'has clavada.

Garci, com pots veure he anat a la Gola i no hi ha res a destacar, just "pintades" com el més greu.

Garci

Re: Rebuig als atemptats d’ETA i a dues posicions totalitàries.

Garci | 10/08/2009, 16:19

Així com en Santiago escriurà un article pel bloc Urxella, convit a totes les persones que ens seguiu que si teniu res a dir (segur que si) podeu escriure-ho i ho publicarem.

Aquí no es censura res si respecte les dues regles següents:

1-No s'ha de faltar al respecte a ningú ni s'ha de mentir.

2-L'extensió màxima és d'una pàgina i mitja. Si passa un poc no passa res, però millor que no.

Podeu escriure coses contra nosaltres, amb un punt de vista de dretes o contrari al nostre, podeu fer crítiques, lloances, enviar fotografies... Aquest bloc és obert a la participació de qui vulgui.

Aquí teniu el nostre correu: eurxella@yahoo.es o alternativaperpollenca@gmail.com

Santiago

OS SITUO UN POCO

Santiago | 10/08/2009, 16:12

Os sitúo un poco, especialmente a Miquel Sánchez que esta mañana se ha autodefinido.
Soy republicano, me siento republicano, en mi casa ondea la bandera republicana (especialmente en fiestas). Creo en el derecho de autodeterminación de los pueblos y defiendo ese derecho y lo defenderé siempre.
Me siento bien en España y con España. Me molesta un tanto la monarquía; tanta parafernalia y tanta servidumbre... es algo que no puedo con ello. Sin olvidar, por supuesto, la gran cantidad de dinero que nos cuesta a todos el bienestar de estos pocos. Aunque tengo que reconocer que las veces que he tenido roce con ellos, me han tratado muy bien, por lo que lo que me molesta un tanto la monarquía, lo digo con la boca algo pequeña.
Miquel Sánchez yo también soy antitaurino. Una vez vi una corrida de todos en la Maestranza y tuve que salir de los nervios de ver tanto sufrimiento y tanta sangre. Le tengo fobia al dolor.
Estoy harto de hablar de los miserables de ETA. Además, ya os conté que en cierta ocasión me llegaron cerca.
Garci me ha pedido que escriba en el blog algún artículo estos días que Pepe está de vacaciones. Le he dicho que si, que escribiré algo. Centrado este algo en política local que es donde más carencias y es donde todos los que seguimos este blog podemos aunar esfuerzos para cambiar (buena falta nos hace) este ayuntamiento y este municipio.
Saludos

Santiago

ETA

Santiago | 10/08/2009, 15:53

Suscribo todoas y cada una de las palabras de Joan.

JRV

Refundar

JRV | 10/08/2009, 14:49

Miquel, crec que has encertat: REFUNDAR ESPANYA. La Constitució no te per que ser inamovible, no seria democràtic. Tal volta alguns volen que sigui sigui com l'Alcorà: no es pot tocar ni una coma des de els temps da Mahoma ( Que no el va escriure ell, era analfabet). El 1978 es va perdre tal volta l'ocasió de fer una constitució d'acord amb la voluntat de cada nacionalitat. Al final, no varen donar els drets als qui els demanaven (Catalunya i especialment el País Basc, especialment aquets darrers) i varen donar autonomia a qui realment no la demanava maioritariament, incloses les Illes Balears. Fa estona que molts demanem una reforma de la constitució, on el garant de la unitat d'Espanya no ha de ser l'exercit, si no la voluntat popular, entre altres defectes, i on es pugui optar per monarquia o republica.

Miquel Sánchez

Re: Rebuig als atemptats d’ETA i a dues posicions totalitàries.

Miquel Sánchez | 10/08/2009, 14:31

Joan, disortadament a Espanya mai és un bon moment per parlar de l'autodeterminació dels seus pobles.

"ESPAÑA SE ROMPE", nanai, jo diria més "ESPAÑA SE REFUNDA" amb totes les seves cultures, llengües i costums.

Joan

Re: Rebuig als atemptats d’ETA i a dues posicions totalitàries.

Joan | 10/08/2009, 14:25

Personalment crec que ETA no es més que una Mafia que sols li preococupa la seva propia subscistència i els seus interesos. Això si tenen facilitat per replegar a cuatre desgraciats i menjar-lis el cervell perquè desgraciïn la vida dels altres i la seva própia. No me crec de cap manera que lluiti per el dret d'autodeterminació ni per el país basc ni res d'això...
Per això jo pas de parlar del dret d'autodeterminació quan ETA mata o fa de les seves. Si que en podem parlar en altres moments com quan per exemple és presenta qualque moció al parlament, o quan es convoca una manifestació. Però no quan en aquets fills de putes es volen fer notar. Això és el que demanaria als partits polítics sobretots a l'esquerra aberxale, que desvinculàs qualsevol actuació d'ETA de la lluita per l'autodeterminació.

Miquel Sánchez

Re: Rebuig als atemptats d’ETA i a dues posicions totalitàries.

Miquel Sánchez | 09/08/2009, 20:18

Ah lo de la Gola viene después, republica cagadera y pintera de la gola, que ya está hecha una m......, se entiende no ???

Garci

Re: Rebuig als atemptats d’ETA i a dues posicions totalitàries.

Garci | 09/08/2009, 20:18

Crec que no es pot dir millor que a l'article.

Cal defensar la Pau, no la democràcia. I la Pau s'aconsegueix amb la comunicació, l'empatia i el diàleg, la reconciliació però no l'amnistia. Els terroristes ho han de pagar. Però el problema, com apunta en JRV és el suport popular al terrorisme. Cal acabar amb la intolerancia, l'odi i les actuacions irracionals i partidistes (d'una o altre part). Si la societat no es reconcilia i es transforma la visió que uns i altres tenen del seu "enemic" per convertir-lo en "adversari", la xacra del terrorisme no acabarà. Sempre hi ha algú disposat a emprar la Violència contra un enemic.

Se que no és el moment de parlar d'això, però responent a Joan Espanyol...

La constitució no té perquè ser una llei fonamental del règim, inamovible, indiscutible i infinita. Si s'ha de canviar perquè la gent ho creu així, quin problema hi ha?

Sincerament, si l'absurd de l'autodeterminació de la Gola fos una demanda dels veïns, nosaltres no seríem qui per negar-los aquest dret.

No lluitarem mai en favor d'una o altre independència o d'un o altre patriotisme. Però mai negarem un dret bàsic i acceptat a nivell europeu com és l'autodeterminació.

Miquel Sánchez

Re: Rebuig als atemptats d’ETA i a dues posicions totalitàries.

Miquel Sánchez | 09/08/2009, 20:17

Para Joan Espanyol. La autodeterminación de los pueblos es un derecho reconocido incluso por la ONU, y es una lástima que aquí tengamos que sacarlo a la luz porque unos desalmados nos han puesto 5 bombas (la última sin confirmar).

Sobre la constitución la acatamos porque es la voluntad mayoritaria del pueblo español que en su día voto por ella, pero nosotros nunca no hemos escondido ni antes que eramos izquierda unida ni ahora que somos un partido municipalista, que nuestra ilusión es ver de nuevo la república instaurada en nuestro estado, además de ser un estado federal en donde el mutuo respeto sea el denominador común de sus federaciones o pueblos.

la constitución saltará hecha añicos el dia que el actual monarca muera y el sucesor tenga que nombrar a su hijo varón (si lo tiene en ese momento) heredero al trono y dejar a lado a su primogenita por ser mujer. Que le vamos hacer es nuestra constitución

Joan Espanyol

Re: Rebuig als atemptats d’ETA i a dues posicions totalitàries.

Joan Espanyol | 09/08/2009, 19:54

...i els altres per negar el dret més fonamental que pot tenir un poble que es el seu dret a l'autodeterminació." Y la Constitución qué? donde se queda?y la soberania polular de la totalidad de España qué? pues ala ya teneis trabajo desde este partido que habeis refundado ..cambiar la Constitución ..o mejor pedir la autoderminacion de La Gola , al fin y al cabo tambien tienen derecho a la autoderminación. Que pais!!! Que pena!!!

Joan Ramon

salut

Joan Ramon | 09/08/2009, 19:49

Subscric totalment el que dieu
salut

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb