URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Brutor al camí de can Lloberines.

Alternativa | 26 Agost, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

Aquí tenim dues mostres de l'incivisme humà enviades per un ciutadà conscient. Com sabeu, a aquest bloc podeu fer arribar les vostres queixes, suggerències, fotografies, articles... el que volgueu. I així ho ha fet aquesta ciutadà.

Les dues fotografies reflexen molt bé un problema que pareix endèmic al nostre poble: la gent embruta i les autoritats poca cosa hi fan. Hem de dir que el culpable d'això no és el batlle ni els regidors, tampoc els treballadors públics, sinó la gent sense consciència que és capaç de deixar aquestes bosses aquí sense tenir gens de remordiments ni miraments cap al comú.

Aquest ciutadà afirma haver recollit i tirat aquestes bosses de fems. Al dia següent n'hi tornava a haver. Es veu que el "porc" que ho havia deixat va pensar que li farien net cada dia.

Des d'aquí volem agraïr al ciutadà que ens ha fet arribar les fotografies i esperam que més gent ho faci, ja que només amb la pressió social i popular farem que als que ho fan se'ls caigui la cara de vergonya i no ho tornin fer, ja que altres vies nosaltres no tenim.

http://picasaweb.google.com/alternativaeuev/ArticlesAgost09#5373482625704711154http://picasaweb.google.com/alternativaeuev/ArticlesAgost09#5373482631516278098

Per enviar escrits, queixes, fotos, etc... podeu fer-ho a eurxell@yahoo.es o alternativaperpollenca@gmail.com

Comentaris

Garci

Re: Brutor al camí de can Lloberines.

Garci | 26/08/2009, 15:07

Tenim molts problemes amb les fotos i els enllaços.

Els enllaços ara funcionen, ja que havien deixat de funcionar.

Mirarem d'arreglar-ho i que es vegin les fotos sempre.

www

Camp mallorquí

www | 26/08/2009, 14:43

Cal què tothom vegi què sa sequera què patim és deguda a un excés de tràfic aèri.A menys avións més pluja.Quants més avións sobrevolin Mallorca més sequera.

www

Camp mallorquí

www | 26/08/2009, 14:14

Sería necessari també tancar totes ses canteres i obligar per llei a llevar un excés d'il·luminació(contaminació lumínica) què afecta ses anyadas.Tota sa terra de cultiu està contaminada per un excés de tràfic aèri.

www

Camp mallorquí

www | 26/08/2009, 14:08

Lo primer de tot és llevar totes ses benzineres il·legals a rústic.No només sa de'n Pascual.Hi ha també massa líneas de mitja i alta tensió qué són carreteres i autopistes eléctriques què juntament amb sos camins de fora-vila asfaltats són responsables de moltes plagas.Sa pitjor plaga per Mallorca es polítics,especuladors,promotors,hotelers...etc.

JRV

totes les fotos

JRV | 26/08/2009, 09:01

Garci, l'altra dia te vaig enviar una foto don es veia el cotxe d'una persona que consider usurpadora de camins, que va tenir el cotxe mitg mati aparcat a un aparcament reservat per a minusvalids. Es un que s'omple la boca exigint el cumpliment de les normes als altres, i que pel que es demostra te manca absoluta de sensibilitat mediambiental i social. M'agradaria publiquesis la foto abans de que consideri seu l'aparcament de discapacitats i hi posi una barrera.

Garci

Re: Brutor al camí de can Lloberines.

Garci | 26/08/2009, 07:54

Si teniu problemes per veure les fotografies ho podeu fer pitjant els enllaços que he afegit.

Mai entendré les màquines.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb