URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

RESPECTEU ELS UNIFORMES... REFRESCANT EL MES D’AGOST (VI)

Alternativa | 27 Agost, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

Aquest dies posteriors als atemptats terroristes que en tingut a Mallorca ens hem trobat amb uniformes de color verd corresponents a la Guardia Civil i els que heu voltat per Palma o rodalies heu vist també els uniformes de color blaus de la Policia Nacional, ben segur que heu tingut un gran respecte per les persones que duien aquests uniformes i ningú ha discutit les serves ordres ni les seves indicacions que us han fet als controls de carreteres i camins.

El cos de voluntaris de Protecció Civil no és un cos que vagi armat com poden anar les forces abans esmentades o la mateixa Policia Local, el cos de Voluntaris de Protecció Civil és un cos de voluntaris que s’ha preparat per unes tasques especifiques de primers auxilis o donar una ma als serveis d’emergències com poden ser bombers, guàrdies forestals entre altres.

Les passades festes de la Patrona molt de vosaltres textualment es vareu fotre de les indicacions dels voluntaris de Protecció Civil de Pollença i dels seus companys d’altres pobles i d’una altre illa que varen venir a donar-los una ma amb la tasca del dissabte de la Patrona, a molt de vosaltres els membres d’aquest cos un varen donar indicacions de que no pixéssiu al carrer  que anéssiu als banys instal·lats per les festes al carrer, no vareu fer cas, aquest voluntaris varen d’haver viure situacions dantesques com ninetes pixant al mig del carrer i que quan es recriminava  la seva actitud encara sortien com salvatges amb qualque insult pel mig. I fins i tot varen haver de sofrir un acte de vandalisme al seu cotxe oficial com va ser que tot l’equip d’emergències que duien damunt va ser llançat al terra davant el PAC de Pollença, avorrits que estaven els nins o nines.

Ja sabem que el que avui vespre és membre del cos de Voluntaris de Protecció Civil, demà serà el teu mecànic, fuster o llanterner, però això no canvia res, quan el teu company, amic o simplement conegut, perquè a un poble com Pollença ens coneixem tots, es posa l’uniforme taronja i negre de Protecció Civil es converteix amb una persona que li deus tot el respecte com  pot ser un Policia Local o un Guardia Civil, ara ja sabem que és molt “xulo” davant els amics o la parella fer-se el valent davant aquests voluntaris d’uniforme ridícul, perquè aquest color taronja predominat és just perquè els puguis veure en el moment que tu els necessites.

Un poquet de respecte a les persones que just et volen ajudar.   

 Miquel Sánchez


De la web sanitaris BPI

Comentaris

www

No a la tala de pins a Inca

www | 27/08/2009, 15:18

En todas las ciudades civilizadas partidos políticos y vecinos evitan que se talen arboles como estos pinos.¿Dónde está la oposición para evitar este nuevo desastre criminal??

www

No a la tala de pins a Inca

www | 27/08/2009, 13:54

Si quitan los pinos el proceso habrá sido de afeamiento y no de embellecimiento como dice la noticia.

www

Respecteu els arbres.

www | 27/08/2009, 13:44

Qué Greenpeace fagi una protesta davant l'ajuntament contra aquests peperos criminals.

www

Respecteu els arbres.

www | 27/08/2009, 13:42

¡Qué duguin a la barra aquest ajuntament criminal de Inca!!.

Ciutat de Mordor.

Respecteu els arbres.

Ciutat de Mordor. | 27/08/2009, 13:28

Cal fer un altre manifestació com sa darrera què hi va haver a Inca per salvar aquests arbres.Hi podem convidar na Tita Cervèra.

www

Respecteu els arbres.

www | 27/08/2009, 13:22

També els pins de sa muntanya presenten risc de caïguda.No mes beneïtures Rotger.

www

No a la tala de pins a Inca

www | 27/08/2009, 13:21

Tot és mentira.Joan Alcover ara matèix és un desert d'asfalt i ciment sense arbres.Crec què el Gob hauría de defensar aquests pins perquè són un bosquet i un espai natural dintre la ciutat.Tots els veïns d'aquesta ciutat ens hauríem de mobilitzar contra aquesta nova barbaritat.No volem plantons de un any,volem arbres de 200 anys.

Garci

Re: RESPECTEU ELS UNIFORMES... REFRESCANT EL MES D’AGOST (VI)

Garci | 27/08/2009, 07:31

És lloable que una gent, voluntàriament, pugui donar el seu temps a fer que les coses funcionin com han de funcionar, a ajudar en emergències o altres tasques no tant vistoses.

Miquel Gayà

Als voluntaris de Protecció Civil

Miquel Gayà | 27/08/2009, 07:09

Miquel, un article fantàstic. És molt lloable la tasca que fan els "VOLUNTARIS" que dediquen temps a ajudar als altres mentre podrien estar a casa seva amb la familia. Tot just és una manca de sensibilitat per part dels ciutadans i alguna vegada una manca d'educació.
Enhorabona voluntaris de protecció civil.

Joana

Respecteu els uniformes

Joana | 27/08/2009, 06:39

Miquel:Moltes gracies.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb