URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

EL BEBÉ AIDO... REFRESCANT EL MES D’AGOST (VII)

Alternativa | 29 Agost, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

Si alguna cosa ha fet bé la Ministra d’Igualtat ha estat posar a la seva contra gent de totes les ideologies ja siguin progressistes o conservadors.

Na Bibiana Aido en va amollar una de bona i va ser dir que un fetus de 12 setmanes no és un esser viu. Un grup de vuit professionals, metges , psicòlegs, etc. de presumpta ideologia conservadora , han creat “EL BEBÉ AIDO” que no és més que una petita figura de devers 4 centímetres de grandària que representa això que nega la Ministra, què el fetus de 12 setmanes és un petit esser viu de 4 centímetres.

No és la intenció d’aquest article discutir la llei de l’avortament, sempre he dit que un avortament és un fracàs de tota la societat per no haver sabut inculcar a la parella causant del fet, què hi ha diversos mètodes anticonceptius per no haver de matar la al no nat, però tampoc podem dur desgraciats al mon, aquest és el gran drama, i na Bibiana Aido ha aconseguit que l’avortament sigui com tenir un constipat o una cefalea, i és pugui evitar amb una píndola posant a la mateixa alçada un virus a un embrió o fetus humà.

Bibiana dimiteix, has vulgaritzat una de les més difícils decisions que pot tenir una dona o parella, que és el seu desig de seguir endavant amb un embaràs d’un fetus sa, l’altre disbarat és que  aquesta modificació de la llei hauria de venir del Ministeri de Sanitat o del Ministeri de Justícia, mai d’aquest invent d’en ZP.

VISCA EL BEBE AIDO

MIQUEL SÁNCHEZ

 

 

Foto de la pàgina Bebe-Aido: http://www.bebe-aido.com

 

Comentaris

Terry

A JRV

Terry | 04/09/2009, 15:41

És evidente que un óvulo no es un ser humano. Es una célula con el mismo código genético de la madre. Y el espermatozoide tampoco lo es y tiene el código genético del padre.
Su unión crea otro ser con un código genético distinto al de la madre y al del padre.
Es una cuestión de biología. Es cuestión de leer un poquito.
Y es evidente que no es lo mismo matar un óvulo, o una célula del cerebro, que matar un embrión. Primero porque el embrión tiene más células y luego que el código genético de todas ellas es distinto al de su madre.
Y claro que depende de la madre el embrión. La misma dependencia que tiene el recién nacido con su madre. Si esta no le da de comer también se muere.
No hay justficación al aborto.
Ah! Y también estoy radicalmente en contra de la pena de muerte y de las guerras.
Nada lo puede justificar.

JRV

Bò el blog

JRV | 01/09/2009, 14:21

Gracies , Turgut, per recordarme que es cert que un tòpic pot ser avorrit, gens interessant, però també veritat. I a Margalida Amengual per recordar que és la dona qui hi te mes a dir, no faltaria mes.
Bertold, Terry: Tal volta un espermatizoide, un ovul son ja essers vius. Tal volta d'aquesta forma podem tornar infinitament enrere i considerar si qualsevol acte sexual no destinat a la procreació sigui ilegitim , segons criteris de algunes religions, que també consider antinaturals. A quin punt un fetus es un esser humà? O es part d'un (d'uns) altre esser humà, depenent d'ell en tot i per tot? Crec que es aquest ser humà que porta dedins, que es part d'ell mateix qui ha de decidir.

turgut

Re: EL BEBÉ AIDO... REFRESCANT EL MES D’AGOST (VII)

turgut | 01/09/2009, 12:56

El que jo no entenc de determintats sectors es que estiguin radicalment en contra de la pena de mort mentres estan radicalment a favor de l'avortament. I també al contrari, radicalment a favor de la pena de mort i radicalment en contra de l'avortament. Jo crec que l'únic argument per defensar l'avort és fer creure que un fetus no és un esser humà, si no ja no hi ha argument. I als qui hem vist els nostres fills de 20 setmanetes jugar dins la panxa de sa mare, xupar-se un dit, riure, tirar cosses,... és impossible que ens convencin de que no és un ser humà, impossible.

Bertold

Preguntas de un obrero lector

Bertold | 01/09/2009, 11:52

Terry dixit: "Y matar a un ser humano, en todo el mundo, es un homicidio"

- ¿Matar a un ser humano en una guerra es un homicidio?

- ¿Matar a un condenado a muerte es un homicidio?

- ¿Dejar morir a millones de personas de hambre es un homicidio?

- ¿Dejar morir a milloness de personas, por enfermades para las que existe un tratamiento medico , es un homicidio?

Garci

Re: EL BEBÉ AIDO... REFRESCANT EL MES D’AGOST (VII)

Garci | 01/09/2009, 11:37

Per fi algú que debat del que volia en Miquel, de que la ministra deixa molt que desitjar.

No se si és per la crisi o pel passotisme, però si, tenim uns pèssims governants que no resolen els nostres problemes i cuiden més de fer-se propaganda.

Miquel Sánchez

Re: EL BEBÉ AIDO... REFRESCANT EL MES D’AGOST (VII)

Miquel Sánchez | 01/09/2009, 10:52

Cartagenera se va usted a meter en un follón.

Cartagenera morena

Re: EL BEBÉ AIDO... REFRESCANT EL MES D’AGOST (VII)

Cartagenera morena | 01/09/2009, 09:30

La crisis está haciendo un gran favor a una serie de pésimos politiquillos y politiquillas como la Srta. Aido.

Mientras nosotros perdemos nuestros trabajos, ahorros y nos ejecutan nuestras hipotecas, tenemos que soportar la mediocridad de sus voceros y voceras que dañan nuestros timpanos y nuestra moral, y lo que es peor no resuelven nuestros problemas.

Miquel Sánchez

Re: EL BEBÉ AIDO... REFRESCANT EL MES D’AGOST (VII)

Miquel Sánchez | 01/09/2009, 04:56

Gracias terry por participar, me acabas de dar una gran alegría, dado que si los radicales de ambos lados se han pillado un rebote de cuidado he dado en el clavo.

terry cuidado con los excesos de sentimentalismo, que acaban en depresión.

Terry

Vaya ignorantes hay por aquí

Terry | 31/08/2009, 22:23

Por lo que veo, aquí, los cuatro rojos que escribís, no os enterais de nada... y el primero el autor del escrito.
La ministra Aído dijo que un feto de 12 semanas era un ser vivo, aunque no lo podía calificar de humano.
Y es evidete que, tal y como dice la ministra, se trata de un ser vivo. Pero es que además, es un ser humano. No es un pez, ni un ser porcino. ES HUMANO.
Esta es la diferencia. Y matar a un ser humano, en todo el mundo, es un homicidio.
Porque es muy fuerte reconocer que es un ser humano y a la vez justificar su muerte.
Por eso los rojos y asimilados no podeis aceptar que es un ser humano, cuando es evidente que biológicamente lo tiene todo. Tiene cabeza y extremidades, tiene corazón que late con fuerza.
Y vosotros, rojos y asimilados, quereis justificar su muerte por un pretendido sentimentalismo de que no podemos traer al mundo a gente que va a sufrir.
Y tú que sabes si van a sufrir o no. Si no quereis ver gente sufriendo matadlas ahora que sufren y no las mateis en previsión de que puedan sufrir.
Menudos intelectuales de la nada estais hechos.

Pepe

Re: EL BEBÉ AIDO... REFRESCANT EL MES D’AGOST (VII)

Pepe | 31/08/2009, 21:51

Praxedes en este blog nadie muerde a nadie, igual que tu opinas sobre el artículo, otros opinamos sobre tus comentarios. Si no aceptas las críticas o que no estemos de acuerdo contigo mala suerte pero no te montes teorías sobre contubernios, como bien dice Turgut citando el jueves aqui cada palo aguanta su vela.

Miquel Sánchez

Re: EL BEBÉ AIDO... REFRESCANT EL MES D’AGOST (VII)

Miquel Sánchez | 31/08/2009, 20:07

Hostias Praxedes si lo sé hago el artículo sobre "maleni" y su "engranaje", que armó un follón de cuidado cuando solo tenía que decir, que la nevada fue tan intensa que desbordó los protocolos de Barajas y que para un día o dos al año que pasaba eso no valía la pena hacer más inversiones.

Estoy a a favor de que la mujer pueda abortar libremente, gratuitamete y con la seguridad que le debe garnatizar el estado de derecho ?

Sí.

Però no por ello voy a negar otras evidencias, como el desarrollo que tiene un feto de 12 semanas.

No creo que la haya cagado, simplemente soy consecuente con mis afirmaciones y mis actos, nada más.

No por ser de inzquierdas voy a vanagloriar las barbaridades de Lenin, Stalin y compañia, o no es cierto tovariches.

Garci

Re: EL BEBÉ AIDO... REFRESCANT EL MES D’AGOST (VII)

Garci | 31/08/2009, 19:55

M'agradaria saber que en pensa l'amic Pràxedes de tot plegat. Sobretot del tema de l'avortament. I que ens digui en que falla l'article den Miquel i els nostres comentaris.

Crec que en Turgut ho ha definit bé, i la participació de na Margalida també, no compartim la mateixa idea però podem intercanviar opinions lliurement. Ni tansols t'hem demanat que posis qui ets.

turgut

Re: EL BEBÉ AIDO... REFRESCANT EL MES D’AGOST (VII)

turgut | 31/08/2009, 19:41

Pràxedes, incapaç de sostenir un argument amb un altre... i ho dic jo, que ni som assambleista, ni pro-avortista, però al manco aquí me deixen dir el que vull. Mos hem discutit, però mai m'han censurat.

Joan

nirvis?

Joan | 31/08/2009, 19:33

Tot un exemple de acceptar altes comentaris el darrer comentari de praxedes.
Per cert, l'unica persona que ha semblat nerviosa amb els seu comentaris és praxedes al meu parer.

que i farem.

Praxedes

Si quereis la razan pues para vosotros... Que pena de pais!!

Praxedes | 31/08/2009, 19:15

Pepe ya esta bien de morder a todos aquellos comentarios que critican alguna de las posturas de los tres ( o ya sois cuatro) administradores de la cuenta.Porque lo que tienes que reconocer es que Miquel Sanchez la ha cagado con su comentario que mas que rancio es casposo. Mucha libertad y mucha democracia y muchas leches , lo que se observa a traves de la lectura de este blog es que se esta con vosotros o contra vosotros ,,, y asi os va. Ala agur. Y cuidado no te muerdas la lengua

joan

Avortament

joan | 31/08/2009, 18:35

Jo trob que el fet de discutir qualsevol tema a aquest blog, el fa realment plurar.

En quan a l'abort, estic segur que la major part de les persones que participen normalment d'aquest blog, sòn partidaris d'una llei que permeti l'abort. Però quan una persona ha d'arribar a aquest punt qualcom a fallat, no?
Mesures anticonceptives, problemes de salut... així convidnrem que és un petit fracas.
Es pot ser molt d'esquerres, però això no implica haver de defensar una minsitra bleda, o si?

Miquel Sánchez

Re: EL BEBÉ AIDO... REFRESCANT EL MES D’AGOST (VII)

Miquel Sánchez | 31/08/2009, 18:28

Volia dir tentol. no tetol és clar.

Miquel Sánchez

Re: EL BEBÉ AIDO... REFRESCANT EL MES D’AGOST (VII)

Miquel Sánchez | 31/08/2009, 18:21

Teeeeeeeeeeeeeeeeeeeetooooooooooooooooooooool

Aquest article no és per discutir, si no per fer veure "la lumbrera" de ministra que tenim.

Per altre part crec que tots el membres de la nostra assemblea són partidaris de deixar a la dona avortar lliurement i amb totes les garanties que l'estat de dret li ha de donar, però la nostra o millor dit la meva opinió favorable a aquest fet no és incompatible en que un fetus de 12 setmanes tingui l'aspecte del BEBE-AIDO, prquè aquestes són uns altres cincentes.

Nosaltres podem ser pro-avortistes i ells (els creador del BEBE-AIDO)anti-avortistes , però l'aspecte del fetus és el que és, ni més ni manco.

Amb el tema de la pindola del dia després això no és un avort, però si una menstruacií instantànea (dit d'un metge) i molt perillós si es fa sense control i cotidianament.

Garci

Re: EL BEBÉ AIDO... REFRESCANT EL MES D’AGOST (VII)

Garci | 31/08/2009, 17:05

Margalida, l'avort és un fracàs des del moment de que la dona ha quedat embarassada per un descuit, per error o contra la seva voluntat.

El que vull dir és que l'avortament és fruit d'un fracàs, que es quedar-se embarassat contra la pròpia voluntat.

Que l'avortament hauria de ser entès com una llei més, hi estic d'acord. Lliure, gratuit i sense connotacions religioses.

Crec que els membres d'Alternativa per Pollença tenim bastant clara aquesta postura i és ben igual que la que tu propugnes. Com deia el lema: "nosotras parimos, nosotras decidimos". Aquesta és la línia del partit. O això pens jo, sempre hi ha qui no opini igual, no existeix la uniformitat mental.

Margalida Amengual

Bebé

Margalida Amengual | 31/08/2009, 16:48

JRV, no crec que el feminisme aquí tengui res a veure però ja que has tret el tema jo pens que la dona hi té molt més a dir que l'home en aquest tema. I jo no vull invalidar cap argument però sí pens que són arguments molt pobres aquets, si tú no hi estàs d'acord, turgut, me pareix beníssim. Torn a llegir l'article una i una altra vegada i cada pic me pareix més carca (perdò per l'expressió no es la meva intenció ofendre ningú); dir que l'avortament es una fracàs sona fatal; l'avortament no hauria d'esser entés com un fracàs sino una opció, com el divorci o com casar-se, hauria d'esser entés com una llei més que ajudi a les dones que necessitin o simplement vulguin abortar a fer-ho sense que sel's hagi de criminalitzar per això.
De veres que mai m'hagués pensat que hauria de discutir això en aquest bloc

turgut

Re: EL BEBÉ AIDO... REFRESCANT EL MES D’AGOST (VII)

turgut | 31/08/2009, 15:32

Un argument tòpic no és un argument invalid, hi ha arguments que tenen milers d'anys i son plenament vigents. No sempre que s'argumenta s'ha d'innovar

JRV

humanista

JRV | 31/08/2009, 14:21

Torna a sortir, mitg amagada, la polemica avorridissima dels masclistes i els feministes. Jo sempre me dexideixo pels humanistes, de la raça humana. Jo estic plenament pel dret de la dona a decidir, però les fenministes també poden anar ben carregades de tòpics...

Margalida Amengual

Bebé

Margalida Amengual | 31/08/2009, 13:20

Molt bé, molt bé. En Miquel xerra de l'avortament, no ens hem de posar tant primmirats i, us agradi o no, JO PENS que els seus arguments són totalment tòpics i típics i emprats moltes vegades per els sector més radicals antiabortistes. PER JO un antiabortista ranci es el que s'ampara en arguments com, per exemple, que avortar es igual a matar. Perdò per haver dit ésser humà en lloc d'éeser viu; de totes formes tothom sap que les dones endgendram éssers humans i no lletugues. I una altra cosa turgut, a jo me pareix perfecte que siguis antiabortista, ranci o no, m´és igual, tothom ha de tenir les seves opinions, rancis o no, només era una expressió que crec que tu sabs perfectament el que vol dir.

turgut

Re: EL BEBÉ AIDO... REFRESCANT EL MES D’AGOST (VII)

turgut | 31/08/2009, 12:57

Diu èsser viu, no èsser humà.
Un antiavortista ranci que és? Puc fer-me a la idea de que és un militar ranci, un fatxa ranci,... però un antiavortista ranci no. En tot cas, voldria sabre també que és un anitavortista no-ranci, per meam si encaix en quolcun dels dos.

Garci

Re: EL BEBÉ AIDO... REFRESCANT EL MES D’AGOST (VII)

Garci | 31/08/2009, 12:38

Margalida, no se si ho has llegit, però en Miquel no ha parlat de la llei de l'avortament. Només diu que la ministra la caga dient que no està viu un fetus.

El que s'ha de deslligar, com apunta en Turgut, el debat de l'església diu això, la dreta això mateix i l'esquerra tot el contrari. No tot és blanc i negre. I no per opinar que l'avort és un fracàs s'hi està en contra.

Segueixo pensant que l'avortament ha de ser lliure. I no perquè ho digui l'esquerra o l'església digui el contrari. Sinó perquè ho penso.

I també pens que en Miquel ha aconseguit el que volia: moure polèmica al blog.

Margalida Amengual

Margalida Amengual

Margalida Amengual | 31/08/2009, 12:24

A jo em va sorprendre un poc aquest article perque crec que està plé de tòpics (el fetus es un esser humà, no s'ha d'emprar com a mètode anticonceptiu...), tòpics que són normalment emprats per els antiabortistes més rancis. La meva opinió més sincera es que l'avortament hauria d'esser lliure ja i que està bé que les persones puguin anar a la farmàcia a comprar el medicament del dia després i ho crec perque pens que només una petita part en farà un ús irresponsable, clar que qualquú ho farà pero NO la gran majoria. Haurieu de confiar un poc més amb les dones, n'hi ha ben poques que avortin alegrement, en podeu estar segurs.

turgut

Re: EL BEBÉ AIDO... REFRESCANT EL MES D’AGOST (VII)

turgut | 31/08/2009, 09:05

Hem de reconèixer que ha sigut una victòria de l'esquerra relacionar abort amb conferència episcopal, com si no es pogués fer un debat sobre l'abort sense connotacions religioses. El debat de l'abort és un debat ètic, social i científic, la religió no hi té res a dir. I si té opinió, aquesta no té perquè influir en la llei.

Pepe

Re: EL BEBÉ AIDO... REFRESCANT EL MES D’AGOST (VII)

Pepe | 31/08/2009, 08:37

Creó que el lío lo llevas tú Praxedes. Lo progresista no es estar "a favor del aborto", sino estar a favor de que el aborto no sea un delito y se pueda realizar en la sanidad pública con las máximas garantías.

CGC

Re: EL BEBÉ AIDO... REFRESCANT EL MES D’AGOST (VII)

CGC | 31/08/2009, 07:39

Molt d'acord amb aquest article. Enhorabona.

turgut

Re: EL BEBÉ AIDO... REFRESCANT EL MES D’AGOST (VII)

turgut | 31/08/2009, 06:13

Ademés, aquest article va signat per un autor que tendrà la seva opinió, que pot ser diferent a la dels creadors del blog. No crec que hagin censurat mai un article, l'opinio de l'editorial no te perquè coincidir amb la de l'autor, o com diuen a El Jueves "que cada palo aguante su vela".
Quant a l'article que l'abortament és un fracàs social crec que hi estarem tots d'acord, o es un èxit social?

Miquel Sánchez

Re: EL BEBÉ AIDO... REFRESCANT EL MES D’AGOST (VII)

Miquel Sánchez | 30/08/2009, 20:16

Por alusiones.

El artículo no es antiabortista, o yo no lo considero así, simplemente que la mujer que aborte sepa lo que está haciendo.

El aborto no es colofón a noche de fiesta en donde las calenturas no han podido controlar, hay muchas maneras de evitarlo, pero para nuestra ministra parece que esto es una fiesta y no lo es.

Garci

Re: EL BEBÉ AIDO... REFRESCANT EL MES D’AGOST (VII)

Garci | 30/08/2009, 19:47

Hola Praxedes. No se si ho has llegit bé. En Miquel diu que un fetus humà de 12 setmanes és un ésser viu. No ho és?

Jo crec que si. Tot i que crec en l'avortament. No per ser progressistes o d'esquerres hem de caure en demagògies barates o en no poder pronunciar coses com que un fetus està viu.

L'avortament és un fracàs. Arribar a ell és un gran mal. S'ha d'evitar, si. Però això no lleva que quan s'ha donat el cas no es pugui avortar.

En Miquel deixa ben clar que no parla de la llei, sinó de la cagada de la ministra.

Praxedes

dios que lio llevais!!!

Praxedes | 30/08/2009, 19:30

Pero bueno, sois progresistas o afines a la conferencia episcopal? Pero que clase de articulo antiabortista habeis colgado? Es que este blog no tiene un moderador? Fracaso de la sociedad (sic) ..matar al no nato (sic)...

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb