URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Perquè el Borboníssim Major duu barba?

Alternativa | 28 Agost, 2009 06:00

Aquests dies d'estiu, com cada any, gaudim a Mallorca de la família reial. Tot i que tenc tendència a pensar que son ells els que gaudeixen de nosaltres i no a l'inrevés. Bé, que més dóna, el fet és que son per aquí.

Les pàgines dels diaris i les revistes en van plenes. Els netíssims (no de "límpios" tot i que no dubto de que es rentin, sinó de sobrinos amb superlatiu ja que tot el referent a la família reial s'ha d'escriure amb aquest tipus d'escriptura, si més no en comparança amb el que ens costa, que és moltíssim) fan surf amb estel (skysurf), la reina es retarda una mica en la recepció de'n ZP i amés fa bromes als periodistes...

El més sorprenent que he trobat en tot això ha estat la notícia de que el Borboníssim Major no s'afeita. Els mitjans parlen del seu "look" estiuenc i una mica deixat. Això m'ha fet reflexionar el perquè de la barba del rei. És estiu i si els mitjans pretesament seriosos en parlen, perquè no escriure un article al mitjà més seriós, després del Punt Informatiu, que conec? Doncs aquí van les meves indagacions mentals per als lectors d'Urxella:

Pequè duu barba el Rei:

1- Son vacances i fa peresa afeitar-se.

2- Hi ha crisi a la Casíssima Reial i no volen una despesa excessiva en locions d'afeitar (també podria comprar loció marca Hacendado o Eroski, però no fa per ell)

3- No hi ha crisi, però és un gest solidàri cap a tots els obrers que hi ha en atur, sobretot cap aquells que les mesures del govern deixen fora de la prolongació del subsidi.

4- La crisi dels 40 que li ha arribat tard, i al no poder-se comprar un cotxe esportiu, ja en té de sobres de cotxes, li ha pegat per deixar-se un "look" més Hippy.

5- Vol cridar l'atenció o esterioritzar un problema psicològic i empra la barba com a via d'escapament i de cridar l'atenció. 

6- El seu barber oficial i de confiança, en cas de tenir-ne, ha quebrat o té vacances. La qüestió és que no el pot afeitar. I ell solet no s'ho farà. Ja ho diu el refrany: Els nins i els borbons no s'afeiten sols. (M'ho he inventat, però no queda malament).

7- Si no té barber també pot haver passat que el que li duu la compra a casa, el que condueix el cotxe del que duu la compra, el que fa la llista de la compra, el que fa el xec al portador de qui ha de comprar, el que planxa els trajes a tots aquests o qualsevol persona de la "cadena de compra" de la casa reial estigui de vacances o malalt i no li ha pogut comprar els estris necessaris per a l'afeitament.

8- S'ha deixat barba per a que no el reconeguin quan passeja per Mallorca (cosa que dubto perquè els cotxassos i els iotassos canten molt, i els homes de negre que van al seu voltant també).

9- Perquè li ha donat la gana.

De totes elles la que m'inclino a descartar ràpidament és l'última. Té poder per decidir que vol i que no un rei? jo crec que no. I si pot, no crec que ho faci, no li paguen per pensar.

Per cert, a algú li importa realment?

VISCA LA REPÚBLICA!

 

Aquí es pot veure la polèmica barba.

 

Article dedicat a Miquel Sánchez i Joan Ramon Veterà.

Comentaris

Pepe

Re: Perquè el Borboníssim Major duu barba?

Pepe | 29/08/2009, 11:14

Les vacances sempre estan bé. Aquests dies he aconseguit desconnectar totalment i vinc amb les bateries totalment carregades.
Per altra part he vist que el ritme de feina d'Alternativa no ha notat per res la meva absència.

Joan

Benvingut Pepe!

Joan | 29/08/2009, 07:21

Esper que hagis tengut unes bones vacançes i que venguis renovat d'energia.

Pepe

Re: Perquè el Borboníssim Major duu barba?

Pepe | 28/08/2009, 20:43

Bona nit, ja hem tornat a sa roqueta i poc a poc a la feina, demà ens veurem a l'excursió reivindicativa i a l'assemblea.

Garci

Re: Perquè el Borboníssim Major duu barba?

Garci | 28/08/2009, 10:37

Los partidos negocian el presupuesto de 2010. DM d'avui.

I a Pollença encara no s'han aprovat els pressuposts del 2009.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb