URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Un auditori de disseny?

Alternativa | 16 Setembre, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

 Observam que els companys del PSOE segueixen insistint en fer enquestes sobre el tema de l'Auditori, ara a la seva nova pàgina web. Pensam que si realment voliam saber que pensa la gent el que havien d'haver fet es votar a favor de la nostra moció de fer una consulta popular sobre el tema. Tan de bo hagués una associació que  organitzi una consulta sobre el tema seguint el model usat a Arenys de Munt. Per la nostra part donarem tot el suport a aquella associació que s'animi a tirar endavant aquest tema.

 Respecte a la nova enquesta del PSOE destaquen les diferències amb la que van presentar només fa uns mesos. Si l'anterior era una presa de pel, aquesta és una presa de pel sense cap ni peus. A l'anterior enquesta demanaven; si no es volia res, un auditori "únicament"amb les 10,400.000 del Govern i el Consell o amb una aportació de l'Ajuntament. 

La nova enquesta diu; vols un Auditorium a Pollença?

 Què és això d'un auditori de disseny? Disseny Ikea o disseny Moneo? Quan parlen de dedicar els doblers a altres coses més necessàries, a quin doblers es refereixen? Als de l'Ajuntament o a renegociar el tema amb el govern i el Consell?

 Tornam a demanar als  socialistes que siguin més respectuosos amb la gent i amb el que significa participació ciutadana. La realitat actual és que al pressupost que va presentar el senyor regidor d'hisenda Juanjo Mir del PSOE  hi ha una inversió prevista en plurianuals per  l'Auditori de 11,422.704 euros, del qual li corresponen 4,7111.434 euros al Govern (Conselleria de Presidència), 5,500.000 al Consell (INESTUR) i 1,211.269,76 a l'Ajuntament. A això s'haurien d'unir els interessos  que serien de més d'uns 560.000 euros  i el previsible desfase que hi ha aquest tipus d'obres.

O sigui mantenen la bogeria de que no es pot fer una bona sala multifuncional amb els més de 10 milions del Govern i del Consell, i que hem de posar doblers municipals a pesar de la crisi, l'endeutament creixent de l'Ajuntament, la seva manca de liquides (amb 500.000 euros en factures impagades del 2008)... O la ciutadania comença a reaccionar aviat o en un futur ens trobarem amb un auditori de "disseny" que només es podrà pagar amb una pujada d'impostos, i ja no parlam del seu manteniment.  Abans de finalitzar l'any s'ha de fer un ple per prendre la decisió final sobre l'auditori que es vol licitar i adjudicar enguany, les obres no es preveu que es comencin fins el 2010.

 

Per la nostra part hem tornat a demanar al batle el que ja vam demanar al mes de juny:

 - Un informe de l'arquitecte municipal o dades que justifiquen el pressupost de 11,500.000 euros.


- L'estudi que justifica la necessitat d'una sala de 600 places de capacitat.

- Calcular les partides anuals de manteniment, dotació de personal i programació que caldran per mantenir l'Auditori. El futur es preveu negre.

Haurien de pensar una mica en el futur.

 

 

 

 

 

Comentaris

JRV

coherencia

JRV | 16/09/2009, 14:59

JA SE VEURÀ LA COHERÈNCIA DE TONI CIFRE A L'EQUIP DE GOVERN...

Pepe

Santiago

Pepe | 16/09/2009, 14:46

Hola Santiago, viendo estas encuestas parece que el PSOE no estuviera en el equipo de gobierno.
No creó que la página web del PSOE sirva para gran cosa ya que es un modelo cerrado, no un modelo abierto como un blog. Sólo contarán lo que les convenga y como les convenga.
En cuanto a Toni tendría que ser coherente con todo lo que dijó cuando dimitió como secretario.

Pepe

Re: Un auditori de disseny?

Pepe | 16/09/2009, 14:42

Una petita rectificació, l'auditori de Manacor s'havia adjudicat a la baixa; 5 milions, o sigui ara parlen de 7 milions d'euros per fer una auditori amb capacitat per 800 persones per una ciutat de 40.000 habitants. Cóm és possible que l'auditori de Pollença surti amb un pressupost d'11,400.000.
No és massa car el disseny?

Garci

Re: Un auditori de disseny?

Garci | 16/09/2009, 11:32

És de disseny el de Manacor?

Pepe

Informant.

Pepe | 16/09/2009, 11:10

Avui al Balears:

Manacor atura l'auditori pe run sobrecost de l'obra de 2 milions. El projecte ascendia a 6 milions.

O sigui'auditori de Manacor amb sobrecost: 8 milions.

Pollença 11,422.000.

Població de Manacor: 39.434 hab.

Població de Pollença: 16.398 habitants.

L'auditori de Manacor; 800 places.

L'auditori de Pollença; 600 places.

Garci

Re: Un auditori de disseny?

Garci | 16/09/2009, 10:11

Com se pot ser tan falç com per demanar com volem un auditori, o si en volem o no, quan des del mateix PSOE s'aproven uns pressuposts que ja duen la partida corresponent?

Per cert, de socialistes res. Si de cas liberals.

Hans

X un diseño sobre el Auditorio

Hans | 16/09/2009, 09:06

El único diseño valido para el Auditorio es una cruz sobre el proyecto

Santiago

PSOE

Santiago | 16/09/2009, 07:52

Cuando uno se pasa todo el tiempo haciendo encuestas sobre lo mismo es que no tiene nada claro su propio criterio. El PSOE de Pollença, no tiene claridad en ninguno de sus criterios políticos. Basta con dar un vistazo a su programa electoral (publicado en su web) para darse cuenta de más de una incongruencia.
La nueva web de los socialistas no tiene desperdicio. Servirá para que algunos conozcamos un fiel reflejo de la realidad interna de esta agrupación. Sin ir más lejos, una ejecutiva formada por 16 personas, todas ellas nombradas secretario o coordinador de… Ni un solo vocal en esta ejecutiva. Supongo que tanto alto cargo, se reflejará en el trabajo de los socialistas.
Respecto a Toni Cifre, me gustaría ver su voto el día que se vuelva a presentar una moción en relación a la auditoría económica del ayuntamiento de Pollença…

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb