URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Assemblea

Alternativa | 18 Setembre, 2009 06:00

Avui a les 21 fem la nostra assemblea-sopar mensual. Oberta a tothom que vulgui venir, escoltar, opinar,decidir i sopar . Si qualcú vol venir a aquesta o properes assamblea només s'ha de posar en contacte amb nosaltres alternativaperpollenca@gmail.com.

ORDRE DEL DIA

1- Aprovació de l'acta anterior.

2- Repàs a feines fetes.

3- Repàs del ple ordinari.

4- Ple ordinari de setembre.

- Mocions presentades: Catàleg de llocs de treball i participació ciutadana a l'ús dels espais públics.

- Mocions resta de partits. El grup PP-UMP ha presentat una moció "ajuda pel fons de llibres reutiltizables".

5- Repàs reunió municipalista.

6- Tema bàsquet.

7- Tema contractes.

8-Mocions futures.

9- Loteria

10- Homenatge UPP

11- Precs, preguntes i catxondeos varis.

 

Recordam:

Alternativa per Pollença és un partit assembleari de caràcter municipalista.

Alternativa per Pollença és un partit MUNICIPALISTA perquè, tot i tenir la consciencia oberta a l'esdevenir mundial, incideix en política estrictament des del municipi de Pollença. I un fet prou destacable, no forma part de cap superestructura de partit a nivells més elevats: Alternativa per Pollença és sobirana per si mateixa, sense ordres, polítiques, ni normes imposades des d'alt.

Alternativa per Pollença és ASSEMBLEARIA des del moment que el seu òrgan de decisió màxim és l'Assemblea de tots els militants i simpatitzants.Per tant, nosaltres no comptam amb comitès de savis, comitès executius ni coordinadors que decideixen per a tothom, sinó que l'Assemblea, constantment informada i demanada (ja sigui per correu electrònic o per l'assemblea mensual) és el vertader motor d'Alternativa per Pollença.

Això necessita de militants actius, cosa que fa que la militància en aquest partit no sigui tan fàcil com en altres, però que per altre part permet expressar la seva opinió i iniciatives a tots els militants per igual.

Així que ja sabeu, si voleu participar d'un partit transparent i participatiu on se vos escolti sincerament, on se vos tengui en compte, on no se vos amagui res i sigueu part d'ell al nivell que vosaltres trieu... estarem encantats de comptar amb vosaltres.

Pdt: Una cosa a tenir en compte, i que no puc deixar de mencionar, és que vam decidir que "de les Assemblees mensuals alguna cosa de profit n'em de treure", i això sempre passa: fem uns sopars per xupar-se els dits!

Pdt2: També he de comentar que les Assemblees no son encontres rígids amb límit de temps i petició de paraules, sinó que hi ha rialles i bon rollo: ens agrada la política, però no som masoquistes ni amargats, més bé al contrari.

Del sempre recomenable.blog de JRMora.

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb