URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Regne de Taifes.

Alternativa | 19 Setembre, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

Una petita selecció de notícies de la premsa.

L'expressió Regnes de Taifa s'utilitza metafòricament quan hom aludeix a una situació no jeràrquica on diferents personalitats acumulen un excés de poder i hi han continus conflictes entre ells.


El PSM podria despenjar-se del govern de Pollença (Article d'opinió a Sa Plaça).

"... Les desavinences dins el grup de govern, format per UM_UNPI que ostenta la batlia, PSOE I PSM, es deixen sentir arreu, i trasllueixen en una manca de coordinació de tasques i un total desconeixement de les diferents activitats o actuacions que es duen a terme en cada una de les àrees. És precisament aquest individualisme i parcel·lació tan accentuada que fa plantejar al PSM... abandonar el grup de govern"

Es suposa que Sa Plaça està ben informada ja que a la mateixa publicació escriu un membre del PSM; en Toni Marquet.  Un equip de govern no pot ser un regne de taifes i per molt satisfect que un partit es trobi de les àrees que gestiona al governar és fa corresponsable de tot el que faci l'equip de govern.


Esquerra i el referèndum (Balears). 

"Dirigents d'Esquerra Republicana veuen "molt dificultós" convocar una consulta a l'Arxipèlag, ja que el procés d'Arenys de Munt va estar controlat pels Mossos d'Esquadra. Aquí ho seria per la Guàrdia Civil"

Com excusa no està malament, però la veritat és que a Balears no hi ha cap municipi com Arenys de Munt on el PP només obtengui un 1,55% dels vots (50 vots) i el PSOE només sigui la cuarta força més votada. La realitat és que a Balears el bipartidisme és aplastant.  


Què passa amb Antich? (Miquel Payeras)

"Un president que no controla tot el Govern i que està rere la roca esperant esdeveniments en lloc d'avançar-s'hi: amb el tema Nadal, amb tota la corrupció contra la qual fa figa i,molt més rellevant, amb àrees de gestió sensible com la política del tren que és un fracàs brutal perque es tene els doblers i el disseny, i només la brega interna l'ha feta malbé- que no és imputable al conseller Gabriel Vicens, sinó al mateix Antich".

Això no és un pacte de progrés. I que el BLOC sigui a aquest govern és un gran error.


 Al diari Balears podeu votar.

Quin és el cas de corrupció política més flagrant dels darrers anys?


"No estam per aventures" va declarar el batle de Manacor Antoni Pastor a l'aturar les obres de l'auditori.

Nosaltres sí que estam per aventures. Que demanin als ciutadans als que l'Ajuntament no ha pagat feines fetes fa més d'un any.


El patrimoni d'en Matas.

No sabem que fa l'ex honorable president pels Estats Units amb la seva extrordinaria gestió del seu sou i la seva habilitat per comprar propietats a preu de patató. Hauria de venir tot d'una a Mallorca a ajudar-nos a sortir de la crisi. Esperam que la justícia li comprim el billet de retorn aviat.

 

Comentaris

Miquel Sánchez

Re: Regne de Taifes.

Miquel Sánchez | 19/09/2009, 18:07

em vi pi em vi pi em vi pi em vi pi em vi pi em vi pi

Interrogant

Re: Regne de Taifes.

Interrogant | 19/09/2009, 17:35

Molt bé Tomeu i ara a més de dir si que l'article és respectable podies dir sí es cert o no. Segons en Joan i na Francisca tot va beníssim no?

Garci

Re: Regne de Taifes.

Garci | 19/09/2009, 16:15

Entesos Tomeu. Ara mateix rectific l'article. Perdona l'error.

Tomeu Cifre

Puntualització

Tomeu Cifre | 19/09/2009, 16:10

Perdonau-me la puntualització, pero l'article de La Plaça no es una noticia, sino un article d'opinió, totalment respectable, això sí.
Per altra banda en Toni Marquet no és membre de l'executiva del PSM, ja que el PSM a nivel local funciona assambleariament i no té executiva. L'Assamblea està encapçalada pel Secretari General(Biel Cerdà), l'adjunt al Secretari (Miquel Amengual),el Secretari d'Organització(Miquel Àngel Capó) i la secretària de finances (Margalida Cerdà). jo tampoc no hi tenc cap càrrec.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb