URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Set raons per una dimissió (Uns pressuposts irreals i VI)

Alternativa | 26 Setembre, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

Avui el darrer article sobre l'aprovació dels pressuposts.

 

Al següent document (pdf) podeu consultar les al·legacions que es van presentar als pressuposts.

Com hem dit aquests pressuposts  no es compliran i l'equip de govern és totalment conscient  ja que els ingressos prevists són totalment irreals. La seva irresponsabilitat a un temps de crisi com l’actual és total, augmenten el deute i els problemes de tresoreria per pagar als proveïdors... Es seguiran acumulant els deutes amb empreses i autònoms i l’Ajuntament en comptes  de ser una ajuda per sortir de la crisi seguirà enfonsant encara més als ciutadans en la mateixa.

Per això vam mantenir la nostra petició de dimissió del regidor d'Hisenda Juanjo Mir (PSOE) que es fonamenta en set raons:

1.- Per presentar per segon any consecutiu els pressupost pràcticament amb un any de retard.

2.- Per les clares deficiències d'aquests pressuposts, deficiències que no només hem denunciat els grups de l'oposició sinó també l'anterior interventor.

3.- Per la manca de respostes a l’anterior ple i a aquest ple.

4.- Per la seva negativa a donar-nos els informes de l’empresa assesora.

5.- Per  no donar trasllat  als delegats dels treballadors i personal de l’Ajuntament de la plantilla abans del ple, tal com marca la llei.

6.-Per mentir-nos reiteradament al prometre unes reunions amb els grups de l’oposició que mai es van fer.

7.- Per incompliment d’un acord de plenari. Ja que al ple de setembre es va aprovar una moció nostra a favor de l’adopció de mesures davant la crisi econòmica, amb un punt que demanava la congelació o reducció a aquests pressuposts del capítol 2 i la realització d’un pla d’austeritat amb la participació de tots els grups polítics. Com van dir a l’anterior ple, no s’ha fet res d’aquest pla d’austeritat que ets tan necessari i ara s’ha demostrat que tampoc s’ha complit l’altra part de la moció i les despeses del capítol 2 de bens corrents i serveis no només no s’han congelat o reduït sinó que s’ha incrementat pràcticament un 11 %. De que serveix aquest ple si no es compleixen els seus acords senyors de l’equip de govern?

 

 

 

 

Comentaris

CASTELAO

Raons, motius?

CASTELAO | 26/09/2009, 20:01

No crec que el Psoe de pollença, colectivament, sigui capaç de valorar la xapussa continua que porten a terme i que ells deuen anomenar "gestió". Dins una visió limitadissima del que es el joc polític, on idees nobles i profundes com a "ètica", "altruisme", " bé col·lectiu" no hi tenen cabuda, el concepte es que , com que la opossició demana la dimissió de Juanjo Mir, ell, ells, no l'han de deixar dimitir perque governen i l'opossició el que te es enveja perque no pot governar.
No entren a analitzar si governen i ho fan be o malament( volia dir fatal). La seva rutina politica es cutre i no n'entenen d'altre. La vostra opossició crítica però constructiva es com si els parlesis en xinés. Ells, com el PP (Tenen la sort de tenir a Tomeu Cifre, aquests), si estessin a l'opossició, no la farien l'opossició com feu vosaltres. Estarien a l'espera de governar, simplement. Que consti que no hem refereixo a TOTS els membres de l'agrupació del PSOE, peró si bona part dels que governen, o han governat, encara que es facin el bon al·lot.

Garci

Re: Set raons per una dimissió (Uns pressuposts irreals i VI)

Garci | 26/09/2009, 17:23

Crec que els 7 motius que esmentam haurien de fer reflexionar a molta gent, i en primer lloc al company Juanjo Mir. No pot ser que faci les coses tant malament i que a sobre es quedi tant tranquil a la seva cadira.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb