URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Calen respostes

Alternativa | 27 Setembre, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

- Encara que sigui per una mica d'estètica no caldria deixar de fer sopars a compte del contribuent? Molta de gent ens demana com és possible que l'Ajuntament no hagi encara pagat feines del 2008 i segeuixi fent aquests sopars. També hi ha molt de gent que es pregunta si el llocs triats per fer aquests sopars responen als interessos particulars i privats d'un regidor.

- Què necessitam més una auditoria o un auditori?

-  L'edifici de la plaça Miquel Capllonch està maleït?

- Tanquen carrers d'un dia per altre, canvien direccions... És Gotmar una zona d'experimentació? Per què no esperen a tenir el pla de mobilitat per fer les coses bé d'uan vegada.

- Quès és la hipocresia?dir que es dona suport a la Plataforma Pro Camins Públics i no voler comanar un informe jurídic municipal per saber si es pot fer un decret de batlia  o no per obrir el camí públic de Ternelles. 


- Ser eurodiputada no és dolent per la tiroides? Una feina tan bé pagada no exigeix un gran esforç?

Els ciutadans i ciutadanes de Mallorca no tenen dret a gaudir a un transport públic digne, al
mateix nivell del que gaudeixen milions de persones a Europa des de fa molts anys?. Els
projectes del tren, el tramvia i el carril bici són una aposta clara per garantir aquest dret

- La minisitra d'igualtat Bibiana Aido  hi haurà advertit al seu company Antich que s'ha allunyat una mica més de la paritat?. Ara la correlació de forces queda deu a cinc a favor dels homes

- Justícia? Santiago Edu Mokuy, és el nom de l'immigrant ecuatorià que ha pasat un any a la presó per delicte contra la propietat intelectual (portava  139 cds i 360 dvd per vendre al top manta).

- Economistes? Els mateixos s que diuen que no té sentit pujar l'IRPF a les rentes més altes, diuen que es pot pujar l'IVA a tothom. La seva argumentació és terrible; com les rendes més baixes han reduït les seves despeses a l'indispensable no tenen més remei que seguir fent-les.


 Genial Ferreres a "Gigantes y cabezudo" al diari público.

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb