URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El show d'Unió Mallorquina

Alternativa | 03 Octubre, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

  Unió Mallorquina es vol presentar moltes vegada com un partit seriós  a l’altura d’altres grans partits nacionalistes com el PNB o CIU, però el cert és que el seu nacionalisme és pura fatxada ( us imaginau a PNB o CIU votant un estatut de mínims conjuntament amb el PP i el PSOE com va fer UM, o governant amb el PP com han fet els uemites) . UM mai ha tingut els resultats electorals d’aquells partits i sobre tot mai han tingut la serietat i el seny d’aquells partits, tot el contrari; Unió Mallorquina s’ha convertit en el partit dels shows per excel·lencia. En plena crisi i quan el que demanen els ciutadans als polítics és seny, unió i eficàcia per sortir d’aquesta desastrosa situació econòmica ha arribat una “ pataleta “ més dels uemites.

En el fons està clar que el que demana Unió Mallorquina és immunitat davant la justícia, ja que el que ha portat a aquesta situació és simplement la resposta del Consell a una requeriment fet pels jutges del cas Son Oms. Molt reveladora resulta la volta de Mª Antònia Munar a la primera línia, tal vegada té por de ser la següent, per que ningú es pot creure que MAM no sabés res dels casos on han estat imputats els seus principals col·laboradors.

A l’igual que els seus companys del PP, amb el que van governar molt a gust a la legislatura més corrupta de les Balears, els uemites han optat per la teoria de la conspiració, com si tot el que ha sortit fins ara fos una invenció dels fiscals instigats pels socialistes. De paraula diuen que no volen saber res dels corruptes però a la realitat no volen col·laborar amb al justícia.

Ja no és el moment de demanar a UM reconsiderar la situació, el mal ja està fet. El pacte de govern era a les tres institucions i en aquest moment s'ha de considerar trencat. Mai és tard, ara és el moment de treure fora a un partit ple d’ imputats, i si tenen valor que es tornin a unir al seu aliat natural en política i imputats.

Diuen els uemites que no es sentien còmodes al Consell, qui fa molt de temps no s'havia de sentir còmode amb aquesta gent són el PSOE i el BLOC.

 - Cas Pla Territorial de Mallorca, Cas Ca'n DomegeCas Son Oms Bartomeu Vicens.

 
- Cas Ca'n Domege; Miquel Nadal
 

 
Cas peatge, Antoni Pascual, Gonzalo Aguiar .
 
 
Cas Ca'n Domege: Miquel Angel Flaquer 
 
 
- Cas Son Oms: Maximilià Morales
 
 
Cas Son Oms: Damià Nicolau
 

 

 

Comentaris

Pepe

Re: El show d'Unió Mallorquina

Pepe | 03/10/2009, 16:41

Avui al DdM es podia ver a una pàgina el testimoni i preocupacions d'uns aturats (Balears ha liderat l'atur a setembre)a l'altra pàgina es pot veure les rialles del consellers d'UM xerrant amb Jaume Font.
El contraste és brutal cap poble mereix uns polítics com aquests.

Gent

Miquel (12:09) tu ho flipes

Gent "guapa", poderosa, "emblanquinada" i fora corda | 03/10/2009, 12:06

Ara bé, vull suposar que estàs de broma... L'exèrcit del que sí disposam és un exèrcit de consumidors a diari de droga blanca i en pols, ben mallorquins per altra banda. Per a que et facis una idea, diuen les males llengües que algun dels protagonistes dels xows d'um -algun dels que surten a les fotos amb ulleres per més senyes, i que no volia més xows en ser ascendit fa mesos- se li'n va sa pinça de tanta neu, i així lis va. Què n'hauria de fer, el glorioso ejército del Reino de las Ejpanyas, amb aquesta gent guapa Miquel? Va home, què opines? O és que van en un corsa o en un seat ibiza?

Pere Antoni

Que se'n vagin a porgar fum

Pere Antoni | 03/10/2009, 11:04

Una dita mallorquina diu que se'n vagin a porgar fum els d'UM, perquè tela el que tenen i el que fan. Si tornàs en franco això no passaria, jejejejej

Miquel.

Narcotraficants nigerians.

Miquel. | 03/10/2009, 10:09

Es narcotràficants nigerians ara tenen més feina què mai.Les vèus per amunt i per avall fent es "pases" de droga.Tots aquests què vos dic no hi estàn a l'atur,no.I es passegen amb un bon mercedes ademès.I diven què les han donat "permis de treball" perquè venguin a Espanya.Això és lo què vaig veure ahir al meu carrer;nigerians què traballen d'aquesta "honrada i honesta" manera al meu país i mentres tant l'Exèrcit a l'Afganistán.

Notícia

Re: El show d'Unió Mallorquina

Notícia | 03/10/2009, 07:27

Mallorca Diario de Palma Part Forana Sucesos Nacional Internacional Economía Turismo Actual Cultura Bolsa Ciencia Tecnología Última
Tots els uemites al carrer ja.

Avui al DdM
¿Dimisión o paripé?

M. FERRER. PALMA. Dimisión a medias. Sobre el papel, una quincena de altos cargos de UM dimitieron el miércoles. En la práctica, además de que quedan otros muchos por marcharse, todos los que han renunciado mantienen sus atribuciones, pues la presidenta del Consell de Mallorca no les ha destituido aún, por lo que la medida no es efectiva.
La renuncia de UM ha sido pues, por el momento, más mediática que otra cosa. A la mañana siguiente de haberse hecho las fotos Antoni Pascual, Cati Julve, Dolça Mulet entregando su renuncias firmadas en el registro, varios directores insulares y secretarios técnicos adscritos a sus consellerias acudieron a sus despachos como cualquier otra jornada laboral. Y todos cobrando, claro. Mantienen además su firma, y solo se ha delegado en Armengol la de los consellers.
Todo ello, por no hablar de los asesores, jefes de prensa y demás personal subcontratado a las órdenes de UM –especialmente en Medio Ambiente–, para los que ayer tampoco parecía que sus jefes hubieran abandonado el barco.
Algunos de estos afectados "se suben por las paredes", han aseverado a este diario otros trabajadores y políticos que comparten sede laboral. "Están indignados con que los consellers decidieran dimitir sin avisarles previamente, y no saben ahora si les colocarán en otro sitio", apuntan desde las dependencias del Consell en la calle General Riera de Palma.
Dos fuentes distintas han asegurado a este rotativo que el presidente de UM, Miquel Àngel Flaquer, pidió explícitamente a Armengol que mantuviera de momento a todos estos cargos, lo que se interpreta como una voluntad de reconducir la crisis. Sin embargo, un dirigente de UM niega este extremo, asegurando que es Armengol la que mediante una informe del secretario del Consell les ha comunicado que deben seguir en sus puestos porque no son cargos políticos, pero que desde ayer mismo "Flaquer ha ordenado que ningún director insular ni secretario técnico vaya más a trabajar". Con tanto lío, habrá que esperar al lunes.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb