URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Port de Pollença Flying Circus

Alternativa | 16 Novembre, 2009 07:00

Em comentava aquest estiu en Peter Jones, què és un turista que conec de quan era nin i que duu més de trenta anys venint  a Pollença al manco una vegada al any, malgrat sigui un cap de setmana, que si els grans còmics britànics els “Monty Phyton” haguessin conegut la història de Pollença i en concret, l’episodi d’en Joan Mas i en Dragut a ben segur haguessin vingut a Pollença a fer un paròdia del simulacre, el motiu era la solera que tenia Pollença els anys setanta al Regne Unit.

Ara aquesta solera sembla que ha desaparegut, ja no tenim aquells anglesos que venien amollant “pounds” per aquí i per allà, ara els anglesos que ens visiten són com nosaltres, gent que triar un lloc barat per passar uns dies al sol i a les nostres platges, i aquest anglesos són gent que mira la televisió, va al futbol i fa el mateix que nosaltres quan  tenim un poc de temps lliure.

Avui, sortia a la premsa que el Govern de les Illes Balears pensa gastar-se 18 milions d’euros en promoció de les Illes Balears, ja varem comentar a un altre article, que el problema que tenim és que som molts cars devora altres destinacions turístiques sense oferir un plus.

I quin podria ser aquest plus ? Evidentment no l’espectacle “Flying Circus” dels Monty Phyton, perquè queda ja molt lluny al temps i més sembla que els còmics britànics ara es dediquen a altres tipus d’espectacles, però si es podria oferir el passeig marítim del Port com “plató” de televisió per qualque productora o cadena anglesa, seria una despesa no molt grossa (electricitat i altres) i una promoció inigualable a cap fulletó d’aquest que es reparteixen per les fires. Us imagineu la versió anglesa del “Diario de Patricia” o altre programa musical, quedaria bé no ??? From Puerto de Pollença Mallorca for Great Britain people.

Crec que val la pena intentar-ho, aquest dossiers ja haurien d’estar a les taules del caps de programació de les productores i televisions britàniques. Au.

Miquel Sánchez.

Dos dels millors moments d'una pel·lícul·la genial: la Vida de Bryan

Comentaris

Alternativa per Pollença

Una bona notícia

Alternativa per Pollença | 17/11/2009, 16:02

El govern espanyol ha confirmat que el tonyinaire "Alakrana", segrestat en aigües de Somàlia des del 2 d'octubre, torna a navegar lliurement. Zapatero ha comparegut en roda de premsa per informar de la bona notícia i ha explicat que la tripulació del pesquer basc es troba en bon estat. Zapatero ha volgut traslladar el seu afecte i consideració als membres de la tripulació, a les seves famílies i a l'armador, que "han viscut dies molt difícils", segons ha reconegut. Ha estat després d'un matí ple d'especulacions. El rescat que s'hauria pagat per l'alliberament del vaixell i dels seus 36 tripulants seria de 2,3 milions d'euros, segons fonts de l'agència

Pepe

MAM

Pepe | 16/11/2009, 21:58

I parlant de Flying Circus avui també hem vist un capítol mallorquí d'aquesta sèrie amb la presidenta del parlament María Antonia Munar entrant a la Audiència llançant petons per declarar com a imputada al cas de corrupció de Can Domeng ( 30 milions d'euros regalats amablement de la nostra butxaca .

I després convoca una roda de premsa sense preguntes no a la seu d'UM sinó al Parlament. I mentre PSOE i BLOC que fan, com és possible que deixen utilitzar el Parlament d'aquesta manera?

Entre els fans que donaven suport a MAM es trobava el nostre batle que no te temps per reunir-se i parlar de Ternelles però si per anar a Palma a fer de "palmero"

Pepe

Els polítics de promoció

Pepe | 16/11/2009, 21:40

La Vida de Brian imprescindible.

Ahir a la Fira vaig sentir les queixes de cansament de més d'un polític que havia estat a la World Travel Market de Londres... Crec que el millor comentari sobre la presència de polítics l'escrivia Matías Vallés el diumenge:
"¿Cuánto nos ha costado que Francesc Antich y Miquel Nadal se relamieran en Londres examinando las curvas de la mediocre actriz Maria Grazia Cucinotta, cuyo papel episódico en una película de 007 impide calificarla de chica Bond? Pensábamos que Matas y Kournikova agotaban el potencial de humillación de Balears, no contábamos con la creatividad socialista."

i seguint amb Matías i la promoció turística; la columna de dijous passat d'en Matías Vallés.
El govern no recorta a Nadal

La Academia llama funcionario a la “persona que desempeña un empleo público”. Rafael Nadal encaja a la perfección en ese epígrafe, dado que percibe a título personal dos millones de euros anuales del Govern –más un tercer millón en gastos–, a cambio de un trabajo agotador recogido en el mediocre vídeo publicitario donde su reloj aparece más generosamente que Balears, reducida a un escenario anodino. La mejor promoción turística de la comunidad sería eliminar cualquier referencia a la misma en ese anuncio.
Una vez concretado que Rafael Nadal es el primer funcionario de Balears, aunque cobre el equivalente a 200 empleados públicos de la comunidad, a alguien le sorprenderá que no le afecten las estrecheces presupuestarias que han llevado a un Govern lloroso a incumplir sus compromisos salariales. Casualmente, con la cifra que cuesta el tenista al año se saldarían íntegramente los suplementos acordados con los profesores –1.8 millones– y demás funcionarios no sanitarios –1.2 millones–. Por supuesto, no se nos ocurriría comparar el rol esencial del deportista con la irrelevancia de un educador y no digamos de un médico, dado que la mayoría de estos profesionales carecen de un revés digno de tal nombre.
Nadal no es sólo el funcionario mejor pagado de Balears, sino el ciudadano de la comunidad que ingresa más dinero. Su posición en la cima de los magnates locales concede mayor emoción al gesto de los parados, que contribuyen sin rechistar a que permanezca intacto el contrato autonómico del tenista. Dado que el Govern sólo va a respetar sin recortes los derechos de uno de sus funcionarios, que recorte por lo menos el lamentable vídeo de aprendiz. De paso, Antich podría explicar qué sucede cuando se contrata a un deportista para la promoción turística y desciende el número de turistas, como ha ocurrido este año sin que se rebaje proporcionalmente la cuota. En fin, si conocen ustedes alguna comunidad, incluso de izquierdas, que abone una cantidad similar a una estrella local para que diga dónde nació, me comeré este papel.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb