URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Contaminacions

Alternativa | 04 Desembre, 2009 07:00 | facebook.com twitter.com

Ja sabeu que ens podeu fer arribar les preguntes per a que les traslladem al plenari i després vos passem les respostes. Aquesta és la única manera de que la ciutadania participi dels plenaris i pugui exposar els seus problemes, queixes o propostes. I és una feina que creiem imprescindible de fer.

Al ple de setembre vam fer tota una sèrie de preguntes respecte a l’apartahotel “Villaconcha”, resultat de les converses i denúncies que ens han fet arribar els veïns de les Araucàries.

PREGUNTES SOBRE VILLACONCHA

En aquest color les resposte del batle i regidor d'urbanisme

1- S’ha obert cap expedient d’infracció urbanística al citat aparthotel per la instal·lació d’un sistema de climatització primer al seu sostre i després a la zona verd? Pel que en han informat els veïns aquesta instal·lació es va fer sense llicència d’obres i s’han realitzat feines d’excavació durant la temporada turística incomplint l’ordenança municipal de bon govern.

No s'ha obert cap expedient,hi va haver una ordre de paralització . No és necessària la llicència d'obres al tractar-se l'aire condicionat d'una activitat secundària.

2.- Té el sistema de climatització llicència d’activitats?

Té permís d'instal·lació.

3.-S’ha comprovat si la instal·lació compleix la normativa referent a renous i contaminació acústica? Si s’ha comprovat. Qui ha realitzat les mediacions? S’han pres mediacions dins els apartaments de les Araucaries? 

Van presentar un informe fet per una empresa, la conclusió és que compleix amb la normativa, s'han fet les medicions en un punt concret, no dins l'apartament.

4 .- La nova instal·lació s’ha construit a una zona verda i s’ha ampliat l’ocupació del solar. Compleix la normativa urbanística?

Conforme l'nforme de l'arquitecte municipal  compleix la normativa urbanísitca vigent, no s'ha augmentat l'ocupació al tractar-se d'una instal·lació.

5 - A un decret del 3 d’octubre de 2008 l’Ajuntament havia constatat irregularitats a d’instal·lació i va ordenar la seva paralització. Quines millores o modificacions va fer posteriorment l’aparthotel? 

Havia de presentar un projecte d'activitat i la certificació de que complia el renou, i l'ha fet. Els veíns es  queixen de la freqüència no de la intensitat del renou, i la freqüencia no està regulada a la legislació espanyola.

6- S’ha comprovat si les emissions de fum de l’aparthotel compleixen la normativa vigent?

No tenen constància d'on surt el fum, les calderes tenen permís. Al batle li agradaria un acord de convivència.

ALTRES PREGUNTES I PRECS

7- Vam demanar  que s’arreglin les escales públics entre c/ Oronella y c/ Pinsa (Gotmar), que es troben enfonsades, cobertes d’escombraires i vegetació.

Ens van respondre que es miraria.

8- Volem saber si el batle ha parlat ja amb els caps militars de la base respecte  a la retirada del monòlit dedicat als pilots de la Legió Còndor, o si s’ha rebut qualsevol contestació per part del Minsiteri de Defensa.

El batle va xerrar amb els caps dels ministeri de defensa, que li van contestar que tenen un llistat de monuments que no compleixen amb la llei de la memòria històrica i que els aniran retirant en funció dels doblers, la prioritat la tenen els més visibles.

 

 

Monolit dedicat a la Legió Condor Nazi que hi ha

actualment a la Base del Port de Pollença

Comentaris

Mallorkin Ns

ESPAÑA!!

Mallorkin Ns | 06/12/2009, 13:59

contra el capital lucha radical

stop rojos!

Maki

Espania?

Maki | 05/12/2009, 19:39

Al capital i al cura, servir hasta morir!!

Miquel Sánchez

Re: Contaminacions

Miquel Sánchez | 05/12/2009, 11:40

A ESPAÑA! SERVIR HASTA MORIR

Twelve points

Mallorkin NS

A ESPAÑA! SERVIR HASTA MORIR

Mallorkin NS | 05/12/2009, 11:29

Después de masacres dictadures y muertes
volvéis contando las mentiras de siempre.
en españa, italia, rusia o berlín
vuestra lista de crimenes no tiene fin.

putas, yonquies e inmigrantes
son vuestros mejores votantes.
habláis de defender los derechos humanos
con el aborto lo vais demostrando.
¿rojos? no, gracias
vuestras rojas banderas no volveran
¿rojos? no, gracias
vuestras sucias mentiras llegan a su final
Habláis del trabajo, de defender al obrero
y acabais hundiendo al pais entero.
vuestros grupos terroristas,
solo lograran matarnos de risa.
¿rojos? no, gracias
vuestras rojas banderas no volveran
¿rojos? no, gracias
vuestras sucias mentiras llegan a su final

www.youtube.com/watch?v=S-Mh1OiRutw

Joan Ramon

(des)Govern

Joan Ramon | 05/12/2009, 09:35

Per a mi, aquest Govern, com ja comenta molta gent, només es pot titllar d'una manera: "estafa".
No es pot dir que siguí ni d'esquerres ni de dretes, el seu motiu és governar a qualsevol preu, i emprenat el que calgui.
Per demés, només puc dir que si bé en algún moment vaig poder tenir diferències en la manera de fer de Jaume Plomer, tal vegada va ser perquè ells si va intentar fer coses, i finalment a demostrat ser l'únic del PsoE a negar-se a fer aques "paperot", fet pel que cal felicitar-lo.

Salut

Garci

Re: Contaminacions

Garci | 05/12/2009, 09:26

Praxedes, que faries tu? deixar el monolit en homenatge als nazis?

Si no hi ha diners per llevar-lo, com diuen, doncs jo hi aniria encantat i gratuitament.

No vols venir?

Per cert, veig que em coneixes bé i que saps les meves pretencions.

Praxedes

"Barribi"?

Praxedes | 05/12/2009, 09:21

Interesante propuesta lo del "barribi" (sic) y sobre todo una muy inteligente respuesta de alguien que pretende entrar algun dia en el Ajuntament, si señor , ahí le habeis dado.

Garci

Re: Contaminacions

Garci | 04/12/2009, 19:56

Jo també m'hi apunt! En 10 minuts el tenim llevat.

Biel

Monolit

Biel | 04/12/2009, 19:47

No,no si no cal doblers per llevar el monolit del Aerodrom Moll,simplement un bon "picaso" o un "barribi",solment si demanen voluntaris per fer-ho aqui ni ha un.

Miquel Sánchez

Re: Contaminacions

Miquel Sánchez | 04/12/2009, 08:10

Molt bona Guillem, veig que estas "guerrero" com sempre.

Guillem Caldentey Crego

Semblances

Guillem Caldentey Crego | 04/12/2009, 07:53

Deu ser UM/PSOE, o és que el govern té aquestes coses?
Pepe m'agradaria que m'expliassis què trobes d'això de notificar una ordre de paralització... sense obrir expedient d'infracció. Sincerament, des de la meva profunda ignorància, em resulta estrany, i m'agradaria que m'ho aclarissis, si és que no es tracta d'una típica sortida en fals per part del batle.
Per altra banda, respecte de la pregunta/resposta núm. 7, qui són aquests qui lis "van respondre que es miraria"? El Servei municipal d'Urbanisme? Els propietaris?
A primera vista, i a la espera que em puguis il·lustrar, trob que les respostes del senyor batle de Pollença són autèntiques preses del pèl. Com les que es donen a Artà (UM).
Salut i bon dia!

PS: He guanyat unes rondres de combinats, apostant ahir per lo fàcil: a les institucions groses de Balears, tot continua igual -ara per ara.
PS2: Especialment lamentable (perquè som d'esquerres), la passada de frenada d'algunes representants d'EU a Cort, les darreres setmanes. Ja està bé de farols, no dic entre polítics, sinó a la ciutadania i als votants: no em resulta gens estrany que Alternativa per Pollença no sigui ja Alternativa. Eu-EV.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb