URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Tot inclòs

Alternativa | 05 Desembre, 2009 07:00 | facebook.com twitter.com

El tot inclòs és una forma de contractació entre hotelers i touroperadors que bàsicament consisteix  en posar preu a l’estància a l’establiment hoteler incloent també les consumicions que els turistes pugin fer durant les seves vacances, resumint el turista no gasta un cèntim més que el pagat al seu país d’origen mentre no surti de l’hotel.

No cal dir que aquesta forma de contractació és una sentència de mort per l’oferta complementaria, que es queda sense clients perquè aquest ja han pagat per poder menjar i beure a l’hotel.

Avui mateix (dijous abans de la fira) he pogut parlar amb un responsable de “guies” d’un touroperador britànic i m’ha comentat que la seva empresa té previst sol·licitar als hotelers  pollencins més places amb aquesta modalitat del “tot inclòs”, els motius són el elevadíssims preus de l’oferta complementaria al Port de Pollença.

No cal ser angles, francès ni alemany per adonar-se que els preus de l’oferta complementaria a Pollença i al Port són molt més cars que a altres indrets ja no del mediterrani, si no ja dins la mateixa illa, fa uns mesos a un restaurant de menjar ràpid de Palma vaig coincidir amb un equip esportiu del Port i en varen comentar que havien anat a fer un gelat amb els nins perquè havien guanyat un partit a Andratx i que els gelats els havien costat la meitat que a Pollença, i una altre parella també en va comentar que sopar a Cala Millor també era més barat que al Port.

No cal dir que el panorama “pinta” ben negre, i quan parles amb els propietaris dels negocis et diuen que les rendes  són molt cares, i també es veritat, un local comercial de les mateixes característiques és molt més barat arrendar-lo a cala Millor que al Port o a Pollença.

El futur és nostre, nosaltres mateixos decidim, què fem seguim amb l’autodestrucció o ens posem a to, com diuen en bon mallorquí.

 

Comentaris

Alternativa per Pollença

Re: Tot inclòs

Alternativa per Pollença | 06/12/2009, 21:14

Al Mundo més tràgic; piden la cabeza de Martín Ochogavía
h ttp://resumdepremsa.caib.es/dossier/ca/verpdf.html?news_id=33775716&sp_id=74562&file=000K3XIC.pdf&sp_subject=Diversos-Local&comp_id=9269&clip_id=974&import_date=2009-12-06

Alternativa per Pollença

Re: Tot inclòs

Alternativa per Pollença | 06/12/2009, 21:12

Al balears:Alternativa demana la dimissió d'en Martó Ochogavía
h ttp://resumdepremsa.caib.es/dossier/ca/verpdf.html?news_id=33776957&sp_id=74562&file=000K3YGT.pdf&sp_subject=Diversos-Local&comp_id=9269&clip_id=974&thumb=full&full_pg=1

Miquel Sánchez

Re: Tot inclòs

Miquel Sánchez | 05/12/2009, 22:53

No m'agraden els comentaris anònims amb insults com aquest.

Alternativa per Pollença

Re: Tot inclòs

Alternativa per Pollença | 05/12/2009, 21:13

Al inmundo.es no té desperdici el comentari que han posat a la noticía sobre Ochogavía; h ttp://www.elinmundo.es/noticia.php?ver=3009#comentario

Pepe

Re: Tot inclòs

Pepe | 05/12/2009, 20:59

L'actitud d'en Jaume Plomer esper que animi a altres companys del PSOE, l' ètica s'ha d'imposar al poder. L'inici de la recuperació d'aquest Ajuntament passa per la sortida d'en Martí del mateix.

JRV

Monuments alemanys.

JRV | 05/12/2009, 20:12

Tal volta no han caigut els responsables de llevar aquest monument als aviadors alemanys, que aquests vingueren a Espanya per bombardejar territori espanyol, ciutadans espanyols que vivien a la zona republicana del llevant espanyol. Centenars de civils, milers, infants, dones, civils majorment, moriren per mor de les bombes alemanyes contractades per espanyols corruptes i sanguinaris a qui no importava la vida dels mateixos espanyols que volien " salvar".
Ma mare, i altres parents, varen viure les siniestres anades i vingudes dels avions que bombardejaven practicament sense resistència la població civil de la Peninsula, i tinc a dir que s'alegraven de les escasses baixes dels pilots alemanys, perque això significava la supervivència de molts espanyols. Es una llastima que el "salvador de Espanya" que pastura per aqui, no visques a Barcelona, Valencia o Cartagena d'aquell temps, tal volta no pensaria igual.

JRV

Dubtes

JRV | 05/12/2009, 20:00

Quan qualcú ( molt excepcionalment, es veritat) dimiteix per mor del seu desacord amb situacións de probable i demostrable corrupció, i això de corrupció te moltes variants, des de robar, contractar amics o familiars, o cobrar per no foter-ne ni brot com a regidor o politic amb càrrec, m'asalte el dubte, de si aquest càrrec que dimiteix per honestetat, no hagués valgut més que s'hagués mantingut en el seu càrrec de regidor, i combatre des de dedins la suposada corrupció, votant en contra de situacions i actuacions corruptes en els ples, comissions de govern, i fins i tot dins el seu propi partit, malgrats les dificultats que, soc conscient, aquesta actitut comporta.
Certament que s'ha de menester molt coratge, per aguantar les envestides d'aquests corruptes, o qui els recolzen, directe o indirectament.
Soc conscient també que en aquests casos es mes fàcil receptar que prendre, però l'actuació efectiva es aquesta , encara mes que la dimissió, repeteixó que entraria en una situació difícil, casi tant com la de Pepe, o Tomeu, tots sols, fent feina constructiva que es menyspreada, però siguent fidels als seus ideals, i als interessos vertaders dels ciutadans.
També hagués sigut molt bona la feina de Jaume Plomer com a " no adscrit", i hagués sigut TAMBË fidel als seus votants. No obstant, la dimissió també l'honora.

Marga

El seny d'en Jaume Plomer

Marga | 05/12/2009, 17:25

Un 10 per en Jaume Plomer
Gent com ell ens fan falta a Pollença

Carles

Mes d'en J.Plomer a DM

Carles | 05/12/2009, 11:15

Opinión. Quan el sentit comú es torna excepció heroica

LLORENÇ RIERA: Dins la tempesta de trons de corrupció i pluges d´irregularitats que castiguen aquesta terra, actituds com la de Jaume Plomer esdevenen tota una excepció. En transparència i legalitat val més pecar per excés abans que per defecte. El llevant de la regeneració política comença a despuntar per Pollença? És prest per dir-ho. Ni tan sols es pot pensar que la tempesta durà la bonança.

Carles

El seny d'En Jaume Plomer

Carles | 05/12/2009, 11:13

El ex líder del PSOE acusa a sus ediles de ´amparar a los corruptos´. Jaume Plomer reprocha a su partido en una carta que no apoyase la reprobación al edil Ochogavía (UM).

(h)ttp://www.diariodemallorca.es/part-forana/2009/12/05/ex-lider-psoe-acusa-ediles-amparar-corruptos/527474.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb