URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Albullansa

Alternativa | 18 Desembre, 2009 07:00 | facebook.com twitter.com

A un article del 26 d’octubre  titulat Unió Progressista de Pollença, que vam fer per anunciar el sopar organtizat en  record i reconeixement de la candidatura d'Unió Progressista de Pollença, vam transcriure el següent:

.... En Jeroni LLobera duia l'àrea de Sanitat i havia estat a l'ajuntament d'ençà el 1979, llavors eren els temps del Golf i Urbanització de Can Porquer, de les irregularitats en llicencies d'obres (Albullansa), de Decatur, d'abocaments d'aigües brutes al Moll (just com ara no ?), de pactes CDS-PSOE, del PGOU, el Batle era en Martí March (també li deien Si,Si !!)... una època molt moguda aquella !!.

El divendres 4 de desembre (havia passat més d'un mes des de l'article, però només quatre dies després del ple extraordinari on demanavam la reprobació d'en Martí Ochogavía), un misser s'en va posar en contacte amb nosaltres per  comentar-nos el malestar de l’empresa Albullansa S.L. amb la cita assenyalada.Segurament no té res a veure la presència a la citada empressa  de José Lluis Pons president de l'associació de caçadors de Pollença.

Per evitar malentesos volem deixar clar el següent:

"Amb data 26 d'octubre de 2009 en aquest mateix blog, Alternativa per Pollença va fer un petit homenatge a la candidatura Unió Progresista de Pollença, en aquest petit homenatge es va reproduir part d'un butlletí informatiu de l'esmentada coalició política, en aquest butlletí surt el nom de ALBULLANSA relacionat amb irregularitats urbanítiques.

Volem deixar molt clar que nosaltres ni afirmem ni desmentim aquesta dada, ya que no és l'objectiu de l'article del blog la esmentada entitat (ALBULLANSA), a  més als nostres arxius l'actual ALBULLANSA S.L. té data d'inici d'activitats l'any 1992, molt de temps desprès de la data dels fets esmentats al butlletí de l'UPP, però tampoc podem afirmar ni desmentir el fet que ambdues entitats tinguin alguna relació per falta de dades objectives."

 

Comentaris

joan

Dubtes

joan | 20/12/2009, 11:45

Això de Carles V és perque per escriure aquestes pardalades has hagut de beuré una botella de conyac?

Miquel Sánchez

Re: Albullansa

Miquel Sánchez | 20/12/2009, 11:33

Garci, has d'anar a més funerals i actes semblants de poble.

Garci

Re: Albullansa

Garci | 20/12/2009, 11:23

Crec que si el que et molesta son els comentaris anteriors, jo no he estat mal educat. Que ho som a vegades, podria ser.

Tal vegada no m'assemblo als meus pares, però, cadascú és qui és. Per això tenc clar que no tothom agrada a tothom.

Crec que he faltat al respecte a ningú, només he dit el que pensava en veu alta i clara, i si això ha molestat algú, doncs no és la meva intenció. No som diplomàtic? doncs, que hi farem?

Salut i gràcies pel consell.

Carles V.

A GARCI

Carles V. | 20/12/2009, 08:40

Ets un punyetero desagradable i no tens ni puta idea de ser diplomàtic, no saps mesurar les teves paraules i vas críticant a tot cristo, moltes vegades sense arguments, me fas fàstig veure't pel carrer, no t'assembles ni a ton pare ni a tamare, i si me permets un consell, has de ser més agradable.

Castelao

Joan Xinxeta

Castelao | 19/12/2009, 18:08

Xinxeta passa per dues legislatures com "l'emmerdeur", defensant ara les mangarrufes d'UMPI i ajudant a dividir el PSOE sense donar solucions, no fa mes que donar continuitat a la seva soberbia d'aquell temps, llastima d'actitut prepotent, no me cap dubte de la seva capacitat intelectual, però si en tinc de la seva ètica.

Juanjo

2009

Juanjo | 18/12/2009, 17:59

Xerrant del que passa en el 2009, què passa a Can Psoe que hasta un històric, com és en Joan Xineta als he possa de volta i mitja al Punt Informatiu?
Amb aquest pas, a Can Psoe no quedarà ni l'apuntador...

Pepe

Re: Albullansa

Pepe | 18/12/2009, 17:41

Turgut no tenim cap problema en demanar disculpes si ens hem equivocat, faltaria més, tothom s'equivoca i nosaltres l'hen fet més d'una vegada. Només els que no fan res no s'equivoquen.

El que deim a la nostra nota és el que hi ha ni més ni manco, el que va a passar a 1987 ja és història i nosaltres ja tenim prou feines amb el que passa al 2009.

Miquel Sánchez

Re: Albullansa

Miquel Sánchez | 18/12/2009, 17:05

Turgut, a l'any 1986 va entar en vigor l'IVA a Espanya, abans d'aquesta data, el NIF o CIF era un nombre que no és posava a moltes factures, i moltes d'aquestes factures duen un nom comercial que no tenia res a veure amb la raó social o el titular de l'empresa si aquest era una persona física, a més les dates del registre mercantil són contundents, l'Abullansa d'avui que coneixem data de 1992 no de 1987, no sabem qui és l'Albullansa de 1987 i això és lo que hi ha.

Garci

Re: Albullansa

Garci | 18/12/2009, 16:55

No ens hem equivocat: la revista de la UPP ho diu clar.

El que no sabem és si és la mateixa empresa o no que la que avui en dia té el mateix nom.

turgut

rectificar es de savis

turgut | 18/12/2009, 16:49

Crec que si heu de rectificar no heu de tenir cap problema en fer-ho, pareix que vos molesta demanar disculpes. Si no existia perquè es menciona? En treure una rectificacio que digui que demanau disculpes n'hi hauria prou, no fa falta començar a donar voltes amb "ni desmentim ni afirmen ni se pot deduir,...". Se demana disculpes i no passa res, tothom s'equivoca. Que consti, no tenc cap relació amb albullansa ni se qui son...

Alternativa per Pollença

Re: Albullansa

Alternativa per Pollença | 18/12/2009, 11:06

Albullansa és el nom amb el que normalment es transcriu el nom musulmà de Pollença. És un nom genèric que han adoptat diferents negocis a Pollença i és la clau del problema i per això hem posat aquest títol a l'article.
Per què una empresa que ni tan sols existia als fets narrat es sent al·ludida més de vint anys després?

Garci

Re: Albullansa

Garci | 18/12/2009, 10:51

Perquè és la paraula clau del post i perquè d'això va l'article, no se si ho has llegit.

Tot ve per una paraula escrita en un altre post anterior i per la qual ens reclamen una rectificació.

Que hi ha algun problema o ho hem de canviar?

T. P.

Albullansa?

T. P. | 18/12/2009, 10:40

Per què titulau aquest post amb el nom d'albullansa? No ho entenc?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb