URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

A mil euros la pàgina. Això s'enfonsa 1

Alternativa | 22 Desembre, 2009 07:00

Començam una sèrie de tres articles sobre la penosa situació econòmica de l'Ajuntament.

El 26 d'octubre després de nombroses peticions a la fi ens van donar l'informe de Fornés, Salas & Asociados Auditores, s.l. l'empresa que va contractar l'equip de govern per revisar els pressuposts del 2007 i 2008 (15.000 euros sense IVA) i assesorar en el pressupost del 2009 (3.000 euros sense IVA). Segons el regidor d'Hisenda senyor Juanjo Mir només existeix aquest informe que consta de 15 pàgines o sigui que ens ha sortit a mil euros la pàgina. No van voler fer una auditoria però si que tenien doblers per fer un informe que no va servir per evitar presentar uns pressuposts irreals pràcticament amb un any de retard  .

Aquestes són les conclusions que ocupen la darrera pàgina (recordau a 1000 euros).

La primera conclusió de l'informe és devastadora, el romanent negatiu de tresoreria del 2007 ja era  de  4,867.673 euros i no de 325.85,60 euros com diu el compte general . Ja que no es va tenir  en compte l'extrajudicial aprovat en 2008 de despeses del 2007 (més de 400.000 euros),  els cobros dubtosos que mai se cobraran ( més de 2 milions d'euros) i el deterior de les inversions en empreses municipals, en especial EMSER 2002, S.L (1,684.764 euros i sense que aquesta empresa hagi tengut tampoc la informació del Festival de Pollença.

La segona conclusió és clara la necessitat d'habilitar mecanismes de control pressupostari. Consell al que no fan cap cas com mostra el rebuig a les  mocions de l'oposició en aquest sentit  (control de contractació, facturació...).

La tercera conclusió; cal la contenció de les despeses per aconseguir l'equilibri al Pressupost molt necessari a l'actual conjuntura econòmica, al existir el risc de que no es pugui complir amb la captació d'ingressos prevista (cosa que passarà sense dubt, recordau que van pressupostar 1,200.000 euros en multes urbanístiques).

 En definitiva no han fet ni cas d'aquestes conclusions, el que demostra que per  UM-UNPi i PSOE és molt fàcil tudar els doblers dels ciutadans i encara parlen de fer obres emblemàtiques...Deu i do

Properament parlarem dels comptes generals del 2007 i 2008 que també ens han arribat fa poc

 

 

Comentaris

Pepe

Re: A mil euros la pàgina. Això s'enfonsa 1

Pepe | 22/12/2009, 22:11

Bones, una persona que en aquest moment fa feina al Consell per na Francina Armengol em deia que gran part de la feina de la presidenta, igual que la de la majoria dels càrrecs polítics, es anar d'un lloc a altre a fer inauguracions,visitar obres i fer-se fotografies per tota la illa.

Ja em direu que aporta la visita d'Antich i Carbonero a les obres... res més que les fotografies de la premsa de demà. Per aquesta visita el batle ha fet tard i un bon grapat de veïns de la Cala han tengut que esperar al carrer una bona estona per poder contar als batle els seus problemes.

JRV

Els teus, els meus...

JRV | 22/12/2009, 20:28

Així que Nora Tugores li diu "dels teus"...a Pep Martin....
Apart de que Pep Martin no crec que hagi de fer el "rendez-vous" a ningú, per molt alt càrrec del PSOE que sigui Antich, això referit als que cobren mensualment dels impostos de tots els ciutadans s'hauria de dir sempre "dels nostros", perque els paguem entre tots. O es que Antich només cobra dels afiliats del PSOE?
Tal volta estaria mes justificat que ho diguessim den Matas, per exemple, els constructors i proveedors del Palma Arena, Can Domenge, etc etc. que pagaren La Mordida.
Suposo que aixó dels "Nostros" i "Els seus", apart de que s'assembla a les sectes mes que als partits, perque si no fos així, parlarien dels votants i ciutadans, que son a qui els hi han demanat el vot, i a qui cobren impostos, peró es veu que la major part de cultura politica actual, va dirigida mes a les sectes politiques que a tota la societat per la que els politics haurien de mirar, per el seu progrés i benestar, peró aixó avui es secundari dins els partits grossos.
Per cert: és veritat que s'ha oficiat un Te Deum o ficiat per en Gaspar, en honor de n'Antich? I que en Juanjo ha fet d'escolanet i en Joan ha llegit l'Evangeli?
O m'han enganyat?
I també que els feligressos han rebutjat l'ajuda del govern socialista i abortista, i pagaran la teulada de la seva butxaca? Això seria coherància!!!
Contestaume dilluns, per favor.

Miquel Sánchez

Re: A mil euros la pàgina. Això s'enfonsa 1

Miquel Sánchez | 22/12/2009, 17:48

Hola Turgut, perdona però encara tinc un poquet de ciàtica i vaig un poquet de cul.

Al multiplex 63 ara mateix hi ha LA 1, LA 2, 24 Horas i CLAN TV

Salut i bones festes

Joan

UN CHISTE BEN REAL

Joan | 22/12/2009, 16:20

Bones tardes a tots:

Avui ens ha visitat el senyor Antich, el president del govern de la CAIB. Ha fet una visita a les obres que s’estan fent a Pollença amb el PLAN E. Com és normal, a vengut amb cotxe oficial; tot president que se presti va amb cotxe oficial, fins aquí normal.
Damunt les 13:00 hrs, en José Martín Morillo, que ara es fa dir Pep Martín, recordau, secretari d’organització de l’agrupació socialista de Pollença diu al seu facebook textualment: “ Algú sab si hi ha personalitats a Pollença? He vist cotxes oficials”
A tot això, en Pep Vallori amb un gran sentit de l’humor li diu: “ Pareix eser k hi ha un senyor molt Antic jajajjajja”
I na Joana Cerdà, amb el mateix gran sentit de l’humor li diu: “I un carboner....”
Y na Nora Tugores Cifre, que segurament com molts, se tronxa de rialles li diu: “ però si eren dels teus..??? ¡¡¡¡ O NO THO HAN DIT??? AYAYAYAAYAYAYA
Qué bo, aquest Jose es de chiste, però de chiste. Aquest és el reflexa del partit socialista que tenim a Pollença. Ni el seu propi secretari d’organització s’entera del que passa. Si fos coherent aquest al•lot, igual que ha fet en Jaume Plomer, plegaria els mobles. Però ja se sap, no tots els socialistes tenen la coherència i dignitat que ha tingut en Jaume. Ben segur que contarem més chistes d’aquest personatge.

Pep Martín Algú sab si hi ha personalitats a Pollença? He vist cotxes oficials
Hace 4 horas • Comentar •Me gustaYa no me gusta
Pep Vallori
Pareix eser k hi ha un senyor molt Antic jajajjajja
Hace 4 horas
Joana Cerdà
I un carboner.....
Hace 3 horas
Nora Tugores Cifre
pero si eren dels teus...???' ¡¡¡¡ O NO T HO HAN DIT ???'AYYAYAAYAYAYAYA
Hace 2 horas

Un altre Follonero

Grosseries

Un altre Follonero | 22/12/2009, 10:47

A l'Equip de Govern ja hi tenim tant La Grossa, com els que van Grossos.

Pepe

la grossa seria una justícia del segle XXI

Pepe | 22/12/2009, 09:57

La grosa seria una justícia eficaç i ràpida, a l'altura per exemple del Ministeri d'Hisenda.

Una justícia que pogués resoldre ràpidament contenciosos i aturar obres denunciades com les de Cala Molins o Villa Cortina.

Una justícia on els aforats no poguessin ajornar les seves declaracions.

Una justícia on els presumptes fossin culpables o innocents en un temps lògic.
Escolar el va resumir d'aquesta manera:
En aquellos años en los que cuando se decía PC la gente aún pensaba en el Partido Comunista, había en España tres superordenadores y sólo tres. El primero fue Berta, el cerebro del Ministerio del Interior, donde se almacenaban las huellas de todos los DNI, las multas de tráfico, las fichas policiales… A Berta la jubiló Clara, otro superordenador tan inquietante que hasta hubo una investigación oficial para comprobar si provocaba cáncer entre sus usuarios.

El segundo superordenador que llegó a España fue el Duque de Ahumada, el cerebro (con perdón) de la Guardia Civil. Y el tercer gran paso tecnológico de la tortuga Administración fue Rita: el superordenador de la renta donde se guardan todos los datos fiscales. Rita consiguió, nada más llegar, que Hacienda fuésemos todos un 25% más.

Rita, Berta y el duque. La poli, la pasta y viva la Guardia Civil (¡viva!). Basta con seguir el rastro de los superordenadores para entender cuáles han sido las prioridades gubernamentales en la modernización de la Administración durante los últimos 30 años. ¿Y la Educación? Mejor no hablar. ¿Y la Justicia? Hablemos de ello.

A los juzgados españoles les ha pasado como a muchas aldeas africanas, que tienen televisión por satélite pero no agua corriente. Mientras se acartonan los legajos, una lista de correo de su intranet ha conseguido movilizar a los jueces en la que será una huelga dos punto cero, una modernísima huelga movida desde Internet.

Sus razones son más que discutibles, pues está feo que el poder judicial le enseñe los dientes al legislativo cuando les legislan el horario; sería como si los diputados hiciesen huelga si una sentencia no les gusta. Pero sí tienen razón en una cosa: el atraso subdesarrollado de nuestra Justicia merece un pataleo. Aunque tendríamos que ser los demás ciudadanos, y no los jueces, los que protestásemos por ello.

Follonero

Grosa

Follonero | 22/12/2009, 09:22

La grosa seria que plegasin en Joan, na Francisca i sobretot en Marti

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb