URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Precs i prenguntes a l'equip de govern: No sap o no contesta (I)

Alternativa | 04 Gener, 2010 07:00 | facebook.com twitter.com

           

L'equip de govern segueix amb la seva política de poca transparència i de manca de respecte a la feina de l'oposició i a la ciutadania en general. Sabem que als membres de l'equip de govern els molesta que els facem tantes preguntes, cosa que és la nostra responsabilitat, la seva és contestar i donar explicacions de la seva gestió als ciutadans.

 En el plenari del més d'octubre varem realitzar les següents preguntes:

1.- Ens han arribat queixes relatives al dinar que l’ajuntament va oferir al personal de l’ajuntament, on hi va assistir part de la plantilla, atès que aquest es va realitzar en hores de feina abans de finalitzar la jornada laboral.

No contesten tot hi que el tema dels sopars és un tema clau en la estratègia política d'aquest equip de govern

2.- Es pensa informar a l’oposició de les negociacions que es duen a terme respecte el pacte funcionarial i el conveni col·lectiu?

No contesten que és el mateix que dir que no.

3.- Quan a l’anterior ple es va demanar pel programa relatiu als torrents de la Conselleria de Medi Ambient el regidor delegat de l’àrea va dir que la feina de camp, per motius d’urgència, no es va acabar; ens podria explicar quins varen ésser aquests motius? - S’ha acabat l’informe? -Qui ha contractat el personal?

R. Contesta el Regidor delegat d’Hisenda Sr. Mir que els motius d’urgència i prioritaris eren l’elaboració del plec de prescripcions tècniques de neteja viària i l’estudi econòmic de la taxa de fems. Hi ha intenció d’acabar l’informe.

4.- Existeix un llistat de les cessions a la residència social? Hi ha un control dels elements materials? Existeix un registre dels elements que es retiren?

R. La Regidora delegada de Serveis Socials Sra. Ramon, demanant al Regidor Sr. García que les preguntes relatives a la residència social les faci en seu del patronat. Per altra banda contesta a la pregunta relativa a la cessió d’un habitatge, hores d’ara propietat de la residència, assenyalant que hi va haver un problema amb un veïnat i que la majoria de mobles, atès el seu estat, es varen tirar i els altres quedaren a la residència.

5.- Respecte la placa que hi ha en el Claustre en homenatge al Sr. Prokop, ens han arribat queixes del seu volum gran i impactant en un edifici històric.

No contesten

6.- Ens han arribat comentaris que enguany l’ajuntament, sense cap tipus d’avís previ, ha decidit enviar els rebuts del fems i de les taules que els bars posen al carrer als propietaris dels locals: és cert? És legal?

R. Contesta el Regidor delegat d’Hisenda Sr. Mir que sí i que és una qüestió purament legal conforme dicta la normativa tributària, essent els propietaris dels locals qui els han de repercutir als arrendataris dels locals.

Si ès un tema purament legal perquè fins ara no s'havia fet així i perquè no s'avisa  als propietaris. Molts d'ells és trobaran enguany amb unes factures que fins l'any passat no anaven dirigits a ells i que enguany hauran de pagar. No pareix molt lògic que el propietari del local que no treu el fens ni les taules al carrers s'hagi de fer càrrec d'aquests imposts.

 

 

 

Comentaris

El gordo i el prim

Sona t

El gordo i el prim | 29/09/2014, 11:51

Tots el rius duen....AIGUA!
Ja està!

Joan Martorell

CEMENTIRIS D'ELEFANTS

Joan Martorell | 28/09/2014, 19:00

CEMENTIRIS D’ELEFANTS
Alberto Ruiz Gallardón, Ministre de Justícia, dimitia el passat dimarts dia 23 de setembre. El dijous, dia 25, ingressava com membre del “Consejo Consultivo de Madrid”, com a Conseller permanent i amb caràcter vitalici (per tota la vida).
El “Consejo Consultivo “ es un organisme autònom al qui recorren el Govern de la Comunitat de Madrid, batlles o Rectors de les Universitats Públiques. Està formar per 10 membres, dels quals, 2 son consellers permanents (J.Leguina i A.Ruiz -Gallardón).
L’any 2013 es va reunir 67 vegades (21 plenaris i 46 comissions permanents). En total se li feren 682 consultes.
Per tota aquesta “feinada” el Sr. Gallardón cobrarà 90.000 euros anuals.
El pressupost del Consell Consultiu de Madrid es de 4,3 milions de euros anuals.
Axó es un vertader cementeri d’elefants, no l’únic, ja que aquest tipus de organismes existeixen per tot arreu i tots amb la mateixa finalitat. Els polítics, amb aquestes i altres organismes que ells mateixos han creat, es blinden econòmicament entre ells per quant ja no tinguin els paraigües del càrrec polític que ostentin.
Hi ha propostes de grups polítics que se comprometen a eliminar les portes giratòries, emperò no conec cap que hagi proposat eliminar aquests cementiris de elefants, es ben necessari plasmar als programes electorals aquest compromís.
Patim retallades per tot, a la sanitat, a les pensions, a la cultura, a l’ensenyament, als convenis laborals, etc. Som un País amb alts nivells de pobresa i mos permetem o millor dit, mos fan mantenir aquets organismes, que més, tant sols son consultius i els seus dictàmens no son vinculants.
Vertaderament patim una situació insostenible, cal donar un giro als poders polítics,canviar els dipositaris de la nostra confiança a les institucions, de la única manera democràtica, guanyar lis a les urnes.
Joan Martorell
Pollença, 28-09-2014

A

Re: Precs i prenguntes a l'equip de govern: No sap o no contesta (I)

A | 28/09/2014, 18:57

!?

Garci

Re: Precs i prenguntes a l'equip de govern: No sap o no contesta (I)

Garci | 04/01/2010, 17:49

Tal vegada els faci vergonya comentar el perquè de les seves decisions. O tal vegada no les prenguin ells les decisions, o no sàpiguen perquè les prenen...

La veritat es que per llei estan obligats a contestar, per ètica també hi haurien d'estar i perquè son ells els que les prenen les haurien de poder contestar.

Perquè no contesten és la "pregunta del milió". Tal vegada al proper ple una de les preguntes hagi de ser: perquè no contestau a les preguntes?

Joan Ramon

Falta de respostes

Joan Ramon | 04/01/2010, 17:26

Mal de entendre que hi hagi tantes preguntes sense respondre, tant costa explicar als ciutadans (al cap i a la fi els regoidors sòn represnetants d'aquests, malgrat alguns s'oblidin) el motiu de les seves decisions?

alli estan

ala pues

alli estan | 04/01/2010, 11:58

Enguany seria un bon any amb la dimissió de Joan "Embull", "la paca" i sobretot "martir de chochomania".

Amen

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb