URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Volem un diputat autonòmic pollencí.

Alternativa | 04 Febrer, 2010 07:00 | facebook.com twitter.com

Fins les passades eleccions autonòmiques els diputats eren triats pel Parlament de les Illes Balears i pels Consells Insulars de cada illa, les passades eleccions autonòmiques es va modificar això, i per una part varen triar els diputats del Parlament i per altre part varen triar els components del Consell Insular de Mallorca.

L’actual llei electoral que fa que les circumscripcions siguin per illes està més que obsoleta i totalment caducada, el fet de que els membres dels Parlament ja no siguin els mateixos que els dels Consells Insulars hauria de fer que el Parlament de les Illes tingués una circumscripció única que serien les Illes Balears o millor triar el diputats per pobles o municipis, assignant a cada poble un nombre segons el nombre d’habitants, així que segur que seria un autèntic Parlament de les illes on tots el pobles estarien representats.

L’actual composició del Parlament està feta per quotes d’illes  sembla que els mallorquins devem alguna cosa a les altres illes, ja sense mencionar la quota de poder que normalment té Formentera , un municipi amb menys habitants que Pollença.

I ja cercant un possible candidat per Pollença per la part d’Alternativa per Pollença, el millor candidat seria sense dubte  na Toñi, que a ben segur donaria la cara pel poble i no és limitaria a aixecar el braç per donar profits a altres llocs i deixar Pollença a la deprimida Zona Inca, perdre tot un matí sencer per fer-se una radiografia o similar.

Us sembla bé o deixem que la gent de Formentera us digui el que podeu tenir o no ???

MIQUEL SÁNCHEZ

 

Mapa de les Illes, totalment surrealista. 

Comentaris

Alternativa per Pollença

Convocatòria

Alternativa per Pollença | 04/02/2010, 23:12

Com sabeu, els dies 24 i 25 de febrer, els i les ministres de la Guerra de la Unió Europea es reuniran a Mallorca per a seguir preparant les seves malifetes. El Comitè de benvinguda _ Ministres de la guerra h
ttp://comitedebenvinguda.noblogs.org/ ha preparat un més que interessant programa detres xerrades :

La primera serà aquest divendres 5 a les 20.30h, a l'Edifici de Sa Riera (C/ de Miquel dels Sants Oliver, 2) amb el títol de "La Unió Europea: una visió crítica", a càrrec d'en Carlos Taibo, professor de Ciències Polítiques a la Universidad Autónoma de Madrid.

La següent serà el dijous 11 a les 19h, a Can Alcover (C/ de Sant Alonso, 24).Tindrà per títol "La defensa militar dels interessos de la Unió
Europea" i en xerrarà n'Arcadi Oliveres, economista i president de Justícia i Pau.

Finalment, el divendres 19 les 19h, al Centre Social Flassaders (C/ de la Ferreria, 10) es parlarà de la "Insubmissió i altres desobediències", a
càrrec d'en Martí Marín, professor d’història de la Universitat Autònoma de Barcelona

Pepe

Re: Volem un diputat autonòmic pollencí.

Pepe | 04/02/2010, 14:45

A es d'un l'hauria d'interessar... al manco pel tema de la immunitat.

Miquel Sánchez

Re: Volem un diputat autonòmic pollencí.

Miquel Sánchez | 04/02/2010, 14:41

Ningú vol ser diputat pollenci ???

Alternativa per Pollença

D'articles

Alternativa per Pollença | 04/02/2010, 13:35

No esborram cap article, l'article que comentes el podeu llegir h ttp://alternativa.balearweb.net/post/62406
Tampoc hem esborrat l'article al que parlavam de la situació irregular del Festival
h ttp://alternativa.balearweb.net/post/62406 i on deiam:

"O sigui fins ara s'han convertit doblers públic en doblers negres i fora de la fiscalització necessària per part de l'interventor i Sindicatura de comptes. Curiosament el responsable d'INESTUR, Toni Oliver (UM) és el mateix que com regidor de cultura no va ser capaç de regularitzar els comptes de l festival i qui diu que l'important a un possible audiotori d'en Moneo és la gestió, esperam que no sigui una gestió com aquesta?..."

Aghata Christie

Aghata Christie

Aghata Christie | 04/02/2010, 10:13

Encara teniu aquell article d'en José Morillo sobre n'Agaha Chistie? Per que no feis un recordatori del actual secretari d'organització? Per lo vist ha estat protagonista d'una obra d'aquesta senyora

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb