URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La catarsi

Alternativa | 05 Febrer, 2010 16:15

La catarsi és una experiència interior purificadora, de gran significat intern, provocada per un estímul extern. Prové del terme grec katarsis que significa purga o purificació.

En aquest moment i quan encara no s'ha obert el secret de sumari volem fer ja una primera valoració de l'operació Voltor.

1.- En primer lloc volem donar l'enhorabona, una vegada més, als fiscals anticorrupció i reiteram la nostra petició de que els se'ls doni més recursos materials i personals per poder fer front a tots els casos existents i futurs, amb la major celeritat i eficàcia possible.

2.- Demanam a senyor Joan Cerdà  que no oblidi que és batle de Pollença, a més de regidor d'hisenda i cultura, i que són els ciutadans d'aquest municipi els que li paguen el sou. I comentam això per que aquest dies ha estat pràcticament desaparegut, anul·lant cites i retardant temes que necesiten de la seva signatura.

3.- Esperam a que s'obri el secret de sumari per analitzar totes les possibles vinculacions entre l'operació voltor i l'Ajuntament de Pollença. Alguna de les empreses investigades ha fet  feina per l'Ajuntament, INESTUR ha firmat importants convenis amb l'Ajuntament  i avui s'ha publicat un llistat d' investigats on surten el batle i el regidor d'esport. Evidenment cal màxima transparència, bones explicacions i demostrar que ni per activa ni per pasiva s'ha participat de la trama que en aquest moment investiga fiscalia.


4.- De moment i tenint en compte tot el que ja ha sortit a la premsa al proper ple presentarem una moció demanant que es doni tota la informació necessària a l'interventor municipal per que pugui fiscalitzar i auditar els comptes del Festival de Pollença. Recordam que l'INESTUR  va aportar l'any passat 180.000 euros i que les comptes bancàries gestionats pel Festival de Pollença no costen als Comptes Generals de l'Ajuntament, i no han pogut ser fiscalitzats ni per l'interventor, ni per la Sindicatura de Comptes. 

Cal la màxima transparència i informació amb els doblers públics,  com deia Tierno Galván "los bolsillos de los gobernantes deben ser de cristal". Només des de la catarsi  total podem recuperar  la política.

 L'anyorat Pau a la seva pàgina escapula

 

 

Comentaris

Miquel Sánchez

Re: La catarsi

Miquel Sánchez | 11/02/2010, 08:31

Govern? On? Regnes Taifes que ens han duit a aquesta situació i sembla que no té solució.

La Meva opinió, eleccions.

turgut

Re: La catarsi

turgut | 11/02/2010, 00:35

Hola Pepe,
és legal no ho he posat en dubte, per això parlava de frau de llei. Perquè la situació és anormal des del moment que el que governa en minoria no és el partit mes votat, ni tan sols la coalició mes voada, ni amb mes escons. Els punts que planteges no puc estar mes d'acord. Els Consells ara no se com funcionen (si pot haver-hi eleccions o no). En els ajuntaments tots sabem que passa, el pacte del Parlament marca el pacte de Cort, no hauria de ser així però ho és.
I lo de na Munar, tela marinera.

Pepe

Opinió

Pepe | 10/02/2010, 22:29

Bones Turgut, i gràcies per animar-me a escriure sobre el tema, aquest és la meva opinió personal.

Consider que la situació actual no és cap aberració ni un frau de llei. És una situació anormal però legal i a la que s'ha llegat per una situació extraordinaria; l'acumulació de casos de corrupció de l'anterior legislatura del PP-UM (això si que ha estat una aberració). El darrer cas ja dins aquesta legislatura i amb UM de nou de protagonista ha estat la darrera gota...

Cap partit té majoria absoluta i tots han de ser conscients de la crisi de confiança dels ciutadans, estaria bé que per una vegada donassin una sorpresa als ciutadans.

Ja que els pressuposts del 2010 ja es troben aprovats (no com a Pollença)el que cal és aplicar-les i si hagués una mica de responsabilitat per part de tots els partits (cosa impossible) haurien d'arribar a uns acords mínims:

- Ampliar la reducció de càrrecs, organismes autonòms i xiringuitos diversos que tenen com principal objectiu col·locar gent.

- Aprovar una llei del sector públic que sigui realment un "abans i un després" en els controls per evitar casos de corrupció.

- Centrar-se en el tema econòmic; mesures per sortir de la crisi, reduir l'atur, reactivar l'economia...

Com això que planteig és utòpic,vist el que ha passat ha avui mateix, l'opció B són eleccions anticipades encara que això no solucionaria el tema ni als Consells ni a l'Ajuntament de Palma.

pdt. El que també me resulta aberrant és veure a na Munar presidir el Parlament.

turgut

Re: La catarsi

turgut | 10/02/2010, 21:52

Uns dies després de la catarsi trob a faltar una opinió d'alternativa respecte què ha de passar ara al govern. Jo crec que hi ha tres alternatives. La primera es la que propugna n'Antich, un govern amb (ultra)-minoria. La segona, la moció de censura del PP. I la tercera les eleccions anticipades.
La primera d'elles jo la trob una vertadera aberració del sistema democràtic, un frau de llei. Això és, fer servir una aliança per arribar al poder i, quan estic al poder, trencar-la i quedar-m'hi! No te cap ni peus, sense UM, el PSIB-bloc no governaria, ni amb majoria ni amb minoria (el govern en minoria li correspondria al PP). Això passa quan es vol formar un govern "progressista d'esquerres" quan els forces "progressistes d'esquerres" no arriben al 50%.
La segona, mocio de censura i govern del PP, una altra animalada. La mocio de censura requereix la majoria absoluta, es a dir, els vots de UM. Un UM que acaba de sortir d'un govern a les antipodes del que propugna el PP. Es pot governar així? Jo crec que seria tenir molt de morro si el PP ara se colga amb una UM que de verge no en té res.
I la tercera, les eleccions anticipades. La mes coherent. Perquè tanta por en que els vots tornin a decidir? No és fàcil entendre-ho. Les eleccions anticipades haurien de ser convocades JA pel Sr. Antich, i hauria de ser el Bloc el que el forces. I si els dos s'aferren a la cadira, aleshores només queda forçar-les amb una mocio de censura seguida immediatament de convocatoria d'eleccions. Aquesta seria , crec jo, la millor solució a un govern ferit de mort.

Última Hora

Re: La catarsi

Última Hora | 07/02/2010, 19:09

Atención nota de prensa del PSOE local .

"Antich no tiene paciencia tendría que aprender de nuestra lideresa Francisca, ella si que sabe convivir con UM sin despeinarse. A estos de UM hay que mimarlos que sino el culo sin silla coge frío."

Pepe

Re: La catarsi

Pepe | 07/02/2010, 16:21

Bones clar que ens sona el tema de Niu-Niu igual que ens sona tot el que diu la premsa sobre el funcionament d'UM; caciquisme pur i dur, parts i quarts... La mala sort que han tengut és que els mòbils es poden pinxar.

UM - CORRUPCIÓ

SUBVENCIOS NIT NIU

UM - CORRUPCIÓ | 07/02/2010, 13:37

No se si tot aixó us sonarà.
Per fa temps vaureu publicar un article
La veritat de la Nit Niu
alternativa.balearweb.net/post/20038

Info

No hay escarmiento posible

Info | 07/02/2010, 11:19

MATÍAS VALLÉS (DM): El cultísimo Antoni Oliver –director general del Inestur y de Calidad Ambiental– no sólo heredó de Eugen Prokop la batuta del Festival de Pollença. Sus conciudadanos admiraban con estupefacción cómo paseaba por el municipio a lomos del Mercedes del violinista pragués y alma del certamen musical, tras su fallecimiento. Con plaza de aparcamiento incluida. Mientras tanto, la izquierda siempre chillona protesta por el tamaño quizás desmesurado de la placa consagrada a Prokop en el Claustre de Santo Domingo.
...La probabilidad de un escarmiento futuro es exigua. Dado que la última oleada de detenciones ha polarizado el foco en Pollença, tal vez Francina Armengol debería revisar las babilónicas obras de jardinería de Formentor, en evitación de futuros sobresaltos.

Informador

El que acumula mes imputacions

Informador | 07/02/2010, 09:28

DIARI DE BALEARS. Pàgina 8: Antoni Oliver: presó eludible sota fiança de 100.000 Euros (petició que havia formulat la Fiscalia). Se li imputen els presumptes delictes de frau a l'Administració, malversació de cabals públics, delicte continuat de prevaricació administrativa, coac_cions i suborn.

Alternativa per Pollença

Re: La catarsi

Alternativa per Pollença | 07/02/2010, 09:23

Les acusacion sobre Toni Oliver són frau a l'administració, malversació de cabals públics, delicte continuat de prevaricació administrativa, co accions i suborn.

Alternativa per Pollença

Re: La catarsi

Alternativa per Pollença | 07/02/2010, 09:16

Avui comença a saber més de l'operació voltor.

Al DdM.
Un expediente de 360.000 euros fue abortado tras la supuesta manipulación
Antoni Oliver acusa a Flaquer de ordenarle cambiar al ganador de un concurso
El ex presidente de UM asegura que esas imputaciones son una auténtica mentira

Antoni Oliver, ex director gerente del Inestur hasta esta semana y uno de los principales implicados en la supuesta trama de corrupción de la operación Voltor, acusa a Miquel Àngel Flaquer, ex presidente de su partido Unió Mallorquina (UM), de ordenar cambiar al ganador de un concurso convocado en esta legislatura por el Inestur por una cuantía de 360.000 euros. Flaquer ha rechazado con vehemencia esas imputaciones, de las que dice que son una auténtica mentira.
Miquel Nadal, que no era conseller de Turismo cuando se preparó el concurso, asegura que lo paralizó tras conocer que había reclamaciones de otros licitadores.
El expediente tenía como objeto la "realización de benchmarkings (estudios comparativos de mercado) sobre el turismo de congresos y reuniones, el enoturismo y las actividades acuáticas y subacuáticas". La partida asignada era de 360.000 euros y la ejecución de los programas se tenía que hacer a lo largo de 2009-2010.
Dos de las empleadas del Inestur imputadas en el sumario, pero que quedaron en libertad tras declarar ante el grupo de Delitos Económicos de la Policía, han manifestado que su jefe Antoni Oliver les mandó que hicieran una segunda valoración de las ofertas presentadas al concurso.

Sí di la orden

Oliver, defendido por Josep de Luis, ha admitido que sí dio esa orden a sus subordinadas, pero ha señalado al presidente de su partido en esa época, Miquel Ángel Flaquer, como el responsable último de esa decisión.
Flaquer fue arrestado el viernes por la noche en su domicilio de Cala Rajada con la colaboración de una Policía Local. El dimitido conseller del Consell de Mallorca fue conducido después por la Policía Nacional a la Jefatura Superior de Policía, donde estuvo prestando declaración hasta casi las cuatro de la madrugada de ayer.
Según la versión de Oliver y de las otras dos encausadas, la segunda valoración de las ofertas alteró el resultado del concurso, que fue adjudicado a otro licitador, una UTE vinculada al empresario Jacinto Farrús.
Flaquer, defendido por Gaspar Oliver, rechazó ante la Policía y el juez de guardia con energía esas imputaciones y tildó de mentiroso a Oliver.
El ex presidente de UM aseveró que no tuvo nada que ver con aquel expediente administrativo.
Nadal, representado por Josep Zaforteza, también fue interrogado acerca de ese contrato y vinculó su génesis a su predecesor en la conselleria de Turismo, Francesc Buils. Nadal admitió que tuvo conocimiento de las quejas y posibles reclamaciones de otros licitadores por las decisiones de la mesa de contratación y añadió que optó por abortar el concurso.
Los investigadores del caso Voltor han intervenido numerosa documentación sobre otros expedientes de comparación de mercados turísticos que, aparentemente, tienen poca consistencia.

Joan  Ramon

altres im(pp)utats

Joan Ramon | 06/02/2010, 22:06

La llista podria ser més llarga, però només parla dels que formaven part del parlament de les illes Balears, sinó també i podirem incloure, a banda de rodrigo de Santos, aquest a banda d'imputat ja condmenat per diverents crims.

Il·lustres imputats com Eugenio Hidalgo, ex-batle d'Andratx.

A més de alguns imputats com Fernando Rubio, i trobariem que l'incombustible Jaume Font repeteix pel tema del pla territorial,

Tota una família de bons al·lots com veis, trobam al PP.

Joan Ramon

PP + UM= corrupció?

Joan Ramon | 06/02/2010, 21:55

No rodir, no m'he oblidat de tu, la llsita només fa referència a imputats pertanyent el Govern Balear.

Podriem fer creixer la llista, però per començar ja n'hi ha.

JRV

Feixisme

JRV | 06/02/2010, 21:33

Tomàs, el que es feixisme es no poder parlar el que te dona la gana, perque hi ha prohibicions.
. Jo crec que "Urxella" ha sigut escrupulosa amb l'informació que va sortint, on no es lleva ni s'afegeix res. Una altra cosa es que et pugui saber greu que es divulgui el que està passant, sigui pel motiu que sigui.
Llibertat de premsa te els seus pros i els seus contres, amic.

Rodri

Rodrigo

Rodri | 06/02/2010, 21:27

Home, soc Rodrigo de Santos: tan aviat us heu oblidat de mi?

Informador

Ha parlat el Jutge:

Informador | 06/02/2010, 20:24

DIARI DE BALEARS: El jutge de guàrdia, Enrique Morell, ha decretat llibertat sota fiança de 100.000 euros per a Miquel Nadal, Miquel Àngel Flaquer, Antoni Oliver i Joan Sastre i llibertat sota fiança de 75.000 euros per a Álvaro Llompart. Antoni Rebassa ha quedat en llibertat. La Fiscalia havia demanat avui presó amb fiança de 100.000 euros per a Miquel Nadal, Miquel Àngel Flaquer, Álvaro Llompart, Joan Sastre i Antoni Oliver. Per a Antoni Rebassa sol·licitava la seva presentació periòdica davant el jutge.

Alternativa per Pollença

Re: La catarsi

Alternativa per Pollença | 06/02/2010, 19:28

Notícia a Mallorca diario.
La Fiscalía anticorrupción ha solicitado prisión eludible bajo fianza de 100.000 euros para el ex presidente de UM, Miquel Nadal, y por la misma cantidad para el también máximo ex dirigente de la formación nacionalista, Miquel Àngel Flaquer, después de que ambos prestasen declaración junto a otros cuatro arrestados e igualmente pertenecientes a UM por su presunta implicación en la trama de corrupción urdida en torno al Instituto de Estrategia Turística (Inestur) e investigada en el marco de la Operación Voltor.

Asimismo, los fiscales Pedro Horrach y Miguel Angel Subirán han pedido 100.000 euros de caución para el ex gerente del Inestur y ex director general de Calidad Ambiental, Antoni Oliver; el ex director general de Promoción Turística, Joan Sastre; y el contable de UM, Alvaro Llompart, mientras que tan sólo solicitaron la comparecencia periódica ante el juzgado del director del Instituto de Inversiones para la Mejora del Entorno Turístico y condejal de UM en Alaró, Antoni Rebassa.

El Ministerio público solicita además que las fianzas puedan ser depositadas dentro de un plazo de 72 horas a fin de eludir el ingreso en prisión provisional de los imputados. El titular del Juzgado de Instrucción número 9, Enrique Morell, en funciones de guardia, se encuentra así deliberando las peticiones de los fiscales y resolverá sobre éstas este mismo día.

Todos ellos han sido interrogados durante una larga jornada por el magistrado y los representantes de la acusación pública en el marco de este caso que investiga la presunta malversación de fondos públicos a través del Inestur en forma de contratos directos y adjudicaciones realizadas mediante procedimientos negociados sin publicidad a empresarios próximos a UM.

Una vez que los seis detenidos han pasado a disposición judicial, los primeros en ser interrogados han sido Llompart y Rebassa, después de que en la Jefatura Superior de Policía ambos se acogiesen el pasado viernes a su derecho de no declarar. Según las investigaciones, Llompart habría cobrado como responsable económico de UM del presupuesto del Instituto de Estrategia Turística (Inestur), de cuya administración había sido previamente responsable.

Posteriormente les tocó el turno a Oliver y Sastre, el último de los cuales ratificó la declaración que efectuó ante los agentes policiales y los fiscales, y finalmente fueron los dos ex presidentes de UM, arrestados el viernes, quienes depusieron ante el magistrado en el marco de unos interrogatorios que finalizaron en torno a las 18.20 horas con la comparecencia de Nadal.

En concreto, esta presunta trama de corrupción gira en torno a la gestión llevada a cabo en torno al Inestur durante esta legislatura, bajo la gerencia de Oliver y mientras Nadal era conseller de Turismo del Govern, por lo que se trata del primer caso sobre supuestas irregularidades cometidas en este mandato. Según las investigaciones, los supuestos implicados habrían cometido delitos de malversación de caudales públicos, prevaricación y cohecho.

Los seis arrestados llegaron a los Juzgados de Vía Alemania esposados y en una misma furgoneta de la Policía a las 08.57 horas de esta mañana y, a su entrada, estuvieron fuertemente custodiados por varios agentes de la Policía Nacional, con el fin de obstaculizar que los medios gráficos los fotografiaran y grabaran, en cumplimiento de la orden del fiscal general del Estado, Cándido Conde-Pumpido, que ha pedido que se evite las imágenes de dirigentes políticos esposados, para que no se vuelva a repetir la polémica suscitada con los arrestados del caso Palma Arena.

Pepe

58 càrrecs

Pepe | 06/02/2010, 19:27

Una cosa que m'ha impactat molt avui és veure el llistat de càrrecs d'UM que s'en van de Cort, Consell i Govern ( i encara falten els dels organismes públics corresponents). He contat 58 persones, al·lucinant.

Hem de canviar aquest sistema

Pepe

Re: La catarsi

Pepe | 06/02/2010, 19:23

El PP ha de callar o simplement demanar perdó i oferir la seva ajuda per sortir d'aquesta complicada situació.

Alternativa per Pollença

Reordenació govern

Alternativa per Pollença | 06/02/2010, 19:22

El Bloc gestionarà Medi Ambient i Joventut en el Govern i el PSIB dirigirà Turisme i Esports
Desapareixen les Conselleries de Medi Ambient i Esports i Joventut, que s'integraran en els departaments de Mobilitat; Presidència i Assumptes Socials, respectivament

El conseller de Mobilitat i Ordenació del Territori, Gabriel Vicens, assumirà, a partir d'ara, la Conselleria de Medi Ambient, que s'integrarà al seu departament, mentre que la consellera d'Assumptes Socials, Fina Santiago, gestionarà també l'àrea de Joventut. Per la seva part, el PSIB s'encarregarà de la Conselleria de Turismo, així com de la Direcció General d'Infraestructures i el departament d'Esports.

Joan Ramon

PP + UM= corrupció?

Joan Ramon | 06/02/2010, 19:17

Escoltant ahir el porteveu del PP, vaig pensar que li podiren passar aquesta llista, alomillor si te una mica de vergonya canvia el seu discurs:

La corrupción en los Gobiernos baleares
CONDENADOS E IMPUTADOS DEL PP

- Jaume Massot, ex director general de Ordenación del Territorio del Gobierno de Matas (2003-2006). Dos condenas por corrupción urbanística (ocho años y medio) por el caso Andratx. Encarcelado.

- José Juan Cardona, diputado balear, ex consejero de Industria, ex presidente del PP de Ibiza, imputado por malversación y delito electoral en el caso Scala.

- Antonio Serra, diputado balear, ex director general del Gobierno de Matas y del Consell de Mallorca. Imputado en el caso Palma Arena por prevaricación y malversación.

- Jaume Font, diputado balear y portavoz del Consell de Mallorca, ex consejero de Medio Ambiente, imputado por tráfico de influencias.

- Jaume Matas, ex presidente de Baleares (PP) en 1996-1999 y 2003-2007; ex ministro de Medio Ambiente (2000-2003). Imputado por el Palma Arena.

- Juan Martorell, jefe de Prensa del PP balear, ex director general de Comunicación del Gobierno de Matas. Imputado por el caso Palma Arena.

- Dulce Linares. Ex directora general de Gabinete de Matas. Imputada por el Palma Arena.

- Jane King, ex secretaria general técnica de Presidencia. Imputada por el Palma Arena.

- Pepote Ballester, ex director general de Deportes. Imputado por el caso Palma Arena.

- Raimundo Alabern, ex director gerente del Instituto de Turismo. Imputado por el Palma Arena.

- Bartolomé Reus, antiguo consejero del Gobierno balear. Imputado por el Palma Arena.

- Antònia Ordinas, ex gerente del Consorcio, encarcelada durante dos meses por el caso Scala. Expulsada del PP.

- Kurt J. Viaene, ex director general de Promoción Industrial, imputado y encarcelado por el caso Scala. Expulsado del PP.

- José Manuel Alcaraz, elegido presidente del PP de Formentera tras ser imputado por el caso Scala. Ex jefe de Gabinete del consejero Cardona.

- Jaume Gil Cuenca, ex director general del Gobierno. Imputado por el caso Scala.

- Francisco Gálvez, ex director general de la Juventud. Imputado por malversación en el caso turismo joven.

- Juanfran Gosálvez, ex administrador de Turismo Joven.

Joan Ramon

a Tomas

Joan Ramon | 06/02/2010, 13:42

Senzillamnet, estic d'acord amb la presumpció d'innocència, però també crec que mentre un `polític està sota sospita, ha d'abandonar la funció pública.
En això, els britànics que tenen molta més tradició democràtica que nosaltres, ens poden donar lliçons, quan un polític té alguna imputació, parteix cap a casa i intenta aclaris els fets, ho els assumeix, segons siguí el cas.
Et puc agarantir que estaria ben content si es demostra que Toni Oliver està net, sincerament, de manera personal ho dessitjo, però crec que mentre una persona està sota sospita, el millor és que sigui retirat dels càrrecs públics, no només en Toni, sinó qualsevol polític siguí del color que sigui.
Per altra banda, jo crec que ningú aquí de moment ha dit més del que s'ha dit a la premsa, i et repetesc, vull defensar la presumpció d'innocència, i m'alegraria especialment que Tni Oliver pogués demostrar que no hi ha raó per la seva detenció.

Pepito Grillo

Tomas aprende a leer

Pepito Grillo | 06/02/2010, 11:40

Tomas has leído el texto del artículo? Todo lo que dice es más que razonable y no hay ninguna acusación, lo que se pide simplemente es transparencia sobre lo que hacen con nuestos impuesto

Si no quieres información te recomiendo el PIP.

Pepe

Re: La catarsi

Pepe | 06/02/2010, 11:27

Tens raó Turgut, encara que vengués de la premsa era un remor i no l'haviem d'haver publicat.

turgut

Re: La catarsi

turgut | 06/02/2010, 10:32

Jo l'únic 2emeprò" que veig a tot va ser aquell comentari de la detenció del batle, que veniu d'un rumor, i que va ser desmentit. Amb això si que s'ha d'anar alerta. La resta res a dir.

Pepe

Silenci = Dictadura.

Pepe | 06/02/2010, 10:28

Tomás el que ha d'anar alerta amb semblar-se al feixisme ets tu ja que confons informar amb "executar i condemnar". Com diu Garci el que has de fer es repassar els articles i comentaris que hem fet.

Miquel Sánchez

Re: La catarsi

Miquel Sánchez | 06/02/2010, 08:53

Tomás, aquí ningú ha comdenat a ningú, però sembla molt gros, més que enriquiment personal, sembla financiació il.legal d'UM, però prest ho sabrem

Garci

Re: La catarsi

Garci | 06/02/2010, 08:44

Hola Tomás.

Supòs que has llegit tots els comentaris fets per Alternativa per Pollença i has vist que simplement transcrivim articles de premsa i informacions.

Tal vegada és, com va dir na Munar, la pena del Telediario, però no inventam res i tampoc diem que ha fet o ha deixat de fer Toni Oliver, ni tan sols ho sabem, simplement anam contant que va passant aquests dies.

Si som feixistes, també ho son les teles, els diaris i tothom que opina a casa, al bar, al carrer...

Si Toni surt lliure sense càrrecs direm: Toni Oliver ha quedat lliure i sense càrrecs.

Et semblarà bé?

Tomas

Pressuncio=democracia

Tomas | 06/02/2010, 08:22

I si en Toni surt lliure sense càrrecs. Que direu?
Anau alerta que ja vos semblau al feixisme, que executava i condemnava abans dels judici i en aquest cas abans de l'interrogatori.
I no vos excuseu en la prensa

Alternativa per Pollença

Re: La catarsi

Alternativa per Pollença | 06/02/2010, 08:15

Ahir els d'UM després de la seva expulsió de les institucions deien que tenien les mans lliures però cada vegada resten menys "mans lliures" a UM...

Esperam una opinió o nota de premsa de l'Agrupació Socialista de Pollença. Si van fer una nota per un fogueró ...

Mentre el PSOE ha reaccionat al Govern, al Consell i a Palma tothom aposta a que a Pollença Francisca i companyia miraran cap a altre costat, no passa res que la cadires estan ben pagades...

Alternativa per Pollença

Re: La catarsi

Alternativa per Pollença | 06/02/2010, 08:05

L'ex-president d'Unió Mallorquina, Miquel Àngel Flaquer, ha estat el darrer detingut en l'operació Voltor el mateix dia que ho ha estat el seu predecessor en el càrrec, Miquel Nadal. Amb aquesta són 14 les detencions produïdes fins el moment en el marc d'aquest nou cas de presumpta corrupció que investiga les irregularitats comeses al voltant de l'Institut d'Estratègia Turística de Balears (Inestur).
L'apresat arribà devers les 21.20 hores a les dependències de la Policia en un vehicle policial des de Capdepera, amb la cara tapada amb una bufanda per a que els fotògrafs i les càmeres congregats no poguessin enregistrar-lo.
Així, Flaquer passarà la nit a les dependències policials amb altres detinguts pertanyents a UM que també han estat arrestats des del passat dimecres, quan fou oberta aquesta operació per ordre del Jutjat d'Instrucció número 10 de Palma, a instància de la Fiscalia Anticorrupció.
Avui s'ha detingut l'exconseller de Turisme, Miquel Nadal, mentre que també es troben a la espera de passar a disposició judicial l'exgerente de l'Inestur, Antoni Oliver qui ha declarat durant una hora davant els agents i fiscals; l'exdirector general de Promoció Turística, Joan Sastre; el comptable d'UM, Àlvar Llompart, i el director de l'Institut d'Inversions per a la millora de Turisme, Antoni Rebassa, entre d'altres arrestats. Rebassa i Llompart s'han acollit al dret de no declarar, segons informaren fonts jurídiques.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb