URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La pèrdua d'una subvenció més

Alternativa | 06 Març, 2010 07:00 | facebook.com twitter.com

La situació econòmica de l’Ajuntament  està arribant a una situació límit. Son nombrosos els particulars, empreses  i associacions que s’han dirigit a nosaltres per denunciar els impagaments de l’Ajuntament de factures i serveis realitzats ja fa un any. Cada vegada hi ha més empreses i particulars que no volen fer negocis amb l’Ajuntament  i aquest en comptes  de ser una ajuda per sortir de la crisi seguéis enfonsant encara més als ciutadans en la mateixa.

 Un exemple que resumeix aquesta situació seria com ha quedat deserta la compra d’un cotxe de policia adaptat.  Una cosa totalment increïble. Com és possible que en plena crisi ningú hagi volgut vendre un cotxe a l’Ajuntament?

Al mes de  desembre es va presentar al ple una operació de crèdit de 217.294,77 euros, amb una durada de 6 anys per finançar la inversió del centre de dia (211.438 euros) i un vehicle per a la policia local (5.856 euros). Donada la pèssima situació econòmica de l’Ajuntament es va arribar a aquesta situació de tenir que demanar un crèdit per comprar un cotxe, es tractava d’aprofitar una subvenció de la Conselleria d’Interior del govern balear per a l’adquisició d’un vehicle adaptat per a la policia local (el 90 % de l’import dels vehicles (cotxes i furgons) a subvencionar, fins a un import màxim 18.900 euros per vehicle subvencionat).

Una vegada aprovat, al ple, el credit de 5.856 euros de l’Ajuntament per finançar la resta del cost del cotxe i convocada la compra del vehicle adaptat a la policia local, amb procediment negociat (sense publicitat); sol·licitant ofertes a tres empreses,  cap ni una d’aquestes empreses ha presentat cap oferta a la contractació i  a la Junta de Govern del 5 de gener es va decalrar deserta la mateixa contractació perdent la subvenció.

Per coses com aquesta resulta incomprensible que no s'aprovés la nostra moció del passat dijous demanant.

.- Reduir les dedicacions exclusives del govern municipal (actualment 5 i una del 70%) a tres.

.- Realitzar un pla urgent de pagament als proveïdors, empreses, associacions i particulars en el termini més breu possible.

.- Complir l'acord d'aquest ple de Setembre de 2008 i realitzar un pla d'austeritat amb la participació de tots els grups polítics.

 

Igual a de venir el rei a solucionar la crisi de Pollença (el jueves).

 


 

Comentaris

Ichigo

Espanya, el pitjor dels països europeus.

Ichigo | 09/03/2010, 10:22

Així de clar. Tots els espanyols pagam les mateixes mariconades polítiques perquè ells (els polítics) gaudeixin de la vida. I per tant em pareix malament (del tot) continuar sent ciutadans espanyols, a més de sent ciutadans de l'UE, dels que subvencionen una creu d'acussacions falses i altres mariconades polítiques.

Un mes de Pollença

Re: La pèrdua d'una subvenció més

Un mes de Pollença | 07/03/2010, 16:13

La situació economica d'aquest ajuntament, a dia d'avui nomes te una sol·lució, que els proveidors i acreditors, instin un concurs forços d'acreditadors, amb totes les seves consequiencies.

Alternativa per Pollença

Amb aquesta UM no podem ni volem participar".

Alternativa per Pollença | 06/03/2010, 17:54

UM ha de reflexionar.

Al DdB Entesa per Mallorca ha decidit que Mateu Crespí renunciï a la seva acta de diputat per Unió Mallorquina. Així ho ha resolt aquest matí la formació nacionalista a Vilafranca, després d'una setmana d'analitzar la situació i de contactes amb totes les formacions polítiques.

El president d'Entesa, Biel Huguet, ha assenyalat que "ara amb calma, hem analitzat els contactes i hem arribat a la conclusió que Mateu Crespí renunciï a la seva acta". Huguet ha afegit que li sap "malament, però ara no es donaven les circumstàncies adequades. Amb aquesta UM no podem ni volem participar".Entesa per Mallorca ha decidit que Mateu Crespí renunciï a la seva acta de diputat per Unió Mallorquina. Així ho ha resolt aquest matí la formació nacionalista a Vilafranca, després d'una setmana d'analitzar la situació i de contactes amb totes les formacions polítiques.

El president d'Entesa, Biel Huguet, ha assenyalat que "ara amb calma, hem analitzat els contactes i hem arribat a la conclusió que Mateu Crespí renunciï a la seva acta". Huguet ha afegit que li sap "malament, però ara no es donaven les circumstàncies adequades. Amb aquesta UM no podem ni volem participar".

Alternativa per Pollença

Re: La pèrdua d'una subvenció més

Alternativa per Pollença | 06/03/2010, 17:22

També us voliam informar que si no hi ha res nou demà donaran d'alta a José "to heavy" que ara haurà de fer més bonda.

Alternativa per Pollença

Re: La pèrdua d'una subvenció més

Alternativa per Pollença | 06/03/2010, 17:16

Avui ens han informat que en Biel Perelló es troba ingressat a l'hospital d'Inca. Avui encara es troba a la unitat de "crítics" però no passeu pena ens han informat que es troba bé, ha estat una arritmia.
Esperam que es trobi bé el més aviat possible i que el títol de crític sigui pel seu caràcter i no pel seu estat.

Pepe

Re: La pèrdua d'una subvenció més

Pepe | 06/03/2010, 16:13

Hola Biel.
El tema aquest de tots els solars que s'han d'expropiar és molt greu. Esperam que es faci una reunió només per aquest tema i saber exactament de quants de solars parlam, quina quantitat i quines possibles solucions hi ha.

biel

TASSA I MITGE

biel | 06/03/2010, 11:22

He quedat en los cabells drets,cunat he llexit la noticia la Punt Informatiu de que l'Ajuntamnetencara de 1'6 milions als propietaris de solarsDond treuran el doblers?.SE tornaran embarcá en prestecs?.Per lo que veix no em sortirem en la vida.I hara volen comprar el propietaris del solars deixanlos fer qualque edificació en els solars.Es una vergonya.Es deplrable que desde que esva aprova el PGOU de 1991,no sagui fet res,pero aixo sí l'rruina del Auditari va endevant.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb