URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

No escarmenten (Festival 1).

Alternativa | 05 Març, 2010 07:00 | facebook.com twitter.com

Al darrer ple es va rebutjar pels vots en contra d'UM-UNPI, PSOE, PSM i PP-UMP, la nostra moció que demanava la realització d'una auditoria interna dels comptes del Festival Internacional de Música de Pollença. Com vam comentar  aquest punt el batle va perdre els nerviós i es va dedicar fonamentalment a insultar donat un lamentable espectacle.

En primer lloc volem deixar clar que fa molt de temps que a Alternativa hem denunciat la situació il·legal dels comptes del  festival i hem demanat la seva regularització. Primer el vam fer de manera interna, fa pràcticament dos anys, i després hem reiterat aquesta petició a comissions, al·legacions i plens. La darrera vegada al ple del mes passat quan encara no havia esclatat l’operació voltor ( demà publicarem un detallat resum d'aquestes peticions). Fins ara la única resposta per part de l’equip de govern a la nostra petició de compliment de la llei era que creaven una ombra de dubtes sobre el Festival, quan realment els responsables d’aquesta ombra de dubtes sobre el Festival són ells, al no aplicar els criteris de control de les despeses públiques que marca la llei.

 

Tant l’anterior interventor com l’actual han denunciat les irregularitats comptables del Festival i han demanat la seva regularització a nombrosos informes. Petició que també ha fet la Sindicatura de Comptes. El  senyor batle que se l’ompli la boca quan diu defensar sempre als TÈCNICS DE LA CASA durant dos anys no els ha fet cap cas. Fa dos anys a la Comissió on vam descobrir les il·legalitats comptables del Festival el batle ja va fer la mateixa promesa que al ple  i que van acceptar la resta de grups per donar-li el seu suport: que presentaria la informació dels comptes del Festival de manera completa... només va tardar un mes en canviar d’opinió i a pesar de que aquesta informació completa mai va arribar  el batle va aprovar aquells comptes incomplets del 2006 sense ficalitzar per l’interventor. Què volen amagar?

A pesar de les nostres advertències i les de l’interventor el senyor batle no només ha mantingut una il·legalitat sinó que a més ha tingut la barra de mentir, una vegada més, declarant  a la premsa que l’interventor tenia tota la documentació (Balears 10 de febrer 2010). Il·legalitats i mentides són un mal coctel per un batle i demostren com va dir el periodista  Matías Valles, després de l’esclat del cas voltor, que la possibilitat d'escarment futur és exigua. Ni el batle ni els grups que l'han donat suport sembla que hagin escarmentat. La llei està per complir-la i marca molt clarament com s'han de fiscalitzar els dobler públics, i per això hi ha un interventor de carrera a l'Ajuntament.

Podeu sentir la lectura de la moció, la nostra primera intervenci i una part de la primera intervenció del regidor PSM. La resta del debat d'aquest punt l'anirem penjant a sucesius articles

Comentaris

Pepe

Re: No escarmenten (Festival 1).

Pepe | 07/03/2010, 16:56

Hola Lluisa has llegit l'article sencer? posa que la resta del debat d'aquest punt l'anirem penjant a sucesius articles i no passis pena que analitzarem les paraules del batle. Crec que a la intervenció del batle li sobren insults i li manquen arguments.

No crec que el tema de saber que han fet amb els nostres doblers sigui una pèrdua de temps. la millor manera d'acabar amb els remors és la informació

Garci

Re: No escarmenten (Festival 1).

Garci | 06/03/2010, 18:47

És increïble que encara hi hagi gent que no vol auditar els comptes del festival tot i saber que no s'han presentat en molts d'anys, que l'interventor a dia d'avui no els ha pogut fiscalitzar i que fa anys que ens hi pegam.

Miquel Sánchez

Re: No escarmenten (Festival 1).

Miquel Sánchez | 06/03/2010, 18:37

Luisa, a un ajuntament no hi ha remors, hi ha factures i pagaments i un resultats (no cont els ingressos), Què va costà a l'Ajuntement el tercer concert de Festival ??? La recacudació del quart ? El cost del músics del segon? Luisa, encara creus que varen posar a "puesto" a n'en Pepe.

Les mans al cap tenen molt de pollencins de veure el doblers que val el festival, i el vells han de pagar perquè els hi vagin a rentar el cul.

Lluisa

Festival

Lluisa | 06/03/2010, 18:00

haurieu d'haver lincat la resposta. perque aquest pic el batle i el ple t'han posat a puesto. Ja et val.

parles d'austeritat i encarta esperes que el ple perdi temps en rumos de diaris com el den Valles.
que per cert, aixo es un poble i tot es sap.

JRV

Inflar el personal

JRV | 05/03/2010, 16:32

Inflar al personal credul i sectari, incondicional, i sigui pels interessos econòmics o simplement alimentant el fanatisme dels curts, sigui als plens o possant cara de victima, de menet degollat també es fomentar la violència i l'intolerancia.
Pepe , t'ajudarem, al manco jo, només que sigui per fer el contrari a la caverna.

Tomeu Cifre

Pintura al cotxe

Tomeu Cifre | 05/03/2010, 15:27

Del del PSM condemnam aquesta acció contra el regidor Pepe Garcia, en el que sembla agressió per motius polítics. El dret de qualsevol tendència política a expressar-se per mètodes democràtics no es pot cohartar amb aquests mètodes mafiosos.

-Joan Ramon

Ànim

-Joan Ramon | 05/03/2010, 15:25

Una venjança no, és un acte covard i barroer, siguí per el motiu que siguí.

Salut i ànims Pepe. Gràcies per la teva valentia.

-Joan Ramon

Ànim

-Joan Ramon | 05/03/2010, 15:25

Una venjança no, és un acte covard i barroer, siguí per el motiu que siguí.

Salut i ànims Pepe. Gràcies per la teva valentia.

Pepin

A PEPE

Pepin | 05/03/2010, 15:22

Joer lo sienoto, pero a veces, en esta puta mierda de democracia pasan cosas de estas. Basta con decirte que el dia despues de las detenciones de oliver & co, icieron unas pintadas en la fachada de cal llobera y en el puente de sant jordi, pues antes de las 8'30 de mañana, ya estaban kitadas. En fin, no hay palabras.
Suerte y ánimo.
Por cierto fuista a la conferencia de Manera?

Julen Adrián

Cotxe de'n Pepe

Julen Adrián | 05/03/2010, 14:41

Estava cantat.

A mí, en 7 años i mig de regidor em van pinxar 12 rodes, totes les ratjadures possibles i van calar foc a la porta de ca meva (i de pas, a la dels veinats). Fins i tot un regidor del PP ho va bruixar pels bars del poble. La Guàrdia Civil mai no va trobar ningú...

Als regidors que no es pot comprar, ni torcer, que denuncien el que ningú gosa denunciar, que proposen el que ningú gosa proposar... els hi apliquen els "mètodes B", els que ningú no reivindicarà, però més d'un aplaudeix, a vegades en petit comité, a vegades en públic...

Serà interessant veure com reacciona el plenari i escoltar què es diu pels bars.

Una abraçada i a seguir fent la mateixa feina.
La millor forma de respondre a aquests actes de barbàrie és demostrar que no serviran per torcer la vostra voluntat, la nostra línia política; el vostre compromís amb la transformació social, l'ecologisme polític, el socialisme i totes les nostres banderes.

Salut i força.

Joan Cifre

Re: No escarmenten (Festival 1).

Joan Cifre | 05/03/2010, 14:02

Totalment d'acord!!! Això és un acte de covardia! Gràcies Pepe per l'exemple que dones dia a dia donant la cara per denunciar el que tots hauriem de denunciar!

Garci

Re: No escarmenten (Festival 1).

Garci | 05/03/2010, 12:35

És del tot rebutjable i condemnable que a una persona que l'únic que fa és intentar que es compleixi amb la legalitat li facin una cosa com aquesta.

És de covards no donar la cara, com fa en Pepe en nom d'Alternativa per Pollença, i actuar d'aquesta manera.

Miquel Sánchez

Re: No escarmenten (Festival 1).

Miquel Sánchez | 05/03/2010, 12:01

Joan Ramon és molt agosserat dir que és una venjança política, però la veritat és que en Pepe no està fent molt d'amics a cert sector de la societat pollencina

Joan Ramon

Anan bé.

Joan Ramon | 05/03/2010, 11:53

Idoi es veu el taranna d'algúns pollencins que després diran que en Pepe és un ràdical...
La honestedat es veu que no cau bé a alguns...

Salut i ànim.

Miquel Sánchez

Re: No escarmenten (Festival 1).

Miquel Sánchez | 05/03/2010, 11:46

Al cotxe d'en Pepe garcía li han tirat pintura per damunt, visca la democràcia pollencina, en Pepe en breu ferà una nota. Quedau avisats tots els components d'Alternativa per Pollença

Garci

Re: No escarmenten (Festival 1).

Garci | 05/03/2010, 09:13

El que resulta més estrany és que la resta de partits acceptin les promeses del batlle de que arreglarà el tema dels comptes del festival tal i com marca la llei. I més tenint en compte els reiterats incompliments de les promeses d'aquest home.

Si fa dos anys va prometre el mateix, perquè l'hauríem de creure ara? perquè ha sortit per la premsa el tema?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb