URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Atac vandàlic contra el nostre regidor

Alternativa | 05 Març, 2010 15:57 | facebook.com twitter.com

Des de la Coordinadora de regidors "Diògenes" i Alternativa per Pollença volem manifestar el nostre suport al company regidor Pepe García, com la més contundent repulsa a l’atac vandàlic que ha patit aquesta matinada, en trobar el seu cotxe cobert de pintura groga semblant a la que s’utilitza per pintar els guals i la calçada. L’atac s’ha produït aquesta matinada a l’aparcament del domicili particular del nostre company.

No tenim dubtes de que aquesta agressió està relacionada amb la feina política del nostre regidor. Els responsables d’aquests fets demostren la seva manca d'arguments i d’un mínim de sentit democràtic; és per aquest motiu que actuen amb covardia, nocturnitat, en no conèixer altra via que la d’intimidar i agredir aquells que, com el nostre regidor, no fan més que donar la cara defensant pública i democràticament les idees d’una part dels ciutadans.

També volem dir als responsables d’aquests fets que no creguin que amb actes com aquest ens intimiden. Ni torçaran la nostra voluntat, ni canviaran la nostra línia política, al contrari, continuarem treballant amb més ganes pels ciutadans de Pollença i la resta de municipis, pels nostres programes i per les nostres idees. Aquests actes de d'estil mafiós no alteraran el nostre compromís amb la transformació social, l'ecologisme polític, el socialisme i la resta de les nostres banderes.

L’acte vandàlic ja han estat denunciat a la policia local  i esperam que s’investiguin els fets a fons i es trobi als responsables. També demanam la col·laboració dels ciutadans per tal de trobar els culpables i que ens aportin qualsevol dada que pugui ajudar.

Esperam i desitjam que en el proper ple hi hagi una declaració de condemna unànime d'aquests fets. En un sistema democràtic i a una societat avançada no es poden tolerar aquests tipus d’actituds, venguin de qui venguin.

La coordinadora Diógenes la formam actualment els segents regidors: Pepe García (Pollença, Alternativa. EU-EV), Maria Orts (Capdepera, EU-EV), Guillem Caldentey (Els Verds-Esquerra d'Artà), Conxi Peña (Els Verds-Esquerra de Son Servera), i Virginia Urdangarín (Capdepera, EU-EV).

Comentaris

Miquel Sánchez

Re: Atac vandàlic contra el nostre regidor

Miquel Sánchez | 15/03/2010, 09:16

Skins, lo siento pero el presupuesto no llega, el problema era complementar los dos colores, el rojo y el morado los de la bandera de la libertad, por otra parte el propietario del vehículo no estaba por la labor que le dejaramos el coche hecho "un cromo", sus razones tendrá.

en bosses

Re: Atac vandàlic contra el nostre regidor

en bosses | 15/03/2010, 00:12

BCNskin: vista la coherència, crec que tu vas ben fumat.

BCNskin

el coche de pepe en medio de un campo de naranjos? la bandera de ESPAÑA!! HEHAHAHEHAHAHUHAHUEHUA

BCNskin | 14/03/2010, 23:19

ahora le das un toque de "rojo" i ya tienes nuestra bandera!!

viva España!!

quote:Anim pepe aquest faixistes no podran amb nosaltres.

pues con vosotros no se pero con la cartera del alguno... hehuhohehahoeh

pues yo no creo que sea un fascista, ya que si lo fuera te lo hubiesen dejado peor.

eso en un par de críos fumaos
lo que pasa es que tiene que ser uno de derechas, así os flipais i flameáis mas paridas , estáis mal de la cabeza. hehuhohehahoeh

Antònia

Re: Atac vandàlic contra el nostre regidor

Antònia | 14/03/2010, 20:49

Ànims!! Això vol dir que feis la feina bé. Ens podran insultar, intimidar o el que vulguin però les nostres idees mai ens les podran llevar, ans al contrari, se'ns fan més fortes i necessaris. Una salutació des de Palma

JRV

ètica

JRV | 10/03/2010, 18:50

Curiossament. al meu comentari no el contesta, segueix igual tonipep

Pepe

Toni

Pepe | 10/03/2010, 18:18

Toni com podràs suposar amb un tema com aquest delictiu i denunciat estam alerta amb els comentaris que es fan i el teu comportament ha estat poc étic.

Si volies que que pensassin seriosament sobre aquest tipus d'esdeveniments els fas directament i ja està, no és tan complicat. De la manera que l'has fet simplement has perdut credibilitat.

Com han dit els companys has fet una afirmació que no és certa a aquest blog es van condemnar les pintades que van aparèixer a partir de l'operació Voltor.

A Alternativa mai hem fet cap pintada anònima no és el nostre estil. Sempre hem donat la cara i quan hem volgut dir alguna cosa en espais públics hem optat per cartells o penjar pancartes.

Miquel Sánchez

Re: Atac vandàlic contra el nostre regidor

Miquel Sánchez | 10/03/2010, 16:55

Toni, jo vaig ser el primer que vaig condemnar les pintades contra el batle que havia al Moll, es més els tinc en foto i just ha sortit a la llum la més "light" a UH.

De Ca'n Llobera em vaig assebentar desprès.

G. Caldentey

Pep-Toni-IP

G. Caldentey | 10/03/2010, 16:52

S'ha de ser curt o poca-vergonya (o totes dues coses) per xerrar d'etica (sic) (!) i d'intimidacions (!! i rede!!!!) anònimament.
Salutacions Pep-Toni-de la mateixa IP "cibercafénauta"!

Guillem Caldentey Crego
Artà

Garci

Re: Atac vandàlic contra el nostre regidor

Garci | 10/03/2010, 16:33

Toni, potser tenguis raó. Però a n'en Pepe no li han fet una simple pintada, al darrera hi havia un motiu més gran. Almenys és el que pensam. I per tant aquests tipus d'esdeveniments no han passat a cap altre pollencí.

El condemnar les pintades, supòs que no ho vares veure, però aquí mateix ens pronunciàrem contra elles en més d'un comentari.

Toni

IP

Toni | 10/03/2010, 16:19

Per cert amb els meus comentaris nomes volia que pensassiu seriament i de manera empàtica quan aquests tipus d'esdeveniments els sofreixen altres i sobretot els pollensins en tan a les pintades al nostre patrimoni amb missatges politics que ens suposen una degradacio i una despesa economica.
Normailment no vos pronunciau, en tan a valorar-ho. Com en el cas de les darreres pintades al Pont Roma o a can Llobera.

Toni

IP

Toni | 10/03/2010, 16:15

Pot ser, que no és el mateix receptar que pendre?

Garci

Re: Atac vandàlic contra el nostre regidor

Garci | 10/03/2010, 15:58

Hola IP, has de tenir en compte que el comentari de Toni-Pep, que podria estar tot dins el mateix i que insinua que lo que li ha passat a n'en Pepe és gamberrisme, pot molestar.

La IP és veu al blogger de manera molt senzilla. I si és en dos comentaris en dos minuts de diferència, seria moltíssima casualitat que no sigui de la mateixa persona.

Ara bé, supòs que s'ha mirat perquè en aquests moments la susceptibilitat és molt gran. Després d'això que ha passat i veure aquests comentaris que no feien més que intentar embullar la cosa i desviar-la del que estam convençuts, és lògic mirar una cosa tan senzilla com la IP. I al descobrir que son la mateix persona. Tu que pensaries?

Miquel Sánchez

Re: Atac vandàlic contra el nostre regidor

Miquel Sánchez | 10/03/2010, 15:49

La IP surt perquè és obligatori saber d'on venen els comentaris, si és d'una IP pública com un locutori, "ciber" això ja és un altre història, sigui o la mateixa persona seqúr que és el mateix entorn i que la intenció és la mateixa, embulla fill.

IP

toni pep

IP | 10/03/2010, 15:34

No vos sembla una manca d'etica i una intimidacio mirar la IP?
No hi ha cap comentari que falti al respecte.

He de tenir por?

per cert sabeu que són els locutoris i els cibercafès?

JRV

xines

JRV | 09/03/2010, 18:31

Es veu que això de tolerancia, respecte per les opinions i idees d'altri, llibertat, dignitat,integritat, honestetat, en TONIPEP no ho enten, i tal volta es veuria beneficiat fent l'esforç per assumir aquests conceptes.
Proveu, per favor.

Miquel Sánchez

Re: Atac vandàlic contra el nostre regidor

Miquel Sánchez | 09/03/2010, 16:23

"La IP no engaña", sembla l'eslogan d'una campanya de publicitat

Pepe

Re: Atac vandàlic contra el nostre regidor

Pepe | 09/03/2010, 16:12

Toni i Pep que sou la mateixa persona, us deman una mica de respecte. Si pensau que això només ha estat un acte de gamberrisme, el posau l'argumentau a un comentari i ja està. Però no us intenteu fer passar per dues persones diferents per donar la impressió de que aquest fet és només un més dels actes de gamberrisme que es donen a Pollença.

Un gamberro no ve de matinada entre setmana a Gotmar amb un bon poal de pintura groga entra en un aparcament privat i ataca només un cotxe.

No el vull donar ni més ni menys importància, però ha estat un acte d'intimidació a un representant d'una part de la ciutadania.

Joan

Covards

Joan | 09/03/2010, 15:05

Molta por deu fer el regidor d'Alternativa, quan li han d'anar a tocar els nasos d'amagat.
Això a més de mala llet i una actitud ilegal, demostra la vovardia dels autors.

Salut

pep

Desastres

pep | 09/03/2010, 12:28

A mi m'han retxat el cotxe de banda a banda. Estic rabios

Toni

Gamberrisme

Toni | 09/03/2010, 12:26

El gamberrisme es un problema que es dona massa sovint al nostre poble. Fa 2 anys cremaren 2 cotxes, enguany un contenidor. Pintades arreu del nostre patrimoni. del pont roma a base de netetjades prest no enquedarà res. façanes públiques i particulars...

I ara el cotxe d'en Pepe.
No se on arribarem

Ichigo

Si fos South Park...

Ichigo | 09/03/2010, 10:26

Si això semblés South Park, diriem:
"Déu meu, han espatllat u cotxo de Pepe. FIIS DE PUTAAAAA!"

Marivi Vanlosnovios

Re: Atac vandàlic contra el nostre regidor

Marivi Vanlosnovios | 08/03/2010, 16:52

Són Una Màfia

Pepe

Re: Atac vandàlic contra el nostre regidor

Pepe | 08/03/2010, 15:01

Molt de curtó i pocs arguments són una mala mescla.
Gràcies

Sebastiano Rossi

Solidarietà

Sebastiano Rossi | 08/03/2010, 12:02

Non sei solo!

Endavant!

Qui fa la feina bruta

Endavant! | 08/03/2010, 09:35

Jo, Miquel, diria, més aviat:
"Son fachas, son nazis, son facistas, y son salvapatrias y tontos del culo."

Miquel Sánchez

Re: Atac vandàlic contra el nostre regidor

Miquel Sánchez | 08/03/2010, 08:54

Hola, no os equivoquéis, no son fachas, no son nazis y tampoco son facistas.

Son salvapatrias y tontos del culo.

Jesús Barrasa

Suport des de Menorca

Jesús Barrasa | 08/03/2010, 08:49

Tens tot el suport i solidaritat des d’Esquerra de Menorca – Esquerra Unida. Atacs com aquest demostren que estàs en el bon camí.
Salut i endavant.

Pepe

Re: Atac vandàlic contra el nostre regidor

Pepe | 07/03/2010, 23:15

Gràcies pel vostre suport que és el que ens fa continuar. Dilluns i una nova setmana per continuar amb la nostra feina, amb arguments i dades.

GUILLERMO ROMERO

SOLIDARIDAD CON EL COMPAÑERO DE IU

GUILLERMO ROMERO | 07/03/2010, 21:18

SOLIDARIDAD CON EL COMPAÑERO DE IU, Y EN CONJUNTO CON LA CLASE TRABAJADORA QUE LUCHAMOS POR UN MUNDO MEJOR, Y QUE NO NOS ACAHANTAREMOS CONTRA LOS ACTOS VANDALICOS DE LOS FASZOIDES

Elisa Romero

ATAQUE VANDALICO

Elisa Romero | 07/03/2010, 20:43

No podrán con nuestras ideas, esas no pueden mancharlas , ni pintarlas, estos fachas no podrán terminar tan facilmente como lo hicieron en su día con nosotros.
MUCHO ANIMO, ESPERO QUE ESTOS MENSAJES TE DEN UN POCO DE CALOR!SALUD

Grego

Atac vandalic

Grego | 07/03/2010, 20:42

Todo el apoyo y el animo para el compañero Pepe.

Juanmi-Concejal EM-EU del Castell

Atac Vandalic

Juanmi-Concejal EM-EU del Castell | 07/03/2010, 18:25

Desde Esquerra de Menorca-Esquerra Unida, toda la solidaridad y apoyo.

Salut

Pepe

Re: Atac vandàlic contra el nostre regidor

Pepe | 07/03/2010, 16:59

Una vegada més gràcies.
Fets com aquest aconsegueixen tot el contrari del que pretenen. Avui a Alternativa som més que el divendres.

Joan Ramon

Una abraçada

Joan Ramon | 07/03/2010, 09:21

Senzillament, aquestes pràctiques delictives se que no t'aturaran, sinó que t'encoratjaran encarà més. Per altre banda vull aprofitar per donar-te l'enhorabona i les gràcies per la teva Valentia.

Salut i branca

Sergio.

Cobardes.

Sergio. | 06/03/2010, 21:23

Querido Pepe todo el apoyo y la solidaridad que sean necesarios en unos momentos como estos que siempre son duros. A tu disposición compañero para lo que precises.

jdt

Re: Atac vandàlic contra el nostre regidor

jdt | 06/03/2010, 19:35

pepe,tens tot el meu suport,
ENDAVANT.
a n´aquest poble se haurian de manifestar com varen fer a Palma.i possiblement las cosas canviarian un poc.

Juan Hernández

Ataque vandálico

Juan Hernández | 06/03/2010, 17:50

Seguramente te conozco pero tendría que ver tu rostro para,seguramente identificarte,ya que nos tenemos que haber visto en alguna asamblea.De todos modos estoy de acuerdo con el apoyo que te brindan los compañeros y mis ánimos por no "tirar la toalla".Estaremos contigo en la lucha por otra sociedad más justa e igualitaria.

Pepe

Re: Atac vandàlic contra el nostre regidor

Pepe | 06/03/2010, 16:11

Moltes gràcies de nou a tots pel vostre suport i anim, també he rebut nombroses telefonades al mateix sentit. Entre altres la portaveu del PSOE local i el secretari d'ERC a Pollença també m'han mostrat el seu suport i la seva solidatitat.
Esper que de tot això la gent que ha participat de qualque manera a aquest acte faci l'aprenentatge corresponent. Accions com aquesta ens donen més força i ens uneixen més per seguir lluitant.
Gràcies, salut i alegria.

Grup de joves per la refundació de la Joventut Comunista

Màxim recolzament. CAP ATAC SENSE RESPOSTA

Grup de joves per la refundació de la Joventut Comunista | 06/03/2010, 14:44

Màxim recolzament. CAP ATAC SENSE RESPOSTA. EN CAS D´INICIATIVA HO VOLEM SABER DELS PRIMERS!! TOT EL RECOLZAMENT!!

Grup de joves per la refundació de la Joventut Comunista.

Nota: Ara fa uns tres anys d´aquell cap de setmana fatídic de sabotatges, pallises i bombes, quan varen agredir dos militants de la CGT, a mes varen segellar el local de la CGT el vespre abans d´un acte sobre Euskal Herria, per despres, al dia següent a les 7 del mati, en ple carrer, dos motoristes llançaren una bomba en front de la seu de la CGT. Quan aquesta gentusa es junta per fer "conferencies" les drogues i les proclames dels dirigents dels feixistas fan dels asistents una bomba de rellotjeria, cometent atacs planificats o no planificats

Biel

Endavant!

Biel | 06/03/2010, 14:11

Pepe, jo també me vull sumar a les mostres de suport cap a tu i de rebuig a aquest acte... que no fa més que reafirmar que a Pollença estau fent una feina extraordinària!

Una abraçada,
Biel (Inca)

Jaime

Saludo solidario

Jaime | 06/03/2010, 12:30

Me solidarizo con el compañero Pepe, te envío un saludos y un fuerte abrazo, contigo hasta el final.
Animo y fuerza.

Biel

Cobarts

Biel | 06/03/2010, 11:31

Animo compañero,que quien lo ha hecho no quedará impune,esto demuestra el nerviosismo que hay en algunos sectores y lo cobardes que demuestran ser.No son capaces de decirlo democraticamente con palabras y dialogo,lo tienen que hacer a escondidas y amparandose en la oscuridad.¿Animo!Estoy contigo.

ERNESTO BALETTO-RESPONSABLE SOLIDARIDAD INTERNACIONAL EZQUERRA UNIDA ISALAS BALEARES

Solidaridad con PEPE Y FLIA -aLTERNATIVA POR POLLENSA

ERNESTO BALETTO-RESPONSABLE SOLIDARIDAD INTERNACIONAL EZQUERRA UNIDA ISALAS BALEARES | 06/03/2010, 10:40

DESDE MI RESPONSABILIDAD EN LA SECRETARIA DE SOLIDARIDAD INTERNACIONAL EN EU -BALEARES ME SOLIDARIZO DE FORMA ROTUNDA CONTIGO Y TU FAMILIA Y CONDENO DE MANERA ENERGICA Y ACTIVA A LOS PERSONEROS, REPRESENTANTES DE LA CORRUPCIÓN, ESPECULACIÓN Y ACCIONAR COHERCITIVO Y FASCISTA.
A LA DERECHA IDEOLOGICA Y POLITICA NO SE LOS LLAMA GANBERROS, A LOS AMANTES DE LA IMPUNIDAD NOCTURNA NO SE LOS LLAMA ALUMNO DESPECHADO.
ESTO SOLO TIENE UN NOMBRE: REACCIÓN DE AMEDRENTAMIENTO AL TRABAJO IMPLACABLE DE UN CONSEJAL Y UNA ORGANIZACION EN LUCHA DE CONSTANTE DENUNCIA A LA CORRUPCIÓN Y A LOS MAFIOSOS DE TURNO.

SALUD

Josean M. Ezquerra

Ninguna Agresion sin Respuesta

Josean M. Ezquerra | 06/03/2010, 09:30

Saludos solidarios y revolucionarios desde Palma, cuanta con nosotros para realizar cualquier accion de protesta publica en contra de las agresiones fascistas y el acoso contra tu persona y contra tus ideas que tambien son las nuestras.
Una agresion contra uno de los nuestros es una agresion contra todos.
Los cobardes siempre atacan de noche disfrazados de gamberros pero no engañan a nadie, en politica no hay casualidades.

David abril

Re: Atac vandàlic contra el nostre regidor

David abril | 06/03/2010, 09:26

Tota la solidaritat des d'EU amb el company Pepe, això us ha d'encoratjar a seguir endavant amb la costra feina, amb més força si cal. Heu incomodat el poder, i algums han perdut els papers.
Salut i coratge,

David Abril

Alfonso Corbalan, Responsable de Extension territorial de Esquerra Unida de Mallorca

Atac Vandalic

Alfonso Corbalan, Responsable de Extension territorial de Esquerra Unida de Mallorca | 06/03/2010, 08:53

Amimo y todo el apoyo para ti y tu familia. Es un acto cobarde por el trabajo que se esta realizado desde Alternativa Esquerra unida-verds en Pollença,contra el Caciquismo y el mamoneo politico,como tu comentas acaban de darte cuerda para rato.
Un Fuerte abrazo

Pepe

Re: Atac vandàlic contra el nostre regidor

Pepe | 06/03/2010, 08:28

Moltes gràcies a tots pel vostre suport i ànims , si preteniam intimidar-nos han aconseguit just tot el contrari.
Seguirem amb més força, amb la força que deia Unamuno:
"contra la razón de la fuerza con la fuerza de la razón".

PSOE POLLENÇA

Condemna total

PSOE POLLENÇA | 06/03/2010, 08:26

Bon dia, des de l'Agrupació Socialista de Pollença, condemnam aquest acte covard i miserable i donam suport al regidor Pepe Garcia.

Bel Comes (Entesa sa Pobla)

Re: Atac vandàlic contra el nostre regidor

Bel Comes (Entesa sa Pobla) | 06/03/2010, 06:31

Ànims Pepe i a seguir lluitant per Pollença. Que ningú fos faci callar!

guillem ramis

coratge, Pepe

guillem ramis | 05/03/2010, 23:23

amb l'atac ens confirmen que anem bé. no tenen respostes ni arguments per fer front als teus raonaments. ens poden perseguir, agredir i fer mal, es el que saben fer i es el que sempre ha fet el feixisme amb els seus adversaris, però a més injusticies i més abusos, més raóns d'essér ens donen.
coratge i endavant. una abraçada. Guillem Ramis

santiago

Animos amigo!

santiago | 05/03/2010, 22:09

Alguien esta muy nervioso por Pollença... Alguien es capaz de exteriorizar su nerviosismo de esta manera tan estupida y barriobajera. A alguien le duele, les molestia, le incordia el buen trabajo que haces.
El tiempo siempre pone a cada uno en su sitio, asi que tranquilo, muchos animos y que no decaiga el trabajo bien hecho, honrado y trasparente de Alternativa.
Quiero ver una condena de este acto en el proximo pleno y espero y deseo que esta cuente con el apoyo de la totalidad del pleno.

en bosses

Re: Atac vandàlic contra el nostre regidor

en bosses | 05/03/2010, 21:44

Me sap molt de greu Pepe, desgraciadament he ha gent així. No només és que no tinguin arguments i que hi hagi molts de nirvis, és que se comencen a veure sense sortida i fan servir als que fan de ca per intentar trobar forat.
Sens dubta és molt trist que quan un polític lluita perquè altres no robin els doblers de tots, li apliquin aquestes venjances personals.
Ànims!

Toñi

Re: Atac vandàlic contra el nostre regidor

Toñi | 05/03/2010, 21:37

Acabo de ver el bloc y me he quedado de piedra. Pepe, muchos ánimos y fuerza, que no te va a faltar. Estoy con Joan: sólo demuestra que hay gente que está muy nerviosa con tu gestión, y que lo único que pueden hacer es un acto tan detestable y reprobable. Un beso muy grande.

YellowPaint, busca en el diccionario dos palabras: linchar e insultar, porque me parece que no tienes ni idea de lo que significan.

YellowPaint

UFFFF!!

YellowPaint | 05/03/2010, 21:08

En este blog o amen amen o te linchan!! Cuidado con los comentarios colegas!! que aqui insultan!!! Pues ya me podeis apuntar a los despechados!!

Indignació

Re: Atac vandàlic contra el nostre regidor

Indignació | 05/03/2010, 21:03

Que trist que aquest/s impresentable/s no tengui/n més arguments que un pot de pintura que ni tant sols saben com s'ha d'emprar.
A n'aquest poble nostre encara queden representants de l'home de cromanyò, i que em perdoni aquest pobre home per la comparança.

Peter of de Tip

Pink panter

Peter of de Tip | 05/03/2010, 20:48

Elemental querido watsson. En Pepe no te alumnes "despechados", ni molesta als veinats, i si hagués estat un "gamberro" les possibilitats segons la llei de Murphy te hagués tocat a tú YelowPaint. Però sempre cau bé un comentari ingenuu.

Pepe

Re: Atac vandàlic contra el nostre regidor

Pepe | 05/03/2010, 20:42

Un gamberro no viene hasta Gotmar y pinta sólo mi coche, no vivo en un sitio que pasé mucha gente. No tengo ningún conflicto con ningún vecino ni con ningún alumno, y si que los tengo y he tenido por mi actividad política. Y hay una cosa que se llama "intuición" y que no tienen sólo las mujeres.

Tu comentario me recuerda a esos que delante de la víctima todavía dicen "algo habrá hecho". Triste.

YellowPaint

faixistes???

YellowPaint | 05/03/2010, 20:14

Y porque no ha sido un alumno despechado o un vecino molesto o simplemente un gamberro?

Joan

Atac vandàlic

Joan | 05/03/2010, 18:41

Ànims Pepe, qui hagi fet això no fa mes que demostrar el seu nerviosisme i posa en valor la teva feina a l'Ajuntament.

Tens tota la solidaritat de la gent honrada de Pollença i de Mallorca.

Ànims i Endavant !

Pepe

Re: Atac vandàlic contra el nostre regidor

Pepe | 05/03/2010, 18:05

Gràcies a tots pel vostre suport. A més del regidor i portaveu del PSM també he rebut el suport via telefònica del batle i del portaveu del PP-UMP. Es veu que els que han fet aquest acte no saben massa del que siginifica antropològicament ser "maño". M'han donat corda per anys.

Manolo

Atac vandalic

Manolo | 05/03/2010, 16:59

Anim pepe aquest faixistes no podran amb nosaltres

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb