URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Abril de República VII

Alternativa | 05 Abril, 2010 17:00 | facebook.com twitter.com

Iniciativa Ciutadana per Pollença, com cada any, organitza el cicle d'actes commemoratius de la Segona República. Volem agrair la dedicació d'aquest col·lectiu en l'organització d'aquests actes dels quals hem col·laborat alguns anys.

Ja sigui en la organització o no, des d'Alternativa per Pollença sempre donarem suport i participarem en uns actes més que necessaris per a la recuperació de la memòria històrica del nostre poble.

Iniciativa Ciutadana ens demana que facem publicitat i difonguem el cartell i els actes, cosa que farem sense dubtar des del nostre sentiment republicà, demanant també nosaltres que totes les persones que ho sentin, difonguin també els actes de l'"Abril de República".

Ens veurem al primer acte:

Divendres 9, 20.30h. Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya.

Xerrada

Miguel Hernández: un poeta en guerra.

A càrrec de María Antonia Valdivielso (Toñi).

 

 

Comentaris

Del DM.

2.000 viviendas en Vallgornera.

Del DM. | 07/04/2010, 17:55

Especulación,gran capital y latrocinio internacional han transformado una isla que era un paraíso natural en un Basural de los Horrores al que la miopía hotelera llama "Excelencia turística"

Del DM.

2.000 viviendas en Vallgornera.

Del DM. | 06/04/2010, 21:47

El cambio climático es una declaración de guerra del planeta Tierra a la Humanidad.

Del DM.

2.000 viviendas en Vallgornera.

Del DM. | 06/04/2010, 21:09

Muy pronto toda Mallorca olerá a cloaca.

Del DM.

2.000 viviendas en Vallgornera.

Del DM. | 06/04/2010, 20:55

Lo de la foto es un agresivo e ilegal urbanismo que va en contra de los Derechos Humanos y en contra de los Derechos de la Biodiversidad,tan importantes o más que los Humanos.

Del DM.

2.000 viviendas en Vallgornera.

Del DM. | 06/04/2010, 20:22

Los enemigos de Dios destruyen Mallorca sin que desde el púlpito de las Iglesias se levante ninguna voz en contra.

Del DM.

2.000 viviendas en Vallgornera.

Del DM. | 06/04/2010, 20:10

Los que urbanizan Mallorca son los mismos que derriban casas en El Cabanyal.

Del DM.

2.000 viviendas en Vallgornera.

Del DM. | 06/04/2010, 17:59

Urbanizaciones y turismo residencial comportan,significan expropiaciones injustas para la gente de toda la vida de Mallorca.Para que los extranjeros puedan tener una propiedad en Mallorca estamos quitando sus propiedades a la gente de toda la vida de Mallorca.

Del DM.

2.000 viviendas en Vallgornera.

Del DM. | 06/04/2010, 17:23

Colocan radares en la costa para protegernos de una hipotética invasión y la invasión de Vallgornera no hay quién pueda pararla democráticamente.El enemigo no vendrá de allende los mares por la sencilla razón que lo tenemos metido en las instituciones,partidos políticos y ayuntamientos de esta isla.

JRV

Gestió mediambiental

JRV | 06/04/2010, 10:36

El passat 23 de març, tingué lloc a la seu de CC.OO. de Palma, una "Jornada sobre la gestió Mediambiental i Preventiva de Residus i Productes Tòxics".
Dins la linia del sindicat de involucrar-se en qualsevol questió que afecti la qualitat de vida i futur de la societat espanyola (fugint dels tòpics frivols dels que es consideren " mes que" els treballadors" i menyspreen els sindicats de clase).
Hi participaren, entre altres persones de relleu en la questió, Antonio Vercher, fiscal de Medi Ambient del Tribunal Suprem, que va descriure la Memoria de la Fiscalia de M. Ambient dels darrers anys, en que és veu que l'activitat represora dels delictes mediambientals va en augment. Que dita fiscalia, i segons el capítol III de la llei contra els delictes contra els recursos naturals i el medi ambient, son perfectament vàlides les denuncies anònimes dels ciutadans(Codi Penal),
Per la seva part, Jaume Canals, Geogràf i educador mediambiental del GOB, llegi també una memoria, d'on resulta que els municipis de Mallorca on és recicla mes son, per aquest ordre, Puigpunyent, Esporles ( 70% !!), Bunyola, Mancomunidad del Raiguer, Fornalutx...
Que la familia March, tan pintorescament "sensible" amb el medi ambient, es co-propietaria de la Incineradora de Son Reus, i altres a l'estat espanyol, bon negoci, en règim de Monopoli a Mallorca, i antítesi del que és el reciclatge.
Que els contenidors marrons, per a matèria orgànica, son practicament inexistents a Mallorca, el que és un frau al vertader reciclatge.
Que no hi ha un Pla Director real per als residus perillosos.
Que es produeixen degut a aquesta situació, el volum de 800 kg. de residus per persona i any, quan a altres paisos mes concienciats la quantitat és de 160 kg, al centre d'Europa...
I tantes altres dades i mesures que ens indiquen el lluny que estem del vertader reciclatge. Aquest és el camp "abonat", i no precissament amb compost, perque empresas de gran envergadura, com ACS, Ferrovial, FCC, Suez, etc. sempre aprop del poder polític per motiu del guany fàcil, no siguin favorables al reciclatge, i el substitueixen per simplement "canviar els fems de lloc", que és la realitat. Situació que és semblant a l'aigua potable i a la seva depuració (cicle de l'aigua
Molt interessant, molta informació, i poc, nula presencia de politics que tenen molt (tot?) per aprendre si volen servir realment al comú..

Garci

Re: Abril de República VII

Garci | 05/04/2010, 20:01

Us recoman que no vos perdeu la xerrada de na Toñi. Fa uns anys va xerrar sobre els escriptors durat la República i va ser genial. Ara li toca al "poeta del poble". Estic convençut que no ens defraudarà.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb