URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

L'ajuntament paralitzat.

Alternativa | 13 Abril, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

Sembla que el regidor de medi ambient, en Juanjo Mir no té cap  fotografia per substituir la d'en Jaume Plomer a la pàgina de medi ambient. O simplement és que la seva velocitat per fer canvis mínims com aquest és la mateixa que té per fer els pressupost (cinc mesos de retard).

En juny del 2009 en Jaume Plomer va dimitir com regidor de Medi Ambient, nou mesos després segueix sent el regidor de medi ambient  a la pàgina web de medi ambient  on es manté la seva fotografia i la seva salutació i això que al ple de novembre ja vam recordar a l’equip de govern que havien de canviar la fotografia del regidor responsable.

El tema podria ser una simple anècdota si no fos per la paralisi de l’actual equip de govern. Actualment hi ha multitud de temes molt importants que es troben congelats i paralitzats des de fa mesos, per citar només algunes:

- L’adaptació del PGOU al PT; fa més d’un any que es va realitzar la darrera reunió i es van presentar al·legacions.

- L'aplicació de l'ordenança de l’ocupació de la via pública (que teòricament s’havia d’haver posat en marxa l’estiu passat).

- La decisió sobre l’auditori, que segons el batle s’havia de portar al ple a final de l’any passat.

- El pressupost del 2010 que ja porta cinc mesos de retard

- La decisió sobre el camí de Ternelles.

- La regularització comptable del festival que es segueix sense fer.

- La regularització de la contractació.

- El pla de mobilitat

- El catàleg de protecció dels bens patrimonials del municipi.

En definitiva un munt de temes molt importants als que fa mesos que no s’avança  a pesar de les pràcticament sis dedicacions exclusives de l’equip de govern

 Jaume Plomer etern regidor de medi ambient.

 

 

Comentaris

Alternativa per Pollença

Notícia a IB digital

Alternativa per Pollença | 14/04/2010, 20:03

L'exdirector general d'Emergències detingut és cap de servei a la Conselleria d'Interior

Joan Pol accedí a la plaça quan era alt càrrec al Govern de Matas i l'oposició denuncià que s'havia fet un concurs a mida

El relat de la denúncia feta per l'oposició la legislatura passada al Parlament es fonamentava en que, sent ell director general d'Emergències, el departament de Joan Pol contractà un curs de formació en gestió d'emergències al qual assistiren ell i el seu equip. Posteriorment, convocà un concurs públic de places de funcionari a la Conselleria d'Interior per al qual els requisits imprescindibles foren haver participat en l'esmentat curs i tenir un any d'antigüetat al departament. Pol guanyà la plaça de cap de servei. El sindicat CCOO interposà un recurs contenciós en el seu moment contra aquest procediment.

Pepe

Re: L'ajuntament paralitzat.

Pepe | 14/04/2010, 08:32

Al Jueves van dedicar una pàgina a fer acudits sobre la secció de la guàrdia civil que es dedica a posar noms a les operacions.
Per desgràcia o t'agafes el tema amb una mica d'humor o podem plegar.
Com va dir ahir a la TV CNN plus l'ex-fiscal anticorrupció Villarejo, el que posa en perill la democràcia és la corrupció ( i va al·ludir específicament al cas del PP i UM a Mallorca) i no les seves crítiques al poder judicial.

Miquel Sánchez

Re: L'ajuntament paralitzat.

Miquel Sánchez | 13/04/2010, 21:31

Aquesta nova operación es diu

"OPERACIÓN BONSAI"

Pepe

Re: L'ajuntament paralitzat.

Pepe | 13/04/2010, 19:05

Aquesta gent de fiscalia és incansable, a veure si venen reforços i començeen a fer net als municipis.

Darreres notícies

la regeneració del PP.

Darreres notícies | 13/04/2010, 17:44

Aquesta nota de premsa ja surt a algús diaris com a primicia informativa, devia ser això que et comentava el teu amic? Sembla que la regeneració del PP Balear queda una mica enforà.

La Policia Nacional ha detingut el que va ser director general de Tributs i Recaptació durant la passada legislatura presidida per Jaume Matas, Jorge Sainz de Baranda. En aquests moments, segons la informació arribada a la redacció, es troba a la seu de la Direcció Superior, segons han informat a Europa Press fonts judicials. L'arrest s'ha produït en el marc d'una nova operació oberta avui per la fiscalia anticorrupció. Dins aquesta operació ha estat registrat el despatx de Jorge Sainz de Baranda i ha estat detingut. L'exdirector general de Tributs i Recaptació és a l'actualitat un càrrec adjunt a la presidència del Partit Popular de les Illes Balears dins del nou comitè de direcció impulsat per José Ramón Bauzá. Les fonts d'informació judicials no descarten que la Fiscalia anticorrupció realitzi noves detencions al llarg d'aquest horabaixa.

Alternativa per Pollença

Segueiix el desastre a Villa Cortina.

Alternativa per Pollença | 13/04/2010, 15:17

Nova ordre de paralització contra el xalet que Alfons Cortina es fa a Formentor
L’Ajuntament de Pollença comprova que s’està fent una connexió irregular d’aigües brutes a la finca

h ttp://dbalears.cat/actualitat/Balears/nova-ordre-de-paralitzacio-contra-el-xalet-que-alfons-cortina-es-fa-a-formentor.html

Alternativa per Pollença

Re: L'ajuntament paralitzat.

Alternativa per Pollença | 13/04/2010, 09:19

Aclariment; aquest article va ser enviat al PIP no com fill directe si no com nota de premsa.

Follonero

Re: L'ajuntament paralitzat.

Follonero | 13/04/2010, 06:38

El que haurian de fer els regidors en dedicació exclusiva es baixar-se el seu sou a 600 euros i emplear la resta per pagar a la gent de prodis, per exempla. Tenen una barra que no se l'aguantan.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb