URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Tanta sort i manco mal!

Alternativa | 15 Abril, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

El nostre company d'Artà Mariano Moragues ens ha tornat a regalar un article. Ja sabeu que si voleu col·laborar ens podeu enviar l'article  a alternativaperpollenca@gmail.com

Enmig del desastre polític que està vivent la nostra comunitat, hi ha dues coses que ens han salvat d’un naufragi pitjor. Per una banda, aborrona pensar que el PP hagués guanyat les eleccions o hagués pactat amb UM altre pic en aquesta legislatura,  amb tots els lladres a lloure ens haurien fet atzanet i ens haurien esculat de bon de veres. Per altra banda, tanta sort que hi hagi aquests dos fiscals, Carrau i Horrach, que amb molta feina i valentia, han tengut el coratge i l’habilitat de destapar la claveguera, que avui fa tanta pudor.

 Francesc Antic tendrà ventura pocs mèrits, però al manco ha obert un parèntesi de neteja política i als dos fiscals els poden penjar un bon esplet de medalles i fer un monument, que el tenen més ben guanyat que els del creuer “Baleares”.

S’ha de dir també que fins aquí els de l’esquerra per ara són presumptament honests i aquest fet avui en dia dins el Govern Balear ja comença a constituir un mèrit, quan hauria de ser el normal.

José Ramón Bauzá, que es vol desmarcar del Govern de Matas i no vol mirar cap enrere, tengué la barra de dir textualment: “Matas va fer una magnifica gestió. Ell i tot el seu equip. Jo em sent orgullós del seu treball”. Idò, què vos pensàveu! Seria qüestió de donar-li les gràcies i penjar-li una bona patena a ell i quasi tot el seu equip, pel favor que ens varen fer d’administrar els nostres doblers, embutxacant-se quants pogueren. Estam ben arreglats si el pasterejador Josemón està orgullós del treball de Matas i el pren com a model; oli ens hi haurà caigut. Farà un bona colla amb Carlos Delgado.

Per altra part, també digué textualment que “no pactarà amb UM, si no se regenera”. Bons estan els de PP per donar lliçons; “s’ase deia en es porc orellut i ell en tenia set canes”.

 

No oblidam a Pau
 
 
 

 

                                                            

Comentaris

JRV

Sis Pins

JRV | 16/04/2010, 07:11

Sembla que quan ho vaig comentar fa mesos, que Globespan havia quebrat a la tardor, i el Sis Pins, Hotel Singala i molts apartaments es quedarian sensa obrir aquest estiou, qual cú pensà que anava de broma?
Com a primicia informativa, podrien treura que en C. Colon ha descubert America. Molt originals.

Alternativa per Pollença

Tancament

Alternativa per Pollença | 15/04/2010, 18:12

Ahir es va confirmar una notícia molt negativa;

L'emblemàtic hotel Sis Pins, tancat a causa de la crisi

La fallida del touroperador escocès Globe Spam, que l'any 2000 va adquirir l'establiment turístic a través de la seva filial a Espanya, Creixent, l'ha tocat de ple

h ttp://dbalears.cat/arxiu/pdf/826/15

Joan C

Re: Tanta sort i manco mal!

Joan C | 15/04/2010, 13:09

Respecte al senyor Antich hi ha una cosa que m'agrada d'ell,rarament contesta a les perguntes que li fa l'oposició aludint als casos de corrupció de la pròpia oposició. Personalment me molesta que quan al Sr Zapatero, o la Vicepresidenta De la Vega se'ls hi pregunta aper qualsevol qüestió contestan parlant de l'oposició, el sr Antich no ho fa. També sa de valorar la dificultat extrema de governar amb les condicions actuals.

Alternativa per Pollença

Re: Tanta sort i manco mal!

Alternativa per Pollença | 15/04/2010, 08:11

Mariano ens va enviar aquest article abans de la darrera operació "bonsai" on la teòrica regeneració de Bauça encara ha restat més qüestionada.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb