URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Que consti en acta.1

Alternativa | 16 Abril, 2010 06:00

A continuació teniu la la primera  part dels precs i preguntes fets al ple de gener. Alguna de les preguntes encara no ha obtengut contestació a dia d'avui. Al ple de febrer no va haver temps per preguntes i al de maç només van contestar una mínima part. De totes maneres us seguim animant a fer-nos arribar els vostres precs i preguntes a aquest blog o a alternativaperpollenca@gmail. Sempre és important que els seus silencis o fragants irregularitats constin en acta.

 

Precs:

1.- Es demana la dimissió del Regidor delegat de Serveis Sr. Ochogavía o el seu cessament per l’incompliment de la legislació en matèria de contractació pública.

2.- Es demana que s’arregli l’aparcament situat al costat de la piscina del Port de Pollença, al manco, que s’aplani un poc i que s’eliminen els sotracs.


3.- Que es comprovi si a la primer corba de la carretera que hi ha a la sortida de Pollença hi ha molt d’accidents  i, en cas afirmatiu que es demani una millora de la mateixa.


4.-
 En l’actualitat l'Ajuntament, sense cap tipus d'avís previ, ha decidit enviar els rebuts del fems i de les taules que els bars posen en els carrers als propietaris dels locals, essent aquests qui els han de repercutir als arrendataris dels locals. Un propietari ens ha comentat que s’ha trobat en la situació de que l’arrendatari va deixar el seu local sense pagar aquests rebuts i que com no havia estat avisat no va poder repercutir el mateixos a l’arrendatari. La qüestió es que va posar un recurs que encara no se l’ha contestat però si que se l’hi ha generat un recàrrec essent la seva petició que l’Ajuntament tingui en compte els fets narrats i que hauria d'haver avisat amb temps als propietaris pel que demana al  manco la retirada d’aquest recàrrec.

Preguntes.

Respon el batle 

1.- Com està la situació de la concessió del subministrament d'aigua potable a la Cala San Vicenç? El subministrament  al Port i a Pollença es porta endavant seguint les pautes tècniques del Pla Director,el qual marca els diàmetres de les canonades i preses, tipus de canonada i material de les mateixes, etc. .. així com la unificació dels diferents criteris d'actuació, qualitat de l'aigua, etc...? Sense resposta fins al dia d'avui.

2. -Es té en compte quina quantitat d'aigua potable es pensa comprar anualment de la dessaladora d'Alcúdia?

R: La quantitat d’aigua potable que es pensa comprar anualment de la dessaladora s’està negociant actualment.

3.- El Consell Insular de Mallorca, des del departament que porta el Sr. Miquel Rosselló, te una línia de subvencions o ajudes per ajudar als municipis a reduir les fuites d'aigua a la xarxa; sol·licitarà l'Ajuntament aquestes ajudes atès que també hi ha una quantitat de fuites elevada a Pollença?

 R: Si l’Ajuntament si hi pot acollir, es sol·licitarà la subvenció.

4 – S’ha realitzat la revisió que hem solicitat de la llicència de rehabilitació -ampliació d'habitatge familiar a Can Cuarassa (parcel·la 782-poligon 3)

 R: Es va tractar l’assumpte verbalment amb l’arquitecte municipal i el TAE (assessor jurídic) entenent ambdós que no hi ha problemes tècnics respecte la mateixa.

5- S’ha obert o es  va obrir cap expedient de disciplina urbanística a la parcel·la 782 del polígon 3 Ca'n Cullerassa, on havia una llicència de consolidació parcial de coberta a instal·lació agrícola (expedient 561/02), i s’han fet uns apartaments. 

 R: Sembla ser que el zelador municipal ni hi va poder entrar per aixecar la pertinent acta d’inspecció però es realitzarà el pertinent requeriment per accedir-hi.

6 - S’ha comprovat la denúncia d'unes possibles obres il·legals al polígon 3 parcel·la 268 que vam fer a l’anterior ple.  En cas afirmatiu s’ha obert el corresponent expedient d'infracció urbanística?

 R: Sí, s’ha comprovat, endemés consta una denúncia del Seprona.

Ens continuen informant que han seguit les obres.

7.- Què pensa fer el regidor d’urbanisme davant la patent manca de feina del zelador municipal?

 R:  S’han mantingut diverses reunions amb el zelador municipal per tal de millorar el servei esperant que això ajudi; si no és així es prendran decisions en conseqüència.  

"El servei" segueix sense millorar i el batle segueix sense prendre decisions. 

8.- Com es troba el tema dels aires acondicionats dels apartaments Villa Conxa?

 R: Li consta que, tal com el Regidor Sr. García ha tingut accés a l’expedient, no s’ha obert cap expedient sancionador mancant aportar documentació per obtenir el permís d’obertura definitiu.

Al ple de març encara no s'havia aportat aquesta documentació.

9.- Com es troba  l'assumpte de la llicència de l’hotel Formentor i  la urbanització?

 R: Avui tarda s’ha tingut una reunió respecte les zones verdes, assenyalant que en tot cas es podrà obtenir la llicència quan s’hagi constituït en primer terme la junta de compensació i s’hagi presentat el pertinent projecte d’urbanització podent executar-se les obres de reforma de l’hotel simultàniament a les obres d’urbanització en tot cas.

10 .- Per acord de plenari es va acordar fa mes d'un any obrir expedient d'investigació dels següents camins: Camí del coll d'en Patró i del camí del Coll de Síller (en aquest cas de recuperació). Ens agradaria saber, a banda de la tasca feta des de col·lectius ciutadans, quines aportacions a fet l'Ajuntament per tal d'aclarir la titularitat i recuperar el camí número 135, actualment amb una cadena que dificulta el pas a l'alçada de les cases de Síller i quines tasques ha fet per investigar el camí del Coll d'en Patró.

 R: És cert que no s’ha continuat amb la tramitació dels expedients d’investigació esperant donar-li un impuls; respecte el camí de Síller considera el Sr. Batle que el conveni aprovat amb la propietat per l’Ajuntament Ple resulta ser de molt difícil aplicació i s’està estudiant la possibilitat de canviar-ho. 

 Continuarà...


Avui, divendres 16, 20.30h. Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya.

Xerrada

El moviment obrer i les organitzacions llibertàries de Balears al primer terç del segle XX (1900-1931).

A càrrec de Jorge Maíz Chacón.

 

 

Comentaris

jordi

quina pena

jordi | 20/04/2010, 12:27

tot un exemple de Bambolel BCNskin, amb les seves paraules ell totsolet és possa en evidència.

Pena de projecte de persona...

BCNskin

JRV tu madre si que es kinki MARICON!

BCNskin | 20/04/2010, 11:10

La meua terra es mor i ningú vol cridar,
el poder de la sang ha segut oblidat.
la roda del sol continua girant,
la nostra tradició no es pot oblidar.

quan el falcò surcava el vents
quan la meua terra era sagrada.
verda florida en tempestas, i raigs,
en espessos boscos, era la meua terra.
Es l'hora d' alçar l'espassa i cridar,
de cridar de nou per allò que és teu.
la teu terra i tu sou u mateix
si la teua terra mor has mort tu tambè.

mierdas separatistas

viva españa!!

LA CALLE ES NUESTRA!!

JRV

BCN kinki

JRV | 20/04/2010, 07:08

Que republica? enga, dilo, a ver si lo sabes.

Alternativa per Pollença

Re: Que consti en acta.1

Alternativa per Pollença | 20/04/2010, 06:38

Secció d'humor coordinada pel Sr Josep Melià seleccionat pel senyor Serra:

“Les cadires i el poder no són el més important per UM”

turgut

Re: Que consti en acta.1

turgut | 19/04/2010, 21:56

- Arriba España!
- Eso, ponla bien arriba, pa que no moleste
(M'ha vengut al cap aquesta pintada que vaig veure a Campanet un dia)

BCNskin

Re: Que consti en acta.1

BCNskin | 19/04/2010, 21:35

a la mierda la REPUBLICA!!!

se tenia que pegar fuego el local con todos dentro.

ARRIBA ESPAÑA!!

afiliate----> www.falange.es

Alternativa per Pollença

Re: Que consti en acta.1

Alternativa per Pollença | 18/04/2010, 09:19

I segueix la publicació de les converses d'en Toni Oliver al DdM. El batle ens ha acusat de criminalitzar UM
de crear ombres, tensions...
Ara aquestes telefonades mostren la pura realitat que sempre hem denunciat. Parts i quarts i una gestió dels doblers públics com si fossin propis. Una lectura més que recomanable.

...saca a la luz el modus operandi del político de UM, que centra gran parte de su labor en hacer favores a empresarios de Pollença y a pagar facturas del Ayuntamiento, donde gobierna su amigo Joan Cerdà.

www.diariodemallorca.es/mallorca/2010/04/18/antoni-oliver-dile-inspector-turismo-yerno-toni-oliver-arreglado/562805.html

Alternativa per  Pollença

Re: Que consti en acta.1

Alternativa per Pollença | 16/04/2010, 14:10

I de nou surt el batle...

En otro ´pinchazo´, Oliver comenta con el alcalde de Pollença, Joan Cerdà, que "Roy está en negativo", y que como "ha pagado la web y todo esto", ahora le sacarán un negociado ex professo para compensarle.

Alternativa per  Pollença

Re: Que consti en acta.1

Alternativa per Pollença | 16/04/2010, 14:06

Més converses interessants de Toni Oliver al DdM. Una visió directa de la manera de fer Mallorca d'UM i del que significa ho nostro.

www.diariodemallorca.es/mallorca/2010/04/16/tejemanejes-conspiraciones-partido/562366.html

Follonero

Re: Que consti en acta.1

Follonero | 16/04/2010, 11:34

I'm Sorry, Volia dir Antoni Oliver.
La veritat és que estic bastant d'acord amb JRV en que segurament l'electorat no castigarà a UM i al PSOE pollencí com es mereixen, tot i això en Tomeu Del PP ja se frega les mans pensant en la seva propera batlia ( amb el suport de UM? ) És una pena

turgut

Re: Que consti en acta.1

turgut | 16/04/2010, 11:30

La monopolitzacio del lliure pensament i la tolerancia per part de l'esquerra es un greu error, perquè du a pensar que el que vol l'esquerra es una dictadura per imposar el seu meravellos mon.

JRV

Uniformitat

JRV | 16/04/2010, 10:58

Turgut, jo crec que la situació econòmica personal no forçossament ha de condicionar la forma de pensar i veura el mon. El progressisme i la visió humanista de la vida no veig per que hagui d'anar lligada a ser pobre o humil. Hi ha innombrables exemples des de la Illustració de gent de procedència aristòcrata, o rica que ha lluitat pels drets i avanços de les classes humils, i sobretot pel lliure pensament i la tolerància, i d'això ens hem beneficiat tots.
Per contra, ja soc bastant actiu a un sindicat de clase, i estic cansat de veura treballadors, obrers que jo calificaria de capitalistes frustrats. Però l'igualtat d'oportunitats crec que es prou motiu per lluitar, després ja és veurà quin ús en fa segons qui, la llibertat es prou motiu...

Joan

sentit Comú

Joan | 16/04/2010, 10:42

crec que treballadors n'hi ha sempre més que Burgesos,
una altre cosa és que el PSOE avui en dia representi a la clase treballadora, cosa que evidentament no fa.
Però si que penso que les polítiques del PP a balears després de tot el que s'ha vist de la passada legiuslatura, no representaven més que interessos particulars molt concrets.

Alternativa per Pollença

Re: Que consti en acta.1

Alternativa per Pollença | 16/04/2010, 09:45

M'imagin que quan dius Miquel Oliver vols dir Toni Oliver.
A una de les converses transcrites al diari Balears surt el nostre batle.

Conversa telefònica d'Antoni Oliver amb l'abonat XXX
A. Oliver.- ... Ahora le he enviado un mensaje diciéndole que cómo quiere hacer los talleres, porque los tienen que arrancar ya tío... Para hacer esto... y así ya es legal, así ya te quitas las moscas de encima, y Juan (alcalde de Pollença) no me dice nada, tío.

Garci

Re: Que consti en acta.1

Garci | 16/04/2010, 08:00

Seguint amb el tema: jo pens que molta gent que pensa ser d'esquerres es fa del PSOE i no sap que el PSOE no és d'esquerres.

Com diu Turgut, son de dretes i pensen ser "progres".

turgut

Re: Que consti en acta.1

turgut | 16/04/2010, 07:56

JRV, jo pens el contrari, molta gent que hauria de ser "de dretes" per la seva condicio economica, son d'esquerres de portes a fora, perque fa mes progre... d'aquests al PSOE n'hi ha a poalades.

JRV

eleccions

JRV | 16/04/2010, 07:28

Follonero encertat, doncs discrepo de tu en quan al resultats d'unes eleccions, el grau d'ignorància política i clientelisme de molts ciutadans i ciutadanes es elevadissim, no arribem a la folklorica Valencia, però no ens feiem enfora...A mes , molta gent que és , o hauría de ser d'esquerres per la seva condició social i econòmica, son vagos en l'exercici dels seus drets, i ni tan sols voten.
Es així, encara que sapiga greu...

Follonero

Re: Que consti en acta.1

Follonero | 16/04/2010, 07:15

Avui tant al diari de Mallorca com a L'ultima Hora surten fragments de les telefonades intervenides a Miquel Oliver, posan en evidència la forma que té UM de gestionar els diners públics.
No sé si acabaràn a la presó o no, però al menys esper que la gent mitjançant el seu vot posarà UM on es mereix.
El que hauria d'actuar arà mateix es el PSOE, però no crec que la seva manera d'actuar, al menys la de FR sigui molt diferent, aquets també rebran el seu càstic a les properes eleccions.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb