URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

No hi ha pitjor cec que aquell que no vol veure.

Alternativa | 22 Abril, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

 Avui  publicam un excel·lenta articled'en Joan Cifre. Us recordam que aquest blog està obert a tothom i que si voleu escriure un article  l'haveu d'enviar a eurxella@yahoo.es . Quan més veus diferents i més debat hi hagi millor.

No hi ha pitjor cec que aquell que no vol veure.

         És molt comú en l'ésser humà tapar-se els ulls davant les realitats que ens incomoden. Ja sigui de forma individual o col·lectiva podríem trobar mils d'exemples que farien bo el titul d'aquest article.

 

         El pare que tot i veure que els fills cada dia treuen pitjors notes o tenen comportaments antisocials es neguen a  acceptar que pot-ser tenen algun problema i prefereixen culpabilitzar als professors o als amics. La persona que es nega a reconeixer una infidelitat de la parella quan és més que evident. El pacient al qual el metge diagnostica una greu enfermetat i que es nega a acceptar-ho i per tant a seguir un tractament.Aquestes són situacions en las quals sovint les persones prefereixen no afrontar la realitat.

 

        Com a col.lectius socials i polítics també en trobam molts d'exemples, són molt evidents tots aquells que tenen a veure amb el medi ambient i l'ecologisme. Ja fa temps que es feia evident que les nostres illes no podien mantenir un model econòmic basat en la construcció il·limitada i l'especulació. S'han fet veritables desatres a nivell urbanístic i no ho hem volgut veure.

 

        A nivell mundial fa temps que es veu clarament que no podem mantenir el model energètic actual, que no podem seguir contaminant i carregant-mos el planeta a n'aquest ritme, però tot i això ens costa prendre decisions, exigir als governants que actuin  i canviar-los quan no ens fan cas.

 

        Darrerament estan sortint a la llum multitut de casos de corrupció i es senten comentaris com :”Això es veia venir”. Però la realitat és que molt pocs pics els ciutadans castiguen als partits “corruptes”. Diuen que no hi ha partits corruptes, que els corruptes són les persones, pot ser tenen raó però quan hi ha partits on un 80 % dels deus dirigents estan imputats crec que la institució ja està contaminada i ferida de mort.

 

        Tan de bo aquesta crisis i tots els casos de corrupció que tant ens indignen facin reaccionar a la nostra societat. De moment no ho han fet ni el PP ni UM, al menys amb la contundència que seria exigible. Esperem que els altres partits prenguin nota i no es limitin a mirar de treure profit electoral de les vergonyes dels corruptes. Però els que vertaderament hem de reaccionar d'una vegada per totes som els ciutadans, hem de deixar de tapar-nos el nas quan sentim mala olor, ens hem de llevar les benes dels ulls i mirar el que no volem veure. Hem d'enfrontar els problemes i tirar endavant, sols així podrem avançar cap un futur més digne.

  Genial resum al diari UH de la renovació del PP i UM, i ja no parlam dels presumptes corruptes que hi ha a les corresponents i renovades executives.
 
 

 

Comentaris

Un que passava per aquí

Re: No hi ha pitjor cec que aquell que no vol veure.

Un que passava per aquí | 22/04/2010, 16:51

A l'amic González no l'heu entès. El que diu és que troba perfecte (i per això pareix que ens ho agraeix) que governi el PP la propera legislatura: posa "perfecte, perfecte".

Per altre banda, jo li diria que no doni les gràcies a Alternativa (encara no s'ha enterat que aquest partit és diu Alternativa), les gràcies les ha de donar a la incapacitat operativa de l'equip de govern format per PSOE i UM. Ells solets han fet i desfet (sobretot desfet).

González, si els teus propòsits son uns altres i el que intentes és criticar Alternativa per fer la feina que ningú altre té els nassos de fer... si critiques un partit que no fa més que dir veritats i treure a la llum mangarrufes dels governants... si intentes que aquesta gent calli per por al PP... si penses que és millor la merda de govern actual que un possible govern del PP... si ets dels molts que pensen que millor deixar passar el temps, cobrar, callar i ja vendran les eleccions... crec que t'has equivocat, i molt, fent el teu comentari.

Fins el moment l'equip de govern és incapaç de gestionar el nostre ajuntament, sense contar amb les il·legalitats en que ha incurrit. De que tens por, del PP? a jo me faria més por que els mateixos seguissin al capdevant de tot.

Si la gent no veu la gran feina d'Alternativa...

I lo darrer, si ets d'aquests que no vol que guanyi el PP: vota Alternativa.

Pepe

Re: No hi ha pitjor cec que aquell que no vol veure.

Pepe | 22/04/2010, 16:12

Costes va atorgar l'autorització per a l'ocupació de les platges el dia 18 de març de 2010.
Els adjudicataris havien de constituir una fiança del 6% de l'importe de la rematada anual.

Miquel Sánchez

Re: No hi ha pitjor cec que aquell que no vol veure.

Miquel Sánchez | 22/04/2010, 14:21

Crec que si no li demanes el contrari, la platja no pot està ocupada abans del 1 de maig, es com una data per defecte.

Pepe

Re: No hi ha pitjor cec que aquell que no vol veure.

Pepe | 22/04/2010, 14:18

Follonero, respecte al tema de l'empresa de neteja el darrer que vaig saber és que s'havien presentat quatre empreses.
És clar que a un Ajuntament normal no es deixaria les platges sense serveis aquests dies.

Miquel Sánchez

Re: No hi ha pitjor cec que aquell que no vol veure.

Miquel Sánchez | 22/04/2010, 14:15

Follonero, molt delicat el tema de les platges, sembla que el tema són dos amics que un li deu una quantitat de doblers a un altre.

Aquest 174.000 euros que falten per cobrar estaven dins el presupost municipal, i ara falten per a pagar altres industrials als que l'Ajuntament els hi deu doblers. Hi ha un clar tracte de favor per no executar la garantia de cobrament(què supòs que es va fer al signar el contracte), ja que ara falten aquests 174.000 euros (entre altres).

Una vegada executada la garantia, si es podria mirar de com ajudar a l'Associació de Veïns per sortir del problema, però l'execució de la garantia s'ha de fer per incompliment de pagament.

Si no pagau l'IBI, fems o l'impost del cotxe, no us embarguen el compte corrent ???

Pepe

Re: No hi ha pitjor cec que aquell que no vol veure.

Pepe | 22/04/2010, 14:05

Gonzàlez, primer recordar-te que som Alternativa no EU Pollença.

Segon recordatori; que guany el PP no és cap novetat a Pollença. El PP-UMP ha guanyat a Pollença les dues darreres eleccions municipals al 2003 i al 2007.

Per què aquest comentari? Què vols que deixem de fer oposició? Què no denunciem les magarrufes i irregularitats que detectam?

Nosaltres hem fet, fem i farem la nostra feina d'oposició i després ja veurem. Cada persona és un vot i en les mans de tots està qui governarà al 2011.

Follonero

Re: No hi ha pitjor cec que aquell que no vol veure.

Follonero | 22/04/2010, 13:21

Pepe, com està el tema de l'empresa de netetja? Respecte a les platjas tot i que de moment no s'explotin fins que tornin sortir a concurs, al menys s'hauria d'exigir que estiguin netes. Sinó això pots esser una catàtrofe, si no ho és ja.

Mateu M.C.

Benes dels ulls

Mateu M.C. | 22/04/2010, 12:21

El que pasa és que si guanya el PP sera perque els ciutadans no se volen llevar la bena dels ulls...

Joan C

A AGonzàlez

Joan C | 22/04/2010, 11:20

Si el PP guanya les properes eleccions seràperque ho han decicdit els ciutadans i per la nefasta gestió d'aquest equip de govern. Es evident que el PPs'està beneficiant de la bona feina d'oposició que fa Alternativa, però no per això ha de deixar de fer-la.

A. González

EU POLLENÇA

A. González | 22/04/2010, 10:28

El que aconseguirà EU Pollença, no és que el PSOE o UM-UNPI vagin per avall, sinó que deixa terra plana i via lliure per a que el PP sigui qui mandi a les properes eleccions, i què farem? Doncs això, el que ja deia JRV, en que qui fa oposició és EU i després qui governarà serà el PP. Perfecte, perfecte

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb