URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Una realització a l'altura de la licitació (PMUS 3)

Alternativa | 21 Abril, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

Aquest divendres sopar- assemblea a can Ramon. A LES 20.30h. Per venir només havue d'avisar (alternativaperpollenca@gmail.com)

 Si el procés d’adjudicació va ser molt irregular com vam demostrar ahir, la redacció de del pla de mobilitat per part de l’empresa del nebot de na Francisca destaca pel seus incompliments del plec de condicions.  El 30 de juny de 2009 es va firmar el contracte administratiu i la durada del mateix era de vuit mesos. A més, segon el plec de condicions, s’havia d’haver exigit un lliurament inicial (Diagnòstic, propostes i seguiment) sobre la peatonalització de la primera línia del Port de Pollença. Ni s’ha lliurat a l’àrea de medi ambient cap document sobre la peatonització del Port ni evidenment el pla de mobilitat que s’havia d’haver finalitzat a final de febrer.

L’1 de setembre 2009 es va crear una comissió tècnica de seguiment de la redacció del pla de mobilitat Urbana Sostenible que havia de realitzar reunions quinzenals amb l’empresa adjudicatària, formada per l’inspector i l’oficial de circulació de la policia local, l’enginyer municipal i el tècnic de medi ambient. Aquesta comissió es va reunir en dues ocasions i no s’ha tornat a reunir des de novembre.

A l’informe fet a l’àrea de medi ambient sobre l’oferta de l'empresa del nebot de na Francisca només se li valorava en 1 punt sobre 10 en el que són millores. Aquestes millores eren la creació una pàgina web i un foro  No trobareu cap enllaç  a aquesta pàgina web i foro ni a la pàgina web de l’Ajuntament ni a la pàgina de Medi Ambient (on Jaume Plomer segueix sent el regidor).Si que hi ha un enllaç a la pàgina web del PSOE. És un pla de mobilitat sostenible de l’Ajuntament o del PSOE? 

Però ni aquestes millores s'han realitzat correctament,a la pàgina web  no trobareu disponible cap document. Mentre que el foro està pràcticament inèdit.

En principi pel que sabem l’empresa del nebot excusa l’incompliment de la seva eina en la manca de pagament per part de l’Ajuntament. Hem de recordar que  al plec de condicions (punt 8) es diu que el preu total del contracte s’abonarà una vegada presentat el projecte acabat i amb l’informe dels tècnics competents. Però al contracte administratiu  es va canviar i s’indica que s’abonarà per mensualitats, prèvia l’acreditació de les tasques realitzades amb l’informe corresponent. Però això no pot ser excusa ja que el plec de condicions té prioritat sobre el contracte, i això el diu el mateix contracte a la seva clàusula cinquena; “el contractista presta la seva conformitat al Plec de clàusules econòmic -administratives”. En definitiva no hi ha cap excusa per que l'Ajuntament no hagi dit res de l’incompliment del seu contracte pe part de Podarcis.

Aquest és el resultat del nepotisme de la portaveu del PSOE i de contractar una empresa sense cap experiència en realitzar plans de mobilitat. Però no passa res, la família segueix contenta i els nostres doblers se segueixen tudant mentre Pollença s'enfonsa.

A l'enllac teniu una presentació del Pla de Mobilitat de Manacor fet per l'empresa especialitzada Cinesi, que no va ser convidada a participar al pla de Pollença.

  Fins el final

 

 

Comentaris

Pepe

Re: Una realització a l'altura de la licitació (PMUS 3)

Pepe | 22/04/2010, 08:33

Gràcies per l'aportació, sobre les platges hi ha un bon grapat de preguntes a plantejar, encara que a nosaltres ens correspon fer les preguntes relacionades amb l'Ajutnament. Per exemple el solar municipal utilitzat per l'Associació de Veïns.
A l'Associació de Veïns hi han de ser els seus socis els que s'organitzen i mobilitzen per demanar explicacions i responsabilitats.

Tonet Pinya

My way = beatifull people capo

Tonet Pinya | 21/04/2010, 21:12

Pregunteu al "My Way" on guarden les hamaques i ombrel·les i com paguen el servei . ¡¡¡¡¡Es per a alucinar!!!!!

Pepe

Re: Una realització a l'altura de la licitació (PMUS 3)

Pepe | 21/04/2010, 14:16

Así es Hans, una vez más somos victimas del política clientelar de UM con el apoyo de los concejales del PSOE local.

Miquel Sanchez

Re: Una realització a l'altura de la licitació (PMUS 3)

Miquel Sanchez | 21/04/2010, 14:16

Per altre part, qui donarà un aval? Amb quin venciment? Perquè aquest deute té una nova data de pagament no ???

O també es fa per l'article d'en Murphy

Hans

Playas del Moll

Hans | 21/04/2010, 13:52

Que el Sr “My way” venda el local de la AAVV que no sirve a más que a jugar cartas. Que cancele su deuda con Pollença. Nadie (ni los Socios) le ha pedido de ocuparse de las playas. Incompetencia y afán de lucro llevan a estos resultados. También convenía al Sr Alcalde de tener uno de los suyos frente a la AAVV… Así se callan las reivindicaciones licitas de la gente del Moll, así se tapa lo que pedimos. Otro desastre financiero que nos toca a todos. Playas sucias sin montar, falta de pago y un futuro incierto como lo decía Manu Chao…
Si no hay dinero no se tendría que invitar a los socios a comer Arroz Brut en Muro. Que les presenten la factura “pro cápita” y se verá si vuelven a votar “My way”.
Las responsabilidades se tienen que asumir al igual que los contratos.
Desgraciadamente las Playas quedan en estado tercermundista y nos quejaremos de una mala temporada - merecida.

Pepe

Re: Una realització a l'altura de la licitació (PMUS 3)

Pepe | 21/04/2010, 11:53

Al tema de les platges una vegada més s'estan fent les coses de manera molt irregular i si no s'ha fet la il·legalitat que comentes (contractar a l'Associació quan aquesta té un deute) Miquel és per què evidentment la secretària i els serveis jurídics els van advertir que això no es podia fer.
El tema és que estam a 21 d'abril sense solucionar un problema que es coneixia des d'octubre de l'any passat.
h ttp://backend.ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/el-consistorio-rebaja-el-canon-de-las-playas-70-000-euros-debido-a-la-crisis.html

Alternativa per Pollença

Re: Una realització a l'altura de la licitació (PMUS 3)

Alternativa per Pollença | 21/04/2010, 11:42

Una foto-denúncia d'Alternativa a IB Digital:

h ttp://multimedia.ibdigital.net/foto-denuncia/societat/platges-brutes-a-pollenca-34762.html

Miquel Sánchez

Re: Una realització a l'altura de la licitació (PMUS 3)

Miquel Sánchez | 21/04/2010, 11:00

Vull dir un temps, sorry

Miquel Sánchez

Re: Una realització a l'altura de la licitació (PMUS 3)

Miquel Sánchez | 21/04/2010, 10:59

Un tens quan jo feia la contractació en la empresa on feia feina amb l'Ajuntament d'Alcudia, precisament l'aval era per no arribar a aquesta situació, l'aval es presentava al moment de la signatura del contracte per si no es podia fer efectiu el deute. Per què no es va demanar l'aval al seu moment.

Garci

Re: Una realització a l'altura de la licitació (PMUS 3)

Garci | 21/04/2010, 10:02

Miquel, segons tenc entès, la llei segueix igual. L'AAVV del Moll no pot contractar per l'ajuntament si no cancel·la el deute o si no té un aval. Segurament aquesta segona via serà la que empraran.

Miquel Sánchez

Re: Una realització a l'altura de la licitació (PMUS 3)

Miquel Sánchez | 21/04/2010, 09:16

Quan jo estudiava, per poder contractar amb l'administració pública, havies de presentar uns certificats "d'estar al dia" en Seguretat Social, Hisenda i Ajuntaments, entre altres

Si no ha canviat, L'Associació de Veïns no pot contratar amb l'Ajuntament si previament no cancel.la el deute, ara bé ni no hi va ningú Hauria platges aquest any ??? Més fets consumats i una estafa a tots el pollencins.

Ara si la llei ha canviat "me callo"

Pepe

Re: Una realització a l'altura de la licitació (PMUS 3)

Pepe | 21/04/2010, 08:39

L'equip de govern segueix sense fer la reunió promesa respecte a la problemàtica de les platges del Port.
Avui a la premsa es reco lleix que hi haurà un nou concurs públic fet a mida de l'Assocació de Veïns del Port amb una rebaixa de 70.000 euros. Segueixen amb la mateixa política que hem pogut llegir a les gravacions de l'operació voltor i que denunciam a aquest article.
Les parts i quarts sobre l'interès general.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb