URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Deixadessa. Platges del Port.

Alternativa | 23 Abril, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

A través del nostre correu i del perfil de facebook ens han fet arribar les fotografies denúncia que acompanyen aquest article. Necessitam les teves fotos, vídeos, els teus comentaris, la teva  informació dels punts negres de Pollença. aquells llocs del municipi en mal estat,degradats, bruts, oblidats, etc.  A més de publicar aquesta informació al blog, la traslladaríem a l'Ajuntament on farem feina per  trobar  solucions. Entre tots construirem una Pollença millor.

Per si no fos suficient amb el nigul de cendres volcàniques, ni amb el tancament de l'hotel sis pins,el nostre municipi ha de suportar la plaga d'un equip de govern  incompetent i paralitzatA pesar de que  el regidor de medi ambient fa un mes al ple , en resposta a una  petició nostra ens va dir que faríem una reunió per cercar solucions a la manca de servies a les platges del Port, res de res. Aquest equip de govern amb la seva deixadesa  està enfonsant el municipi. .

Mentre  l'Associació Hotelera de Pollença el 31 de març registrava una petició recordant a l'equip de govern la difícil situació que arrastren des de la temporada anterior, i que els turistes esperen gaudir de les platges amb tot els seus serveis...A la petició demanavam accelerar al màxim els tràmits per netejar i posar en marxa el servei d'explotació de les platges del Port. Demanaven que havien d'estar en marxa per les vacances de Pasqua.........

  Des de la temporada passada, quan ja es coneixien els problemes de l'Associació de Veïns del Port per gestionar les platges del Port (van deixar de pagar 174.000 euros del canon) l'equip de govern no ha estat capaç de solucionar el problema. Pel que sentim a les converses de l'operació voltor sembla que els interessa més  ajudar a empreses amigues , arreglar expedients i factures a posteriori i fer maquinacions de tot tipus poc productives pels ciutadans llevat dels mateixos i propers...

  La qüestió és que l'equip de govern va deixar passar els mesos sense informar del problema ni fer res... Per què?  Era la manera de presentar el problema tan tard què no hagués més remei que acceptar la rebaixa de cànon que demanava l'Associació de Veïns...  El problema que s'han trobat és que la seva solució barroera,també era il·legal; fer un contracte amb l'Associació quan això era impossible pel deute de la mateixa amb l'Ajuntament...

El resultat de tot aix; les platges del Port sense netejar, sense para-sols, sense hamaques i un grups de ciutadans que fan el que no fa l'Ajuntament, netegen la platja.

 Per altra part altre ciutadà ens ha enviat aquestes fotografies d'aquesta canonada al platja. Amb el comentari de que més li valdria a l'Associació deixar les platges, vendre el seu local i tornar a ser realment una Associació de Veïns.

 

 

A la continuació de l'article trobareu l'atorgament d'autoritzacions a la resta de lot, sense rebaixes.

 Costes  va atorgar  l’autorització per a l’ocupació  i l’explotació de les platges el 18 de març. Els lots que no tenin com concessionaris a l'Associació de Veïns van ser adjudicats a la Junta de Govern del 6 d'abril. 

1r.- Atorgar l’autorització del lot  platja de Formentor a Immobiliària Formentor, S.A.,  per import de 70.980,00 €/temporada 2010, import que serà incrementat segons l’augment de l’IPC estatal interanual d’acord amb l’establert a la clàusula vuitena del plec de condicions. 

 

2n.- Atorgar l’autorització del lot platges de Cala Sant Vicenç (Cala Barques (46003)  i Cala Molins (46006)) al Sr. Antoni Cerdà Cerdà,, per import de 26.000,00 €/temporada 2010, import que serà incrementat segons l’augment de l’IPC estatal interanual d’acord amb l’establert a la clàusula vuitena del plec de condicions. 

  

3r.- Atorgar l’autorització del lot Escola de Vela de la Gola a la Sra. Annika Möller, en nom i representació de Sail & Surf Pollensa SL, amb NIF B 07 590 896 per import de 38.000,00 €/temporada 2010, import que serà incrementat segons l’augment de l’IPC estatal interanual d’acord amb l’establert a la clàusula vuitena del plec de condicions. 

 

4rt.-  Atorgar l’autorització del lot piragües a la platja de Tamarells aPiragüismo GM SL.,  per import de 3.500,00 €/temporada 2010, import que serà incrementat segons l’augment de l’IPC estatal interanual d’acord amb l’establert a la clàusula vuitena del plec de condicions. 

 


 

Comentaris

Anónimo

Contaminación del mar Balear.

Anónimo | 24/04/2010, 17:27

Todas las ballenas y tiburones que entran en el mar balear mueren a los pocos minutos por la contaminación de sus aguas.

Anónimo

Cambio climático

Anónimo | 24/04/2010, 17:23

El tráfico aéreo internacional es responsable de las sequías y hambrunas que padecen 300 millones de personas en todo el mundo.

Pepe

Re: Deixadessa. Platges del Port.

Pepe | 23/04/2010, 16:52

Difícilment el PSOE farà alguna cosa Turgut, la gent que podia fer això ja ha abandonat.

Alternativa per Pollença

Re: Deixadessa. Platges del Port.

Alternativa per Pollença | 23/04/2010, 16:50

Molt interessant.
CICLE DE CONFERÈNCIES ABRIL DE REPÚBLICA.
Conferència de Vicenç Navarro.
"La importància de conèixer el passat per comprendre el present".
Demà 24 d'abril a les 12:00 h al Teatre d'Alaró

Alternativa per Pollença

El temps...

Alternativa per Pollença | 23/04/2010, 16:34

Al DBalears d'avui:
Imputat l’exbatle per la tragèdia de Son Moll
Bartomeu Alzina ha estat citat a declarar per la titular del Jutjat número 2 de Manacor el proper dia 28 de maig per presumpta prevaricació administrativa. Quan passaren els fets, les obres no tenien llicència
h ttp://dbalears.cat/actualitat/Balears/imputat-l-exbatle-per-la-tragedia-de-son-moll.html
Només les nostres companyes del col·lectiu Diògenes ,Maria Orts i Virginia Urdangarín, van denunciar al batle que no va fer complir la llei de disciplina urbanística i van reclamar la seva dimissió... Per això van ser expulsades de l'equip de govern.

Alternativa per Pollença

Convocatòria

Alternativa per Pollença | 23/04/2010, 15:28

CONCENTRACIÓ 24 D'ABRIL, A LA PLAÇA D’ESPANYA DE PALMA , A CONCENTRACIÓ 24 D'ABRIL, A LA PLAÇA D’ESPANYA DE PALMA A LES 18’30 CONTRA LA IMPUNITAT DELS CRIMS FRANQUISTES

Memòria de Mallorca se suma a la concentració prevista pel dissabte, 24 d'abril a les 18.30h. a la Plaça d'Espanya en suport a la causa de la investigació judicial dels crims franquistes i al jutge Garzón per la causa oberta contra ell per haver intentat obrir el procés.

Aquesta concentració no ha estat organitzada per Memòria de Mallorca però hi volem ser presents i donar tot el nostre suport al grup de ciutadans de Mallorca que de forma totalment espontània i popular han convocat aquesta concentració com a proposta de mobilització simultània a totes les capitals de les comunitats autònomes de l’Estat.

Memòria de Mallorca agraeix el grup de ciutadans de Mallorca l’iniciativa i l’esforç i demana la vostra assistència per a condemnar les actuacions dels tribunals respecte de les víctimes del franquisme i la màxima difusió de la convocatòria

Gràcies.

Memòria de Mallorca

turgut

Re: Deixadessa. Platges del Port.

turgut | 23/04/2010, 12:08

Per favor que el PSOE, que es l'unic que pot ara mateix aturi aquest desgavell amb que s'ha convertit Pollença i abandoni aquest govern.

joan C

Una casa de............

joan C | 23/04/2010, 11:22

Aquest ajuntament es un desastre, t'envien les taxes,com que no hi estam d'acord interposam un recurs, en lloc de contestar el recurs t'envien les taxes amb recarrec, posam una ltre recurs i ens tornen enviar les taxes amb un altra recarrec.Se'n riuen de la gent cara alta.

Garci

Re: Deixadessa. Platges del Port.

Garci | 23/04/2010, 10:30

És molt trista la realitat d'aquestes fotos.

Essent un municipi eminentment turístic, com es pot consentir no tenir les platges netes?

Jo no ho entenc.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb