URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Dedicacions exclusives.

Alternativa | 08 Maig, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

 Seguim publicant les Juntes de Govern, falta la Junta de final de febrer que no es va realitzar per manca de quòrum. Recordam que la Junta de Govern la formen; Joan Cerdà, Francisca Ramon, Martí Ochogavía, Juanjo Mir, Michel i Mª del Mar. Tots tenen dedicació exclusiva llevat d'en Juanjo Mir (que té un 70%) , però  es veu que dins la mateixa no hi ha l'obligació d'assistir a dues Juntes de Govern al mes. Qualqu coneix l'horari d'aquests regidors? Les seves obligacions?... 

L'altre dia el batle a la tertúlia va parlar de retallar despeses, ha estat el darrer del mòn en adonar-se que hi havia crisi,   i de que els ciutadans l'havien de comprendre aquesta retallada. Pensam que per predicar primer s'ha de donar exemple i com vam proposar a la nostra moció de febrer de mesures per pal·liar la crisi econòmica cal reduir les dedicacions exclusives a tres. De tot el que proposavam aquest va ser l'únic punt amb el que no era d'acord l'equip de govern i per la qual cosa van rebutjar la nostra moció.  O sigui tots ens hem de sacrificar llevat d'ells que han demostrat la seva incapacitat dia sí i dia també.

Els enllaços a les Juntes:

- Junta de Govern 16 de febrer.

- Junta de Govern de 9 de març

- A aquesta Junta es va otorgar una llicència al supermercat LIDL al polígon, i es van denegar permissos per fer castells d'arena a la platge. També es va aprovar un extrajudicail de  despeses per un valor de 54.568,54 €.

- Junta de Govern de 16 de març.

 

 

 

 

Comentaris

Garci

Re: Dedicacions exclusives.

Garci | 08/05/2010, 17:03

Com diria Pere Sampol "És que es és colmo!".

Que uns regidors amb dedicació exclussiva no vagin ni a les reunions obligatòries...

Vistes les feines que (no) fan. Per a que els pagam?

Miquel Sánchez

Re: Dedicacions exclusives.

Miquel Sánchez | 08/05/2010, 10:38

Al BOIB d'avui (08/05/2010)vengonyos informe de la SINDICATURA DE COMPTES, no per la SINDICATURA sino pel que posa l'esmentat informe, com estan els Ajuntaments i altres corporacions.

(h) ttp://boib.caib.es/pdf/2010070/mp33.pdf

Pepe

Comentari a l'article del DdB

Pepe | 08/05/2010, 08:52

Pens que més que parlar de polítics en general s'hauria de parlar dels que tenen la responsabilitat de governar que són UM i PSOE. Per la nostra part hem fet la feina que ens toca de fiscalització i hem descobert i denunciat les causes d'aquesta situació:
1.- La primera línia del Moll està sense peatonitzar per que van intentar fer-ho d'un dia per altre sense cap estudi. I després per redactar aquest estudi van fer un negociat ,dirigit a contractar una empresa del nebot de la regidora del Port que mai havia fet un pla de mobilitat. Aquesta empresa havia d'haver lliurat un document sobre la primera línia a finals de l'any passat ( a dia d'avui res de res).

2.- El local de la plaça Joan Cerdà es va fer dins la política de tractes de favor típiques d'UM(causa també del desastre de les platges), des de la constructora fins al primer concessionari. Finalment es va donar la concessió a PRODIS però el deute que té l'Ajuntament amb aquesta Associació fa que no puguin obrir.

I per acabar vull recordar que fa més d'un any que la neteja viaria la fa una empresa sense contracte i sense control.

Alternativa per Pollença

Què passa a Pollença?

Alternativa per Pollença | 08/05/2010, 08:39

Joana Melis al balears:
Què passa a Pollença?

h
ttp://dbalears.cat/actualitat/Opini%C3%B3/que-passa-a-pollen-a.html

...Parlaré més del Port de Pollença, o més ben dit, d'eu Moll, que és com els pollencins anomenen aquest lloc emblemàtic, inspiració d'artistes de tota mena i també d'escriptors. Bé idò, aquest lloc tan emblemàtic pareix que està abandonat de la mà de Déu.

Alternativa per Pollença

Uaggh

Alternativa per Pollença | 08/05/2010, 08:31

Deu ni do al DdM diuen que destrosar Formentor i La Font ens beneficia!!

"El decreto que permite las urbanizaciones sin alcantarillado desbloquea 20 proyectos
Llucmajor, Alcúdia, Pollença y Artà son los municipios que más se beneficiarán de este acuerdo, respaldado por PSOE, Bloc y UM

...Formentor, uno de los grandes caballos de batalla de los ecologistas volverá a soltar las riendas. Lo mismo podría ocurrir en la zona de La Font, que actualmente también carece de alcantarillado.

www.diariodemallorca.es/part-forana/2010/05/08/decreto-permite-urbanizaciones-alcantarillado-desbloquea-20-proyectos/568484.html

Idoi

Equip de (des)govern.

Idoi | 08/05/2010, 06:20

No deu ser que els regidors de l'equip de Govern interpreten que dedicació exclussiva significa dedicar-se només al seu benestar?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb