URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Caminant per Mallorca (LXVII). Costa de Cap de Pere.

Alternativa | 02 Maig, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

Una passejada prop de la mar per uns paratges  poc visitats i que se mantenen ben naturals. En els penya-segats nidifiquen grans quantitats d’aus, les gavines ho fan a terra amb un niu molt simple on hi dipositen tres ous.

En aquest temps ja està tot florit i és un plaer anar observant els colors i formes de cada flor.

                                                                                                                  A.R.F.V.

                                                                                                                                                                                                                                                                              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentaris

prou tancaments

al diario de Mallorca

prou tancaments | 03/05/2010, 10:25

La plataforma pro Camins Públics critica la recogida de firmas contra la declaración del centro de Pollença como BIC y recuerda que el artífice de la campaña es el propietario que ha cerrado l´Empeltada, que "siempre ha ignorado" las firmas a favor de la reapertura de la carretera vieja Lluc-Pollença.

Pepe

Re: Caminant per Mallorca (LXVII). Costa de Cap de Pere.

Pepe | 02/05/2010, 21:24

UM-PSOE no han fet res i no tenen cap intenció de fer res. Tant és que aprovin mocions que no.

Garci

Re: Caminant per Mallorca (LXVII). Costa de Cap de Pere.

Garci | 02/05/2010, 12:28

Toni, i tot això després de dos anys i mig d'haver aprovat una moció nostre (a proposta de la Plataforma)per la recuperació de l'ús públic del camí del coll d'en Patró. Això va ser el setembre de 2007 i encara no s'ha solucionat res!

A.R.F.V.

Re: Caminant per Mallorca (LXVII). Costa de Cap de Pere.

A.R.F.V. | 02/05/2010, 12:22

Ahir vaig fer el bocí del camí del coll den Patró al camí de can Romí, i trob que les coses no milloren.
Al tram de can Alordes hi ha varis tiranys degut a que la gent passa per on pot, cap organisme ha anat a definir i marcar el traçat.
Dins can Guilló tampoc s’ha condicionat res, dins l’alzinar el més còmoda és anar fora de l’antic camí, a una de les reixes que s’ha de botar hi ha fil amb pues. No està gens marcat, si qualcú no coneix el traçat, és fàcil que adreci fins les cases de can Guilló.
Fa dos anys el Consell va començar la recuperació del tram que transcorre entre les dues parets seques, ara la vegetació ho ha tornat envair tot, amés, les obres de reparació de la paret seca de dins can Guilló, deixa en males condicions la cara que dona al camí. D’on acaba el tram amb paret a cada costat fins al camí de can Romí, has de sortir com puguis.
Què fan l’Ajuntament i el Consell , apart de mals papers i gastar doblers?

Pepe

Re: Caminant per Mallorca (LXVII). Costa de Cap de Pere.

Pepe | 02/05/2010, 11:47

Molt bé aquest comunicat. Si el senyor Rafel Morro va dir que els ciutadans volen solucions que començi per donar solució a un problema que només ha creat ell i que d'una vegada obri la carretera vella de Lluc

Alternativa per Pollença

Re: Caminant per Mallorca (LXVII). Costa de Cap de Pere.

Alternativa per Pollença | 02/05/2010, 10:38

COMUNICAT DE LA PLATAFORMA PRO CAMINS PÚBLICS OBERTS.

Si bé no entrarem a valorar si Pollença ha de tenir voler que el seu centre sigui catalogat com a BIC o no, si ens ha sobtat el moviment encapçalat per el Senyor Rafel Morro Suau en contra de la catalogació d’aquest com a tal, acompanyant aquesta reivindicació amb la presentació de 500 signatures per reclamar que no és declari BIC. Al•legant que això, limitaria la feina als constructors i/o promotors com ell al centre històric. (Plantejament que si hem de dir, ens sembla demagògic vist resultats com els dels nostres veïns d’Alcúdia on la rehabilitació de cases es va veuré afavorida i augmentà la feina de construcció).

Però el que volem nosaltres com a col•lectiu que defensa la obertura dels camins públics tancats, es recordar que el senyor Morro és la persona que tanca a la finca de l’Empeltada a la carretera vella de Pollença a Lluc, ignorant els ciutadans que volem gaudir d’aquest camí públic, per tant, recordarem alguns fets:

- El nostre col•lectiu va dipositar 1.050 firmes a l’Ajuntament de Pollença i 1.100 a l’ajuntament d’Escorca al Febrer de 2006, reclamant l’obertura de la carretera vella de Pollença a Lluc, signatures de les que el senyor Morro no ha volgut fer cap cas.

- Tampoc ha fet cas d’un decret de Batlia de 25 de Maig de 2006 per l’obertura d’aquest camí.

- Tampoc feu cas de diferents excursions reivindicatives, totes elles amb la participació de centenars de persones, per reclamar la recuperació d’aquest camí públic.

- La Carretera vella de Pollença a Lluc, és inclosa dins l’inventari de béns del Consell Insular de Mallorca. BOIB núm. 187 de 18-12-2007.

- Carretera feta per la diputació Provincial a l’any 1914, amb dobles i esforç de les institucions, que ens representen a tots els ciutadans i no només al senyor Morro, malgrat a Pollença en algunes ocasions pot arribar a semblar el contrari.

Per tot això, si el senyor Morro vol defensar l’interès dels ciutadans, el primer que hauria de fer és abandonar els seu egoisme i deixar de tancar la carretera confrontant amb la seva finca, carretera que com quedà clar, és de titularitat pública.

PLATAFORMA PRO CAMINS PÚBLICS I OBERTS.

camins.balearweb.net/post/86138

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb