URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

L’anunci de la cervesa ESTRELLA DAMM.

Alternativa | 14 Maig, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

Després de veure Com Zapatero és fort amb els dèbils i dèbil amb els forts. Després de veure com Esquerra Unida de les Balears es tanca quan més necessària era... Per pura salut mental hem decidit evadir-nos un moment de tot i anar a prendre una cervesa.

Tot recordem sense cap tipus de dubte l’anunci que va fer la coneguda marca de cervesa ESTRELLA DAMM a l’illa de Formentera el passat any, l’anunci molt aconseguit tant estèticament com tècnicament, no sé si va tenir l’efecte cercat, que no era un altre que vendre cerveses, el que si va aconseguir va ser que Formentera tingués un devessall de turisme nacional que va sorprendre a tots, hotelers, oferta complementaria, etc.

Aquests dies  a Ràdio Menorca he sentit que han començat a enregistrar l’anunci d’aquest any a Menorca, platges, port de Maó, els cavalls de Sant Joan, seran el reclam d’aquesta cervesa per aquest estiu 2010, no importa dir que desprès de l’èxit del passat any a Formentera, hotelers, oferta complementària, comerç en general i fins i tot El Consell Insular de Menorca estan ben il·lusionats en emular l’èxit del passat any de la petita de les Pitiüses.

  Si tot surt bé i l’anunci torna tenir un efecte cridada cap l’illa de Menorca, estarem d’enhorabona tots, doncs podrem prescindir d’INESTUR, IBATUR i fins i tot dek FOMENT DEL TURISME, ja que just bastarà pagar-li un anunci a les Illes Balears a una coneguda marca o multinacional i tenim l’èxit assegurat, sense anar a costoses fires nacionals o internacionals, fòrums, ni “coverbos” per l’estil. Ja em veig amb un telèfon VODAFONE a la seu, amb el MISTOL al tren de Sóller o amb una capsa de preservatius CONTROL a l’illa del Colomer. Fantàstic no ???

Miguel Sánchez Vives.

 


 

Comentaris

El hijo del cura

Auditoria a la AAVV?

El hijo del cura | 16/05/2010, 09:02

Las cuentas de la AAVV, sueltan cierto tufillo,alguien tendria que entrar en el almacen de la AAVV, contar las hamacas,pedalos,concesiones a terceros, establecer como minimo una ocupación media diaria del 75%, multiplicarlo por el coste del alquiler y tachannnnn, falta un dineral... y si lo que resta lo gastamos en caramelos , arroces y tontunas se justifican las perdidas.. mientras se estan engordando las sacas de algunos (al fin y al cabo ese es el deporte nacional), pero a ver quien tiene cojones de ponerle el cascabel a MCX "My Way".

Pepe

Re: L’anunci de la cervesa ESTRELLA DAMM.

Pepe | 15/05/2010, 14:34

Bones preguntes Santiago,els socis de l'Associació les havien de fer a la seva directiva.

Maki

Groske-Cámara

Maki | 15/05/2010, 08:12

Groske i Cámara, malgrat els seus principis siguin els de l'Esquerra real, encara no s'han adonat suficientment de que els temps socials han canviat, i que també el plantejament ha de canviar. Sinó, en ves de progressar, son un llastre.

Garci

Re: L’anunci de la cervesa ESTRELLA DAMM.

Garci | 15/05/2010, 08:01

Hola Antoni.

Jo també et deman disculpes si t'he ofès. Però no és el primer cop que ens intenten "atacar" amb aquest mateix argument que has emprat tu. I l'únic que he fet ha estat parlar clar.

Esper que segueixis participant en el bloc i així l'enriquim entre tots.

Santiago

CAJA "B"???

Santiago | 14/05/2010, 21:35

Perdonar, pero a mi me llama muchísmo la atención la gran pérdida económica que dice tener la AAVV del Puerto en relación a la gestión de las playas.
¿Es posible que exista una caja B en las arcas de esta asociación?
¿Como se declara todo el dinero que se cobra a los turistas por el alquiler de las hamacas?

Antoni Llobera

DISCULPES

Antoni Llobera | 14/05/2010, 20:36

Deman disculpes perque desconeixia això de que ja no sou EU-Pollença.
Ho sento de debó.

Garci som ignorant i tu un ca de caça.

Pepe

Re: L’anunci de la cervesa ESTRELLA DAMM.

Pepe | 14/05/2010, 17:52

Hola Toni Llobera, com bé ha dit Garci, el Sr Abril no era el cap d'Alternativa per Pollença ja que aquest és un partit municipal, sobirà i independent (el pots consultar al registre del ministeri d'interior).
Jo sóc dels pocs afiliats d'EU que hi ha a l'assemblea i ara segurament em donaré de baixa.
David Abril ha dimitit precisament per no acceptar manipulacions de l'assemblea de demà. Manipulacions molt similars ales que vam publicar de la conversa d'en Toni. O sigui són polítics totalment diferents.

Alternativa per Pollença

Re: L’anunci de la cervesa ESTRELLA DAMM.

Alternativa per Pollença | 14/05/2010, 17:45

A partir d'avui en endavant, hi haurà un comptador a la part d'alt d'aquest bloc on s'indicaran els dies que passen de la data LEGAL per presentar els pressuposts, que és el dia 15 d'octubre de l'any anterior.

A diari el comptador s'anirà actualitzant fins al dia en que es presentin al plenari la proposta de pressuposts.

S'ha de tenir en compte que els pressuposts son l'eina bàsica per a funcionar, per saber que es poden gastar i per a controlar i fiscalitzar la despesa per part de l'oposició.

A dia d'avui porten 212 dies. Els anys passats han trigat gairebé un any. El temps i el marcador diran.

Alternativa per Pollença

Re: L’anunci de la cervesa ESTRELLA DAMM.

Alternativa per Pollença | 14/05/2010, 17:45

A IB digital.

Els tres corrents d'Esquerra Unida (EU) a Balears que han decidit escindir-se de la formació s'han unit i tenen la intenció de crear un nou partit, "una esquerra verda, alternativa i sobirana", un objectiu que asseguren que és el que s'havia marcat EU fa un any quan obrí un procés constituient d'un nou subjecte polític. Ara acusen al sector majoritari, liderat per Eberhard Grosske i Manolo Cámara i partidari de mantenir-se a l'estructura federal d'Izquierda Unida, d'haver romput aquest procés.

"Han pegat un cop de timó que ha frustat les expectatives", diu el comunicat conjunt de les tres corrents, llegit avui horabaixa per l'excoordinador general d'EU que dimití ahir, David Abril, juntament amb Fina Santiago, del corrent Esquerra XXI, i Xesca Mas, de l'anomenada Tercera Via que lidera Ernesto Baletto. Així les coses, demà dissabte es celebrarà l'assamblea d'EU a Mallorca que havia d'iniciar el procés constituient sense la presència d'aquesta part significativa del partit i enfrontant-se a l'escissió.

Abril ha admès que una de les principals raons per les quals aquests tres sectors, que assegura que "representen pràcticament a la meitat" d'EU, han decidit no participar en l'assamblea, és per la condició 'sine qua non' marcada pels sectors majoritaris del partit de no discutir la federalitat a IU. Sobre això Santiago ha considerat que els estatuts del partit no haurien obligar els dirigents d'EU a federar-se a IU.

La consellera d'Afers Socials del Govern ha assegurat que l'objectiu d'Esquerra XXI no és la fusió amb el PSM en un mateix partit, com els hi acusen des del sector de Grosske i Cámara, sinó afavorir una altra vegada una coalició similar al Bloc que esdevingui un tercer bloc polític per evitar el bipartidisme a les Balears entre el PSIB i el PP.

Pepe

Re: L’anunci de la cervesa ESTRELLA DAMM.

Pepe | 14/05/2010, 17:43

Quan pugi veure el contracte aquest dels 1.900 euros diari ja us informaré.

JRV

Antoni Llobera, confussió.

JRV | 14/05/2010, 17:32

Dimitir VOLUNTARIAMENT per motius IDEOLÒGIS ES PROPI DE POLITICS DEMÒCRATES HONRATS, COM HA FET DAVID ABRIL. Haver de dimitir per lladre, es propi de delincuents disfressats de politics, UMPP

JRV

AA.VV.

JRV | 14/05/2010, 17:13

Moltes gracies , Miquel Sànchez, pels comentaris i puntualitzacions de caire tècnic i legal, que permeten fer-se una idea mes objectiva de la questió de les platges i el seu gestor vitalici, la AA.VV.
No crec que el fet d'embargar el local de la AA.VV. fos motiu de preocupació de la major part dels socis, entre els que figur des de fa mes de 30 anys.
Mai havia tingut la AA.VV. locals ni bens , i no passava res, ni tampoc tenia déficit.
Segueixo pensant que les platges del Port harien de ser gestionades per l'Ajuntament o per Emser, que podria donar acollida als treballadors de les platges amb mes garantias pel lloc de feina, amb contractes indefinits.
Estic d'acord amb Hans que la gestió a l'AA.VV. no ha sigut bona, i una prova en son , com diu " els coets, petardos, 2000kg de caramelos pels reis, arrossades, etc. , però crec que no és l'únic. I que l'Ajuntament ha volgut treure mes del que es pot treura, fruit del constant rumb erràtic en questions econòmiques i contables d'aquest organisme que hauria de ser del poble i ho és alguns/es aprofitats/des, el que també planteja dubtes sobre qualsevol cosa que agafi l'Ajuntament, encara que sigui una paradeta de pipes.
(I el local de la plaça de Joan Cerdà, per cert?)

Miquel Sánchez

Re: L’anunci de la cervesa ESTRELLA DAMM.

Miquel Sánchez | 14/05/2010, 15:58

Hans, a "concurso" no "subasta", puede entrar todo el mundo, ahora bien, me gustaría ver el informe de solvencia económica, puede ser digno de una actuación de "LES LUTHIERS", y como "torean" la clausula de estar al corriente con las administraciones públicas

Hans

Las Playas

Hans | 14/05/2010, 15:38

Como se puede entrar a “subasta” para llevarse las playas sabiendo que año tras año se pierde dinero? Hasta hace 2 años el dinero de la AAVV se destinaba a Cohetes y petardos.
Hay mucha gente que tienen dificultades de pagar alquileres y no se les perdona nada ¡
Quizás una AAVV tendría que ocuparse prioritariamente del Pueblo y apoyar quejas justificadas frente al equipo de Gobierno sea quien sea y hacer valer sus quejas propias si el Alquiler de las playas es demasiado alto.

Pepe

Re: L’anunci de la cervesa ESTRELLA DAMM.

Pepe | 14/05/2010, 15:29

Demà publicarem la teva valoració dels comptes Miguel.

Miquel Sánchez

Re: L’anunci de la cervesa ESTRELLA DAMM.

Miquel Sánchez | 14/05/2010, 14:33

Hans, sobre las playas dos cosas, y no estoy defendiendo a la AAVV, y este documento se lo redacte a Pepe por si quería comentar algo en el pleno.

Tanto las condiciones económicas como las inversiones que se obligaban a hacer a la AAVV hacia que la "aventura" fuese inviable, hay que recordar que las inversiones fueron aplazadas por la crisis, y la verdad creo que había que ser muy optimista para poder cumplir los requisitos del pliego de condiciones, y ya no hablo de obtener un margen de beneficios.

Hans, lo único que yo he visto ha sido un presupuesto que no ha cumplido pero no por los 174.000 euros (por bastante menos) por lo que deduzco que la AAVV se ha ido descapitalizando año a año hasta que la situación es insostenible.

La pregunta sería, porque nadie de los responsables de la asociación hizo un pequeño estudio y "vió" que la aventura era inviable, y si lo "vió", porque fueron al concurso, y eso que el 2008 no estabamos teoricamente en crisis, estrategia? quedar bien? favores? no lo sé.

Hans, sobre lo que hablas del aval, supongo que no se ha ejecutado porque automaticamente la entidad avalista embargaría el local social y tendríamos dos problemas, bueno tendrían los socios de la AAVV.

El tema es espinoso, pero como se ha llevado rematadamente mal, se ha hecho "una bola de nieve" que ya no hay por donde cogerla y creo que en 6 meses habia tiempo más que de sobra para buscar una solución.

camins

El càcic del poble?

camins | 14/05/2010, 14:19

Avui el senyor Morro davant molts testimonis sembla haver amenaçat amb falses acusacions una ciutadana

Diario de Mallorca

De vergonya...

Diario de Mallorca | 14/05/2010, 13:47

La asociación vecinal cobrará 1.900 euros diarios hasta el día 21 por mantener la playa

-QUINS COLLONS..!!!!!!

pp +Um = cor(umpp)ció?

Antoniet embullos

pp +Um = cor(umpp)ció? | 14/05/2010, 13:38

Per cert, el senyor Muñoz quan va tenir ganes de fer doblers és va atracar a UM, per qualque cosa deu ser...

Joan cerdà dimissió

PP+Um= corrupció

Joan cerdà dimissió | 14/05/2010, 13:36

La corrupció en els Governs balears.
Condemnts i imputats del PP.
- Jaume Massot, ex director general de Ordenació del Territori del Govern de Matas (2003-2006). Dues condemnes per corrupció urbanística (vuit anys y mig) por el caso Andratx. TANCAT.
- José Juan Cardona, diputat balear, ex conseller de Indústria, ex presnt del PP
- Antonio Serra, diputat balear, ex director general del Govern de Matas y del Consell de Mallorca i de Eivissa, imputat por malbaratament i delicte electoral en el caso Scala.. Imputat en el caso Palma Arena por prevaricació i malbaratament.
- Jaume Font, diputat balear i portaveu del Consell de Mallorca, ex conseller de Medi Ambient, imputat por tràfic de influències.
- Jaume Matas, ex presidente de Baleares (PP) en 1996-1999 y 2003-2007; ex ministre de Medi Ambient (2000-2003). Imputat per el Palma Arena.
- Juan Martorell, cap de Prensa del PP balear, ex director general de Comunicació del Govern de Matas. Imputat amb càrrecs per el caso Palma Arena.
- Dulce Linares. Ex directora general de Gabinete de Matas. Imputada por el Palma Arena.
- Jane King, ex secretaria general tècnica de Presidència. Imputada por el Palma Arena.
- Pepote Ballester, ex director general de Deportes. Imputat por el caso Palma Arena.
- Raimundo Alabern, ex director gerent del Institut de Turisme. Imputat per el Palma Arena.
- Bartolomé Reus, antic conseller del Govern balear. Imputat per el Palma Arena.
- Antònia Ordinas, ex gerent del Consorci, tancat durant dos meses per el cas Scala. Expulsada del PP.
- Kurt J. Viaene, ex director general de Promoció Industrial, imputat i tancat por el caso Scala. Expulsat del PP.
- José Manuel Alcaraz, elegit president del PP de Formentera desprès ser imputat por el caso Scala. Ex cap de Gabinet del conseller Cardona.
- Jaume Gil Cuenca, ex director general del Govern. Imputat por el caso Scala.
- Francisco Gálvez, ex director general de la Joventut. Imputat por malversació en el caso turisme jove.
- Juanfran Gosálvez, ex administrador de Turisme Jove.
- Joan Martorel, Ex Director General de comunicació. Imputat pel cas Palma Arena.
- Antonio Alemany Dezcallar, persona que escrivia els discursos de Jaume Matas, imputat amb càrrecs per una peça separada del Palma Arena.
- Maria Umbert, que fou cap del gabinet de Matas i directora general d’IB3. Imputada amb càrrecs per una peça separada del Palma Arena.
- Jorge Sainz de Baranda. Ex director general de tributs del govern Matas (2003 – 2007) imputat cas bonsái.
- Joan Pol. Ex director general d’emergències. Imputat Cas Bonsái.
- Jaume Vidal Ladaria, es director gerent de l’empresa pública Caib Patrimoni i ex president de Nuevas Generaciones del PP.
CONDEMNATS i IMPUTATS DE UM AMB EL PP
- Miquel Nadal, Regidor de Palma, ex conseller de Turisme, ex líder de UM. Detingut pel cas Voltor de suposat desviament de fondos. Imputat per els casos Can Domenge y Maquillatge.
- Miquel Àngel Grimalt, ex conseller de Medi Ambient. Imputat per el cas Maquillatge.
- Toni Pascual, Cas Peatge.
- Conzalo Aguiar , Cas peatge.
- Bartomeu Vivens, dona’t de baixa temporalment del partit.
- Miquel Àngel Flaquer, ex conseller insular y ex president de UM. Imputat per els casos Maquillatge i Can Domenge.
- Maximilia morales (Son Oms)

PP+UM corrupció

Antoni llobera i dois

PP+UM corrupció | 14/05/2010, 13:34

Una cosa és dimitir i un altre haver de ser tret per delictes com frau, malversació...

Hans

Pubilcado en DM

Hans | 14/05/2010, 13:07

Un 10 a este escrito en DM.

Por lo de las playas un 0 rotundo.
Chanchullo total. Los amigos se reparten las playas y nuestro dinero (a credito).
Porque no haber insistido sobre el avál de la AAVV ?
Este pacto tendría que pasar por un Pleno.

Xisco

Money, money

Xisco | 14/05/2010, 12:25

Ha canviat el cicle de l'aigua, no, perdó, el cicle dels euros:

Abans: Guiris > AA.VV. > UM

Ara: Ajuntament > AA.VV. > UM

Crec que encara hi sortim perdent.

Garci

Re: L’anunci de la cervesa ESTRELLA DAMM.

Garci | 14/05/2010, 11:55

Hola Antoni.

Supòs que parles des del desconeixement total, des de la ignorància o des de la mala fe quan dius això del nostre jefe.

Només recordar-te que per les raons que tu esgrimeixes i per algunes altres, l'agrupació local d'EU va deixar d'existir (deu fer gairebé un any) i vàrem crear un partit purament municipalista de nom Alternativa per Pollença.

Esper que aquest aclariment el porti a fer un nou comentari a aquest mateix bloc, almenys matitzant les seves paraules.

francisco T.

rumors...

francisco T. | 14/05/2010, 11:54

al Port de Pollença cor el rumor que la Batlesa, com la segueixen anomanant els de Can Psoeee, la popularisima Francisca Ramon, aquest estiu es dedicara a cobrar els parasols als turistes a les platjes del Moll

Antoni Llobera Bennàssar

Els vostres també cauen

Antoni Llobera Bennàssar | 14/05/2010, 11:16

Dimiteix també el vostre "jefe" el Sr. Abril, d'esquerra Undida,,,, tots els polítics sou iguals, tots...
Els que són de dins perque i son i els que son defora perque i volen entrar... AIIIIII, igual que el sr. Muñoz del PSM, quin pájaro....

Follonero

Ridicul

Follonero | 14/05/2010, 10:58

El batle assegura al diari de Mallorca que se baixaran els sous un 5%. Me sembla molt poc tenint en compte que cobre 3000 e, ella o 2800 les dedicacions exclusives. Jo els deixaria amb 1500 euros com a molt

Ichigo

Re: L’anunci de la cervesa ESTRELLA DAMM.

Ichigo | 14/05/2010, 10:56

Segons la calculadora, aquest deute s'hauría pagat en 89 dies 11 hores i 22 minuts. Però com és fins dia 21, s'hauria abonat 13300 euros. O sigui, a l'Associació de Veïns li faltaran 156700 euros per abonar el seu deute.

Garci

Re: L’anunci de la cervesa ESTRELLA DAMM.

Garci | 14/05/2010, 09:04

És curiós que l'ajuntament, per haver fet malament la seva feina i no treure a concurs la gestió de les platges a temps, ara hagi de pagar 1900 euros diaris a una associacio/empresa que li deu 170.000 euors i que no ha estat capaç de gestionar correctament aquest servei.

Com s'explica això? no seria més lògic que siguin els responsables de no fer les coses bé els qui ho paguin de la seva butxaca?

Així és molt fàcil fer les coses malament, si les conseqüències no les pagues tu sinó tot el poble.

Miquel Sánchez

Dedicat a ZP

Miquel Sánchez | 14/05/2010, 08:57

(h)ttp://fralokus.balearweb.net/post/86612

És molt simpàtic

Pep March

NO COMENT

Pep March | 14/05/2010, 08:50

Sense comentaris d'això de que a damunt, els contribuents haguem de pagar la mala gestió del sr. cifre xumet. NO COMENT...

Miquel Sánchez

Publicat a DM

Miquel Sánchez | 14/05/2010, 08:38

Cartas al director:

Ajudem els hotelers de Pollença
Per si quedaven dubtes dels llocs de feina i la riquesa, sobretot ben repartida, que ens suposa la destrucció del paisatge, cada dia en tenim proves més evidents. S´han de tenir interessos amagats per fer veure una altra cosa.
El Port de Sóller, per exemple, ja és una caricatura del que era, mentre l´ajuntament està arruïnat. És qüestió de temps que demanin un pla de remodelació que paguin de Madrid, i si no pot esser, el govern autònom. Del Port d´Andratx ja en parlen prou els diaris i els jutjats. I ara, el que faltava, els hotelers del Port de Pollença també demanen ajuda. Algunes idees:
Tornem a contemplar els quadres de Llorenç Cerdà. Com hem estat capaços de destruir un capital tan important? Comparem-los amb la panoràmica pujant al Coll de la Vela: tota la platja, horta i turons urbanitzats. Què han de venir a veure, els turistes, casetons il·legals? Per cert, el monumentet a Llorenç Cerdà és ben prop de l´hotel Don Pedro, tot un monument a la balearització.
El calvari cau. Si l´espadanya pega damunt el protagonista del davallament, potser que ja no torni a ressuscitar mai més. Si així tenim un emblema de la vila, amb l´agravant que el batle ja havia ocupat una canongia de patrimoni, com estarà la resta? Les notícies pollencines sobre medi ambient, per exemple, fan por. A El Gall es va publicar un ban on diu que tothom que vulgui anar a fer net al bosquet de Bóquer que hi vagi amb una moto-serra i un "entès" ja li dirà on s´ha d´afuar... i així està. Podria esser un jardí paisatgista al gust dels anglesos, senzillament potenciant el que hi ha, i per això no cal un gran pressupost filtrat per corruptes, bastaria un professional amb gust i que s´emocioni amb Un brotet de romaní. Doncs ni això som capaços de potenciar.
Tots aquests rètols que diuen "Prohibido el paso" ja els podríeu canviar per uns altres que diguessin "Siau benvinguts". Aquests altres que diuen "Danger, Big Game" (perill de bales), ja em direu quina passegera que fan. I per acabar-ho de compondre, que Formentor (i Ternelles i la Victòria) es tanqui per a les cabres, per a que quatre passin gust de matar-les, és que ja no podem caure més baix. Ja s´ha anunciat obertament un hotel especialitzat en gays, la resta no ho diuen, però és evident que han apostat per un turisme masoquista.
I aquí teniu com d´aquesta Pollença meravellosa se´n fa carbó per fer benzina. Vos sembla exagerat? Radical? Idò una d´aquestes és de Santiago Rusiñol. De res.

Miquel Sánchez

Publicat a DM

Miquel Sánchez | 14/05/2010, 08:24

Port de pollença
La asociación vecinal cobrará 1.900 euros diarios hasta el día 21 por mantener la playa

========================

J. F. S. POLLENÇA. El ayuntamiento de Pollença pagará 1.900 euros diarios a la asociación de vecinos del Port para que ésta ponga a punto y mantenga en condiciones la playa del núcleo costero hasta el próximo día 21, fecha en la que la institución local pretende contratar a un concesionario que explote la playa durante la temporada y que podría ser la propia asociación de vecinos o bien otra empresa que se presente al concurso, según indicó ayer el alcalde Joan Cerdà (UM).
Por otra parte, las ganancias que genere la explotación de la playa desde hoy hasta el próximo día 21 serán del Ayuntamiento, según se establece en el acuerdo cerrado ayer con la asociación de vecinos y que, según el alcalde, cuenta con el vistobueno de los técnicos municipales.
De esta forma, el ayuntamiento de Pollença cree solucionado el problema generado en la playa del Port, que a estas alturas de la temporada todavía no tiene una empresa explotadora debido a que la asociación de vecinos renunció hace unos meses a prorrogar el contrato por las deudas económicas que mantiene con el Ayuntamiento.
Ante esta situación, la institución local se ha visto obligada a convocar un nuevo concurso con un precio de licitación más bajo que el del año anterior y que ha recibido las críticas de la oposición al entender que se ha hecho a medida de la asociación de vecinos.
La falta de servicios en la playa ha provocado una gran preocupación entre el sector empresarial del Port de Pollença. La asociación hotelera asegura que los turistas están "decepcionados" con la situación y piden explicaciones en los establecimientos.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb