URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Canviar Pollença

Alternativa | 18 Maig, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

 No pensau que ja ha arribat el moment de canviar la gestió dels nostres doblers a aquest poble? Ni  amb queixes a la barra del bar, ni amb l'abstenció, ni votant als que ja han demostrat sobtadament la seva incapacitat canviaran les coses. Participa a Alternativa per Pollença, canviem Pollença

Aquest dissabte 22 assemblea extraòrdinaria d'Alternativa per Pollença. En aquest cas dinarem i després parlarem a Can Nino.   Aquesta assemblea com totes les que fem és obert, si voleu venir o formar part del projecte d'Alternativa per Pollença posau-vos en contacte amb algú d'Alternativa o enviau un correu a alternativaperpollenca@gmail.com

Els temes a tractar son a grans trets:

 

 - Analisi de la situació d'Alternativa per Pollença.

 -Organització.

 - Eleccions; programa, candidatura, campanya, pactes...


Alternativa per Pollença simplement és un grup de  ciutadans amb ganes de fer feina i canviar les costums i rutines polítiques que han duit al poble al deplorable estat en que es troba Pollença.

El nostre àmbit és municipal i  funcionam de forma Assembleària, on tothom pot dir la seva i cada persona equival a un vot, sense líders ni caps que s'imposin per sobre de ningú ni decideixin a les espatlles de tots. Un funcionament transparent, participatiu on tothom pot participar a la mesura de les seves posibilitats i de la seva voluntat. Una democràcia real per defugir de dirigismes, òrgans de poder interns i burocràcies absurdes que releguen als militants a simples cuotes. A Alternativa per Pollença tothom és important.

Ajuda'ns a governar aquest poble, a endreçar-lo, a posar les coses al seu lloc i a desfer-nos de tant mal govern. Afilia't a Alternativa per Pollença i junts construirem una Pollença millor.

Podeu consultar què és Alternativa per Pollença, com s'organitza, com funciona i quins objectius té a:

QUÈ ÉS ALTERNATIVA PER POLLENCA

EIXOS D'ACTUACIÓ

FUNCIONAMENT : ASSEMBLEARISME I MUNICIPALISME

 Us recordam que podeu participar ja al nostre concurs de fotografia. Fotografies com aquestes dues, on podeu comprovar com l'altruista paladí contra el BIC, tancador de camins públici  organitzador de saraos alternatius al ple... rep una vegada més un tracte de favor per part del batle i regidor d'urbanisme i fa el que vol.

 

 

 El que passa a Pollença no és normal i entre tots el podem canviar.

 

Comentaris

Ens prenen per beneits

A n'Aina

Ens prenen per beneits | 19/05/2010, 09:21

Aina, és curión que una casa que ha aguantat durant dècades, justament perilli quan en Morro li posa les grapes damunt, mira tu casualitat. A més a l'expedient només hi ha un informe de la part del promotor que diu que la casa té patologies, pero ni tan sols el seu arquitecte s'atreveix a firmar que l'única sol·lució sigui tombar.
Així i tot no hi ha informe de cap tèncic municipal que doni fé, ni cap ordre d'execució per part el batle: la demolició s'ha fet sense llicència i a toro passat es faran els informes municipals per justificar-la; ves-ho a cercar ara mem si era necessari o no tombar-la.
Déu ens alliber d'un Ja-està-fet.

Pepe

Aina

Pepe | 19/05/2010, 09:18

Aina estic d'acord en que és una vergonya que el tema de les illetes hagi estat sense solució durant 75 anys. Però evidentment no tinc la confiança que tens tu en el senyor Rafel Morro i en el seu amic Rafel Balaguer per pensar que el que ha llevat a l'esbucament de la casa no ha estat premeditat.

Respecte a la llicencia evidentment es va concedir per que era una llicència de reforma que té poc a veure amb el que realment s'està fent.

Del tracte de favor a Rafel Morro el pots veure en que se l'ha permès el tancament d'una carretera pública fins al seu accés a informació i papers que no són a disposició de qualsevol ciutadà.

JRV

AINA??

JRV | 19/05/2010, 08:16

Per altra part, tinc a donar-te la raó, "Aina", en la qüestió del retràs i la indecissió en donar la llicència d'obres a les illetes, i així estan també altres ciutadans, no només a les illetes... La "sol·lució" tal volta es fer-se amic de l'arquitecte i del batlle
Però que jo recordí, Pepe no ha governat mai i els seus amics son honrats. No matis al missatger.

JRV

AINA ?

JRV | 19/05/2010, 07:58

Si, a mi també m'hagues agradat veura a Pepe com a Batlle, la questió de les illetes de la plaça faria estona estaria resolta, també amb benefici, de , primer el be col·lectiu, i en consequència, de Rafel Morro, que no es, mes ni manco, mes o menys, ciutadà de Pollença que els altres.
No hi ha com fer un informe a mida i urgent, quan és tracta del "amics" i compadres, i el Batlle marcant el camí...
No ens vinguis amb coverbos, hi ha un tracte de favor, per por del "morro", el més patètic. I Fca. Ramon, tres quarts del mateix. Els pallassos públics, que no càrrecs públics, haurien d'anar al circ, no a l'Ajuntament.

un ciutadà cansat....

Uns angelets els de UM.

un ciutadà cansat.... | 19/05/2010, 05:20

Si si Aina, i també hi ha un informe que diu que per el bé dels ciutadans la carretera vella de Lluc ha d'estar tancada, i que el senyor Morro pot revisar inst`tàncies de la resta de ciutadans...

Si si, vergonya vergonya.

Però bé, sempre serveix donar la culpa a en Pepe de l'endeutament que ha provocat aquest govern, i seegurament també té la culpa de les converses destapades a l'operació voltor...

Aina

Sou vergonyosos i demagogs

Aina | 19/05/2010, 05:16

Independentment de quí sigui. Et voldria veure a tu Pepe com a batle o regidor d'urbanisme amb un informe d'arquitecte que mana el derribo per enfonsament amb urgencia i tu ti oposes.
Voldria veure com actuaries si la paret hagues caigut damunt qualqu i hagues provocat una dergracia. Que demanaries presó?
Fa vergonya que despres de 75 anys sense poder fer obres a les illetes encara parleu de favors. VERGONYA. Veuriem si vos hagues afectat a vosaltres.

La llicencia l'ha vista qui ha volgut, va estar penjada a un mostrador.

Pepe, cada vegada fas una politica mes simple penosa sofista...

Santiago

Reflexion

Santiago | 18/05/2010, 21:54

Querido pueblo, queridos firmantes impulsores de la no declaracion de BIC del centro de Pollença, queridos todos:
¿Que piensan ustedes ahora del afan de recogida de firmas del señor Morro en pro de la no declaracion de BIC del centro historico de Pollença?
¿Creen ustedes que ese afan tiene alguna relacion con el comienzo de las obras de la casa que esta delante de la iglesia?
¿Ven justo que este señor pueda llevar a cabo estas obras, sin licencia pertinente de derribo y en plena temporada turistica?
¿Que es lo que al resto de personas nos hace diferentes a este señor?
¿No creen ustedes que ya a llegado el momento de decir basta? ¿No se sienten cansados que nos den tanto por el culo?

Pepe

Re: Canviar Pollença

Pepe | 18/05/2010, 16:54

Avui he pres un cafetet a la plaça i l'espectacle es vertaderament lamentable; renou, pols... L'ambient ideal pels pocs turistes que tenim.
Estic amb Margalida i la seva descripció del personatge. El que és imperdonable és que al 2010 encara hi hagi un equip de govern UM-PSOE que no sigui capaç de posar vedat als excessos de personatges com aquest i que hi hagi un grapat de gent que encara li rigui les seves gràcies.

Pepe

PSOE Pollença

Pepe | 18/05/2010, 16:49

Personalment no em sorprèn res que els regidors del PSOE de Pollença puguin alabar la retallada social de ZP. Sense entrar ja en el seu lamentable suport a UM, il·legalitat d'en Martí incloses, sempre que ha hagut una discussió de caràcter ideològic al ple han demostrat defensar un model econòmic neoliberal.

Alternativa per Pollença

Entrevista

Alternativa per Pollença | 18/05/2010, 16:39

Aqui teniu l'enllaç a l'arxiu de l'entrevista que han fet avui a la ràdio municipal al nostre regidor

www.megaupload.com/?d=6P7ARUI6

un ciutadà cansat....

PsoE+Um= endeutament

un ciutadà cansat.... | 18/05/2010, 16:38

Veig amb estupefecció com el PsoE alaba el Pla E de ZP, vist que això ha suposat retallar qualitat de vida dels pensionistes, no esperava aquest cinisme per part del PsoE Pollencí.

Margalida Amengual

Canviar Pollença

Margalida Amengual | 18/05/2010, 11:58

Lo que ara ha fet aquest personatge m'ha indignat però no m'ha sorprés, es una més per deixar clar que ell farà lo que li passi per allà sense importar-li gens el bé comú, sobretot ara que patim aquesta crisi i que hauriem de mirar entre tots de millorar el que tenim i no fer animalades com ha fet ell a un punt neuràlgic del poble per el turisme, que es de lo que vivim tots, per si no ho sap aquest home.
A jo me fa l'impressió de que es un d'aquells personatges dels anys 50 de l'Espanya més reprimida, d'aquells dolentots que se'n fotien de tot i de tothom i només miraven pels seus interessos (i qui el veu pareix una mosqueta morta, el seu físic no quadre amb la seva capacitat mental de maquinació).
Però el més greu de tot es que l'Ajuntament li hagi consentit. Una cosa més que s'afegeix al caramull de despropòsits d'aquest Consistori que passarà a l'història no precisament per la seva bona feina.

Maki

R. Morro

Maki | 18/05/2010, 10:53

Grans beneficis està donant Rafel Morro als comerciants de la zona de la plaça. No ho trobeu?
Pols, escombros i la llei pel forro, en plena temporada turistica.
El gran benefactor...de la seva butxaca.

Alternativa per Pollença

Re: Canviar Pollença

Alternativa per Pollença | 18/05/2010, 10:35

Perdonau per l'error en els enllaços d'aquest article. A partir d'aquest moment ja funcionen correctament.

Gràcies Joan per avisar del problema.

Joan C

Errada

Joan C | 18/05/2010, 10:04

E clicat damunt els enllaços, que es alternativa, eixos d'actuació, funcionament... I me surt error. Una de dues o es una errada o dues feim com el psoe que promet transparència i despres....
Jeje! Evidentment es la primera opció.....

ufffffffff

Quin Morro

ufffffffff | 18/05/2010, 10:01

Quin Morro té en Morro, amb el consentiment del seu màmic el batle, és clar.

La Gazeta de Pollença

Re: Canviar Pollença

La Gazeta de Pollença | 18/05/2010, 08:40

(h)ttp://fralokus.balearweb.net/post/86752

Miquel Sánchez

Re: Canviar Pollença

Miquel Sánchez | 18/05/2010, 08:16

Supòs que això ara ja no és "obra menor" ???

Pepe

Re: Canviar Pollença

Pepe | 18/05/2010, 07:48

Això Andreu es diu parts i quarts, clientelisme, premiar als amics, tenir "els nostres" contents, caciquisme... Una especialitat del nostre batle i regidor d'urbanisme amb el imprescindible i impresentable suport dels regidors del PSOE

Andreu M.

RAFEL MORO????

Andreu M. | 18/05/2010, 07:15

Aquest tio fa el que li surt dels eggs i ningú li diu res. Això es anarquia o llibertat o merda a la boca d'aquest peaso que fa el que vol

Alternativa per Pollença

Re: Canviar Pollença

Alternativa per Pollença | 18/05/2010, 06:48

Avui al DdM un altre exemple de que en Rafel Morro fa el que vol

El derribo de una casa en la plaza provoca la indignación de los comercios del centro.

www.diariodemallorca.es/part-forana/2010/05/18/derribo-casa-plaza-provoca-indignacion-comercios-centro/571208.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb