URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

I més clientelisme....

Alternativa | 19 Maig, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

Com demostren les converses de l'operació voltor, UM a Pollença amb l'imprescindible i impresentable suport del PSOE, no es mou en benefici del poble sinó dels seus interessos clientelars. A l'igual que en el cas de les platges resulta sospitós que la improvisació de l'equip de govern sempre acabi afavorint als mateixos.

Hi ha una altra Pollença possible on totes les empreses puguin competir en igualtat de condicions per donar el millor serveis públics als ciutadans. Una Pollença on els processos de contractació es facin de manera transparent. Una Pollença on els nostres doblers s'administren en benefici dels ciutadans sense tudar i sense afavorir interessos particulars.

L'AREA D'ESPORTS SEGUEIX PARALITZADA FRUIT D'UNA POLÍTICA D'IMPROVISACIÓ,  TRACTES DE FAVOR I DE MANCA DE TRANSPARÈNCIA.

Al darrer ple va tornar a quedar en evidència la nefasta gestió en política esportiva  del regidor d'esport Miquel Ramon (Michel) que funciona a cops d'improvisació clientelisme i  parts i quarts. En resposta a  preguntes del nostre regidor de com s'havia fet la contractació de les activitats esportives de Pasqua (Parc de Pasqua) i com es pensa realitzar la resta de contractacions esportives.

El regidor d'esport Sr Miquel Ramón Amengual va reconèixer que la contractació del parc de Pasqua es va donar per via d'urgència perquè no ho havien pensat amb temps d'anar a la Junta de govern. Com és possible que unes activitats que es fan cada any s'hagin de contractar d'urgència per un regidor que té dedicació exclusiva? 

Igualment el regidor va argumentar que a Pollença només hi ha actualment dues empreses que poden realitzar aquest tipus de activitats i que s'havia donat a la que tenia l'experiència del darrer any, ja que l'altre està especialitzada en temes d'aventura. Una resposta totalment incomprensible ja que el regidor sap perfectament que a Pollença hi ha al manco dues empreses més que també podien haver fet la feina. Una de d'aquestes empreses va quedar en segon lloc al concurs de les estades esportives de l'any passat i  l'altre ha fet alguna petita feina  per l'ajuntament. El va trair el subconscient al Sr regidor  i és que realment per ell només es pot contractar a una empresa d'esport del municipi.

També es lamentable i no pot ser casual que a aquestes alçades de maig encara no hagi sortit el plec de condicions de les estades d'estiu. Què el pensen fer una altra vegada d'urgència per poder contractar a l'empresa de sempre?

Aquesta política d'improvisació afavoreix clarament a una empresa concreta, que ja fa molts d'anys que rep un tracte de favor i que ha facturat a l'ajuntament grans quantitats de diners sense els controls que exigeix la llei de contractació pública. Qüestió  que ja vam denunciar al ple extraordinari dedicat a les contractacions irregulars fet a finals de l'any passat. A aquell ple i a plens posteriors el batle ha dit que havia contractes   de l'empresa citada, però en cinc mesos ha estat incapaç de mostrar aquests contractes ni al nostre regidor ni a la Secretaria de l'Ajuntament.

Per acabar el nostre grup vol recordar que en tres anys de legislatura encara no s'ha posat en funcionament el Patronat d'Esports, un organisme que podria ajudar a millorar la transparència i gestió de l'àrea d'esport. Clar que tal vegada no els interessa fer això.

 

 
RECORDAU: està actiu el Concurs de Fotografia Urxella. 
Per veure millor les bases, premeu sobre el cartell.
 
 
 
Ja ens han començat a arribar bastantes fotografies!!!
No vos ho penseu, participau!!!
 

 

Comentaris

jrv

Genial Zpress..

jrv | 20/05/2010, 07:53

Genial la "noticia". I digne de reflexió : Que passaria si fossim nosaltres els emigrats misserables ( Com ho erem fa 50 anys o menys!!!)
No hi ha temps que no torni

Pablo Iglesias

Sin contenido

Pablo Iglesias | 19/05/2010, 15:51

Muy buena la última hoja parroquial del PSOE en Pollença dedicada al plan E. No han podido esperar ni a inaugurar las obras para llenar de fotografías.
Supongo que su próximo número se dedicarà a explicar el tijeretazo de ZP.

Eso sí del trabajo de los concejales del PSOE a Pollença muy poquita cosa. Y del caso voltor y demás mangarrufas de sus socios y propias nada de nada.

JRV

Ciutadà cansat...

JRV | 19/05/2010, 14:04

No es l'únic "govern" ( les cometes son intencionades) que es dedica a pastelejar, a afavorir amigots i parents inutils, a tergiversar amb benefici propi, a desgovernar en una paraula. I tal volta no sigui el últim. Però amb 8 governs que he conegut directament , aquest és dels mes barroers, i el que no te cap rumb ni il·lusió com no sigui mantenir-se.
No ens el mereixem .

Un ciutadà cansat...

Psoezz +Unió maquievelica=endeutament

Un ciutadà cansat... | 19/05/2010, 12:45

Realment la visió de Tofol no me deixa de semblar de poc sentit democràtic i bastant absurda, és a dir, la responsabilitat d'un bon govern només recau en la tasca d'oposició d'Alternativa per Pollença?

No home no, la responsabilitat d'un bon govern comença per l'equip de Govern, i tu que en saps tant "tofolet", com justifiques l'endeutament desmesurat d'aquest "equipet" de Govern?

Soc d'esquerres i enyor gent com en tomeu Cifre del PP al govern municipal, així de trist és aquest govern...

Ànim Pepe i garci, enhorabona per la vostre feina.

Pepe

Re: I més clientelisme....

Pepe | 19/05/2010, 09:32

Tòfol no passis pena que hem fet, fem i farem tota la feina que es trobi en les nostres mans per acabar amb les il·legalitats d'aquest Ajuntament.

Pepe

Re: I més clientelisme....

Pepe | 19/05/2010, 09:28

El tema de la facturació a aquesta empresa i a altres ja el vam denunciar al ple de reprovació. No hi ha cap problema en dir el nom de l'empresa que és Nord Esport. Si en aquesta ocasió no l'havien dit és per què com ha dit ja en Garci; el problema no és ni aquesta empresa, ni Arguta, ni Eléctrica Bahía, ni Ponent... El problema són els regidors que gestionen els doblers públics incomplint la llei de contractació pública i sense respectar els principis bàsics com la transparència i la lliure competència.

Garci

Re: I més clientelisme....

Garci | 19/05/2010, 09:01

Bon dia Tòfol. Primer de tot agrair-te que escriguis i participis.

En segon lloc, ho tenc clar perquè he vist les factures i la facturació d'aquesta empresa amb l'ajuntament. Facturació feta per contractes (o sense) però sense concurs públic i sense la possibilitat que la resta d'empreses dedicades a aquesta activitat econòmica puguin optar a fer la feina.

En tercer lloc, qui t'ha dit que aquest tema no està denunciat? perquè no ho denuncies tu o ens ajudes a fer-ho?

La veritat és que és molt fàcil posar un comentari en aquest bloc (cosa que tu ens crítiques quan dius "parlar i parlar") però lo difícil, Tòfol, és posar-se mans a la feina. Així que et convit a que et posis en contacte amb nosaltres i participis amb Alternativa per Pollença a arreglar situacions com la que exposam a l'article.

Tòfol

A GARCI

Tòfol | 19/05/2010, 08:33

El que has de fer, tu que tant en saps i tant t'agrada, i clar, com que teniu la certesa que és il·legal el que han fet, és anar a la fiscalia i denunciar-ho. Menos parlar i parlar i més actuar. Si tens proves a la fiscalia. Au

Garci

Re: I més clientelisme....

Garci | 19/05/2010, 08:08

Hem de tenir clar que l'empresa no és la culpable ni la responsable en aquests casos. El lògic és que les empreses intentin guanyar diners.

El problema ve quan els polítics els fan tracte de favor, no fan concursos públics, es salten la llei de Contractes, etc.

Follonero

Pregunta de tríbial

Follonero | 19/05/2010, 08:02

Quina empresa ha monopolitzat durant els darrers 10 anys les activitats esportives de l'ajuntament (estades esportives,parcs de pasqua i Nadal, manteniment , activitats aqüatiques....)
Pista: És propera a UM.

turgut

Re: I més clientelisme....

turgut | 19/05/2010, 07:50

i quina empresa es?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb