URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Estafa pública

Alternativa | 20 Maig, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

 Davant l’estafa pública que suposa el pagament de 1.900 euros diaris a l’AAVV del Port de Pollença per la gestió de les platges fins dia 21 d’aquest mes (7 dies), des d’Alternativa per Pollença volem fer-ne denuncia pública pels següents motius:

A) L’Equip de Govern municipal és el responsable directe de no haver tret a concurs la gestió de les platges a temps i ara la solució la pagam entre tots els ciutadans. Fa mesos que sabien (i els ho hem recordat en diverses ocasions) que aquest servei s’havia de posar en marxa. I ho sabien també perquè fa molts i molts anys que es fa igual. Perquè no ho han previst i han fet el concurs públic per la cessió de les platges amb temps?

B) La solució serà el pagar 14.675 euros a l’AAVV del Port de Pollença, que té un deute amb el consistori de més de 170.000 euros per aquesta mateixa qüestió de les platges. Com es pot contractar a una empresa (al marge de si és legal) que deu tants diners a l’ajuntament?

c) La mesura que s’ha pres és per avançar la posada en marxa dels serveis (gandules, para-sols, etc.) una setmana. Realment avançar una setmana val 14.675 euros? Es pot gastar tants diners un ajuntament que no paga als proveïdors, contractats, associacions, ONGs, etc.?

Son moltes les qüestions que d’aquesta nova presa de pel se’n deriven. No podem consentir que un ajuntament que té un deute amb tantes i tantes persones es gasti aquesta quantitat de diners en avançar una setmana la posada en marxa d’una platja que a dia d’avui no es sap ni qui la gestionarà. Tot plegat fa pensar amb un tracte de favor del consistori cap a l’AAVV del Port de Pollença i amb una forma de fer-los arribar diners públics de forma fàcil i senzilla. Els nostres governants han “perdut el nord” i ja no s’amaguen a l’hora de dirigir o redirigir els diners públics cap a uns o altres. La situació és tan insostenible y la falta de cordura és tan evident que aquest Equip de Govern necessita una renovació d’alt a baix.


Ahir a la fi vam aconseguir alguna informació respecte al contracte menor que ha fet l'Ajuntament a l'Asociació de Veïns del Port de Pollença( set dies a 14.675,28 euros)per a  la instal·lació i neteja de les platges del Port.

Aquest contracte s'ha fet mitjançant un decret de batlia; a partir de la transferència de credit  de subvencions a entitats mediambientals a activitats platges i litorals, i d'una memòria justificativa del tècnic de Medi Ambient (un full). El que no hem vist encara és l'aval que ha presentat l'Associació per poder fer aquest contracte i presentar-se a la licitació de les platges.

Ahir també era l'obertura de pliques per aquest servei de les platges, al mateix es van presentar tres ofertes, però una d'elles ha quedat descartada per faltar el full de solvència tècnica i una altra es troba pendent de compulsar un document. O sigui que no es va poder atorgar el servei encara. 

Una vegada més ens trobam amb una urgència resultat de una inoperància durant mesos que ens va costar uns bons doblers. UM i PSOE segueixen tudant els nostres doblers, ni crisi, ni res els poden aturar.

RECORDAU: està actiu el Concurs de Fotografia Urxella. 
Per veure millor les bases, premeu sobre el cartell.
 
 
 
Ja ens han començat a arribar bastantes fotografies!!!
No vos ho penseu, participau!!!
 

 

Comentaris

un ciutadà cansat....

Frikys o corrupteS?

un ciutadà cansat.... | 21/05/2010, 14:56

Tens raó, en Pepe va al ple i comença a rodejar-se de frikis, tipus paraiso, Joan corredor, michel monumental...

No hi havia caigut.

Tomeu

A Toni

Tomeu | 21/05/2010, 11:11

Estan rodejats de frikis ?

Toni

Re: Estafa pública

Toni | 21/05/2010, 09:24

Estas massa cançat per pensar clar! No. Venga torneu a intentar:
Amb que s'assemblen Pepe S. garcia i cardenas?

Un ciutadà cansat...

A toni

Un ciutadà cansat... | 21/05/2010, 06:45

a que cap dels dos accepten la corrupcció de algúns polítics?

Un ciutadà cansat...

A toni

Un ciutadà cansat... | 21/05/2010, 06:45

a que cap dels dos accepten la corrupcció de algúns polítics?

Toni

Re: Estafa pública

Toni | 20/05/2010, 20:35

Amn que s'assembla el Pepe S. garcia i el cardenas?

Pepe

Re: Estafa pública

Pepe | 20/05/2010, 20:31

Margalida no estic desanimat però m'agradaria que les coses fossin tan diferents a com són ara.

Pepe

Re: Estafa pública

Pepe | 20/05/2010, 20:26

El que està passant a la Plaça Major és la culminació d'una manera de fer les coses, un caciquisme ranci on el més important és tenir "els seus" contents.

Pepe

Re: Estafa pública

Pepe | 20/05/2010, 20:22

Rafa evidentemente el civismo y el respeto a lo público es un valor a recuperar y eso es responsabilidad de todos.

Un beneit que paga els seus impostos a Pollença

PLAÇA MAJOR

Un beneit que paga els seus impostos a Pollença | 20/05/2010, 17:35

Quin espectacle que esteim donant a la Plaça Major de Pollença a nels turistes que ens visiten!!!! Deu meuuu!!
No es podriem fer aquestes obres a l'hivern i si no acaben fer les obres d'interior a l'estiu???? Per què aquest senyor pot fer obres en plena temporada turística i altres hem hagut d'aturar en altres anys? Algú m'ho pot explicar? Si per algún motiu, que jo no se, aquestes obres de la plaça s'han de fer ara si o si, no es podrien fer a un altre horari? no es podrien fer en més obrés? més camions i un poquet més grosos que els que hi fan feina??? Que comencin a les 6 a fer feina i acabin a les 13. No ha d'ésser tant complicat! Però, a Pollença som d'una altre manera, a Pollença som diferents...
Joan, en lloc d'anar tant a correr, més valdria agafasis una granera i et posasis a granar la plaça.

rafa

dar humo en lugar de luz

rafa | 20/05/2010, 14:45

ante todo pido disculpas, por no saber escribir en mallorquin no soy de aqui pero resido unos meses en este maravilloso pto pollensa , bueno quiero denunciar para decirlo de alguna manera a un empleado del ayuntamiento creo que lo es pòrque llevaba el uniforme de EMSER pues este señor si se le puede llamar de alguna manera estaba ensuciando con papeles y una botella de agua que tiro en el parking que hay en primera linea del pto y para colmo tenia el coche aparcado en zona de minusvalidos yo lo vi todo con mis propios ojos estando dentro de mi vehiculo, vi que era una persona de aspecto gorda con gafas y tiene un coche de la marca citroen xara picasso. que les parece señores este tio como empleado del ayuntamiento

Alternativa per Pollença

Re: Estafa pública

Alternativa per Pollença | 20/05/2010, 14:05

Xonvocatòria en sessió extraordinària urgent de l'Ajuntament Ple, que tindrà lloc demà dia 21 de maig de 2010, a les 12.00 hores.

- Aprovació, si procedeix, de l'adjudicació provisional del contracte de la gestió del servei de neteja viària del municipi de Pollença en règim de concessió.

Garci

Re: Estafa pública

Garci | 20/05/2010, 12:03

És normal el desànim de les persones que creuen en el bé comú i en la política con a eina de transformació de la societat. Vistes les pràctiques dels nostres governants, que porten a la deriva al poble, a vegades fa ganes aplegar i partir.

Però després les ganes de no deixar el poble en les mans de polítics sense ilusions i sense ganes de res, fa que ens sentim amb forces de continuar. Estem aconseguint coses, poc a poc. I cada cop tenim més gent al nostre costat.

Des del meu punt de vista, aquesta eina que es diu Alternativa per Pollença està donant bons fruits. I això ho demostra la gran quantitat de gent que dissabte vendrà a l'assemblea i la quantitat gran de gent que voldria venir i no pot.

Així que no es creguin els polítics que governen que defallirem, sinó que encara queda molta feina per fer i nosaltres no descansarem.

Margalida Amengual

Estafa pública

Margalida Amengual | 20/05/2010, 11:54

Ai per favor Pepe no te desanimis que sense tu, sense tots voltros, estariem perduts. Jo sé que hi ha molta gent que pensa el mateix que jo, t'ho pots ben creure.
Això de les platges es de Jutjat de Guàrdia, com quasi tot el que tramen aquets impresentables. Per això és tan important que voltros sigueu allà perque, si no hi fossiu, la meitat o tres quartes parts de les coses que fan no se sabrien mai. Al manco ara sí que tenim informació, i de la bona. Per tot això MOLTES, MOLTES GRACIES.

Pepe

Re: Estafa pública

Pepe | 20/05/2010, 11:14

I al manco tinc la meva feina que m'agrada... És més satisfactori fer feina amb adolescent que amb aquesta gent.

Joan C

Re: Estafa pública

Joan C | 20/05/2010, 08:26

JeJe! Pepe al menys el teu CAI te dona qualque alegria, una altre vegada gràcies,sabem que la feina que fas no es agradable ni cómoda

Pepe

Re: Estafa pública

Pepe | 20/05/2010, 08:22

La veritat que és esgotador i una càrrega de negativitat continua estar denunciant constantment la ineficàcia d'aquest equip de govern. Però és que la veritat no hi ha per on agafar els temes.

Es poden fer les coses d'una altra manera i no és tan complicat. S'ha de tenir ganes de fer feina, il·lusió, respecte als doblers públics i cercar una gestió transparent i en condicions d'igualtat.

Garci

Re: Estafa pública

Garci | 20/05/2010, 08:11

Que deuen estar pensant les persones i empreses a qui l'Ajuntament els deu diners al veure que per avançar una setmana la posada en marxa de les platges es paguen més de 14.000 euros?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb