URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Un paparazzi fotografia a Pepe García.

Alternativa | 22 Maig, 2010 06:00 | facebook.com twitter.com

Fa uns dies el nostre company i regidor Pepe García passejava per la plaça Major de Pollença quan de sobte el va assaltar un paparazzi (o com s'escrigui). Girant-se a veure si hi havia algun famós al seu darrera no va reconèixer ningú, i això que ell se'ls coneix a tots molt bé de tant mirar el Salvame.

Fent un cop d'ull més gran i posant-hi més atenció a l'únic que va veure, i molt famós no és, va ser al portaveu del PP Tomeu Cifre, que estava dret devora d'ell. Quina cosa més estranya, va pensar. Però si em volen fer fotos, serà per algun motiu, i no hem de fer un lleig a un fotógraf, no?

Alçant la mà va començar a saludar al reporter gràfic esforçant-se en fer el millor dels seus somriures. Per un cop que em confonen amb un famós..., va dir-se en veu baixa.

El més curiós és que darrera la càmera de fer fotos no hi havia un reporter de cap agència, ni Europapress, ni Efe... tampoc hi havia cap fotógraf de revistes del cor, ni de cap diari...

L'artista era ni més ni manco un jove, propietari d'una finca de nom l'Empeltada per la qual pasa un antic camí i una carretera que duen directament a Lluc. Aquest jove, que també té vinculació amb les obres de demolició d'una casa a la mateixa plaça Major. Sí, la casa que ho omple tot de pols, renou i escombros.

El nostre company se n'havia adonat des del principi, però, que té més. Per un cop que li fan fotos, el millor era fer un somriure ben gran i saludar directament a l'objectiu. Almenys quan el jove miri les fotos el veurà amb bona cara. I si resulta que som fotogènic i que al final me posa dins un marco? no voldria espenyar-li la il·lusió de fer-ho. Va dir-se.

Des d'aquí volem saludar al jove paparazzi que va fotografiar al nostre company Pepe García quan passejava per la plaça de Pollença i li volem desitjar que les fotografies li hagin sortit el millor possible. També li volem dir que si és qüestió de fanatisme, com quan la gent fotografia als seus ídols, la propera vegada que no tengui por en acostar-se a en Pepe i demanar-li de fotografiar-se junts o simplement un autògraf. En Pepe des d'aquell dia (fa dos o tres dies) porta un boli just per signar autògrafs, la feta el va marcar molt.

Volem recordar que no és la primera vegada que aquest jove reporter actua. A la darrera excursió reivindicativa pel camí vell i carretera vella de Lluc el mateix ja va gravar amb una càmera a tota quanta persona passava pel camí.

Per si algú encara té dubtes, la història és ben real o gairebé real.

 

 

Aquesta és la reconstrucció dels fets.

Comentaris

Joan C

Re: Un paparazzi fotografia a Pepe García.

Joan C | 23/05/2010, 19:33

Totalment d'acord JRV, la gent ha de reaccionar d'una vegada,si els enganen es perque se deixen enganar, sinó mal futur ens espera.
Estic convençut que un gobern d'alternativa es la millor garantia de canvi,molt dificil però la millor opció sin dubte. En tot cas seria molt important que UM i aquest PSOE (si no fan netetja interna) quedasin fora .
Si a mi me donasin a triar entre el PP de pollença (crec que menys contaminat que altres bandes i l'actual equip de govern triaria el PP. Ara bé un pacte Alternativa PP també és molt improbable,quasi imposible diria jo, en tot cas s'haurien de veure les persones que el componen.

JRV

Realisme

JRV | 23/05/2010, 17:50

Hi ha una cosa que ha de tenir clar qui governi la propera legislatura, i es que els desgavell de les 2 darreres legislatures haurà deixat l'Ajuntament fet un desastre, i no bastaran 4 anys de feina per redreçar el que s'ha deixat penjat, sense fer, decuidat, manipulat:
Infraestructura, serveis socials, inventari de bens, cataleg de camins públics, plantilla, platges, empresa pública, urbanitzacions, medi ambient, deixalleria, poligon , urbanisme, turisme, el Moll, La Cala, centre històric, etc. etc. etc.
Aixó, si entra gent amb voluntat i capacitat de redreçar el nostre municipi.
Com diu Santiago, les ideologies son tal volta secundaris respecte a que quedi qualque cosa damunt la que governar.
I si guanyen els mateixos de la "cadiritis" i populisme de pa amb fonteta, seguira la degradació, convertida en rutina, però això es el que haurà volgut la major part de l'electorat, enganyat o no.

Hans

JTV

Hans | 23/05/2010, 13:32

En UMP tampoco cofio yo. Creo en la gente y pienso que Santiago tiene mucha razón.Todos los partidos han salido para prometer... El Equipo de gobierno la ha cagado.
Espero que Alternatva sera la " Alternativa" que nos esperamos. Con Pepe no tengo dudas !

jrv

Hans

jrv | 23/05/2010, 11:33

TIENES RAZON, HANS. PERÓ MI EXPERIENCIA NO ME PERMITE CONFIAR EN LOS MOLLEROS, Y MENOS EN UMP. qUISIERA SINCERAMENTE EQUIVOCARME.

Joan Ramon

salutacions

Joan Ramon | 23/05/2010, 10:40

Estic d'acord amb tu Santiago, de totes maneres crec que ara el que toca és acabar la legislatura com és va començar per part de la gent d'aquest partit, i coneguent-los, estic segur que ho faran.

És a dir, fent feian mirant per els interessos de la majoria dels ciutadans, i no per interesos concrets.

Salut i enhorabona per la vostre feina.

Santiago

Proximo gobierno municipal

Santiago | 23/05/2010, 08:54

Buenos días a todos:
Creo que la mayoría de la gente de Pollença´, así como los partidos políticos de este municipio han aprendido la lección esta legislatura. Lo que queda claro es que Pollença NECESITA urgentemente un cambio. Si este cambio pasa por gobernar PSM + Alternativa + PP, los tres partidos deberían hacer el esfuerzo de dejar a un lado sus respectivas ideologías y por el bien común SABER llegar a un acuerdo de gobernavilidad.

Pepe

Re: Un paparazzi fotografia a Pepe García.

Pepe | 23/05/2010, 07:54

La manifestació de bons i de veres en maig del 2011, i va de la casa de cadascú a l'urna.

Hans

Manifestación

Hans | 22/05/2010, 20:25

JRV, que podemos hacer? Hemos hablado varias veces con el Alcalde, con la Francisca Ramón. Alternativa ha denunciado el deterioro del Moll , de la Cala y de Pollença hace 2 años con artículos, plenos, etc.… Se han conseguido 500 firmas para que la Ramón empiece a trabajar o dejar el cargo. En todos los intentos que sean por limpieza, por calles, por aceras, por alumbrado hemos fracasado TODOS.
Juan Cerdá , el Marin 8 y la Francisca han sido avisados – los Molleros se contentaron de poner firmas, intentaron de dialogar. Nada de nada – pérdida de tiempo.
Ahora, algo tarde, se van a manifestar los Molleros. No sé lo que van a votar en las próximas elecciones – quizás lo mismo si son masochistas – quizás el PP que no se ha movido ni mojado en nada. Pero si se pueden conseguir 30 o 40 votos para Alternativa a costa de los otros esto valía la pena.
Pepe da mucho de sí – y un Alcalde se tiene que votar por su personalidad y por su trabajo – y yo lo tengo claro ¡

turgut

Re: Un paparazzi fotografia a Pepe García.

turgut | 22/05/2010, 18:32

Una casa esbucada no es de dretes ni d'esquerres, es una casa esbucada.

Welco to Morro's Show.

Desbarats

Welco to Morro's Show. | 22/05/2010, 17:44

Ostres, unes fotos d'en Pepe I en Tomeu davant una demolició sense permis per executar la demolició!!!

Les enviaran al la premsa per denunciar aquest demolició? o a la fiscalia?

És que sinó no vieg el sentit a aquestes fotos.

Joan Ramon

Salut

Joan Ramon | 22/05/2010, 12:40

Realment, primer de tot dir que alegra veuré com regidors de dos partits ideològicament força distants es posen d'acord en coses de sentit comú. cosa que no sempre passa.
Del tema dels fotografs: Casa Bestard, Micer... deuen tremolar davan l'afició d'aquesta gent.
Res, deuen pensar que regidors com en Pepe i en Tomeu Cifre es deixaran intimidar per aquestes beneitures? Deu ser que algús regidors de l'equip de govern és deixen impresionar per aquests desbarats?

Salut i branca

Joana

Re: Un paparazzi fotografia a Pepe García.

Joana | 22/05/2010, 10:52

Ja ho diuen Maki, no ho son tots els que hi ha, ni... la veritat és que fa temps que s'acosten a la psicopatia.
Pepe i Tomeu Cifre els regidors més sexys del consistori, haurieu d'estar contents.
El recordo a una excursió reivindicativa fent fotos a tothom, a mi particularment no m'importa, però tal volta algun pare o mare es pot emprenyar un poc si fotografien un dels seus fills menors d'edat...

Miquel Sánchez

Re: Un paparazzi fotografia a Pepe García.

Miquel Sánchez | 22/05/2010, 09:54

En Biel Perelló té tota la culpa de això amb el seu punyetero blog de fotonatura, tothom ara vol fer fotos, jo inclòs.

Pepe

Re: Un paparazzi fotografia a Pepe García.

Pepe | 22/05/2010, 09:45

Res Miquel és una anècdota, simplement que el dimecres després de les comissions informatives, vaig anar amb Tomeu del PP a veure el desastre que fan a la plaça i el fill d'en Rafel Morro es va dedicar a fer-nos fotografies.

JRV

Aina

JRV | 22/05/2010, 09:28

L'altra dia, "Aina" crec que va intentar justificar l'enderrocament de la Plaça Major amb l'argument de que l'edifici amenaçava ruina, i era un perill pels vianants, etc. etc.bla . bla.
No importa ser arquitécte, ni tan sol peó de la construcció, per veura que el mur de la part de la plaça te una gruixa i una consistencia que ja voldrien moltes cases antigues de Pollença que no tenen cap tipus de problema d'esbucament.
Vaig sentir el comentari de dos jubilats de la construcció, alla a la plaça, diguent que el propietari de l'edifici en questió havia causat un esbucament interior per ajudar al seu "amic" arquitecte a justificar oficialment l'enderrocament.
Per a mi és evident que el propietari, dins el que marca la llei, ha de poder fer el que vulgui a casa seva, però me repugnan aquests subterfugis barroers amb la complicitat d'algun funcionari i la mangarrufeta colaboracionista del cap politic(Comissarti politic?).
Son casos d'evident parasitisme.

maki

Morros ridiculs

maki | 22/05/2010, 09:19

Ja la cosa dels morros comença a ser de psiquiatra. I si van amb el batlle tal volta els hi poden fer una rebaixa.

un ciutadà cansat....

Molt penós

un ciutadà cansat.... | 22/05/2010, 08:44

De cada vegada semblen més desquiciats aquests Morros, és veu que volem fer el que els passa pels nasos i volen que tothom actuii com el nostré batle, és a dir mirant a un altre banda...

Miquel Sánchez

Re: Un paparazzi fotografia a Pepe García.

Miquel Sánchez | 22/05/2010, 08:12

M'he perdut, supòs que avui al dinar em contareu cosa.

P.D. ja està bé de xuclar càmera

Pepe

Re: Un paparazzi fotografia a Pepe García.

Pepe | 22/05/2010, 07:48

Més val agafar l'actitud d'aquesta gent amb humor, encara que el que fan no fa cap gràcia i perjudica a tot el poble

Joan C

Atracción Fatal

Joan C | 22/05/2010, 07:37

Pepe, unes fotos teves al costat d'en Tomeu no són massa exclusives , no? Tal vegada inspires qualque tipo d'atracció sexual obsesiva cap al fotograf en qüestió, tal vegada es simple gelosia...

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb